38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne yazıkki o korku bendede var

süpersin :)) malum muhteşem kırmıızılarım gece 11 de geldii Alalhtan namazım niyazım bitmişti dularımda şekerim :)))) hepimize okudumm şu bol kırmızıları yılardır görmüyordum eşime şu ilaçlı sudan yine getirt dedim acaba içinde ne var ama bir kaçtane buğday gibi bişi var içinde gersii nedir bilmiyorumsadce adını limonata koydum benim hep kahverengi ve çok az kırmzıı olurdu adetim ve 3 gün sürerdi bu karışım 6 güne çıakrtıı bakalım bu ay kaç gün sürecek canımmcımm sprem dondurma işini eşimle tlf görüştük oda rahat ol çare çok dedii zaten bunu hep der :)))) yani eşim hep güzel şeyler söyler ama sadce söyler :)))))) şapkamı önüme koydum bakalım yaşam nereye götürecek herşey Alalhtan diyorum

evet hocam çok çalıştım.kazandım bu oyunu.bana oyun gibi geliyor okumak.tabiii şimdiden atıp tuttum ama 2 3 hafta içinde netleşicek.ben çözdüklerimden biliyorum.
dün uçtum uçtum hocam..şemsiye vardı elimde hava yağmurluydu.sınava girdiğim üniversitenin sınırı askeriye..tellere çarpa çarpa yürüdüm.az kısık sesle de şarkılar söyledim.yanımdan geçen duyardı tabiii.mutluluk bu hocam.mutluluk bu.
bu sabah sordum eşimehaber var mı diye.tiyatro kursu için.bu ay haber gelicek .o da artık bayramdan sonra olsun.

ama neye üzüldüm biliyormusun hocam?ön lisans benim okuduğum bölüm.üstü yok.işletme bölümüne geçiş yapabiliyorum ama ben işletme istemiyorum.okumak için okumaya başladım 30 dan sonra.şimdi sevdiğim bir bölimde okumak istiyorum.istdiğim gibi bir bölüm yok.ama boş durmuyorum araştırıyorum.türkçe kursuna gideceğim.kitap okuyorum ya.faydalı olur benim için.öykü deneme edebiyat varmış içinde.inşallah olur.edebiyatı çok seviyorum.türkçeyi de.
çayım da bitiyor.artık kalkarım.keyif çayım ve sabah keyfimi sonlandırıyorum.işler beni bekler.gelene gidene uğrayana misafirlere herkese hoş bir gün olsun.

canım dualarını rabbim kabuletsin allah razı olsun tez zamanda çekmiş olduğun sıkıntılı yolculuğun mutlu son olsun bende dün 41 yasin 41 felak 41 nas 41 ayetel kürsü 10 kulhuvallhh 100 tefrice 1kennzülarş okudum namazı kıldımm son secdede bir karmppp namz bitii wc gitim vavvavvava kırmızılar gelmiş Alalha şükrettim hiç değilse dualarımı okumaya müsade etmiştihihoyyythihoyyyt bende hepinize dua ettimm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tebrikler canım , tebriklerr.........hihoyyythihoyyyt:lepi:

günaydın kızlar

Erverdi canım müthişsin harikasın canım okul bitti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok sevindim yapacaklar listen kısalıyor. Tekrar devam etmeyi düşünüyorsun galiba internet ortamından başka üniversitelerden lisans tamamlama ile ilgili durumlar var bir araştır istersen canım

limon kabuğu geçmiş olsun canım bence de hemoroit olabilir farkında olmamış olabilirsin

Zarpandit bilet problemi var sanırım inşallah çözümlersin bak Erverdide okulu bitirmiş yerimseniben

vanilya tatilini güzel güzel yap canım kafanı boşaltıp gelmen gerekir sen dolduruyorsun aldığın oksijenin sana çok güzel şeyler düşündürmesini sağla

absinth canım sen ne zaman düşünüyorsun bence bu kadar yorma kendini dinlenmiş stresten arındırılmış rahat bedene ihtiyaç var.

uzaklardan hoşgeldin

Serpil dualarını Allah kabul etsin canım ve ibadetini yaptıktan sonra olmanda bence büyük şans hadi testlerini yaptır sende canım

canım şu ilaçlı suyun ne olduğunu çok merak ettim acaba bilgi verebilirmisin?

ben de şimdiye kadar doğal olarak birkaç falcıya gittim. doğal olarak hiçbir dedikleri çıkmadı. ve hepsi senelerce bana bir kızım olacağını söylediler. ne oldu? bir oğlum oluyorrrrrrr.delikafaduldenne demişler fala inanma falsız da kalma.

varis ve nedeni belirsiz yürüyememe/carpıntı dışında sorun yok. bebiş de iyiydi halen öyledir umuyorum boshayallersmile
eğer tüp denerim dersen para da lazım 1-2 ay daha çalış ama ruh sağlığın da bozulacaksa bir daha düşün. bu arada doğal çalışmayı da unutma. ovülasyon testlerini ve presseed i kullanabilirsin. sigara da bu kadar yoğun sıkıcı işte zor bırakılır ama umarım bayram bırakma başlangıcı için iyi bir fırsat olur.

