38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

başarırsın başarırsın.bak çıkmıştım yazmadan duramadım.bir şey var değil mi tam yapacakken hep başkalarının olmasını istediği şeyi yaparsın.bugünden başla.artık başkalarını değil kendimizi memnun etmeliyiz.kendimiz mutlu olmalıyız.bu hayat bizim önemli olan biziz.ben artık öyle diyorum.ohhh yaa.insanın canının istediği bir şeyi yapması çok güzelmiş.boşu boşuna ertelemişiz hayatımızı.

hadi kızlar herkes bugün kötü kadare kötü düşünenlere kötü niyetlilere tüm dertlere birer nanik çekelim.kim neye istiyorsa ona çeksin naniğini.

ben şerefsiz üçgenime çekiyorum.lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

benim dünde azcık bir kahve akıntım oldu bugünde oldu bu kötü birşey mi bilgisi olan var mı hanımlar?

canım inşallah kötü birşey yoktur ne zaman kimde ne belirti olacağı belli değil baksana benim bugünkü halime 1 sigara içesim var
Düşünmemeye çalış ve hayırlısıyla şu güzel sonucunu al ve bizimle paylaş canım

benim dünde azcık bir kahve akıntım oldu bugünde oldu bu kötü birşey mi bilgisi olan var mı hanımlar?

yahuu çıkamadım bi türlü.yemeklerim kalcak..yok canım yok.korkma kahverengiden...inşallah tutunuyoır.kırmızıya dönüşmezse bişey yok.adetlerin öye başlamıyordu değil mi?haaaa kırmızıdan da çok korkma adet görerek hamile kalan de var.adette olsan 12nci gün muhakkak yaptır beta hcg ni. ama kahverengiden korkma...hadi inşallah hamilesin.bu kasvetli havayı bozarsın.:Saruboceq:

yok adet başlangıcıma hiç benzemiyor. kırmızı da değil sarıyla kahve arası bir akıntı işte. işallah tutunmadır. teşekkür ederim...

canımsın ya lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Limon kabuğu hoşgeldin aramıza arkadaşım.Progesteron hormonu kanamayı engelliyor canım bana dr kendisi söylemişti.Ben de progesteron aldığım ay bir türlü sökülememiştim.Dr'a sormuştum o zaman.Kaç gün kırmızıya dönmemişti kanamam.O zaman demişti dr'um progesteron kanamayı azaltır normal adet göremezsin diye.Gerçi sen dr'a gitmişsin ama yine de yazayım dedim.

Baharnaz canım hemen panik yapma.Hergün belirtiler aynı olmaz ki.Bir gün daha fazla olur birgün kaybolur bu herkes de oluyor sakın aklına kötü şeyler getirme.Senin değerlerin çok iyiydi canım bir de kimyasal gebelik olabilir mi demişsin.Seninki kimyasal değil canım çünkü değerin ikiye katlamıştı senin.

Beyaz canım sen de bugün beta hcg yaptırıcakmışsın.Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım.O kahverengi akıntıyı da boşver canım inşallah iyiye işarettir o da.

günaydınnn kızlarrr
beyazcım çok normal hiç kafana takma inşallah tutunma kanamasıdır. içini ferah tut. test sonucunu heyecanla bekliyorum canım. benim de kılcal damar gibi kanama leke gibi olmuştu doktoru aradığımda sabah öğlen akşam aldığım progestronu iki katına çıkartmıştı. çok şükür kesildi ama inan 8 haftalıkken 10 haftalıkken de daha leke gibisi oldu oluyo yani sakın moralini bozma.
limonkabuğu hoşgeldin aramıza. yaş maş hikaye önemli olan ortak dertlerimiz canım. bu arada o arkadaşın yetiştireceği çocuktan da bi mok olmaz mümkünse bidaha yüzüne bakma. bi insanın böyle bir dilek dilemesine inanamıyorum allah ıslah etsin. onun çocuklarına acıdım vallahi.
erverdi misafir varmış kolay gelsin canım ne güzel mamalar yaparsın şimdi. afiyet olsun.
absynth den haber varmı ya 40.gün testde çıkmamış ama bi de kanda baktırsa diyorum ben. inşallah mucize bişiler olur Denize olduğu gibi.
Zarpandit canım kolun hala sıkıntı galiba inşallah akapunktur işe yarar. ne zaman geliyodunuz bu ay mıydı?
Merye kızın mı oluyor çok sevindim canım atlamışım ben bu haberi allah kucağına almayı nasip etsin canım. ayyy kızlara ne güzel ciciler var. pek kız haberi alamıyoduk hadi bakalım bundan sonrada kızlar geliyo demek.
Baharnaz olur öyle günler sen keyfine bak değerin de harika inşallah hep böyle dertsiz geçirsiz hamileliğini daha ne istiyorsun gülüm. endişelenme sakın.
Hülyacım gelmişsin nerelerdesin yahu merak ettik seni çok. Demek oğlun Arda diye ona kıyak geçiyosun hadi bakalım. öp benim için Arda yı. Sen ne alemdesin plan programlar ne alemde ?

