38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZARPDENİZ;sonucumu nette de araştırdım.normal bir insanda olması gereken değer 1 imiş.kalp damarlarında ve beyin damarlarında olan pıhtılaşma durumunda bunu 2 ilaa 3 arasında tutmak gerekiyormuş.aynen benim dr un uyguladığını yazıyor.üniversite hastanelerinin çalışmalarında.okuyunca içim daha bi rahat oldu.hani doğru yoldayım diye:Saruboceq:çok şükür..
değerler 2 ile 3 arasındaydı.arası uzayınca düştü demekki.bir dahaya bakıcaz artık.aynı ise artıracak dozu.ama bana hiç kötü bir tablo çizmedi şimdiye kadar.şu an sağlığım sözkonusu olduğu için 6 ay dolmadan korkuyorum sormaya açıkçası..bir tedavim bitsin.

içtiğim ilacı google ye bir yazıp bin okudum.korktum.bu yüzden şimdilik cesaretim yok.
eyvahedigeldismile

kızlar ;
bu akşam misafirim vardı.yemekteyiz.biz çok güldük.size de anlatayım gülümsersiniz belki...bir eve misafir gelmiş.yemektelermiş.misafir tabiii çekingen biraz..biraz utana sıkıla yiyormuş.ev sahibi de ye utanma ye diyeceğine YE UTANMAZ YE demiş.ağzından öyle kaçıvermiş.:roflol::roflol:

bunu eşim yavaş yavaş yiyince uatnıyo dedik sonra anlattık ta.:roflol::roflol:

DÜNYA
Milattan 900 yıl önce yani bundan 2908 yıl önce bir tapınağa aşağıdaki yazıyı yazmışlar.işte o yazı;
Gürültünün patırtının ortasında sessizce,sükunetle dolaş:sessizliğin içinde huzur var.sakın bunu unutma.herkesle dost olmaya çalış.sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık:Unutmak olsun.
Bağışla ve unut.
Ama kimseye teslim olma
İçten ol
Telaşsız anlat
Kısa açık ve net konuş
Başkalarına da kulak ver
Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları,çünkü herkesin bir öyküsü vardır.
Yalnız...
Yaptığın planların değil...
Başardıklarının da tadını çıkar
Sevebileceğin bir iş seçersen yaşamında bir an bile çalışmış ve yorulmuş olmazsın
Olduğun gibi görün
Ve göründüğün gibi ol.
Sevmiyorsan eğer....Sever gibi yapma....
Çevrene,tanıdıklarına önerilerde bulun
Fakat asla hükmetmeye kalkma
''İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz.''Ve unutma ki insanlığın sevgi konusunda yüz yıllardır öğrenebildiği bir kumsaldaki kum taneciği bile değildir
Hayatta kaybedebilirsin..
Kaybetmeyi..Ahlaksızca bir kazanca tercih et.
Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür.
Yıllar geçiyor,geçecek...Yılların geçmesine öfkelenme...
''Gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe.Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme.''
Rüzgarın yönünü...Değiştiremiyorsan...
Yelkenlerini...Rüzgara göre ayarla
''Çünkü dünya,karşılaştığın fırtınalarla değil,gemiyi limana getirp getirmediğnle ilgilenir.'
Ara sıra kendini tuatmıyabilirsin..
Yüreğini isyana kaptırabiklirsin
Fakat unutma:
Everni yargılamak imkansızdır.
'Onun için kavgalarını sürüdürürken bile kendinle barış içinde ol''....
Sabırlı ve sevecen ol...
Erdemini yitirme..
''Eninde sonunda sahip olduğun tek servetyine kendinsin.''

uykum kaçtı.birkaç test çözeyim dedim.açtığım sayfada bu yazıyı gördüm.çok beğendim.paylaşmadan edemedim.çok şey anlatıyor gibi.....gibisi yalan olur.daha M.Ö.900 yılında.

.

bu sabahın çiçekçisi ben olayım.çiçeklerimi göndereyim.sonra da bir bölüm test çözeyim.
ZARPANDİTbunlar Seul'e a.s.a.s.

KİNDER,PATİKLER bunlar ofislerinizea.s.a.s.

DENİZ,ALABAMA,MERYE ,BAHAR VE uğrayan uğramayan diğer hamileler bunlar sizda size alın koklayın belki daha iyi hissedersiniza.s.a.s.

SERPİL;bunlar da sana.hayatındaki diğer olumsuzlukları unutturur belki .bak gülsuyu döktüm üzerine kokusuz değil bunlar.ferahlatıra.s.a.s.

CANS; Azerbaycan'dan döndün mü?bunlarda oraya İstanbyldana.s.a.s.

