haklısın Hülyacım senin hem işin hem evin yoğun allah yardımcın olsun. neyseki bugün havalar serinledi nihayet. hadi hayırlısı olsun inşallah. nereye gitmeye karar verdin ? yada daha araştırıyo musun?Alabama canım ben buralardaydım da işlerim biraz yoğundu girip okuyordum da yazmaya pek fırsatım olmuyordu yoksa sizleri takipteydim ben hep.
Ben de pek fazla haber yok birşey yaptığım da yok zaten.Havaların serinlemesini bekliyordum ben de.İyi bir infertilite dr'una gidicem tüpten önce.Benim tutunamama sorunu varya bir de onlar değerlendirsin bakalım.Bayramdan sonra dr'a gitmeyi düşünüyorum ben de işte.
amin canım seni de güldürsün. ohh afiyet olsun karnım acıktı yahu bende gidip bişiler yiyim bari. yaa ben meryenin dediğini görmedim ama kızlardan biri yazmıştı bende onun için yazdım ama kim yazmış onu hatırlamıyorum şimdi geri gidip bakcam valla.demek o çocuklardan bi mok olmaz he alabama.sen var ya kız.güldürdün beni.Allah ta seni güldürsün emi.canım yaa.
mamacıklar yapmazmıyım.tatlım tamam.salata malzemeleri yıkandı hazır.ana yemeğin yüzde 75 i hazır olacak birazdan.zeytinyağlı pişiyor.çorba pilav ve üstü iftara yakın.az mola vereyim bakıyiim demiştim güldürdün beni.oğlun da senin yüzünü güldürsün inşallah gelecekte.
yahu merye ne zamna dedi kızım olacak diye.?hafızamdan zorum var zatenkafamçokkarıştı
Erverdi, beni sormussun canim, sagol. Dun bizim Japonyadan misafirimiz vardi, ondan onceki gunde Zafer Bayrami resepsiyonuna katildik, siteye cok zaman ayiramadim canim. Daginikligi duzelttin mi? Benim de yapacagim cok sey var, bugun tum ilaclarin,kremlerin son kullanim tarihlerini kontrol edip, buyuk bir temizlik yaptim. Zaman icerisinde ne cok sey birikiyor. Herkese tavsiye ederim.yerimseniben
Merye, demek bir de kizimiz oluyor, insallah saglikla gelsin. Ayyy kiz bebeklerin kiyafetleri inanilmaz suslu!
Deniz Bulut, seninki uslu bir erkek bebek olacak demekki.Sanirm kontrollere daha az gitmeye basladin degil mi?
Hulya, Alabama, Cans, Absynth,Kinders, Waterss,Patikler, opuyorumnanaktan
Merye nin kızım olacak dediğini bende okumadım erverdi
yada gözümüzden kaçtı yada hafıza sorunu
hülya tşkler canım inşallah iyi olur herşey sen daha önce denedin sanırım tutunamama sorunu dediğine göre canım nerde dr a gidiceksin
alabama inşallah sağlıkla şu 3 haftayı ve sonrasını tamamlarız canım
ama yinede insan şüpheleniyor pat diye kesilince herşey birşeymi oldu diye
erverdi kalabaklıkmı misafirin olcak canım neyseki hava serin sıcakta ocak başında olmak insanı mahvediyor da
Alabama ben 1 ağustosta regl oldum o tarihmi başlangıç oluyor ?
Serpil02507 sana da merhaba canım. sadece serpil desek olmaz mı şekerim?
kafam karışık pozitif sonucu alıp sonuçtan 1 hafta 10 gün sonra kanamaları başlayan bile olmuş diğer topiclerde okudum hayırlısı artık
tamam serpoş boşver görsen nolur görmesen nolur. nasılsa kendini göstermek istemeyen misafir ayağına takılıyo kendini gizliyo. sen niye sinir oluyosun bakim.evet bencede hatta serpoş da diyebilirsiniz eşim ve etrafımdakiler yakınlarım serpoş der nasılsın canım şu aşağıdaki isimleri göremiyince sinir oluyorum ben ::1closedeyes:
deniz bulut sen bu topiğin neredeyse doktoru gibisin,engin bilgilere sahipsin...lütfen şu durumuma da yorum getirebilirmisin?
