38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar;
bende bebek isteyen 40 yaşında çıtır bir anne adayıyım:)yedi ay içinde üç tüpbebek denemesi ve ne yazıkki üç kocaman negatif sonuç(ben anne adaylarının hepsini tebrik ediyorum allah çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür kısmet etsin,bizlerede en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.

maşallah maşallah genç adayımıza:) hoşgeldin. bu ne hız 7 ayda üç deneme. ben de bugün negatifi gördüm

Son düzenleme:
biliyorum beyazcım uzun zamandır okuyorum bu siteyi açıkçası senin on hücreli embriyolardan çok ümitliydimbundada bir hayır vardır seni çok iyi anlıyorum çünkü en son geçen ay bende yaşadım bunu ve kendimi böyle avutmaya çalışıyorum hayırlısını kısmet et allahım diye.

evet yakın takipteydiniz:)ki ben senden daha ümitliydim çünkü embriyolar çok kaliteli görünüyordu, bende yeni merkez arayışı içindeyim sizin sonuçlarınızı çok yakından takip ediyordum ki ona göre karar vermek istiyorum
bizim acıbadem beyazcım,benim yaşım ve sperm sayımız az,

ahh evet bugün hemen dediler yaştan diye bana:) eşimin de ileri hızlı hareketli azmış bir de morfoloji 2 imiş. ay nebilim galiba benim çocuğum hiç olmayacak. (( ümitlerim bitti diyebilirim boşluğa düştüm dün gece hissettiklerime bak bugün hissettiklerime bak hayat bir garip

canım sanada büyük geçmiş olsun bende 40 yaşındayım 6.denememi negatifle bitirdim 7. yi bekliyorum Allahın izniyle her şey yoluna girecek inşallah sanada bol şans ve sabır diliyorum...

valla beyazcım Allah günah yazmasın da ben eğer olmazsa kıbrıs yada giriti bile düşünüyorum ne yapayım %50 si bize ait olacak nasıl olsa. ama inşallah %100 bizim olanları alırız kucağımıza

valla beyazcım Allah günah yazmasın da ben eğer olmazsa kıbrıs yada giriti bile düşünüyorum ne yapayım %50 si bize ait olacak nasıl olsa. ama inşallah %100 bizim olanları alırız kucağımıza
ama sorun embriyo değil ki sorun rahim. girit değilde neresi olursa olsun değişirmiki

ZARPANDİT;yapıldı canım mamacıklar:şimdi boşa çıktım.bir bakıyim dedim.canım,Merye de kesin kız dememiş.az hareketli diye kızdır diye olası yorumda bulunmuş.bende dedim kendi kendime ben mi görmedim diye.dikkat sorunum var ya.onu da mı görmedim demiştim.öyle değilmiş.
bir arkadaşımda akupunktura gitmişti.kulağında minik yuvarlak bir bant vardı.sanırım pllet o....öyle mi?ama madeni değildi sanki o.bildiğimiz yara bantına benziyordu.

BEYAZ;canın sağolsun bir dahaya inşallah.az önce güzel bir söz duydum''NEFES ALDIKÇA UMUT VARDIR'' . güzel değil mi?

BAHAR;evet bahar çiğ yiyecekler zararlı.çiğ sütten elde edilen pazarlarda satılan taze peynirler de öyle.kaçın bunlardan.benim düşüğümde yapılan testte brusella çıkmıştı.o zamanlar kapı sütü kullanıyorduk.aman dikkat..sigara içen annelerin çocuklarının prematüre bebekler doğurma ihtimalinin daha fazla olduğunu biliyorum.(2,5 kilonun altında)..içme sigarayı yap tosuncuğu.

KİNDER; ortaya çıkmış.meğer cılgını çıkarmışlar arkadaşın.geçmişler ola..hoşgeldin
iyiym canım iyiyim.tedavisiz bir ay geçti bile.bu hafta sonu sonavım var şans dile bana.

hoşgelmişsin babydeniz a.s.

ev boşalınca girip okudum.herkese sevgiler.hayırlı geceler.

