- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
canım evet ben hep kendimi geri plna attım bu konuda haklsın şimdi ben yani bzi diyoruz ama yıllarca ben demeyi öğrenememiş biri yıllar sonra ben demeye çalışırkende zorlanıyor ama başaracağız canımsın sağol canım yok sayenizde arık kabuğumdan çıkıyorum
benim dünde azcık bir kahve akıntım oldu bugünde oldu bu kötü birşey mi bilgisi olan var mı hanımlar?
benim dünde azcık bir kahve akıntım oldu bugünde oldu bu kötü birşey mi bilgisi olan var mı hanımlar?
yok adet başlangıcıma hiç benzemiyor. kırmızı da değil sarıyla kahve arası bir akıntı işte. işallah tutunmadır. teşekkür ederim...yahuu çıkamadım bi türlü.yemeklerim kalcak..yok canım yok.korkma kahverengiden...inşallah tutunuyoır.kırmızıya dönüşmezse bişey yok.adetlerin öye başlamıyordu değil mi?haaaa kırmızıdan da çok korkma adet görerek hamile kalan de var.adette olsan 12nci gün muhakkak yaptır beta hcg ni. ama kahverengiden korkma...hadi inşallah hamilesin.bu kasvetli havayı bozarsın.:Saruboceq:
başarırsın başarırsın.bak çıkmıştım yazmadan duramadım.bir şey var değil mi tam yapacakken hep başkalarının olmasını istediği şeyi yaparsın.bugünden başla.artık başkalarını değil kendimizi memnun etmeliyiz.kendimiz mutlu olmalıyız.bu hayat bizim önemli olan biziz.ben artık öyle diyorum.ohhh yaa.insanın canının istediği bir şeyi yapması çok güzelmiş.boşu boşuna ertelemişiz hayatımızı.
hadi kızlar herkes bugün kötü kadare kötü düşünenlere kötü niyetlilere tüm dertlere birer nanik çekelim.kim neye istiyorsa ona çeksin naniğini.
ben şerefsiz üçgenime çekiyorum.lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
deniz bulut sen bu topiğin neredeyse doktoru gibisin,engin bilgilere sahipsin...lütfen şu durumuma da yorum getirebilirmisin?
benim kanamam aslında dün başladı azbirşey oldu ve kesildi..bugün öğlen tekrar başladı (başladı dediysem çok az birşey kan geldi) ve şuan lekenme şeklinde devam ediyor..estrofem ve progesteron kullanıyorum acaba progesteron mu kanamamı kesiyor diye düşünmeye başladım...bu konuda da fikir beyan edebilimisin rica etsem
günaydınnn kızlarrr
beyazcım çok normal hiç kafana takma inşallah tutunma kanamasıdır. içini ferah tut. test sonucunu heyecanla bekliyorum canım. benim de kılcal damar gibi kanama leke gibi olmuştu doktoru aradığımda sabah öğlen akşam aldığım progestronu iki katına çıkartmıştı. çok şükür kesildi ama inan 8 haftalıkken 10 haftalıkken de daha leke gibisi oldu oluyo yani sakın moralini bozma.
limonkabuğu hoşgeldin aramıza. yaş maş hikaye önemli olan ortak dertlerimiz canım. bu arada o arkadaşın yetiştireceği çocuktan da bi mok olmaz mümkünse bidaha yüzüne bakma. bi insanın böyle bir dilek dilemesine inanamıyorum allah ıslah etsin. onun çocuklarına acıdım vallahi.
erverdi misafir varmış kolay gelsin canım ne güzel mamalar yaparsın şimdi. afiyet olsun.
absynth den haber varmı ya 40.gün testde çıkmamış ama bi de kanda baktırsa diyorum ben. inşallah mucize bişiler olur Denize olduğu gibi.
Zarpandit canım kolun hala sıkıntı galiba inşallah akapunktur işe yarar. ne zaman geliyodunuz bu ay mıydı?
Merye kızın mı oluyor çok sevindim canım atlamışım ben bu haberi allah kucağına almayı nasip etsin canım. ayyy kızlara ne güzel ciciler var. pek kız haberi alamıyoduk hadi bakalım bundan sonrada kızlar geliyo demek.
Baharnaz olur öyle günler sen keyfine bak değerin de harika inşallah hep böyle dertsiz geçirsiz hamileliğini daha ne istiyorsun gülüm. endişelenme sakın.
Hülyacım gelmişsin nerelerdesin yahu merak ettik seni çok. Demek oğlun Arda diye ona kıyak geçiyosun hadi bakalım. öp benim için Arda yı. Sen ne alemdesin plan programlar ne alemde ?
hülya merhaba
Sana da merhaba Erverdi.Kolay gelsin canım.İftara misafir almak da çok yorucu olur iyi hava serinledi de bari sıcakta yemek yapmak daha da zor olur çünkü.
Merye nin kızım olacak dediğini bende okumadım erverdi
yada gözümüzden kaçtı yada hafıza sorunu
hülya tşkler canım inşallah iyi olur herşey sen daha önce denedin sanırım tutunamama sorunu dediğine göre canım nerde dr a gidiceksin
alabama inşallah sağlıkla şu 3 haftayı ve sonrasını tamamlarız canım
ama yinede insan şüpheleniyor pat diye kesilince herşey birşeymi oldu diye
erverdi kalabaklıkmı misafirin olcak canım neyseki hava serin sıcakta ocak başında olmak insanı mahvediyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?