benim kanamam aslında dün başladı azbirşey oldu ve kesildi..bugün öğlen tekrar başladı (başladı dediysem çok az birşey kan geldi) ve şuan lekenme şeklinde devam ediyor..estrofem ve progesteron kullanıyorum acaba progesteron mu kanamamı kesiyor diye düşünmeye başladım...bu konuda da fikir beyan edebilimisin rica etsem
Baharnaz, cok kiymetli bir hamilelik oldugu icin duygularini anliyorum canim ama biraz sakinles lutfen. Aklina olmayacak seyleri getirme, dua et ve saglikla gebeliginin ilerlemesini gorelim. Her gebelik birbirinden farkli, herkesin verdigi tepkiler yada tepkisizlik farkli canim, simdi guzel guzel olumlama yapip bekliyoruz tamam mi?
Bu arada Pellet tedavisini sormussun. Akapunktur igneleri vucutta ancak 25-30 dk. kalabiliyor. Daha fazlasi zarar. Bu pelletler igne yerine gecebilen ve vucutta daha uzun sure kalan gumus yada altin dugmeye benzer materyaller demek canim. Bir flaster yardimiyla yapistiriliyor ve uzun sure kullanabiliyorsun, su an kullaniyorum mesela...yerimseniben
arkadaşalr koskoca bir negatif
arkadaşalr koskoca bir negatif
ben çok ümitsizim rezerv kalmadı zatenBeyaz, su an neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Uzuntunu paylasiyorum canim. Zor zamanlar gercekten, hakkinizda hayirlisi olsun, biraz dinlenirsin, toparlanirsin, sonra kendinizi hazir hissedince tekrar denersiniz. Olumsuz sonucu alinca herseyin bittigini dusunuyor insan, yapilan tum emekler, tum fedekarliklar bir an yerini koskaca bir bosluga birakiyor ama inan gececek, biraz zamana ihtiyacin var. Cok gecmis olsun canim. Her sekilde arkandayiz.olumunekankayizsmile
ben de paket aldım içiyorum . napalım elden bişi gelmezBeyaz canım bu msjını görünce gidip bir sigara içtim geldim çok üzüldüm
canım ben tarnsferden sonra 4. gün galiba çiğ köfte yedim dün yine yedim yine 4 -5-6 günlerde de sütlü kahve içmiştim sırf süt içmiş olmak için ve yemeklerimi baharatlı yaparım genelde sadece karabibere dikkat ederim. .
şu anki yediğim turşu acı değil ama bilmiiyorum i yinede çok acı yeme herşeyin fazlası zarar.
Birde 2 gün önce topicte maydonoz ve naneninde iyi olmadığını okudum o günde bol maydonozlu kısır yemiştim ama :)) neyse dedim bu ikisinide yememeye dikkat edicem
Baharnaz, aklima geldi yazmayi unuttum. Lutfen cig-kofte yeme! Bebegini dusun. Kavhe de icme canim, normal sut ic. Kafein direk plesentadan gecip bebege ulasiyormus. Artik bundan sonra hamilelik diyeti basliyor.yerimseniben
bulantı için zaten erkendi. inşallah bir daha hiç gelmez. bende belirti olarak bir müthiş yorgunluk (6-7. haftadan sonra başladı) bir de göğüs hassasiyeti oldu. daha önce göğüs hassasiyeti tamamen kaybolup bu şekilde düşüğüm olduğu için, bebek duruyor mu diye kaç kez doktora gittim. endişelenme bu göğüs hassasiyeti bazı gün yokoluyor 2 gün sonra geri geliyor. bir de sabahları daha hafif oluyor akşamüstü çoğalıyor.Ben bugün keyifsiz uyandım sanki ne o bahsettiğim ağrım var, ne bulantım, ne turşu yiyesim, ne göğüslerimde hassasiyet hepsi yok oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?