Herkese gunaydin,
benim her ay 28 gun olan adetim son 3 aydir 26 gunde bir oluyor! hem de yumurtlamayi 14. gun tespit ediyorum, bu ne simdi?
Gecen zaman azalan yumurta sebepleriyle biraz tedirginim dedim ki tazelerle ocagi beklemeden simdi baslayayim tedaviye, esime de azicik emri vaki yaptim, zavallicik birsey demedi.
Memorial ile gorustum, yarin 2. gun muayene olup eger doktor uygun gorurse belki de baslayacagim tedaviye. Sanki korku tuneline giriyorum yine o ilaclari dusundukce.
Şu Denizler başlığı bana da fena gelmedi yakında 38 li Denizler topiği diyede topic adı değiştirmek için de yazı yazarız :)))) Önüm arkam sağım solum Deniz
Merye, bence internetteki gebelik sitelerine bir goz atmani oneririm, cunku bir cogunda hafta hafta gebelik sureclerini, annenin ve bebegin durumunda ne tur degisiklikler olabilecegini, beslenmeden tutta, kisisel bakim, kiyafetler, isimler, her turlu bilgiye kadar var. Daha once yengenin soyledigi su an sana yanlis gelen bilgiler icin de uzulme, gecti artik...Ama en azindan birisi bir sey soylediginde baska kaynaklardan da iki kere kontrol etmekte fayda olabilir.yerimseniben
Babydeniz, tatil yaramistir umarim.zemuszemus
Deniz bulut, sen tavugu aldir, corbani da afiyetle ic canim, geriye kalan tavugu da olmazsa dondurucuya koyarsin esin gelince yer. Agrin sizin var mi?
ZarpDeniz canım ben hop oturup hop kalkan telefona kapı ziline zıp zıplayan biriyim. İğneleri vuruken karnım çok şişiyordu kolay kolay dönemiyordum, kalkamıyordumşimdi karın şişliğim o kadar yok yine hareketlerim hızlanmaya başladı eşim uyarıyor beni nasıl hızlı kalkıyorsun filan diye kızıyor ve bende dikkat etmeye çalışıyorum bugünlerde canım saol bizi düşündüğün için.
teşekkür ederim hocam..şımarttınız beni..tabii anlatırım.neden anlatmıyim?
KPSS konusunda geçer puan alırmıyım bilmem.ama benim ki karınca misali olur.bilirmisiniz bilmem.
karınca yola çıkmış.yolda karşılaşmış biriyle.karıncaya sormuşlar nereye böyle?karınca da;hacca gidiyorum demiş.soruyu soran gülmüş.sen bu hızınla nasıl varıcaksın hacca?karınca da ; varamazsam da bu yolda ölürüm demiş.
benim de ille bişey olacağım diye bir zorunluluğum yok.ama öğrenmeye bilgiye aşığım.hele öğretmenlere, hocalara..o kadar bilgiyi nasıl sığdırmışlar beyinlerine.hayranım.hele en son istatistik dersinde o kadar zorlanmıştım ki.daha çok hayran oluyordum dersin hocasına.her ne kadar tutumunu beğenmesem de.
sonu yok bende.olmıyacak gibi.bir üst,bir üst,hep bir üst.sevinçle kitaplara kavuşmalar sonra sınavlara hazırlanmalar.şerefsiz üçgenim müsade ettiği sürece.bu Alabamanın deyimi.tutmuştum bunu.
görüşürüz yine.hoşçakalın.
sağol verdi. bugün çocuk bağcılar ssk dan hastane sevk belgesini alacak ve kendi hastaneye gidip onay almaya çalışacak. olmazsa ben yarın gideceğim. valla üst üste 2 gün zıplaya zıplaya devlet hastanesi dolaşacak güç kalmadı.
doktoruma fragmini sordum çok iyi bebeğe de hiçbir zararı yok mutlaka kullan dedi.
şu kardioloğun verdiği içime sinmeyen idrar söktürücüyü de sordum. 3 gündür içmemiştim zaten. sabahki varis doktorum (kalp ve damar cerrahı doçent) biz neden verildiğini anlamadık bu ilacı bırakmanızı öneririz isterseniz 3. bir görüş alın dedi. benim kendi doktorum da o ilacı içme biz hamilelere önermeyiz dedi. bebeğe birşey yapar mı dedim. bebeğe zararlı bir etkisi yok ama zararı hamilelere kullanma dedi. ilacı veren doçent bir kardiolog. kullanma diyn de doçent kalp ve damar cerrahı ve prof jinekolog. gel de bu doktorlaı anla. hayır madem böylesi gereksiz bir ilaç neden verirsin? ilaç vermek için mi? bence verilen her ilacı internette araştırıp içimize sinmeyen olursa başka bir doktordan daha görüş almalıyız. körü körüne güven olmuyor hiçbirine.
Kızlar günaydıın hepinize....a.s.a.s.a.s.
Deniz çok çok geçmiş olsun canım. Bundan sonra da dikkat et lütfen kendine...Oh oh bence evde olmanın tadını çıkartmaya çalış canım. Dinlen, birşeyler oku...a.s.
Denizverdi hadi bakalım kursun istediğin gibi olur inşallah...:içelim:
Zarpdeniz sen nasılsın güzelim?
Alabama'cım, Waterss, Baharnaz, Kinders, Beyaz, Altınyunus, Merye, Absynth ve adını yazmadığım tüm arkadaşlar hepinize a.s.
Kızlar be bayramda burada değildim. Evlendim evleneli ilk kez bayramda tatile gittik. Hep bizim için öncelik olan büyükleri ziyaret etmekti. Ama bu sefer tatil yapalım istedik. Kayseri, Nevşehir (Kapadokya, Ürgüp), Hatay.. 3 gün içinde 4 defa uçağa bindik :) Ben uçak yolculuğunu çok severim. Bu arada Ürgüp'te Asmalı Konak'ın çevrildiği eve de girdik. Güzel bir duyguydu. çok ama çok güzel bir tatildi kızlar. Hele Ürgüp'teki Derinkuyu'da bulunan yer altı şehrini kesinlikle gezmenizi öneririm. O ne muhteşem yer öyle yaaa.....
Hepinizi öpüyorum kızlar....
sonucum az önce geldi arkadaşlar....
temiz şükür....
keyfine bak artık dedi doktorum.kucağıma alana kadar hep acabalar olacak ama şükür....
baharnazcım sen nasılsın?38 li denizler topiği bencede güzel olur:roflol:
BAHAR;pazartsiye almışsın randevuyu...oooo.pazartesiye halehop çevireceğiz öyleyse....öyleydi değil mi ismi?kaydirigubbakcemile2
evde olduğunu tabiiki farkettim .farketmezmiyim.bi bakıyorum o topikte bir bakıyorum bu topikte sengözlerimebaksanabgözümden kaçmıyor yani
ZARPDENİZ;bebek Bayram ne?kaçırdımmı? Deniz, Bayram mı koyacak oğlunun ismini.
gelişin bayrama denk geliyormuş.bayramlaşacağız öyleyseyerimseniben
BABYDENİZ;hoşgeldina.s.
Altınyunus gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merye evet canım hiçbir iş yaptırmıyor yap dediği zamanda biz yapamayız herhalde :))
DenizBulut sandalyeyle iyi bir çözüm bulmuşsun canım inşallah tez zamanda toparlanır iyileşirsin.
DenizVerdi canım Türkçe boşver olmasın yazıldığın bu kursta çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?