- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
arkadaşalr koskoca bir negatif
ben çok ümitsizim rezerv kalmadı zaten
ben de paket aldım içiyorum . napalım elden bişi gelmez
Herkese Merhabaa.s.
Beyaz, dualarim seninle canim. Umarim guzel haberlerini aliriz, hakkinizda hayirlisi olsun.
Erverdi, kolay gelsin, yemekler hazir mi? Allah kabul etsin.
Erverdi ve Alabama:
Merye, bugun yazarsa durumu sanirim kesin netlestirir. Iste Merye'nin yazisi:
---------------------------------------------------------------------
merye kullanıcısından alıntı
merhaba canım ablama söyledim benimki soğuruncaya kadar hiç hareket etmedi öldüğünü bile düşünürdum dedi sıkma dedi zaten deniz hocamızda sağolsn ense kalınlığı normal dedi artık inş.ikili test iyi çıkar allahın izniyle dua edecez başka yolu yok benimki kesin kız galiba kızlar birde az harektli olurlarmş sağol canım
----------------------------------------------------------------------------------
Serpil, yagmur iyi olmus, biraz ferahlamisinizdir.hihoyyyt
Hulya, Arda tup bebek miydi? Arda'dan sonra kac kez basarisiz denemeniz var, tutunamama sorunu ile ilgili bir doktora gideceginden bashetmissin, gelismeleri paylasmak isterim. Bizim de tutunamayan bir cok denememiz oldugu icin konu ile ben de ilgileniyorum canim. Ama simdi orada yaptiracagimiz tedavide Co-culture, IMSI ve RA-CGH yapilacagi icin sansimizi bir nebze daha yukseltecegimizi dusunuyorum cunku bu saydiklarim daha once yapilan mikrolarda kullanilmamisti, siz de bunlar kullanilmis miydi?bilmiyorumkismile
ya 4.63 değer 10. gün için kimyasal demek mi bilen varmı?
ger,zekalı doktoruma ulaşamadımki.!!!!!Beyaz arkadaşım bu değer kimyasalı da gösterebilir ama belki de geç tutunmadır dr'un ne dedi sonuca.2 gün sonra tekrarlamıycak mısın testini.Ben negatif olarak düşünmüyorum bu sonucu en azından şimdilik.
ger,zekalı doktoruma ulaşamadımki.!!!!!
günaydınnn kızlarrr
beyazcım çok normal hiç kafana takma inşallah tutunma kanamasıdır. içini ferah tut. test sonucunu heyecanla bekliyorum canım. benim de kılcal damar gibi kanama leke gibi olmuştu doktoru aradığımda sabah öğlen akşam aldığım progestronu iki katına çıkartmıştı. çok şükür kesildi ama inan 8 haftalıkken 10 haftalıkken de daha leke gibisi oldu oluyo yani sakın moralini bozma.
limonkabuğu hoşgeldin aramıza. yaş maş hikaye önemli olan ortak dertlerimiz canım. bu arada o arkadaşın yetiştireceği çocuktan da bi mok olmaz mümkünse bidaha yüzüne bakma. bi insanın böyle bir dilek dilemesine inanamıyorum allah ıslah etsin. onun çocuklarına acıdım vallahi.
erverdi misafir varmış kolay gelsin canım ne güzel mamalar yaparsın şimdi. afiyet olsun.
absynth den haber varmı ya 40.gün testde çıkmamış ama bi de kanda baktırsa diyorum ben. inşallah mucize bişiler olur Denize olduğu gibi.
Zarpandit canım kolun hala sıkıntı galiba inşallah akapunktur işe yarar. ne zaman geliyodunuz bu ay mıydı?
Merye kızın mı oluyor çok sevindim canım atlamışım ben bu haberi allah kucağına almayı nasip etsin canım. ayyy kızlara ne güzel ciciler var. pek kız haberi alamıyoduk hadi bakalım bundan sonrada kızlar geliyo demek.
Baharnaz olur öyle günler sen keyfine bak değerin de harika inşallah hep böyle dertsiz geçirsiz hamileliğini daha ne istiyorsun gülüm. endişelenme sakın.
