38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aaaa öylemi demmkii dikkatli dinlemmeişim benim annem 53 yaşında menapoza girdi canım ben tahlilerimi yaptıramadım ne yazıki önümüzdeki ay inşallh canım sıkkındı karasız kalmıştım içimden gelmedi yaptırmak

zarpdeniz geçmiş olsun canım inşallah birdaha uğramaz sizin tarafa canım,bu arada gelişinde ertelenmiş üzüldüm hayırlısı olsunda geç olsun canım bundada vardır bir hayır

serpil02507 sende ertelemişsin tedavini herhalde hepimiz kasım aralık gibi hepbirlikte başlayacağız gibi görünüyor tedavilerimize canım :))

ZarpDeniz canım bayramda evde olucaz şehir dışına çıkmıyoruz canım. İkram edilen tatlı çikolataları görmeye nasıl dayancam bilmiyorum az önce tatlı çikolata ilan alalım dedik eşimle dışarı çıktım çok kötü oluyorum onları görünce halbuki ben hepsinin üstüne atlayan bir canavardım bunuda alalım bundan da yiyelim diyen ben yüzüümü çeviriyorum galiba hamileyim diyorum :)) ama artık turşu krizimde yok sadece ekşi tuzlu öyle şeyler yemeye bşladım. birde halsizliğim oluyor halbuki bol bol meyve tüketiyoum sıvı tüketiyorum dra gitme işide şöyle oldu gittim aslında jelimi yazdırmak için eve yakın yere dr pazartesi gel teste bakalım dedi bayram girdiği için araya bende olur dedim böyle canım.

Gelişinde erteleniyor sanırım hayırlısı canım bu sefer işi sağlam tut biletini ayarlamaya çalış canım.

Serpil tahlillerini yaptırmamışsın canım hayırlısı ama lütfen geç kalma

babydeniz çok saol ben iyiyim canım sabırla ve endişeli bekleyişle günlerin geçmesini bekliyorum ilk randevu için canım.

bu ne yahuu.zarpdenizin de serpilin de ertelenmiş.neredeyse beraber yapacağız... ayy deneyebilecekmiyim acaba bilmem.bilmiyorumkismileizin çıkarmı .çıkarsa cesaret edebilirmiyim?

neyse...herşeyde vardır bir hayır..geç olsun güç olmasın.sonucu iyi olsun inşallah.

teşekkürler BABYDENİZ.....bir de geribildirimimi alayım.o zamnan daha bir kendimle gururlanıcam.ayyy.şımardım burda...zemuszemus

BAHARNAZ;hayır canım bana mesajın gelmedi.
ZARPANDİT;seninki de gelmedi.

ZARPANDİT;Seul'de bayram kutlanıyormu.varmı aranızda kutlayan müslüman türkler?adetleri uyguladığınız oluyor mu?

bizde burada her bayram sabahı olduğu gibi.eşimin annesinde sabah kahvaltısında oluruzoğullar gelinler(kayınvalide ile aynı apartmanda oturuyoruz)
annem yazık her bayram bu bayram sabahı da bizde olun der kahvaltıda
bunun her bayram arefesinde söyler.boshayallersmile

Bayramin Birinci Gununden Herkese Mutlu Bayramlar Dilerim. En tatli olarak size dondurma ikram ediyorum.:icecream::icecream::icecream::icecream:

Babydeniz, tesekkurler. Evet sanirim hepimizinki Toplu Tedavi olacak, hani yapilan toplu sunnetler gibi.... Her sey yolunda gitsin de biraz gec olsun ne yapalim.

