Selam hanimlar, 38 yas ustu hamile kalan hanimlarin, hamilelikte karsilastiklari SIKINTILAR nelerdir. Bir kiyaslama yapabilecek varmi acaba? Misal 27 yasimdaki hamileligimde soyledi de 38 yasta soyle oldu gibi. Bende istiyorum ancak dogacak rahatsizliklardan da korkuyorum acikcasi.
günaydın güllera.s.
baharnaz uykudamı kaldın bu sabah?
hoşgeldin uzaklardana.s.çok mu uzaktan?
en önemli sıkıntı hamile kalamamamız.elbetteki genç yaştaki yumurtalara göre kıyas yapılabilir.ama yaş ta tam bir kıstas değil.çok genç yaşta olup menopoza girmekte olanlar da var.40 tan sonra çok güzel kaliteli yumurta üretenler de....yaş faktörü dr ların sığındığı bahane canım.sen bakma 38 üstü olduğuna...hepimiz 30 uz burada.gerisi küsurat.
Arkadaslar Gunaydina.s.
Denizverdi, seni cokkk tebrik ediyorum, cok calistin ve basardin. Artik sira tiyatro derslerinde ve gelecek planlarinda canim. Listendeki bir sorundan daha kurtulmus oldun. Sana buradan kocaman bir parlak yildizli pekiyi gonderiyorum. Artik gelince de baska bir sey dusunuruz.yerimseniben
Denizbulut, cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
Absynth, az kaldi guzelim, biraz daha dayan.
Vanilya, kis icin organik mantarlari simdiden hazirlamak super! Dag gezintilerinin keyfini cikar, bol bol da temiz havayi cigerlerine doldur canim. Falci konusuna gelince, hepimiz en az bir yada iki kez gitmisizdir. Ne demisler, " Fala inanma falsiz da kalma". Tabii bu bayan doktor bayan anestezist de olabilir. yerimseniben Siz geldiginizde bence planlariniza baslayin, dondurulmuslariniza bir sans daha verin. Insan ister istemez etkileniyor falcilardan ama ben de inansaydim benim de simdi 3 tane cocugum olacakti. Biz bir tanesine de raziyiz. Arada yaz, bekliyoruz seni...opuyorumnanaktan
Dun gece herkese dua ettim, insallah dualarimiz en kisa surede kabul olur. Anne olmak istegimizi ancak bizler cok iyi anlariz.
Bu uzun soluklu yolda hepimizin saglikla bebeklerine kavusmasi deilegiyle...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragidersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
ayyhh çok yoruldum.bu kadar hareketten sonraakannehir
canım şu ilaçlı suyun ne olduğunu çok merak ettim acaba bilgi verebilirmisin?süpersin :)) malum muhteşem kırmıızılarım gece 11 de geldii Alalhtan namazım niyazım bitmişti dularımda şekerim :)))) hepimize okudumm şu bol kırmızıları yılardır görmüyordum eşime şu ilaçlı sudan yine getirt dedim acaba içinde ne var ama bir kaçtane buğday gibi bişi var içinde gersii nedir bilmiyorumsadce adını limonata koydum benim hep kahverengi ve çok az kırmzıı olurdu adetim ve 3 gün sürerdi bu karışım 6 güne çıakrtıı bakalım bu ay kaç gün sürecek canımmcımm sprem dondurma işini eşimle tlf görüştük oda rahat ol çare çok dedii zaten bunu hep der :)))) yani eşim hep güzel şeyler söyler ama sadce söyler :)))))) şapkamı önüme koydum bakalım yaşam nereye götürecek herşey Alalhtan diyorum
Arkadaslar hepinize daglardan sevgiler...
Gun boyu saatlerce yuruyor, daglara tirmaniyor, ormanlarda mantar ariyoruz, sonra aksam mantar bulduysak onlari kesip kurutucu bir alet var ona koyup kurutuyoruz(bu da Italyanlarin kis hazirlik gelenekleri) esimin annesinin evinde, ve yemek yiyip kitap okuyup dinleniyoruz.