WATERSS;bunlar gül yavrularına.en tazeciğinea.s.a.s.

HÜLYA;senin de ofis vardı değil mi?bunlar da Tekirdağ'a gitsin ve de oğlunaa.s.a.s.

ABCDEF;bunlar da Ankara'ya.bir yerinde durmuyosun ki güzelim.adreiSn belli değil.kürkçü dükkanına gönderiyorum.solmadan al onlarıa.s.a.s.

Bunlarda misafirlere arada uğrayanlara.eski dostlara(Karamel,Herada,Badenur'a)a.s.a.s.

veeeee b kucak dolusu da bana yüreğimi buraya açamama imkan veren KK ya.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Denizverdi, cokkkk sekersin...Bunlar da sanaa.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bir de:

:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Iki gundur durmaksizin muson yagmurlari yagiyor, neyseki bu sabah durmus ama her an baslayabilir, hava cok karanlik. Dun nehirin suyu sinirdaydi, ben ve esim boyle devam ederse bu yarina kesin tasar dedik ama bugun henuz evden disari cikip bakmadik, kahvaltidan sonra bakacagiz, umarim cok zarar ziyan yoktur.

Denizverdi, cokkkk sekersin...Bunlar da sanaa.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bir de:

:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

dondurmalar için teşekkürler hocam;artık hava yavaş yavaş soğuyor burada.buzluktaki stoklarımı bitireceğim daha almıyacağım.artık bundan sonra bir fincan granül kahve gönderirsin bana.

muson yağmurları varmış.nedense muson yağmuru deyince hep belgeseller gelir aklıma.heyecanlanırım.ama sizi faklı heyecanlandırmış.umarım nehriniz taşmaz,felakete neden olmaz.size afiyet olsun.ben de gideyim yatayım artık.gözlerim kapanıyooooooooo

Günaydın fıstıklar a.s.

Günaydın DenizVerdi a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

bu çiçeklerde sana ahududum nasılsın? Ne güzel çiçeklerle dolu bir msj çok hoştu.

Bu sabah olan programı izlemeye çalışıcam tşkler canım.
Bir sonraki kan testinin tam değerinde çıkması için dua ediyorum canım. inşallah güzel sonuç alırsın.

"Ye utanmaz ye" güldürdün beni canım
Tapınak yazısıda güzeldi okumuştum daha önce. " O tapınaktan geçerken okumuştum dermişim" :))))
ayrıca hala ne testi çözüyorsunki?

ZarpDeniz sana da günaydın canım. a.s.:1hug::1hug:
Muson yağmurları bana da DenizVerdiye olduğu gibi belgeselleri hatırlatıyor tabi siz o belgeselin içinde oluyorsunuz sıkıntılarınıda yaşıyorsunuzdur. İnşallah sorunsuz atlatırsınız yağan her yağmuru esen her fırtınayı canım. Eşim daha sakin olmamı ve dua ile beklememi istiyor herşey vaktinde diyor. O yüzden bekliyoruz canım. :)) bu arada dün akşam ilk defa 3 dilim tatlı yedim :))

herkese iyi bayramlar a.s.
pek konuşasım yok bu bayram bakalım bir sonraki bayram ya oğlum gelmiş olacak ya eli kulağında. rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun hepimize.

Hayirdir Deniz bulut, sen genelde konuskansindir. Bence bu bayram tum soyleyeceklerini soyle cunku gelecek bayrama zaten cok yogun duygular ve anlar icerisinde olacaksin.yerimseniben
Umarim oglus geldikten sonra da yazmaya devam edebilirsin. Cunku bazilari hamile kalinca neredeyse birakiyor, yada eskisi gibi katilmiyor, bazilari da bebek olduktan sonra... Her gun beklemiyoruz ama arada mutlaka haberleri ve fotolari bekleriz.opuyorumnanaktan

Kizlar nehirin bazi kollari tasmis, bazi yerler tamamen kapatilmis, umarim bu gece yagmur yagmaz. Bu yagmuru bizim Orta Anadoluya gondersek ne guzel olur, her yer yeserir.