Hülyacım gelmişsin nerelerdesin yahu merak ettik seni çok. Demek oğlun Arda diye ona kıyak geçiyosun hadi bakalım. öp benim için Arda yı. Sen ne alemdesin plan programlar ne alemde ?
negatif dedi ilaçları bırak dedi kimyasal da değil dedi. bi kaç güne regli olursun dediDr'una ulaşırsan haber ver olur mu?zaten ilaçlara devam edecek misin o söyliycek sana şimdi.
negatif dedi ilaçları bırak dedi kimyasal da değil dedi. bi kaç güne regli olursun dedi
Beyazcım çok üzüldüm gerçekten. allah biliyo ya senden ve iki adet 10 hücreli embriyolardan çok ümitliydim bir türlü kabul etmek istemiyorum. doktorunla konuşmuşsun napalım kader işte. tamam iç sigara benden izin çıktı. vur dibine. ama istersen cuma bidaha test yap dicem ama ne biliyim ya sen bilirsin.
baharnaz sen kısaca sigara içmiyosun... çiğ et yemiyosun... aşısız bakımsız kedilerle muhatab olma... toprakla elleşme.... dışarda salata yeme.... toksoplazma testinden sonra bunlar değerlendirilir. ama ana başlıklar bunlar.
kinders arada bi ses ver canım ya merakta bırakıyosun insanı. takipteyim seni bi girmişsin yazmadan gitmişsin gözümden kaçmadı ona göre. keşke bulaştırabilsem var ya ahh ahh inşallah hepinizin mutluluklarını göreceğim inanıyorum.
döllense neye yarar sonuç olmayınca. tekrara gerek yok dedi drBeyaz cımm canım benim üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama bak döllenen ve bölünen yumurtaların var transferinde yapılabiliyor lütfen umudunu kaybetme :teselli: ya ne bileyim değer sıfırda değil bi daha tekrarlasan mı acabaa :uhm: :çok üzgünüm:
hani bir söz vardır DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR diye... lütfen herşey olacağına varıyor ve gün geliyor bu acıları unutup gidiyorsun. beterin beteri var derler allah dermansız dert vermesin yeterki...benim 7.denemem olacak! 6 denemem 3 yıl içinde gerçekleşti. sonuçta çok varlıklı bir aile değiliz ve her denemede 5-6 bin lira (en az) harcadığımızı düşünürsek biraz zorlanıyoruz ama sonuca ulaşmak ve dahada mutlu olabilmek için çabalıyoruz. inşallah her şey herkesin iyiliği için olur. 3.denememde hamile kaldım ama 21 haftalık aldırmak zorunda kaldım ve o dönem benim için çok zor geçti. rapor filan almamı istemedi drum ve hemen çalışmam gerektiğini belirtti. daha 15 gün olmuştu bebeğimi kaybedeli ve okulda görevime başladım . 7 yaşında ikizleri olan bir arkadaşım benim durumumu öğrenince ne dedi biliyormusunuz? DUA EDİYORUM ALLAH HİÇ KİMSEYE ÇOCUK VERMESİN DİYE'! ben ne diyeceğimi bilemedim orada o kadının saçlarını yolmak geldi ama yapamadım nutkum tutuldu. işte insanlar bu kadar nankör ve karşısındaki insanları anlamaktan bu kadar aciz. bu bizim için bir sınav ve bu sınavı başarıyla geçeceğimize eminim.
çok zor bir karardı bizim için ama mecburduk çünkü iskelet anomalisi vardı bebekte ve bütün uzun kemikleri farklı boyuttaymış. drum bunun 100000 de bir görülebileceğini söyledi ve bir şimşek düştü oda size denk geldi dedi ve bir hafta bekledikten sonra o zor kararı verebildik. amniosentezdede bir problem yoktu 46 kromozom ama rabbim böylesini uygun görmüş bize işte canım böyle.. şimdi ağlıyorum ve kızımı çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok ne yazıkki...
arkadaşalr koskoca bir negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?