hayır canım..Türkiye'de ilk defa en yaşlı bir kadın olarak 53 yaşındaki bir kadının normal doğum yaptığından söz etti.ne şekilde hamile kaldığından bahsetmedi.53 yaşında da adet görülür mü?belki vardır.genetik olabilir.ailede geç yaşında menopoza giren varsa olabilir.ama ne şekilde hamile kaldığından söz etmedi tv.
sen yaptın?tahlillerini verdin mi.aldınmı sonuçlarını.?
herkese iyi bayramlar.......
deyip deyip iş arasında mola verdiğimde yine giriveriyorumsırnaşık şey
Vanilya, sitede dun tum gun sorun vardi. Bugun de zorlaniyor, bu mesaj gelecek mi bilmiyorum ama yazayim bakayim. Senden ozel mesaj var gorunuyor ama bakiyorum yok? Anlamadim yani, yazabilirsen yeniden yazmani rica edecegim.
Herkese Gunaydina.s.
Bizim tayfun " dun teget gecti" .Buraya yakin bir adayi vurmus, burasi da bayagi ruzgarliydi, gece gelir diyorduk ama gelmedi, umarim bugun de gelmez yonunu degistirmistir.
Umarim KK, bugun sitedeki tum sorunlari halleder de biz de tekrar yazisma ozgurlugumuze kavusmus oluruz.
Herkese sevgiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaa öylemi demmkii dikkatli dinlemmeişim benim annem 53 yaşında menapoza girdi canım ben tahlilerimi yaptıramadım ne yazıki önümüzdeki ay inşallh canım sıkkındı karasız kalmıştım içimden gelmedi yaptırmak
Limon Kabugu, tesekkurler canim. Insallah Annecigine cekersin. Uzun sure sogan kuru yapanlarin menapoz donemi de dahil, civanpercemi icenlerin menopoza girmeleri de gecikiyormus. Biz zaten bunlara alisik oldugumuz icin once bebeklerimize bir kavusalim sonra bu kurlere devam ederiz diyorum.yerimseniben
serpil02507 sende ertelemişsin tedavini herhalde hepimiz kasım aralık gibi hepbirlikte başlayacağız gibi görünüyor tedavilerimize canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?