Bu tatil bana fiziksel egzersiz olarak cok iyi geldi :)
Ammmaaa tam gelmeden once birsey oldu kafama cok takildi, cok sacma ama kac gecedir bunu ruyamda goruyorum. Tatil donusu reglimde(ayin 16 si gibi) donmus embriyolarimiza sans vermeyi istiyor esim, ben de kafaca buna hazirlanmaya calisiyorum.
Ama sevgili ablamin iyilik diye yaptigi sey resmen bana kotuluk oldu, ablam daha once soyledikleri cok cikmis mis sozde cok bilen bir falciya gitmis, kendinden baska beni de sormus, falci 2013 e kadar mutlaka bebegi olacak demis!!! sanki cok iyi haber bu ay itibariyle umudum tamamen kesildi desem bana gulermisiniz.
Ayrica tedavisini bir kadin yapacak mutlaka bir de rahim agzinda bir problemi var, ama merak etmesin 2013 e kadar kesin olacak demis.
Simdi diyorum ya cok sacmayim, biri bana kizsin diye yaziyorum,
1) ben bu ay donmuslarimi hic denemeyim o zaman :)
2) 2013 yilinda 42 yasinda olacagim, 3 sene daha beklersem sanirim kafayi yiycem,
3) bu donmus denememden sonra Atasehir Memorial Cem beye gidecektim, bari bir kadin doktora mi gitsem, su Semra hanim'a mi gitsem ama Okmeydani bana zor geliyor,
delimiyim nedir?
Diyorum ya biri beni durdursun burada temiz hava ve huzur icindeyken bunlari dusunmek zorunda birakan bacaksiz ogluma ya da kizima buradan selamlar, gelmeyi erteleyip beni uzuyor :)
Hepinizin kadir gununu kutluyorum, Allah'im dualarimizi kabul etsin
Vanilya merhaba, güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 Neden dersen, ben de falcılara dadanmıştım yakın tarihte, hatta bir tedavi sonrası çocuğumun olacağını, şimdiki doktorumla devam etmeyeceğimi filan söylemişti. 3-4 falcının hepsi de aralık, ocak gibi amilelik uygun görmüşlerdi bana, hatta birisi benim tüplerimde sorun olduğunu söylemişti. Hamilelik sırasında da düşük tehlikesinden dolayı yatacakmışım, o yüzden çalışmayacakmışımDoktora ne gerek var, bunlar biliyor herşeyi işte sempatiksalakcinni
Yalnız şaka bir yana, insanın aklı karışıyor hakikaten. Canım, sen takma bence kısmetten öte yol yok. Kendini n zaman hazır hissedersen o zaman deneyeceksin zaten, şimdi cesaret edemediysen dinlenmeye devam bence opuyorumnanaktan
Deniz, merhaba. İyidir canım ya, sigaranın peşine düştüm, bayramın yolunu gözlüyorum. Tatildeyken sakin sakin daha rahat bırakılır diye. Sen nasılsın? nasıl bebiş?
haliyle benim ismimin deniz bulutla ilgisi yok. ne güzel bir ismi varmış o bayanın ben seçtiğim için olsa gerek delikafadulden kan erverdinin dediği gibi basurdan olabilir. ara kanama olabilir. haliyle hepsi karışıyor birbiriyle. geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin kadir gecesini kutluyorum,hayırlara vesile olur inşallah...
bende 2 gündür doktorlardayım...cuma günü hormonlarıma batırmak için hastaneye kan vermeye gittim..sonucunu p.tesi alıcam, inşallah güzel sonuçlar alırım..