merhaba Zarpdeniz;

insan çok istiyor bir bebeğinin olmasını...ama olunca da başka..şimdi alışmışız yan gelip yatmaya misali.hoş!! pek te yatmıyoruz ya...benim ki misal..ben bile bana çocuklu bir misafir geldiğim zaman kendimi tutuyorum kimi zaman.alışmışız evimizin düzenli olmasına.mesela birşeyin yerin değişti mi ya da yerlerde geziyorsa ,çekyat örtüm bozulduysa (özellikle bunda beni birşeyler sıkıyor.tabii o gün içerisinde kalp kırmıyorum.hiçbirşey söylemiyorum hoşgörü hakkımı kullanıyorum.sonuçta misafirdir gidecektir.iş ne zaman olsa olur)düzenim bozuluyorsa ister istemez beni bir haller alıyor.sonra çocuklu misafir gidince biz tabii sonradan ayağımıza bir şey batıyorsa ya da ayağımıza takılıyorsa gülüyoruz..bazen diyorum isterse evi mok götürsün ama kazın ayağı öyle değil.
sonra bir de özellikle çok küçükken ağladığında (yakınen tanık oldum)pervane oluyorlar susturmak için.ama neden ağladığını bilmiyorsun.karnı toktur altı tenmizdir.orasını ofalarsın burasını sıvazlarsın elde battaniye ya da çarşaf iki kişi karşılıklı salıncak gibi sallar.hoşuna giderse kolların kopana kadar sallarsın.ben bazen çok korkardım bu gibi durumlarda.bazen orayı terketmek isterdim.ben ne yaparım böyle olursa derdim.ama korkmayın.öyle iyi gözlemledim ki bir bebek tamamen deneme yanılma yolutyla büyütülüyor avutuluyor.herşeyi deniyorsun onu rahatlatmak için.ne anne sütü ne emzirme .yeri geliyor hiç fayda etmiyor.tabii bazen yei geliyor saatler sonra bulabliyorsun susturmanın yönetmini.bulamadıysan doğğğru dr yolu gözüktü.!!!
ama uyurken öyle masumlar ki. ben uyuyan bir bebeği seyretmeyi çok severim.keşke uyandırmadan o halde iken ona sımsıkı sarılmanın bir formülü olsaydı.
Denizcim.sakın üzmesin ya da korkutmasın yazdıklarım.ben sadece gözlemlerimi anlattım.biraz da vaktim vardı .hem de dinlendim.ama inan sadece bir gülücüğü herşeyi unutturuyor.bebekler başka bir şey yaa.başka bi dünya.yeniden kuracağımız bir dünya.herşey onların üzerine kurulu.
ben benim olmayan bir bebeğe bile sahiplenmeyi düşünürken sen hiiiiç endişelenme diyemiyeceğim.çünkü her anne adayı endişelenmekte haklıdır.ama inan herkes bir şekilde üstesinden geliyor.kimi biraz boşvererek,rahat olarak,saldım çayıra mevla kayıra misali..kimi biraz telaş yaparak.büyümüyor mu?büyüyor.endişeler yaşanacak tabii..doğal olarak.ama üstesinden gelinecek.kimi 3ü 5 i büyütüyor biz 1 imi büyütemeyiz..zemuszemusyeter ki bebeklerimiz sağlıkla gelsin.değil mi güller

hadi ben işime devam edeyim.

Denizverdi, dokturmussun yine arkadasim.yerimseniben
Sanirim cocugu olmayanlar, cocuklari olduktan sonra tutum ve davranislarinda degisiklik yasiyorlar. Bana soylenen, eskisi gibi kuralci olmadiklari, daha rahat davrandiklari her acidan, hem evin duzenine cok onem vermemek, kendi cocugu oldugu icin ve tecrube yasadigi icin baskalarinin cocuklarini da cok daha iyi anlayabilmek, daha toleransli olmak gibi.... Yani senin cocugun olduktan sonra cekyatin ortusu bozulmus duzeltmeye tesebbus bile etmeyeceksin, o gozuna batmayacak bile, hatta hep oyleymis gibi algilayacaksin bir sure sonra... Ben tabii yasamadim ama bunu yakin arkadaslarimdan biliyorum, yasayip gorecegiz insallah. Ben biraz kuralciyimdir, anne olmak beni nasil ne yonde degistirir hic bilmiyorum. Umarim yakinda bunlari da paylasiriz, bak sen bunlari demistin dersin!yerimseniben

Arkadaslar, CGH yonteminin TV'de ve gazetelerde haberi cikmis cok sevindim, umarim bir cok kimsenin haberi olur da bu teknigin kullanildigi merkezlere gidebilirler, sonucta daha cok sans demek. Haberlerde %75 gibi bir sans vermisler ki, super!:hooray:

merhaba ZARPDENİZ;şöyle ışığımız yandığında msn gibi titreşimi olsa ne güzel olurdu değil mi?
kuralcılık mı?ben buna otorite diyorum.evet.bu mutlaka olmalı.birinden birinde olmalı.öyle çok istedik diye de bizi parmaklarında oynatmamalılar.dedğin gibi iş uygulamaya gelince ne olur bilinmez.umarım uygulamalı derse kalırız.yerimseniben

o yöntemi yeni gördüm tv de ben de.ama maliyeti 2 kat artırıyormuş.haberin varmıydı bilmiyorum.acaba o % 75 lik şans 38 yaş üstü için mi?yoksa kaliteli bir embriyonun tutunması için mi vermişler yüzdeyi..yaşla birlikte yumurta sayımız ve kalitemiz pek te iyi olmuyor diyorlar ya, dr lar.yoksa genç hastalar da biliyoruz tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu.ama herzaman söylüyorum.yaş ta tam bir kriter değil.nitekim çok kaliteli bir embriyo da...olmayınca en kalitelisinde bile olmuyor.denemekten başka seçeneğimiz yok.:1no2:

Gunaydin Arkadaslar, Pazar'iniz Guzel Gecsina.s.

