maşallah maşallah genç adayımıza:) hoşgeldin. bu ne hız 7 ayda üç deneme. ben de bugün negatifi gördümmerhaba arkadaşlar;
bende bebek isteyen 40 yaşında çıtır bir anne adayıyım:)yedi ay içinde üç tüpbebek denemesi ve ne yazıkki üç kocaman negatif sonuç(ben anne adaylarının hepsini tebrik ediyorum allah çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür kısmet etsin,bizlerede en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.
demek takipettin:) saol valla. ben de öyle ümit doluydum ki anlatamam resmen çuvalladım. senin merkez neresi? sorun ne sizde?yaş kemale erince böyle acele ediyorsun canım:)
ahh evet bugün hemen dediler yaştan diye bana:) eşimin de ileri hızlı hareketli azmış bir de morfoloji 2 imiş. ay nebilim galiba benim çocuğum hiç olmayacak.evet yakın takipteydiniz:)ki ben senden daha ümitliydim çünkü embriyolar çok kaliteli görünüyordu, bende yeni merkez arayışı içindeyim sizin sonuçlarınızı çok yakından takip ediyordum ki ona göre karar vermek istiyorum
bizim acıbadem beyazcım,benim yaşım ve sperm sayımız az,
canım sanada büyük geçmiş olsun bende 40 yaşındayım 6.denememi negatifle bitirdim 7. yi bekliyorum Allahın izniyle her şey yoluna girecek inşallah sanada bol şans ve sabır diliyorum...merhaba arkadaşlar;
bende bebek isteyen 40 yaşında çıtır bir anne adayıyım:)yedi ay içinde üç tüpbebek denemesi ve ne yazıkki üç kocaman negatif sonuç(ben anne adaylarının hepsini tebrik ediyorum allah çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür kısmet etsin,bizlerede en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.
kaç tane böyle 40 yaş var heyy allahım bigün yüzümüze gül neolur...canım sanada büyük geçmiş olsun bende 40 yaşındayım 6.denememi negatifle bitirdim 7. yi bekliyorum Allahın izniyle her şey yoluna girecek inşallah sanada bol şans ve sabır diliyorum...
valla beyazcım Allah günah yazmasın da ben eğer olmazsa kıbrıs yada giriti bile düşünüyorum ne yapayım %50 si bize ait olacak nasıl olsa. ama inşallah %100 bizim olanları alırız kucağımızaahh evet bugün hemen dediler yaştan diye bana:) eşimin de ileri hızlı hareketli azmış bir de morfoloji 2 imiş. ay nebilim galiba benim çocuğum hiç olmayacak.(( ümitlerim bitti diyebilirim boşluğa düştüm dün gece hissettiklerime bak bugün hissettiklerime bak hayat bir garip
ama sorun embriyo değil ki sorun rahim. girit değilde neresi olursa olsun değişirmikivalla beyazcım Allah günah yazmasın da ben eğer olmazsa kıbrıs yada giriti bile düşünüyorum ne yapayım %50 si bize ait olacak nasıl olsa. ama inşallah %100 bizim olanları alırız kucağımıza
hoşbuldum serpil..:1hug:canlarımmmmmmmmmmmmm günaydın bugün yağmur yağdı buraya ohhhh be ne tatalı çıkıp ıslanmak istedim ama benim bu bebk sevdamda 3 klo vermiş hastalanırım diye çıkmadım kzılar ama tabii yine sıcak burası8 o kadar çok adet olamyı istemişimki rüyamda şakır şakır adet oluyordum :))
erverdii canım nasıl senin anlatım ifadene bayılyorum evet biz çıtırızz
beyazz seni sabısrsızlıkla bekliyorum yani sen kadar bizde heyecanlyız inşallhh güzel sonuç olacakkk
yeni gelen arkadşlar hoşgelmiş sefa getirmişler size çiçek veremedim ama bu seffer bir nescafe ikram edeyim şöyle vanilyalısndan
hülya,çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,kanamaya engel olan progesterondan ziyade 2 adet over kistimmiş..:1rolleyes:Limon kabuğu hoşgeldin aramıza arkadaşım.Progesteron hormonu kanamayı engelliyor canım bana dr kendisi söylemişti.Ben de progesteron aldığım ay bir türlü sökülememiştim.Dr'a sormuştum o zaman.Kaç gün kırmızıya dönmemişti kanamam.O zaman demişti dr'um progesteron kanamayı azaltır normal adet göremezsin diye.Gerçi sen dr'a gitmişsin ama yine de yazayım dedim.