2 gün önce de tuvalete girdiğimde idrarımdan kan geldiğini düşündüm..tuvaletten nezaman kalksam tuvalet ayıptır söylemesi kan revan içindeydi ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için panikledim.çünkü kist aspirasyonlarında mesaneye de zarar verilebilme durumu olabiliyormuş..doktorumu aradım hemen, yarın hastaneye gel dedi...neyse gittik,sonda taktı ve idrarımın temiz olduğunu gördü,Allahtan bişey çıkmadan evimize döndük..
hastanede sıramızın gelmesini beklerken bir bayan geldi,sekretere isminin deniz bulut olduğunu söyledi birden kafamı kaldırdım ve bayana baktım acaba buradaki arkadaşım deniz mi diye ama bayan hamile değildi..birden ne büyük tesadüf diye yanına gidicektim ama dümdüz karnını görünce hayal kırıklığına uğradım..(
benden haberler böyle..
yok yok bitti bitti artık.tek dersti.26 soru da en az 15 16 netim var.oh yaaa.sonunda.inşallah diplomamı alınca da burda kıvırtırım yine böylekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
deniz;sen bişey unutmadın mı?yerimseniben
ben de düzeni çok severim. tabii şu anda evin şekli biraz değişiyor. mobilya falan geliyor heryer heryerde bu arayı saymıyorum. normalde ev pis olsun ama dağınık olmasın yani. ama sen de çok abartmışsın gülüm. ne o öyle ayakkabı simetrisi falan? senin dolap içleri de askeri düzendedir renkler birbiriyle uyumlu simetrik asılmıştır falan! ay abartma yani. bu kadarı da senden götürür. rahat yani. bak ileride çocuk olunca tam kafayı yersinkafamçokkarıştıDenizverdi, arastirmalarim devam ediyor canim. Gelir gelmez co-culture sorun degil, yol uzun oldugu icin genelde uyuyorum zaten, cok saglikli olmasa da idare ederim.
Daginiklik konusunda, bazi insanlar senin gibi daginiklik icinde duzenliler. Daginik birinin odasini duzeltirseniz zaten hep arayip ta istediklerini bulamadiklarindan sikayet ederler! Ben ve esim cok duzenliyiz, sabahlari kalktigimizda genelde daginik bir yer olmaz cunku aksamdan her sey duzenlenip de oyle yatilmistir. Bir de ben de her seyin duzgun durmasini saglama hastaligi var, mesela ayakkabilar birbirine bitisik duzgun duracak, tuzluklarin yonu duzgun olacak vs. takintili durumlar yani...delikafadulden
Selam hanimlar, 38 yas ustu hamile kalan hanimlarin, hamilelikte karsilastiklari SIKINTILAR nelerdir. Bir kiyaslama yapabilecek varmi acaba? Misal 27 yasimdaki hamileligimde soyledi de 38 yasta soyle oldu gibi. Bende istiyorum ancak dogacak rahatsizliklardan da korkuyorum acikcasi.
erverdi;canım sende basur olmasın.bazen hiç anlamazsın ağrın olmasa da kanama olabilir.şaşarsın kanın nereden geldiğini sezemezsin.idrarın temiz çıktığına göre??hani dedim..geçmiş olsun..
deniz bulut'un ismi niki burada.herkesin öyle.bir bende mokluk oldu.o da şifremi unutmuştum benimki de öyle kaldı.ben de sanırım yakımnda denizverdi yapacağım.yerimseniben
zarpandit;Limon kabugu, cok gecmis olsun. Iyiki bir sey cikmamis ama yine yasarsan belki kendini iyi bir takipte bulundurmanin faydasi olabilir.
Herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet fal konusunda hepiniz haklisiniz, sacma ama bu kadar beklerken etki altinda kaliyorum iste..
Zarpandit'in gelisiyle bir bulusma duzenlesek miii ne dersiniz?
DenizVanilya, gozumden kacmadi yani...Bulusma fikrini cok tuttum.kaydirigubbakcemile5
Zarpandit;marhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?