hoşbuldum serpil..:1hug:

hülya,çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,kanamaya engel olan progesterondan ziyade 2 adet over kistimmiş..:1rolleyes:
alabama hoşbuldum,çok teşkkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..
o kişi benim akadaşım değildi, bluestar arkadaşımızın arkadaşıymış...
bende seninle aynı fikirdeyim,böyle insanların yetiştirdiği çocuklara gerçekten çok üzülüyorum..malesef ki anne-babamızı seçme hakkına sahip değiliz..
ilk müşterin ben olurdum...
bugün doktorum prgesteronda kanamayı keser ama senin kanamanın azalmasına en büyük etken 2 adet yumurtalık kistinin olması dedi ve tedavimi iptal etti kistlerin içini boşalttı ve bir ilaç verdi bir daha ki ay'a başlayacağız..bu ay sağ over toparlasın 2 overde bana lazım dedi...
bugün doktorum konusunda doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum..kistlerin içini boşaltacağım dediğinde suratımdaki korkuyu görünce beni sakinleştirebilmek için elinden geleni yaptı..çok canım yandığı anlarda elim tutarak destek oldu..tamam bitti, istersen sende bak ultrsona diyerek beni rahatlatmaya çalıştı...işleme başlamadan önce ve kistin içini boşaltırken besmele çekti,bunlar çok hoşuma gitti..
akupunktur yaptırmak istiyorum çok heycanlı ve stresli bir yapım var akupunktura nasıl bakıyorsunuz dedim..ilkönce gerek yok heycanını konuşarak yatıştırırım, hecan meycan bişeycik kalmaz dedi..ben adamın suratına hangi ağlak halimle baktıysam artık çok streslisin gerçekten,çok istiyorsun madem iyi bir merkezde yaptır dedi.. kaydirigubbakcemile5

benden haberler böyle, inşallah kimseyi unutmadan msjlara cevap yazmışımdır.unuttuklarım olduysa affola..dün gece heycandan uyuyamadım 3.30'da yatıp 7.30'da kalktım şuan gözlerim yanıyor mjlara gözüm yarı açık şekilde cevap yazdım....
herkeze iyi geceler diliyorum.....

Son düzenleme:

limon kabuğu merhaba;
önce çok geçmiş olsun diyorum.1 ay geç olsun daha da güç olmasın:teselli:
kistini nasıl aspire ettiler.bu işlem çok ağrı vericimiydi?çok canım yandığı anlarda demişsin.kisti doğum kontrol hapıyla eritmek yerine neden bu yöntemi seçti dr un?bunun bir sebebi var mı?geçen ay bende de bir kist bulunduğunu söylemişlerdi bana..ama bunun önemli olmadığını da.benim pıhtılaşmam var.doğum kontrol hapı kullanamam.bu ay ki adetim de farklı idi.normalde 7 8 gün sürer çok çok yoğun bir şekilde geçirirdim.bu ay ise 6ıncı güne kadar hep kahverengi leke tarzında oldum müthiş bel ağrısıve göğüslerdeki hassaiyet ile birlikte seyretti(genelde de böyledir zaten).ben de kistten olabileceğini düşünmüştüm.neyseki 6ncı gün öğleden sonrasında.ne varsa sökülmeye başladı.şimdi ise her ay olduğu gibi yatarken muhakkak birşeyler seriyorum.geçmesin diye..o kadar yoğun...sanırım bende sökülme sorunu oldu.eğer kistten ise korktum şimdi.uzun mu sürdü bu işlem?anestezi altında olmuyormuymuş acaba?
kist kanamanın azalmasına sebep olduğuna göre o zaman benim durum kistten değl gibi geldi.sökülememekten olmalı.bir de nette araştırmıştım az kanama olduğu için dışarı çıkmayan kan bu kistlern içine doluyormuş.sana da bak boşaldı istersen bak dediğine göre.ben de neredeyse dereler gittiğime göre bu doğru.....ohhh.şimdi rahatladım biraz.

burası böyle yararlı bir yer işte..şimdi içim daha bir rahat.ama aynı şekil seyreder de sökülme olmazsa bir kadın doğumcu yolu gözükecek sanırım bana.sana çok çok geçmiş olsun.tedavin 1 ay ertelendi diye de sakın üzülme emi.ben de çoook uzun yıllar peşinde koştum bu işin.çeşitli denemelerim oldu.tam son kez dedim..şimdi de önüme 6 aylık bir set çektiler.sonrasında ise izin çıkıp çıkmıyacağı meçhul..ne yapalım canımız sağolsun.önce can sağlığı..zemuszemus

bu sabahın çiçekleri benden.günaydın herkese
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bayağı serin çıktı hee.1 saat 1 saattir gideyim yatayım.üşüdüm de............şutarafagitti

bu sabahın çiçekleri benden.günaydın herkese
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bayağı serin çıktı hee.1 saat 1 saattir gideyim yatayım.üşüdüm de............şutarafagitti

çiçeklere yetişmedim yine bendende öpücükler topiğin çıtırlarınaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesler günaydın

beyaz lmaz: moral bozmak yok bebebğim tekrara testi denesen yani belki yükselmiştir benim kafamda testle alaklı belkiler oluştuda:1ninca:

Günaydın kızlar erverdi çiçekler yollamış
serpil öpücükler yollamış
bende kahve yollayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…