haliyle benim ismimin deniz bulutla ilgisi yok. ne güzel bir ismi varmış o bayanın ben seçtiğim için olsa gerek delikafadulden kan erverdinin dediği gibi basurdan olabilir. ara kanama olabilir. haliyle hepsi karışıyor birbiriyle. geçmiş olsun

geçen cuma bir mail attım sana. gelmedi mi? adresi mi yanlış yazdım?:uhm:

ben de düzeni çok severim. tabii şu anda evin şekli biraz değişiyor. mobilya falan geliyor heryer heryerde bu arayı saymıyorum. normalde ev pis olsun ama dağınık olmasın yani. ama sen de çok abartmışsın gülüm. ne o öyle ayakkabı simetrisi falan? senin dolap içleri de askeri düzendedir renkler birbiriyle uyumlu simetrik asılmıştır falan! ay abartma yani. bu kadarı da senden götürür. rahat yani. bak ileride çocuk olunca tam kafayı yersinkafamçokkarıştı

bizde sanırım bir 25 bir de 40 yaşında çocuk yapan yok. hemen hersek ilk bebeği için uğraşıyor. hülya 2. için ama henüz kavuşamadı. water ın 2 çocuğu var ama zaten ilkini de 36 civarı yapmıştı. bildiğim mevcut tansiyon, şeker, kalp vb gibi bir rahatsızlığınız yoksa kalıtsal olarak eğiliminiz de yoksa pek bir fark olmadığı. gençliğin verdiği enerji vardır belki bir de. asıl sorun ileri yaşta hamile kalabilmek ve bunun da kromozom bozukluğu olmayan (yaşla arttığı için olasılık) sağlıklı bir bebek olması.

evet fal konusunda hepiniz haklisiniz, sacma ama bu kadar beklerken etki altinda kaliyorum iste..
Zarpandit'in gelisiyle bir bulusma duzenlesek miii ne dersiniz?

erverdi;
ben şunu yazmamışım mesajımda, doktorum adet kanamasının idrarıma karışabileceğini söyledi..basurum yok canım...msjda eksik bilgi yazmışım..

Limon kabugu, cok gecmis olsun. Iyiki bir sey cikmamis ama yine yasarsan belki kendini iyi bir takipte bulundurmanin faydasi olabilir.

Herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zarpandit;
aşırı kanamam olduğu için idrarımda kanama var gibi gelmiş bana..doktorum korkma herşey yolunda dedi..opuyorumnanaktan

denizbulut ve baharcım yukarıda da yazdığım gibi Allah'a şükür herşey yolunda dedi doktorum..basurum yok Allahtan,o da çok lanet bir hastalık,eşimde olduğu için çok iyi biliyorum...
denizbulut bencede bayanın ismi çok güzeldi,kendisi de bir okadar güzeldi, ismine yakışır masmavi gözleri vardı..

Uzaklardan Hosgeldin!
Deniz bulut arkadasimiz size guzel bir cevap yazmis ben de ona katiliyorum. Rahmetli babaannem de " Dogum kadinin kalayi" derdi! Dolayisiyla 40'li yaslarda yapilacak bir dogum kesinlikle bizim icin bir anti-aging! Bir de basarabilsek...:Saruboceq:

DenizVerdi, super olmus rumuzun! Nasil yaptin, yonetime yazi mi yazdin, sirada ben varim!
Eger istiyorsan lisans icin sanirim devam edebilecegin yerler var, bir de artik Acikogretim almis basini gitmis durumda. Son bir kac yilda yeni bolumler acilmis, normal egitimle ayni duzeyde. Fakat calisma bazinda kendinle basbasa oldugun icin bence Acikogretim de okumak orgun deniyor sanirim normal ogretime gore daha zor. Simdi biraz dinlen ve keyfini cikar sonra diger lisetedekilere bakarsin.yerimseniben

Deniz bulut, yuruyememe ve carpintidan bahsetmissin, cokk gecmis olsun. Varisi daha once soyledigin icin haberimiz vardi, bundan yeni bahsediyorsun galiba...Yuruyememenin varisle ilgisi mi var acaba? Eminim doktorunla konusmusundur, neler onerdi? Tabii bebekte buyuyor ve agirlasiyorsun, acaba daha erken izne ayrilman yada ucretsiz izne ayrilman gibi bir durum sozkonusu olabilir mi? Son aylarini daha rahat gecirmek adina?bilmiyorumkismile

Serpil, sonunda gozunaydin, hadi bakalim sira doktordan randevu almaya geldi!kaydirigubbakcemile5

Tursucu Baharnaz, nasilsin?opuyorumnanaktan

Patikler, bir suredir mesguldun sanirim, daha sik bekleriz. Bebeklerimiz olsa da geleneksel olarak patik ormeye baslasak.:hulya:

Sahi Deniz bulut, Alabama, Merye patik oruyor musunuz? Kis bebekleri olacaklar.:hulya:

Limon kabugu, kusura bakma yanlis anlamisiz!

Waterss'la goruseniniz var mi nasillarmis? Beren bebek buyuyordur sanirim, saglikla, mutlulukla...:ecrin_bebek:

Kindersssurpriz yine kayboldun guzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…