38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşalr koskoca bir negatif

ben çok ümitsizim rezerv kalmadı zaten

ben de paket aldım içiyorum . napalım elden bişi gelmez

canım çok üzülüm. şimdi çok üzgünsündür umarım çabuk hafifler. yumurta bitmediği sürece umut var. bende de stok 2 yumurtaya düştüğünde ve 43 yaşımda hamile kaldım. yalnız sigara içme canım. bugün iç birşey demiyorum. ama sonrasında azalıp bırakmaya çalış. yumurta kalitesini birkaç yıl yaşlandırıyormuş

baharnaz sen artık hamilesin. 1 tane bile sigara yok. direkt bebeğini zehirler. lmaz:

Deniz Bulut canım ya ben neyi yeyip neyi yememem gerektiğini galiba gerçekten bilmiyorum internetten düzgün bir listede bulamadım
varmı tavsiye edeceğiniz bir liste yada listelerin yayınlandığı site.
Yediğim çiğ köftelerde etsiz çiğköfteler bunlardamı yasak?
Çünkü ben geçen gün çiğ sucukta yedim (( neyseki salam sosis yememişim bir tek
cola içmiyorum genelde ayran ve kendi yaptığım erik ve vişne suyu filan içiyorum ama canım sıcak şeyler istiyor bazen ve ne içeceğimide bilmiyorum

Kızlarrrrr
beni arayan soran güzellerrrre sevgilerimleeee yolluyorum bu çiçekleri a.s.a.s.a.s.
bunlarda topiğe yeni gelen arkadaşlarımaaa a.s. a.s.

ben işlerin arasında boğuldummm bayrama yetişmesi gereken dosyaları verdiler elime hafta sonu dahil gözlerim pörtledi şu anda şöyleyimm :bbo::bbo::bbo: kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hepinizi çoook özledim valla geçmişe bakayım dedimm epey biriktirmişim biraz biraz bakayım arada vakit bularsamm kafamçokkarıştı

Zarpandit canım Arda tüp bebek değil.benimArda'dan önce bir kez,Arda ve Arda'dan sonra da iki kez kendiliğinden normal hamile kaldım canım.Ben sadece Arda'ya hamile kalınca dr'umuz bebe aspirini kullandırmıştı bana.Ama ne kadar süre içtiğimi hiç hatırlamıyorum.Sonra Arda doğdu ve ben sıkı korunurken Arda 2 yaşındayken hamile kaldım.o zaman ardanın rahatsızlıkları vardı ve dr'a da geç gittik zaten.Ben aslında o gebeliği de hiç istememiştim ama arda'nın dr'ları arda'nın gelişimi için çok iyi olur demişlerdi.Neyse dr'a gittiğimizde kalp atışını almamız gerekiyordu alamadık.Bir hafta bekledik ama gelişme olmadı kürtaş oldum 8 haftalıkken.En son normal yoldan gebeliğim de 2008 mayıs ayıydı ama o gebelikte de kan sulandırıcı birşey kullanmadım dr'um hiç vermedi.O gebelikte de kalp atışını alamadık.Yolk keseyi gördük kalp atışını alamadık yine kürtaj oldum ben 8 haftalıkken.Arda'dan önceki ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu.
Neyse biraz uzun oldu ama son kürtajdan sonra kendi kendime araştırırken kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.2009 yılı içerisinde 2 tüp bbek denedik ikisi de kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu yıl da mart ayında da ovulasyon testi ve preseedle bir kimyasal gebelik yaşadım.Benim hikayem bu.ben de seni takip ediyorum canım.

Deniz doğru söylüyorsun şu anda Arda ismi çok fazla.Benim oğlum 8 yaşında o zamanlar Arda ismi hiç yoktu sonra bir dizide galiba Aliye dizisiydi ordaki çocuğun adı arday'dı ondan sonra ortalık Arda doldu.Ama bence çok güzel isim.Sen bilirsin yine de tabi.

Alabamam tatlımm seni okuyunca geçmişi birazcık anladımmmm
çok güzel cevaplar yazmışınnn bende buradan hareketle seni öpüyorum banada hamileliğini bulaştırmanı diliyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktana.s.
hımmmmm şimdi

erverdiii hamaratımm şimdide misafirmi ağırlyorsunn iyisin değil mi her şey yolunda inşallah :teselli: a.s. a.s.

denizbulutt tatlım doğum yapacağın hastaneye kadar geldin haa canım benimmm allah kucağına almayı nasip etsin eğer alabama ile aynı hastane olursa bize bi taşla 2 kuş vurdurursunuz inşallah ikinizide görmeye gelicem kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Meryeeee kızın oluyomuş ooooh bu topiğin erekek bebeklerine güzel bi kız geliyooo maşallah maşallh çok sevindimmm :1hug:

"]absynth CADIARZU CADIARZUyoksa müjdeli habermi varrrr zemuszemus zemuszemusbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

"]limonkabuğu[/ hoşgelsin canım aklıma limonlu keki getirdin limon kabuğu rendelersin ya zemuszemus a.s.