Serpil, cok buyuk bir hevesle regl gununu bekliyordun ve testleri yaptiracaktin, acikcasi nicin yaptiramadigini cok anlamadim, esin de gidecek yakinda... Cunku sonuclarina gore erken bazi girisimlerde bulunabilirdin guzelim.CADIARZU

Baharnaz, madem sen cikolatalari yiyemiyorsun o zaman bize gonder!yerimseniben Crinone jel ne kadar orada? Ne zamana kadar kullanacakmisin? Hadi bakalim Pazartesi doktora git ve iyice hamile oldugun percinlessin. Bir tanidigim uzun tedavilerden sonra hamile kalmisti, takiiiiiii doguma kadar hep endise ile gecirdi ve o da hamile olduguna bir turlu inanamamisti, surekli transferin yapildigi ruyalar goruyordu pespese... Icinde yasadigimiz durum gozonunde tutulursa O'na ve sana hak vermiyor degilim, zor sureclerden geciyoruz. Biraz da hamileligin keyfini cikar canim, sonra nicin daha keyif almadim diye kendine kizabilirsin.

Denizverdi, burada cok bayram havasi olmuyor guzelim. Bugun Annemleri arayacagim, telefonda bayramlasacagiz. Aslinda TR'de ne kadar bayram havasi oluyor o da tartisilir! Cocuklugumuzdaki bayramlar yok artik bunu hepimiz biliyoruz ama sizin kayinannenlerdeki bayram kahvaltisi fikri harika! Yanliz lutfen cok gec olmadan gelecek bayram da Annenler de kahvalti yapin canim. Bir gun kendi Annenlerde bir bayram kahvaltisi yapmadiginiz icin kendini asla affedemeyebilirsin.boshayallersmile
Bakarsin tedavisi ertelenenlerin zamani geldiginde, o gruba senin de katilmana izin verilir, super olur! Allah'tan umit kesilmez.:Saruboceq:

Beyaz, nasilsin? Yeni tedaviye baslama hazirliklarina dusunce asamasinda basladin degil mi? Devam ediyoruz...kaydirigubbakcemile5

Alabama, Kinders, Absynth, Hulya, Deniz bulut, Vanilya,Bluestar,Limon kabugu,Patikler, Merye opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Bu da atlamis olabileceklerime...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim zarpdeniz;keşke doğurganlıkta da çekebilseydim:)))

arkadaşlar;bayramınızı kutluyorum..sevdiklerinizle beraber kutlayacağımız nice mutlu bayramlarımız olur inşallah...bir daha ki bayramımızı bebeklerimizle beraber kutlamak dileğiyle....kaydirigubbakcemile5

Günaydın Güzeller a.s.
İnşallah bayramınız mutlu geçiyordur

Denizverdi nasılsın canım ışığın yanıyor :)
Kayınvalidenlerde gelenekselleşen kahvaltıyı bozup sonraki bayram ailende kahvaltı yapabilirsin diycem ama bende 4 yıldan beri istememe rağmen kurban bayramı sabahında ailemde olamamışımdır. Kayınvalidemlerde olmuşusuzdur. Kayınvalidemler, annemler ve bizim hep farklı şehirlerde olmamız buna büyük etken tabi.
Canım inşallah seninde tedavin başlar son yaptırdığın tahil sonucun nasıldı?

ZarpDeniz canım Jel 80TL ilk kontrole kadar kullanıcam sonrası bilmiyorum. Pazartesi ve Çarşamba kan testi yaptırıcaktım eşim istemiyor ( Muayeneyi erkene alalım diyorum onuda istemiyor napcaz bekliycez sabır ve dua ile canım. Bütün çukulatalar baklavalar senin olsun (Su böreği varsa benim olsun) canım henüz hiç çukulata yemedim sadece 1 minik kuşgözümü ne diyorlar ondan yemiştim arife günü çok kötü oldum daha da yemedim gittiğim yerde de ne baklava ne çukulata hiçbirşey sadece tatlı adına 1 naneli şeker yemiştim dün bir mağazadan çıkarken bayram ikramı

günaydın güllera.s.

