38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

az uzanayım.akşama da eşime biraz denizverdi kalsın.hoşçakalııınn.sevgiyle kalın.

kızım biz binlerce kişiyiz. yani birkaçbin bayan vardır. ben bu zamana kadar civarımda en az 100 hamile gördüm ki şirketten binlerce hamile gelip geçmiştir. bilgisayar başında oturmaktan bişi olaydı ohoooooo

deniz bulut gerçekten vücut sinyal veriyor canım hadi git uzan diyor bende gidip uzanıyorum akşam olunca erkenden sızmalarım var ve top atsalar fırtınalar kopsa duymam herhalde acayip ağır uyku geçiriyorum.

Bu arada bahsettiğin film var ya dün yada evvelsi gün tvde aynen anlattığına benzer konu geçiyordu bakmaya dayanamadım eşim kanal değiştirdi Karlı bir dağ bir grup arkadaş bir kısmı hayatta kalmış ama açlar bir kısmı hayatta değil filan anladın diğer kısımlarını çok gerilimli filmleri oldum olası seyredemem buna da bakamadım yani ıyyyy

deniz bulut canım şu verilen idrar söktürücü içine sinmediyse içme canım
geçen gün tvde bir dr vardı gebelikte kullanılan ilaçlarla ilgili genel yorumlar yapıyor ve kullanılan ilaçları sınıflandırıyordu çokta ilaç kullanılması taraftarı değildi. Çünkü ilaçların kullanılmadan önceki denenmeleriyle ilgili birşeyler anlatıyordu orda kopmuşum sonunu izleyemedim

ama kullanma kendini yormamaya çalış yürüyüşlerini mümkünse düz yolda yapmaya çalış aslında yürüyüş normal doğum yapmayı düşünenler için tavsiye ediliyor galiba benmi yanlış bilyorum

site mi calismiyor, bulundugum yerde mi sorun var anlayamadim?

Vanilya, sitede dun tum gun sorun vardi. Bugun de zorlaniyor, bu mesaj gelecek mi bilmiyorum ama yazayim bakayim. Senden ozel mesaj var gorunuyor ama bakiyorum yok? Anlamadim yani, yazabilirsen yeniden yazmani rica edecegim.

Herkese Gunaydina.s.

Bizim tayfun " dun teget gecti" . Buraya yakin bir adayi vurmus, burasi da bayagi ruzgarliydi, gece gelir diyorduk ama gelmedi, umarim bugun de gelmez yonunu degistirmistir.

Umarim KK, bugun sitedeki tum sorunlari halleder de biz de tekrar yazisma ozgurlugumuze kavusmus oluruz.

Herkese sevgiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın güllera.s.a.s.a.s.

yazdığım gidecekmi bilmiyorum.sitede bakım varmış.eğer ulaşamazsak şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun.ağzının tadı bozulmadan güzel geçsin.herkesiopuyorumnanaktan

zarpandit[COLOR=tayfun teğet geçmiş.umarım geçtiği yerde de insan zayii yoktur.sizin için sevindim.hoşçakal.

çayımı koydum .şöyle bir bakıyiiim dedim de...oooooooo canlı canlı patikler zarpdeeniz varmış.bu sefer canlı bir günaydınnn

Kızlar Günaydııınnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

Hepinizin bayramı mübarek olsun.... İçiniz sevgiyle dolsun.... Hepinizi öpüyorum....

