ben araada içiyorum ama zaten çok az girerki kahve içine dr bana canın ne isitorsa ye iç dedi ve kendini sağlıkı besinleri yemek için zorlama demişti
hatta belki kötü yapıyorum bir ara acayip türk kahvesi içesim mi geliyordu ve içiyordum ama kahveyi çok az koyuyordum bebiğin canı istiyor ben ne yapayım
birde ne zamandan beri dir canım cips istiyor arada yiyiyorum aklımdan çıkmıyor ama yiyince onuda çk az yiyorum en küçük paktei bile birden yemiyorm
hep kötü şeyler ama ne yapayım canım istiyr
kız kardeşm bend arada tükr kahvesi içtim diyordu ama nescafe hiç içme bence
testimin sonucunu almaya gittiğimde çıkmamıştı şimdi işten alıp gitmetye korkuyorum sürekli dr derlerse kötü olacam ve çok merak esiyorum ve benim kaynanam bebiği doğuracağımdan pek ümitli değil bvenim zaten içim rahat değil o da öyle yapınca canım daha çok sıkılyor
neyse bunları anlasım geldi
ne zaman muayesne gidecn ben korkudan 7 hafta gittim bişey olmasın diye internette bir kadın yazmıştı alttan muayene etmiş dr ondan sonra bebşi düşürmüş grçi ben bunu dr sordum bişey olmaz dedi ben hep baktırdım dedi
ama bence sende o kadar erken gitme değerlerin düzenli katlandı değilmi üç kere baktrdnmı
8.hafta gidicem canım. aslında şu ilk alttan mauyene işi benimde kafama takılmıştı ama kafamçokkarıştı bakalım hayırlısı
iki kez tekrarladım 3.cüsüne gerek yok dedi dr aslında yaptırsam iyidi ama işte nebileyim kısmet canım ya ayın 20 sinde filan giderim herhalde.
Erverdi, afiyet olsun arkadasim. Ben gelince de Turk kahvesi icelim sonra da fal baktiralim, Vanilya'yi da cagiririz ama cok inanmak yok ona gore...yerimseniben
Cata-pat sanirim ager halen varsa eski mahalle dukkanlarinda filan olur diye dusunuyorum. Simdiki cocuklar artik bilgisayarda oyun oynadiklari icin bunlarin yapimi kaldirilmis bile olabilir, hos kucuk mahalle dukkanlari da kalmadi artik... Biz de bugun yaz sonunun indirimli urunlerine bakiyorduk, aman Allahim kiz cocuklari icin bir bebek setleri var, neredeyse benim alip oynayasim geldi, en ince ayrintiya kadar dusunulmustu. Yatak odasi ve sifonyer, sifonyerin ustunde ayna, makyaj malzemeleri, bebegin gardrobu ve esyalarin hepsi askida, bikini bile vardi, kizim olursa kesin alirim. yerimseniben Birlikte oynariz artik...
Baharnaz, umarim TR icin hayirli bir karar olur. Referandum tum dunya basininda su an, bakalim aksama kadar ne sonuclar gelecek.CADIARZU
CGH yeni bir yontem, en iyi embriyoyu secmek icin kullaniliyor, umarim bu yola baskoyan ve basarili olamayan bir cok cift bu yolla bebeklerine kavusur.:Saruboceq:
günaydın hanımlar nasılsınızn ben nerdeyse 10 gündür girmedim inş.heppiniz iyisiniz zapandit ve erverdi isimleri değitirmişsiizn hayırlı olsun geçmiş bayramlarınızı kutlu olsun hanımlar daha nice iyi bayramlara inş.
baharnaz sende durmlar nsıl çoktandır girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?