canimya peki o artmadigi gebeliginde surec nasil devam etti?yani nekadar surdu?doktor sebep soyledimi?canim haklisin seni travmatize edecekse hic yapma tabii. benim de 2. gebeligimde hic duzenli artmamisti ve gunasiri bakmistik. ve ben hergun olup olup diriliyordum.
haftaya nasil olsa keseyi goruceksin onemli olan o.
roniyamcim senin yazdiign gibi bende senelerimi tukettigimi dusunuyorum(buna yaniyorum..ben kariyer icin falan degil ozel sebeplerden ama bunu dusundukce daha cokkahroluyorum ((
bak cok benziyoruz bende evlenmeyecegim derdim ama hep olursa tarif ettigim bir erkek tipi vardi esimde onu buldum cok sukur bu yastan sonra kader guldu diyordum hatta ilk ayimizda hamilekalinca tamam dedim bu sefer hersey guzelolacak ama olmadibenim de sadece kariyer degil tabii. karsima cikan yanlis 2 erkek arkadas. ben erkelere olan guvenimi yitirmistim ve asla evlenmem diyordum. 40 yasina geldigim gun de evlatlik alicam derdim aileme. ama sonra esimle tanistim ve erkekler hakkindaki dusuncelerim degisti. hala cok az da olsa nesli tukenmeye yuz tutmus iyi erkekler oldugunu anladim ve evlendim. son 1,5 yildir da bebek icin ugrasiyorum
canimya peki o artmadigi gebeliginde surec nasil devam etti?yani nekadar surdu?doktor sebep soyledimi?
bak cok benziyoruz bende evlenmeyecegim derdim ama hep olursa tarif ettigim bir erkek tipi vardi esimde onu buldum cok sukur bu yastan sonra kader guldu diyordum hatta ilk ayimizda hamilekalinca tamam dedim bu sefer hersey guzelolacak ama olmadiben 26 yasinda bir senelik evliyken ayrildim esimden ve ayrilirken cok cok uzucu birsey yapmak zorunda kaldim ((aradan asir gecti sanki ....
belki oda saglikli olmayacakti ama bunu kimse bilmedine yaptin bebegini mi aldirdin.
canim malesef odefnecim sende bayagı çekmişsin .çok çok üzücü dedigin inşallah aklımdan geçen şey degil.allah korusun...artık mutlulugu yaşamak senin hakkın canım
sana göre dogru neyse onu yapmışsın.o insanla yaşayan biri olarak olması gerkeni yapmışsın.yoksa hiç kimse kolay kolay yapmaz.bu konuda kendini üzme.önemli olan şimdiki durumun.hem öyle bir insandan çocuk yapmanda bilmem ne kadar dogru olurdu
evet gecmiste zok uzuldum cok yiprandim..ama yasadigim seyler beni cokguclu yapti hayata hep pembe gozluklerle bakan biriydim ama yasadiklari insanin hayatini pembeden griye donusturuyor malesefneyse canim onlar hep gecmiste kaldi. bak gec de olsa ikimiz de duzgun erkekleri bulmusuz ve en onemlisi sen yine hamilesin. var mi bundan daha buyuk bir mutluluk. artik hayat bize de gulecek sen hic merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?