- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Kizlar Merhabaa.s.
Umarim herkesin keyfi yerindedir.bayanssulusmile
Denizverdi, Waterss'in selamini ilettigin icin tesekkurler, iyi haberlerini almak guzel.
Umarim yeni kan sonucun doktorunun tam isteidgi sekilde cikacak, oyle olursa bir sor bakalim sana tedavi icin izin verecek mi?yerimseniben
Baharnaz, hadi bakalim ne diyeyim. Sanirim ben mutlaka her sekilde esimi dinlemeyip giderdim diye dusunuyorum. Hem zor yakalanan bir hamilelik yasiyorsun hem de sen de merak ediyordun, esin nicin istemiyor ki? CADIARZU Tamam senin yerine cikolatalari ben yerim.yerimseniben
Anne Alabama mesaji ilettiginiz icin cok tesekkurler ve Bebek Alabama-Mert, biz de senin yanaklarindan koklariz.
Limon kabugu, ben fiziksel olarak Anneme benzerim. Ben de hep Anneme oyle soylerim "keske dogurganligim da sana benzeseydi" diye, yanliz degilsin yani canim. Bakarsin biz de sonradan cosup ikiser ikiser dogururuz. Gecen CIDER'in savasi kazananlar bolumunde bir hikaye okudum. Bayan 40 kusur yasinda tup bebekle bebek sahibi oluyor ve 44 yasinda normal yoldan da ikinci bebek geliyor. Ikinciye hamile olduguna inanamiyor cunku reglleri duzensiz oldugu icin menepoza girdigini saniyor ve hamileligini de cok gec ogreniyor, mucizeler yok degil. Umarim bizim mucizelerimiz de yakinda gelecekler.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Serpil, hayirdir nicin bu kadar keyifsizsin? Hadi toparlan bakalim, her gecen gun aleyhimize isliyor.kaydirigubbakcemile5
Sevgiler herkese...kaydirigubbakcemile3
Denizverdi, cokkkk sekersin...Bunlar da sanaa.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bir de:
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
Gunaydin Arkadaslar, Pazar'iniz Guzel Gecsina.s.
Denizverdi, Elbette hepimiz biliyoruz ki yas cokkk onemli bir faktor. %75' genel basari yuzdesi olarak yazmislar. Bizim icin %50 bile buyuk basari diye dusunuyorum. PGT'den cok daha ustun bir sistem ve embriyolarin en kalitelisini bulup onun transferini yapiyorlar. ( Bu arada son zamanlarda PGT'nin embriyo yapisina zarar verdigini gosteren bazi arastirmalar da okumustum.)Tabii dedigin gibi her sey en kaliteli embriyo ile bitmiyor, rahmin cok iyi hazirlanmis olmasi, hormonlarin iyi seyretmesi de diger faktorler. Tek ihtiyacimiz olan, bunlarin hepsinin en iyi duzeye yakin saglayacak bir doktor ve Allah'in takdiri.
Mail adresini ozelden yazarsan sana bilgiyi gonderebilirim.kaydirigubbakcemile3
Sana kahve gonderiyorum, dondurma stogun varmis!
Bu arada evet, titresim olayini acaip tuttum, istersen KK'ya bir yazi yazalim.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?