Deniiiiz beni arkadas olarak ekle kuşummm,yoksa beni begenmiyur musunsengözlerimebaksanab
Yaaaa kızzzlaaar konuyu saptırıp topigi uzatıyoruz diye uyarı almayalım simdi,eeeee tüpbebek nası iyi mi:roflol:
Tüpbabayla bugün karsılastık,selam söyledi,denizi tenhada gıstırıp iki tane embryo koyup yavrulatmazsam diyo:jeyyar:,ben elçiyim,elçiye zevaaaal olmazzz
Yaaaa kızzzlaaar konuyu saptırıp topigi uzatıyoruz diye uyarı almayalım simdi,eeeee tüpbebek nası iyi mi:roflol:
Ben sana arkadaslık teklif etmeseydim direk ekleyebiliyordum,simdi benim irtibatlarda arkadaşlık istegi yazıyor kırmızıyla,onaylanmamıs görünüyooo.:çok üzgünüm:
Kıssslarrr monim,denizim,ronimmm cıkıyorum ben.Roniyam konusamadım seninle canım,iyi calısmalar sana:1hug:
40 yas bi insana ilk defa bu kadar yakısacak denizim,karam.Görüseriiiiiis.
Yok ya sanmam. Kötü bir şey konuşmuyoruz ki. Hem zaten aslında topicin asıl konusu tüp değil. "38 yaş üstü hanımlar buraya". :1no2:
Gerçi haklısınız siz yeni çıkmışsınız ya Moniş'le. Moderatör amazonların gazabına uğramaktan korkuyorsunuz di mi. :jeyyar:
Moniiiiiim öpüyorum gül yanaklarını askım benimmm,bebişlerimize iyi bakkk.
ya evet ders calisiyorum ayni anda. sinavima cok az kaldi. bu gidisle kazanamayacagim. aman olsun kazanamayayayim umurumda degil valla
ya evet ders calisiyorum ayni anda. sinavima cok az kaldi. bu gidisle kazanamayacagim. aman olsun kazanamayayayim umurumda degil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?