Baharnaz amannn ben yokken süreçte bitmiş güzel hebrelri almışın tebrik ederimmm canım çok sevindim a.s. a.s.

Zarpanditt canım burdayımm sen nasılsın? Japonyadan misafir haa şekerim milletlerarası çalışıyosunn valla süper :içelim:

Hülya cımm herşey yolundadır umarım olumunekankayizsmile

Beyazcım çok üzüldüm gerçekten. allah biliyo ya senden ve iki adet 10 hücreli embriyolardan çok ümitliydim bir türlü kabul etmek istemiyorum. doktorunla konuşmuşsun napalım kader işte. tamam iç sigara benden izin çıktı. vur dibine. ama istersen cuma bidaha test yap dicem ama ne biliyim ya sen bilirsin.

baharnaz sen kısaca sigara içmiyosun... çiğ et yemiyosun... aşısız bakımsız kedilerle muhatab olma... toprakla elleşme.... dışarda salata yeme.... toksoplazma testinden sonra bunlar değerlendirilir. ama ana başlıklar bunlar.

kinders arada bi ses ver canım ya merakta bırakıyosun insanı. takipteyim seni bi girmişsin yazmadan gitmişsin gözümden kaçmadı ona göre. keşke bulaştırabilsem var ya ahh ahh inşallah hepinizin mutluluklarını göreceğim inanıyorum.

denizbulut benim kontrolum yarın kısmetse araya epey zaman girdi nerdeyse tam dört hafta oldu gitmeyeli. yarın hem kontrol var hem şeker olayı. öğleden sonra haberleri veririm kısmetse.

bu arada kızlar merye tam emin bir şekilde kız dememiş kesin kız falan demiş kafasına göre konuşmuş yani. bunu kati kabul etmeyelim bence

Alabama bana toksoplazma testi yapılmadı ne zaman yapılması gerekirdi ?

Kindersms saol canım inşallah sağlıkla sonuca ulaşırım. Darısı tüm isteyenlerin 38 in güllerinin başına

Hulya sizin sorun ne canım?

Canım benimm bi okuyum sizi de yazayım dedim canım ama açtım sayfayı okuyamadım bile telefonlardan keşke keşke bulaştırsanız bulaşıcı hastalık gibim bi şey olsa şööyle dimiii a.s. a.s.:1hug::1hug:

Beyaz cımm canım benim üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama bak döllenen ve bölünen yumurtaların var transferinde yapılabiliyor lütfen umudunu kaybetme :teselli: ya ne bileyim değer sıfırda değil bi daha tekrarlasan mı acabaa :uhm: :çok üzgünüm:

döllense neye yarar sonuç olmayınca. tekrara gerek yok dedi dr

Bu kadın çocuklarından mı bıkmış, yoksa sana hava mı atıyor? Deli mi ne!!! Neyse boşver sen böyle düşüncesiz cahil insanları...

Canım çok geçmiş olsun yaaa. Söylenecek söz yok.

arkadaşalr koskoca bir negatif

Beyaz çok üzüldüm canım yaaa....Ben de son iki seferde aynı şekilde negatif sonuç aldım. Ama yine deneyeceğim. Sen de tekrar denersin inşallah. Elden maalesef birşey gelmiyor işte. Kimi tutunuyor kimi tutunmuyor....

herkese iyi akşamlar
oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız arkadaşlar.:1shok:
baharnaz, tebrik ederim arkadaşım.korkularını anlıyorum.emin ol hiç bitmiyor.biz ne desek de sen hep panikleyeceksin.

beyaz, sana da üzüldüm arkadaşım.bi toparla hele kendini sonra burada paylaşırız bütün yaptıklarımızı.ben tam 7. denememde hamile kaldım.anlatsam kitap olur yaşadıklarımı.dilerim kısa sürede toparlanırsın.

ben oğluşumun adını umut koyacağım.merkezin adı da umut tüp bebekti.hamile kaldığım andan itibaren evde ki adı "umut" du.kız olsa pelin koyacaktım.ama oğlan olunca umut dedik.birkaç kez değiştiremeye teşebbüs ettim ama eşim o kadar benimsedi ki vazgeçtim bu çabadan.aslında bende çok beğeniyorum.eşime ilk önerende benim...
hepinize sevgiler.tek tek isimlerinizi yazamıyorum affola.yaklaşık 2 saatten fazla süredir oku oku bitiremedim gözlerim ağrıdı.kafamçokkarıştıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…