38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tabi ki ya. Ona üzül, buna üzül. Hayatımızdaki güzellikleri de transit geçiyoruz. kaydirigubbakcemile5

Olmaz van münit. süprizzzzz
Ne demek kazanamayabilirim. Son ana kadar kazanırım demelisin. "Düşüncelerimiz, Geleceğimizn Aynasıdır".

AYNENNNNNNN
şu anki yaşadığımız kötü tecrübelerimiz geçmişteki düşünce yapımızdan kaynaklanıyor,,,,,,onun için ne yapıyoruz??????düşüncelerimizi temizliyoruz,,,şu andan itibaren isteğimiz doğrultusunda düşünmemiz gerekiyor yaniii POZİTİF,,roni bunlar sana aşkım

arkedeşler ben çıkmak zorundayım,,malum mama saati,,,,gelir birazdan bizim oğlan,,,sonra görüşürük,,,,BOOOOLLLLCA VE SUSUZ öpüyorum hepinizi:teytey:

kizlar cok tatlisiniz ya sizinle konusmak bana iyi geliyor.
sizi kocamaaaaaaannnnnnn opuyorum ve kendimi dersime vermek ve konsantre olmak icin simdi sizden izin istiyorum. sonra yine gelirim.

deniz sende kalk kocaya yemek hazırla bakiimmm:mymeka:burda boş boş durma

Roniyam, Moniş

Madem ikiniz de çıkıyorsunuz. Gari buralar dar gelir bana. Ben de çıkıyorum. Moniş'in dediği gibi sofrayı hazırlayaym bari.
bu arada kızlar bir kaç gün giremeyebilirim. Hepinizi çoook öpüyorum. :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Moniiii iki saattir albüme yeni fotolar eklemeye calısıyorum hep hata veriyor.Onla ugrasıyorum,kan ter icinde kaldımmm:bbo:vuiyhhhh derledim haaaaa:1rolleyes:

evet aynennnn ben negatif tupten cikinca aynen bunlari hissetmistim aslinda son biryilin her ani bunu hissettim..(roniyamcim test yaptirmadim cunku gectigimiz temmuz bhcg duzenli artmadi ve ben 2 ayda 50 ye yakin test yaptirdimve bende bir sure sonra psikolojik bir travma olusturdu 10 testten sonra sonucu almama yakin panik atak basladi elim ayagim titremeye basladi ecz de arka odaya gider yatardim..ve kotu sonucu alincada sanki gozlerim kararir o gunum bitmis olurdu(bu hissi hic atlatamadim ve bu son kan testinde ikicizgi gordugumicin nasilsa bir bhcg cikacak diye dusundum ama neredeyse ayni seyleri yasayacaktim annemde esimdecokkorktu resmen yasakladilar..nasilsa haftaya keseyi gormeye gidecegim eger kotuyse yoktur belki yanlis ama bu stresi yasamak bebegede zararli..kismet artik:)

defne nasil biraz belirtiler basladimi. gogus agrisi falan ya da yorgunluk
goguslerimde hafif agrilairm var..yorgunluk dersen zaten evdeyim yorulacak bir sebeb yokki:)ama aksam uzeri olunca kasiklarimda ve karin bolgemdeki agrilar sizilar gerilmeler geceye digruda gittikce artiyor feciiiiii...evde olmaktan icimde cok daraliyor..oturmak bile beni zorluyor sanki 5 aylikucuz falan tasiyorum

roniyamcim senin yazdiign gibi bende senelerimi tukettigimi dusunuyorum(buna yaniyorum..ben kariyer icin falan degil ozel sebeplerden ama bunu dusundukce daha cokkahroluyorum((

canim haklisin seni travmatize edecekse hic yapma tabii. benim de 2. gebeligimde hic duzenli artmamisti ve gunasiri bakmistik. ve ben hergun olup olup diriliyordum.
haftaya nasil olsa keseyi goruceksin onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…