Denizverdi, Elbette hepimiz biliyoruz ki yas cokkk onemli bir faktor. %75' genel basari yuzdesi olarak yazmislar. Bizim icin %50 bile buyuk basari diye dusunuyorum. PGT'den cok daha ustun bir sistem ve embriyolarin en kalitelisini bulup onun transferini yapiyorlar. ( Bu arada son zamanlarda PGT'nin embriyo yapisina zarar verdigini gosteren bazi arastirmalar da okumustum.)Tabii dedigin gibi her sey en kaliteli embriyo ile bitmiyor, rahmin cok iyi hazirlanmis olmasi, hormonlarin iyi seyretmesi de diger faktorler. Tek ihtiyacimiz olan, bunlarin hepsinin en iyi duzeye yakin saglayacak bir doktor ve Allah'in takdiri.
Mail adresini ozelden yazarsan sana bilgiyi gonderebilirim.kaydirigubbakcemile3
Sana kahve gonderiyorum, dondurma stogun varmis!
Bu arada evet, titresim olayini acaip tuttum, istersen KK'ya bir yazi yazalim.yerimseniben

günaydın günaydın günaydın herkeseopuyorumnanaktan
herkese mutlu pazarlar kocilerinizle:asigim:

ZARPDENİZ;dondurma stoğumu bitirdim.artık havalar serinledi.şimdiden sonra çok iyi gider.uzun zamandan beri ilk garnül kahvemi dün içtim.bir arkadaş geldi.arkadaş yaptı ben içtim.iyi mi??(naaapıyiiim işim vardıyerimseniben)karşılıklı içtik.hatta arkadaşa dredim ne yapıcan bize çay mı kahve mi ? diye sormuştum.tabii samimiyetten.:1hug:

hah.!söylemeden geçmiyim.bayramın ikişnci günü teyzemlere gidiyoruz ziyarete.açık bir kırtadiye buldum.girdim sordum çatapat var mı diye:roflol::roflol:
adam demez mi;biz yanıcı madde satmıyoruz!!
demişrtir belki arkamdan ne biçim anne bu çocuğuna çatapat arıyor diye.bilmiyorki kendime sordumdelikafaduldendelikafadulden

tekrara hoş pazarlar

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Sabah gittik oyumuzu kullanıp geldik o yüzden ancak girebiliyorum. :)
Umarım herkes iyidir.

ZarpDeniz, DenizVerdi sizden başka uğrayan olmamış topicte tatilde anlaşılan
bu yöntem neymiş CGH ilk defa duydum ZarpDeniz
İnşallah tedaviye başlayacak arkadaşlarda başarıyı etkiler ve güzel sonuçlar alırız.

Erverdi, afiyet olsun arkadasim. Ben gelince de Turk kahvesi icelim sonra da fal baktiralim, Vanilya'yi da cagiririz ama cok inanmak yok ona gore...yerimseniben
Cata-pat sanirim ager halen varsa eski mahalle dukkanlarinda filan olur diye dusunuyorum. Simdiki cocuklar artik bilgisayarda oyun oynadiklari icin bunlarin yapimi kaldirilmis bile olabilir, hos kucuk mahalle dukkanlari da kalmadi artik... Biz de bugun yaz sonunun indirimli urunlerine bakiyorduk, aman Allahim kiz cocuklari icin bir bebek setleri var, neredeyse benim alip oynayasim geldi, en ince ayrintiya kadar dusunulmustu. Yatak odasi ve sifonyer, sifonyerin ustunde ayna, makyaj malzemeleri, bebegin gardrobu ve esyalarin hepsi askida, bikini bile vardi, kizim olursa kesin alirim. yerimseniben Birlikte oynariz artik...

Baharnaz, umarim TR icin hayirli bir karar olur. Referandum tum dunya basininda su an, bakalim aksama kadar ne sonuclar gelecek.CADIARZU
CGH yeni bir yontem, en iyi embriyoyu secmek icin kullaniliyor, umarim bu yola baskoyan ve basarili olamayan bir cok cift bu yolla bebeklerine kavusur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…