38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

vanilya369 hayırlı olsun canım tedavin,bence gelecek olan bebişi düşün o zaman girmezsin belkide korku tüneline:)düşünsene buradan bizlere hamileyiiiiimmmm diye bağırdığınısüprizzzzz

sonucum az önce geldi arkadaşlar....
temiz şükür....
keyfine bak artık dedi doktorum.kucağıma alana kadar hep acabalar olacak ama şükür....

evet canım çoktandır bakıyorum ama tam cevap bulamıyoruz ve evet haksın öğrendiğimiz birçok şeyi iyice kontr.etmeden yapmamalıyız

inş.bilet okeylnrde bir oh çekersin sende çok sıkıntılı bir durum

evet hamileler iki kere dikkat haklıısn inş.yakında sizlerde aramızda olursnz

seninkide benimkini aratmıyor canım bırakmıyordu bir iş yapayım herşey i yapmaya çalışıyordu bir iş yaptığımda elimden alır ve söylenmeye bşlardı şimdi rahatladık ya birz allh tamına erdirir inş.

canım 25 ten sonra öğrenilen herşey yaşlılığı önlemede iyi imş iy ya hiç bir işe yaaramasa bile öğrendiklerin en azından genç kalmana yarar canım şu balon ve paraşüt isteğim vardı benimde ama hiç yapamadım şu hani aşağıya bırakıyorlar ya vinç onu da yapmak isterdim

bazen deli dolu oluşun beni hatırlatıyor kural faazla tanııyorsun ve rahatsın çok güzel ama benden daha iyisin gibi

valla canım haklısın kafamızı karma karşık yapıyorlar sen nasılısn iyimisn canım

e ne güzel dolaştın oraları inş.bizde gideriz bence de yeni yerler ve özel yerler görmek çok güzeldir hele birde tarihi dokusu olanlara gidince birzda tarihi ile bilgin varsa kesinlikde ben bir an o dönemdeymşim hissine kapılırım o zaman yaşamış insanlar gözüün önünde canlanır gibi olur

abcdef: demek işten ayrılıdn zaten çok yoruluyordun bir de ev rahatlığına alışınca daha zor gelmiştir gerçi neredeyse sen şantiye işi yapıyor gibiydin bana öyle geldi
e hş geldin canım allah gönlüne göre versin

baharnaz:denizi olmayan arkdşım ha

bugün yazdıklarım hep gitti.şimdi geriye dönüp bakıyorum.bu arada

iyi akşamlar patikleeeeerr

VANİLYA;yaa bismillah.2nci günü mü çağırdılar.benim ilk günlerde pek gelmiyordu.ner zaman yoğun olursa o zaman gel demişlerdi.aklında bulunsun.o zaman net görünüyormuş.

DENİZ;ben öyle yaaa.ne yapayımmm.daha tv de gördüğümde bile güp güp oluyorum.ne büyük heyecandır kimbilir balon??
demek kedinin adı remzi...hoş...komik geldi.delikafadulden
nerden mi buluyorum bu kursu.arayan bulur deniz annecim.0_6 yaş grubu arası çocuklarla iletişim.tabiii anlatırım gördüklerimi.niye anlatmıyayım.zaten buradan başka da pek bilen olmıyacak sanırım.1 2 kişi dışında..bilinirse yine uzaylı gibi algılanabilirim bu çevrede.
senin çocuk halletmiş mi rapor işlerini.senin gitmene gerek kalmadı umarım.

BAHARNAZ;Bak,sen de dikkat et.oturup kalkmalara.kolay bulamıyoruz.siz çok iyi sahip çıkın yavrunuza..
istediğim diğer branş ''Türkçe'' idi..maalesef özürlülere veriyorlarmış.işitme engellilere.ilgimin olduğunu bir özrümün olmasımı gerektiğni söyledim.çabaladım ama.olmadı.

şimdilik göndereyim bunları.yine çökerse artık dayanamam.

BAHAR;pazartsiye almışsın randevuyu...oooo.pazartesiye halehop çevireceğiz öyleyse....öyleydi değil mi ismi?kaydirigubbakcemile2
evde olduğunu tabiiki farkettim .farketmezmiyim.bi bakıyorum o topikte bir bakıyorum bu topikte sengözlerimebaksanabgözümden kaçmıyor yani

ZARPDENİZ;bebek Bayram ne?kaçırdımmı? Deniz, Bayram mı koyacak oğlunun ismini.
gelişin bayrama denk geliyormuş.bayramlaşacağız öyleyseyerimseniben

BABYDENİZ;hoşgeldina.s.

MERYE;canım,zaten hiç yaşımı göstermediğimi söylerler bana.zemuszemus
evet.o vinçli olanı tv de canlı yayında gösterdi.o daha delice yaa. asteriksteki gibi.hahahhaha.
seni hatırlatıyormuşum.senden daha iyi ha.! bilmem ki..bilmiyorumkismile

okuya okuya yazdım.aaaa sona gelmişim.zaten gözlerimde kapanıyo.kociyi uyuttuk.şimdi sıra beni uyutmaya geldi sıra.herkese iyi geceleeerr.boshayallersmile

Gunaydin Arkadaslara.s.

Patikler, tatil sana cok yaramis canim, iyi bir tatil gecirdiginize sevindim. Darisi Kurban Bayramina insallah! Kapadokya esimin TR'de en favori yeri, hatta ilk gittigimizde buaradn ev alalim diye tutturdu, ben de tatile geleriz ben deniz-su olmayan yerde yasayamam demistim. Umarim gelecek bayram icin de iyi bir organizasyon yaparsiniz.

Vanilya, duyarli esine kocaman bir "Aferin"canim. Basarili-ugurlu bir tedavi olsun.opuyorumnanaktan

Deniz bulut, Tekerlekli sandalye ayarlaman iyi olmus dedigin gibi ziplamaktan kurtuldun, umarim cabuk toparlanirsin.opuyorumnanaktan

Altinyunus, gozunaydin!:lepi:

Babydeniz, iyiyim canim sagol.opuyorumnanaktan

Merye, seni iyi gordum.kaydirigubbakcemile3

Denizverdi, 0-6 yas iletisimi harika! En zor donem iki yas grubu imis, ogrnecegin bilgileri paylasmaktan keyif alacagim. Bebek Bayram diye Deniz bulut'a takildim ama O farketmemis sen etmissin canim. Evet gelince bayramlasiriz artik.:1hug:

Altınyunus gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merye evet canım hiçbir iş yaptırmıyor yap dediği zamanda biz yapamayız herhalde :))

DenizBulut sandalyeyle iyi bir çözüm bulmuşsun canım inşallah tez zamanda toparlanır iyileşirsin.

DenizVerdi canım Türkçe boşver olmasın yazıldığın bu kursta çok iyi.

:)) adı ne bilmiyorum canım halay çekicem bu kez :)))))

günaydın bahar a.s.
iki ince belli çay içimliği buradayımyerimseniben

türkçeyi boşver demişsin.olur mu?vazgeçemem ben.seviyorum.hem bu konuda kendimi daha da geliştirmiş olurum.kitap okuyorum ya ...yanlışlarım azalır daha doğrusu geriye daha az dönerim.
sen de bir bardak çay.istermisin?? doldurayım mı?ince belli mi olsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…