alabama hoşbuldum,çok teşkkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..günaydınnn kızlarrr
beyazcım çok normal hiç kafana takma inşallah tutunma kanamasıdır. içini ferah tut. test sonucunu heyecanla bekliyorum canım. benim de kılcal damar gibi kanama leke gibi olmuştu doktoru aradığımda sabah öğlen akşam aldığım progestronu iki katına çıkartmıştı. çok şükür kesildi ama inan 8 haftalıkken 10 haftalıkken de daha leke gibisi oldu oluyo yani sakın moralini bozma.
limonkabuğu hoşgeldin aramıza. yaş maş hikaye önemli olan ortak dertlerimiz canım. bu arada o arkadaşın yetiştireceği çocuktan da bi mok olmaz mümkünse bidaha yüzüne bakma. bi insanın böyle bir dilek dilemesine inanamıyorum allah ıslah etsin. onun çocuklarına acıdım vallahi.
erverdi misafir varmış kolay gelsin canım ne güzel mamalar yaparsın şimdi. afiyet olsun.
absynth den haber varmı ya 40.gün testde çıkmamış ama bi de kanda baktırsa diyorum ben. inşallah mucize bişiler olur Denize olduğu gibi.
Zarpandit canım kolun hala sıkıntı galiba inşallah akapunktur işe yarar. ne zaman geliyodunuz bu ay mıydı?
Merye kızın mı oluyor çok sevindim canım atlamışım ben bu haberi allah kucağına almayı nasip etsin canım. ayyy kızlara ne güzel ciciler var. pek kız haberi alamıyoduk hadi bakalım bundan sonrada kızlar geliyo demek.
Baharnaz olur öyle günler sen keyfine bak değerin de harika inşallah hep böyle dertsiz geçirsiz hamileliğini daha ne istiyorsun gülüm. endişelenme sakın.
Hülyacım gelmişsin nerelerdesin yahu merak ettik seni çok. Demek oğlun Arda diye ona kıyak geçiyosun hadi bakalım. öp benim için Arda yı. Sen ne alemdesin plan programlar ne alemde ?
ilk müşterin ben olurdum...hehe su çocuğu bir doğurayım hayırlısıyla danışmanlık hizmetine başlayacağım buyrunnnnnnnnnprogesteron yüzünden olabilir kanamayı engeller. benim hamilelik başında kanama olmuştu. boş keseden şüphelenilince ben verilen progesteronu bırakmıştım nasılsa boş kese kendi düşsün diye. doktor da demişti kanamayı düşmesini engeller diye. estrofemi rahim kalınlaşsın diye veriyorlar ama progesteronu niye verdiler adetten önce?
hoşbuldum serpil..:1hug:
hülya,çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,kanamaya engel olan progesterondan ziyade 2 adet over kistimmiş..:1rolleyes:
alabama hoşbuldum,çok teşkkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..
o kişi benim akadaşım değildi, bluestar arkadaşımızın arkadaşıymış...
bende seninle aynı fikirdeyim,böyle insanların yetiştirdiği çocuklara gerçekten çok üzülüyorum..malesef ki anne-babamızı seçme hakkına sahip değiliz..
ilk müşterin ben olurdum...
bugün doktorum prgesteronda kanamayı keser ama senin kanamanın azalmasına en büyük etken 2 adet yumurtalık kistinin olması dedi ve tedavimi iptal ettikistlerin içini boşalttı ve bir ilaç verdi bir daha ki ay'a başlayacağız..bu ay sağ over toparlasın 2 overde bana lazım dedi...
bugün doktorum konusunda doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum..kistlerin içini boşaltacağım dediğinde suratımdaki korkuyu görünce beni sakinleştirebilmek için elinden geleni yaptı..çok canım yandığı anlarda elim tutarak destek oldu..tamam bitti, istersen sende bak ultrsona diyerek beni rahatlatmaya çalıştı...işleme başlamadan önce ve kistin içini boşaltırken besmele çekti,bunlar çok hoşuma gitti..
akupunktur yaptırmak istiyorum çok heycanlı ve stresli bir yapım var akupunktura nasıl bakıyorsunuz dedim..ilkönce gerek yok heycanını konuşarak yatıştırırım, hecan meycan bişeycik kalmaz dedi..ben adamın suratına hangi ağlak halimle baktıysam artık çok streslisin gerçekten,çok istiyorsun madem iyi bir merkezde yaptır dedi.. kaydirigubbakcemile5
benden haberler böyle, inşallah kimseyi unutmadan msjlara cevap yazmışımdır.unuttuklarım olduysa affola..dün gece heycandan uyuyamadım 3.30'da yatıp 7.30'da kalktım şuan gözlerim yanıyor mjlara gözüm yarı açık şekilde cevap yazdım....
herkeze iyi geceler diliyorum.....
bu sabahın çiçekleri benden.günaydın herkese
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bayağı serin çıktı hee.1 saat 1 saattir gideyim yatayım.üşüdüm de............şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?