Alabama canım ben buralardaydım da işlerim biraz yoğundu girip okuyordum da yazmaya pek fırsatım olmuyordu yoksa sizleri takipteydim ben hep.

Ben de pek fazla haber yok birşey yaptığım da yok zaten.Havaların serinlemesini bekliyordum ben de.İyi bir infertilite dr'una gidicem tüpten önce.Benim tutunamama sorunu varya bir de onlar değerlendirsin bakalım.Bayramdan sonra dr'a gitmeyi düşünüyorum ben de işte.

demek o çocuklardan bi mok olmaz he alabama.sen var ya kız.güldürdün beni.Allah ta seni güldürsün emi.canım yaa.

mamacıklar yapmazmıyım.tatlım tamam.salata malzemeleri yıkandı hazır.ana yemeğin yüzde 75 i hazır olacak birazdan.zeytinyağlı pişiyor.çorba pilav ve üstü iftara yakın.az mola vereyim bakıyiim demiştim güldürdün beni.oğlun da senin yüzünü güldürsün inşallah gelecekte.

yahu merye ne zamna dedi kızım olacak diye.?hafızamdan zorum var zatenkafamçokkarıştı

abcdef;özlettin.bak arada unutuyorum seni.gözden ırak olan gönülden misali....yok yok..ama son durumunu bir yazsan.daha adet olmadın mı?benim de birkaç sene önce günümü 10 gün geçme gibi kırılma olmuştu.beta hcg yaptırdığım gün sonucu beklerken olmuştum.bilmiyorumkismileartık yaş ilerliyor ya bu yüzden kırılmalar olabilirmiş bana öyle denmişti.senede 1 kere olmuştukırılma.2kere oldu .bir daha olmadı.sonrasında.tık tık kapıda her zaman.arada ses ver ankaralı

Merye nin kızım olacak dediğini bende okumadım erverdi
yada gözümüzden kaçtı yada hafıza sorunu

hülya tşkler canım inşallah iyi olur herşey sen daha önce denedin sanırım tutunamama sorunu dediğine göre canım nerde dr a gidiceksin

alabama inşallah sağlıkla şu 3 haftayı ve sonrasını tamamlarız canım
ama yinede insan şüpheleniyor pat diye kesilince herşey birşeymi oldu diye

erverdi kalabaklıkmı misafirin olcak canım neyseki hava serin sıcakta ocak başında olmak insanı mahvediyor da

annemler bir de benim teyzoşlarım yani teyzelerim.penopozlu teyzelerim var benim.çok komikler.evet yaa sıcakta çok zor olur.ben zaten sıcaklarda pek yemek yemem.eşime daha çok yaparım.iyi de oldu benim için.delikafadulden

aaaaaaaaa sen görmüyormusun? e ben görüyoruuum.hamileliktendir hamilelikten:roflol:

şaka şaka...KK da yoğunluk olduğu zaman herkesin kullanması açısından siliyorlarmış.KKyı idareli kullanalımmış.öyle okumuştum KK ya ait bir topikte.
hadi idareli kullanalım.ben mutfağa gidiyorum.az idare..hoşçakal

penceresi önünde karanfil saksı
oturmuş yazar yarim birine yazı
kimi sever bilinmez dumanlı başı
zalim olma sevgili taştan değilim
atma beni üstünden diken değilim
zalim olma sevgilim taştan değilim
döndür başını bir bak haram değilim

penceresi önünde üzümlü asma
benden başka birini aklına takma
benimkide yürek canım üstüne basma
zalim olma sevgili taştan değilim
atma beni üstünden diken değilim.
zalim olma sevgili taştan değilim.
döndür başın bir bak haram değilim

konumuzla hiç alakası yok.olsa da yazdım olmasa da..müziği de harikadır.tüm sevenlere tanıdığım tanımadığım tüm uğrayanlara armağan olsun.artık çıktım.

Erverdi sözleri çok güzel hiç dinlemedim canım. opuyorumnanaktan

Beyaz ın sonucunu bekleyiş dua ile devam ediyor :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…