Zarpandit'cim ucuz atlatmışsınız çok sevindim canımmm...

kızlar;
şimdi haberlerde izledim.duygulandım tabiii.20 yıllık evli bir çift 5inci denemesinde üçüzleri olmuş...güle güle büyütsünler.hayırlı evlat olsunlar.
tabiii herkesin sağlık durumu farklı...ama yinede tedavidekilere umut olsun diye yazdım:Saruboceq:

veee 53 yaşında kadın normal yolla hamile kalıp doğum yaptı herkese umut olsun göbüşlerinize melekeriz konsun bayramınız şimdiden kutlu olsunolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet cok ilginc, mesajim kaybolmus...yeniden yazdim gonderdim bakalim gelecek mi?

hayır canım..Türkiye'de ilk defa en yaşlı bir kadın olarak 53 yaşındaki bir kadının normal doğum yaptığından söz etti.ne şekilde hamile kaldığından bahsetmedi.53 yaşında da adet görülür mü?belki vardır.genetik olabilir.ailede geç yaşında menopoza giren varsa olabilir.ama ne şekilde hamile kaldığından söz etmedi tv.

sen yaptın?tahlillerini verdin mi.aldınmı sonuçlarını.?
herkese iyi bayramlar.......

deyip deyip iş arasında mola verdiğimde yine giriveriyorumsırnaşık şey

haaa....serpilin anlattığı kişilerle benim ilk anlattığım kişiler farklı faklı kimseler.iki ayrı durum yani...karışmasın..-tatlicadiarzu-

yaşasın site açılmış hihoyyythihoyyytherkesi opuyorumnanaktan

yalnız topiclerden birinde okudum mesaj olan yerde 13 eylüle kadar site kullanılamayack diye öyle birşey olursa şaşırmıycam şizde şaşırmayın tamammı kızlar

Denizverdi, Zarpdeniz size dün özelden msj atmıştım demekki gelmemiş. Ulaşıcakmı diye denemiştim canım çok özel birşey yazmadım :)

Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum Sevdiklerinizle nice bayramlara opuyorumnanaktan

Merhaba Kizlara.s.

Bugun yarim gun calisiliyor degil mi? Belki bir cok calisan bunu tum gun yapmistir.

Herkese Seker Gibi Bir Seker Bayrami Dilerim.:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

DenizVerdi, Patikler, cok tesekkur ederim arkadaslar. Cok zarar ziyan yok cok sukur, ruzgar yonunu degistirmis, aman ne iyi yapmis! Umarim bir daha yasamayiz, Allah kimseye gostermesin.:Saruboceq:

DenizVerdi, senin yazdigin mesaja cevap yazmistim ama geldi mi?

Vanilya, mesajini bu sefer aldim canim.yerimseniben

Baharnaz, mesajin gelmedi canim. Sen bu bayram ne yapacaksin simdi? Herkes baklava, cikolata ikram eder, senin canin tursu istiyor, ne yapacagiz?fisfisfis
Ne oldu hani doktora gidecektin?

Ben Ekim'de ucaklarin gelmem gerekli gunlerde cok dolu olmasi nedeni ile Ekim'de gelemiyorum arkadaslar. Bunda da bir hayir vardir diyecegim. Simdi Kasim'in 1'ini ayarlamaya calisiyorum. Bir elimde takvim, bir elimde kalem, hangi gun 21. gune hangisi regle gelecek hesap yapmaya calisiyorum, tabii aksakliklar olacak ama simdi yer ayarlamazsam yine simdiki dustugum pozisyona dusecegim, ayy sormayin....kafamçokkarıştıCADIARZU:bbo:

DenizVerdi, Serpil, mucizeler cokkk arkadaslar,umarim yakinda biz de mucizelerimize kavusuruz.:Saruboceq:

merhaba arkadadaşlar;
sitedeki soun nihayet giderilmiş..

zarpdeniz,geçmiş olsun..ucuz atlaşmışınız rabbim tekrarını yaşatmasın..

denizverdi,benim annem de 53 yaşında ve regli görüyor yerimseniben inşallah bende anneme çekerim...

Limon Kabugu, tesekkurler canim. Insallah Annecigine cekersin. Uzun sure sogan kuru yapanlarin menapoz donemi de dahil, civanpercemi icenlerin menopoza girmeleri de gecikiyormus. Biz zaten bunlara alisik oldugumuz icin once bebeklerimize bir kavusalim sonra bu kurlere devam ederiz diyorum.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…