38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın hanımlar nasılsınızn ben nerdeyse 10 gündür girmedim inş.heppiniz iyisiniz zapandit ve erverdi isimleri değitirmişsiizn hayırlı olsun geçmiş bayramlarınızı kutlu olsun hanımlar daha nice iyi bayramlara inş.
baharnaz sende durmlar nsıl çoktandır girmedim

Merye çok şükür iyiyim canım sabırla ilk randevuyu bekliyorum. İnşallah sen ve bebişin iyisinizdir. Merye 1 kupa sütle yarım çay kaşığı türk kahvesi içsem nolur acaba şimdi?

ben araada içiyorum ama zaten çok az girerki kahve içine dr bana canın ne isitorsa ye iç dedi ve kendini sağlıkı besinleri yemek için zorlama demişti

hatta belki kötü yapıyorum bir ara acayip türk kahvesi içesim mi geliyordu ve içiyordum ama kahveyi çok az koyuyordum bebiğin canı istiyor ben ne yapayım
birde ne zamandan beri dir canım cips istiyor arada yiyiyorum aklımdan çıkmıyor ama yiyince onuda çk az yiyorum en küçük paktei bile birden yemiyorm
hep kötü şeyler ama ne yapayım canım istiyr
kız kardeşm bend arada tükr kahvesi içtim diyordu ama nescafe hiç içme bence

ben araada içiyorum ama zaten çok az girerki kahve içine dr bana canın ne isitorsa ye iç dedi ve kendini sağlıkı besinleri yemek için zorlama demişti

Hımm saol canım ya neredeyse 2 ay olucak kahve içmeyeli halbuki haftasonu bile olsa mutlaka eşimle şu 3lünescafe keyfi yapardık onuda çoktan bırakmıştım. Sağlıklı besinleri tüketmeye çalışıyorum bende neyse ilk muayeneye kadar böyle gideyimde sonrası ne olur bakalım hayırlısı.

testimin sonucunu almaya gittiğimde çıkmamıştı şimdi işten alıp gitmetye korkuyorum sürekli dr derlerse kötü olacam ve çok merak esiyorum ve benim kaynanam bebiği doğuracağımdan pek ümitli değil bvenim zaten içim rahat değil o da öyle yapınca canım daha çok sıkılyor

neyse bunları anlasım geldi

aaaa geçen gün benimde canım cips istemişti ama yemedim
neyse bi dahakine :)
şimdi gideyim bir az kahveli süt keyfi yapayım canım :)

ne zaman muayesne gidecn ben korkudan 7 hafta gittim bişey olmasın diye internette bir kadın yazmıştı alttan muayene etmiş dr ondan sonra bebşi düşürmüş grçi ben bunu dr sordum bişey olmaz dedi ben hep baktırdım dedi
ama bence sende o kadar erken gitme değerlerin düzenli katlandı değilmi üç kere baktrdnmı

Canım niye böyle kafana takıyorsun kayınvaliden için istemiyorsunki eşinle sizin aşkınız için bu bebiş sizin için başka kimse için değil canım. İçin rahat olsun sıkma canını.

bende şimdi az kahveli bir süt yapayım
ama ben çayı günde çok azalttim en fazla dört bardak gerçi iki diyorlar ama zaten açık içiyorum

8.hafta gidicem canım. aslında şu ilk alttan mauyene işi benimde kafama takılmıştı ama kafamçokkarıştı bakalım hayırlısı
iki kez tekrarladım 3.cüsüne gerek yok dedi dr aslında yaptırsam iyidi ama işte nebileyim kısmet canım ya ayın 20 sinde filan giderim herhalde.

benim çok yorgun olduğumu sanıyordum daha önceleri ama güya bu dönem dha rahat olurmuşuz ama ben deaha çok yorgun oluyorum ve daha çok tuvaletim geliyor bunlar normalde ilk aylarda daha çok olurmuş benimli tersi oldu

iyi çok iyi canım sen daha iyisini yaparsın ben kocammı ancak 7 kadar ikna ettim ila gidelim baktıralım diye

canım hiç kendini hiç birşey yeme konusunda zorlama süt pey nir yoğurt yemek yeme ben birara hiç bir yemek yiyemiyordum sadece meyve ve çerez yiyebiliyordum ama sen ceviz ve bademi ihmal etme mutlaka ye birde yengem mutlaka yeşil çay iç diyrdu tarçınlı onuda başta içemedim çok midemi bulandirıyordu şimdi arada onu içiyorum ama az
ceviz günde iki tane badem 6 tane yetrli

merhabalar arkadaşlar;
bende vatandaş olarak üzerime düşen görevi tamamladım,oyumu kullandım geldim..vatanımız ve milletimiz için hangisi hayırlıysa inşallah sandıktan o sonuç çıkar...
umarım herkez iyidir...

ıı ıh.ben türk kahvesi içmem.granül içerim.türk kahvesi mideme dokunuyor benim.yoksa kokusu çok cezbedici.bir de boşnakların siyah kahveleri vardır bilirmisiniz.çok acı.çalışırken pişirirdim.

refrerandum konusunda ben sonucun oylama yapılmadan belli olduğuna inanıyorum.hayırlı olur mu bilmembilmiyorumkismile

nikler için teşekkürler.bakalım hangimize uğur getirecek.bahar'la kaynatmışsınız.boshayallersmile

Umarim herkesin bayrami iyi gecmistir, nihayet evimize donduk insanin evi gibisi yok ama bir suru is, valizler acildi, simdi bir yigin camasir yikanacak...
Oyumu kullandim ve dusundum, bugunku referendum sonucuyla cocuklarimizi nasil bir Turkiye bekleyecek, sadece oy kullanirken Uskudardaki ilkokulda cevremde gordugum pek cok insanin ne kadar bilgiyle neye oy kullaniyor oldugunu bilmeden oy kullandigina sahit olunca butun Turkiye'yi bir gozumun onune getirdim ve vay halimize dedim, bir de esim cikinca sordu bana her anayasa maddesi icin oy kullandiniz degil mi diye! Kac kisi anayasa maddelerinden haberdardi acaba oy kullananlar icinde?
Hayirlisi olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…