hayat kisa. ders, kariyer diye diye bu hale geldim. yok simdi evlenmeyeyim okul bitsin, yok simdi evlenmemeyim ihtisas yapayim, yok simdi yeni ise basladim cok calismam lazim diye diye yumurtalarimi bitirdim. vallahi artik hicbir sey icin uzmeyecegim kendimi.
hayat kisa ve heranindan zevk almaya calismak lazim
niye korkalım aşkımnaniknanik,,,,,hakaret yok birşey yok,,,,hoş o zaman da hakaret yoktu biraz sert ti ama öyle anlaşıldı be gülüm,,,,kader utansınsenağlama
Olmaz van münit. süprizzzzz
Ne demek kazanamayabilirim. Son ana kadar kazanırım demelisin. "Düşüncelerimiz, Geleceğimizn Aynasıdır".
deniz sende kalk kocaya yemek hazırla bakiimmm:mymeka:burda boş boş durma
:roflol:gider ayak yine patakladım sizi:roflol::roflol:
ay teyzesi daha 3+6 yiz :ecrin_bebek:deffneeee nekadarlık oldun???
evet aynennnn ben negatif tupten cikinca aynen bunlari hissetmistim aslinda son biryilin her ani bunu hissettim..hayat kisa. ders, kariyer diye diye bu hale geldim. yok simdi evlenmeyeyim okul bitsin, yok simdi evlenmemeyim ihtisas yapayim, yok simdi yeni ise basladim cok calismam lazim diye diye yumurtalarimi bitirdim. vallahi artik hicbir sey icin uzmeyecegim kendimi.
hayat kisa ve heranindan zevk almaya calismak lazim
goguslerimde hafif agrilairm var..yorgunluk dersen zaten evdeyim yorulacak bir sebeb yokki:)ama aksam uzeri olunca kasiklarimda ve karin bolgemdeki agrilar sizilar gerilmeler geceye digruda gittikce artiyor feciiiiii...evde olmaktan icimde cok daraliyor..oturmak bile beni zorluyor sanki 5 aylikucuz falan tasiyorumdefne nasil biraz belirtiler basladimi. gogus agrisi falan ya da yorgunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?