günaydın bahara.s.
canım biz kayınvalide ile aynı apartman da oturduğumuz için.bizimki de biraz zor görünüyor ..ama imkansız değil.son tahlilim aslında normal referans aralığında..ama niyeyse dr 2 ile 3 arasında bir değerde kalmasını istiyor.şu anki değer.1 62..onbeşgün sonratekrara test.yine bu değerde ise.bir gün tam bir gün birbuçuk olan ilaç kulanımımı 2 ye çıkaracakmış..sanırım pıhtılaşmayı en az düzeyde tutmaya çalışıyor
maşallah iyi sabırlı çıktın.şimdi bir gidersin hem keseyi hem de o minicik yavrunun kalp atışını görüceksin inşallah.çokkk minik bir ışık sana yanıp yanıp sönecek.görmüştüm.muhteşemdi.(tabiii benim değildi)
Crinone Jelin hamile kalındıktansonra 3 ay daha kulanılabileceğini duymuştum.bebeğin tutunmasınıa yardımcı oluyormuş.hani düşüğe bir set çekmek adına.
benim balıkçı gitti balıklarına.ben de teyzemi ziyaret etmeyi düşünüyorum bugün.belki bir de hasta ziyareti.
çayım oldu.isteyen buyursuncokacimcoook.

bahar;
yarın saat 9 da show tv de '' agubugu'' isimli bir program başlıyormuş.adım adım hamilelikten söz edecekmiş.haberin olsun dedim.yerimseniben

Alabama ;seninde kutlu olsun bayramın.sen de bizim için şööyyyle sıvazlayıver karnını.selam söyle bizden.opuyorumnanaktan

serpil02507 sende ertelemişsin tedavini herhalde hepimiz kasım aralık gibi hepbirlikte başlayacağız gibi görünüyor tedavilerimize canım :))

canım vet erteledim içimden gelmedi ne yazıki belki inanmayacaksın dün yatağımda bu dönemde çocuğum olsa ne olacakii diye düşündüm yaşamımı gözden geçirdim deli gibi çocuk istyen ben soğuk bir tavır oluşmuştu üzerimde ve iyiki bebbeğim yok dedim kendime inanamadım galiba bu işi ereteliyorum ama rabbimm siz isteyenlere inşallhhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda verir hep dua edeceğim istyeip olmayışının acısını çok iyi biliyorum canım rabbim yüzünüzüü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yazacaktım yaa.unuttum.dün waterss'la konuştum telefonda.bayramlaştık.herkese çok selamı var.şimdilik girmeye pek fırsatı olmadığını ama en yakın zamanda girmeye çalışacağını söyledi.üzerimde kalmasın selamı.

Kizlar Merhabaa.s.

Umarim herkesin keyfi yerindedir.bayanssulusmile

Denizverdi, Waterss'in selamini ilettigin icin tesekkurler, iyi haberlerini almak guzel.
Umarim yeni kan sonucun doktorunun tam isteidgi sekilde cikacak, oyle olursa bir sor bakalim sana tedavi icin izin verecek mi?yerimseniben

Baharnaz, hadi bakalim ne diyeyim. Sanirim ben mutlaka her sekilde esimi dinlemeyip giderdim diye dusunuyorum. Hem zor yakalanan bir hamilelik yasiyorsun hem de sen de merak ediyordun, esin nicin istemiyor ki? CADIARZU Tamam senin yerine cikolatalari ben yerim.yerimseniben

Anne Alabama mesaji ilettiginiz icin cok tesekkurler ve Bebek Alabama-Mert, biz de senin yanaklarindan koklariz.

Limon kabugu, ben fiziksel olarak Anneme benzerim. Ben de hep Anneme oyle soylerim "keske dogurganligim da sana benzeseydi" diye, yanliz degilsin yani canim. Bakarsin biz de sonradan cosup ikiser ikiser dogururuz. Gecen CIDER'in savasi kazananlar bolumunde bir hikaye okudum. Bayan 40 kusur yasinda tup bebekle bebek sahibi oluyor ve 44 yasinda normal yoldan da ikinci bebek geliyor. Ikinciye hamile olduguna inanamiyor cunku reglleri duzensiz oldugu icin menepoza girdigini saniyor ve hamileligini de cok gec ogreniyor, mucizeler yok degil. Umarim bizim mucizelerimiz de yakinda gelecekler.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Serpil, hayirdir nicin bu kadar keyifsizsin? Hadi toparlan bakalim, her gecen gun aleyhimize isliyor.kaydirigubbakcemile5

Sevgiler herkese...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…