38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

var var.sıcak sıcak tostlarım var.haydeeee....çay da taze haa..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnncokacimcoook

ZarpDeniz canım ben hop oturup hop kalkan telefona kapı ziline zıp zıplayan biriyim. İğneleri vuruken karnım çok şişiyordu kolay kolay dönemiyordum, kalkamıyordum şimdi karın şişliğim o kadar yok yine hareketlerim hızlanmaya başladı eşim uyarıyor beni nasıl hızlı kalkıyorsun filan diye kızıyor ve bende dikkat etmeye çalışıyorum bugünlerde canım saol bizi düşündüğün için.

teşekkür ederim hocam..şımarttınız beni..tabii anlatırım.neden anlatmıyim?
KPSS konusunda geçer puan alırmıyım bilmem.ama benim ki karınca misali olur.bilirmisiniz bilmem.

karınca yola çıkmış.yolda karşılaşmış biriyle.karıncaya sormuşlar nereye böyle?karınca da;hacca gidiyorum demiş.soruyu soran gülmüş.sen bu hızınla nasıl varıcaksın hacca?karınca da ; varamazsam da bu yolda ölürüm demiş.

benim de ille bişey olacağım diye bir zorunluluğum yok.ama öğrenmeye bilgiye aşığım.hele öğretmenlere, hocalara..o kadar bilgiyi nasıl sığdırmışlar beyinlerine.hayranım.hele en son istatistik dersinde o kadar zorlanmıştım ki.daha çok hayran oluyordum dersin hocasına.her ne kadar tutumunu beğenmesem de.
sonu yok bende.olmıyacak gibi.bir üst,bir üst,hep bir üst.sevinçle kitaplara kavuşmalar sonra sınavlara hazırlanmalar.şerefsiz üçgenim müsade ettiği sürece.bu Alabamanın deyimi.tutmuştum bunu.
görüşürüz yine.hoşçakalın.

evet canım henüz belli değil tarihi.az önce haberde de söyledi.yargı süreci kesinleşmeden bir karara varılmıyacağı...ama olsun.bu benim işime gelir.ilk olarak hazırlanıcam.şimdi daha fazla vaktim olur çalışmaya.
Milli Eğitimin söylemi ne ilginç.tuhaf buldum doğrusu.benim kayıt olduğum.belediyelerin açtığı.meslek edindirme kurslarından İSMEK..hiçbir şart aranmıyor.sadece nüfus fotokopisi veriyorsun ..o kadar.kayıtlar daha dün başladı.ama hemen doluyor.o yüzden erkenden birkaç merkeze gittim.google ye yaz İSMEK kayıtları diye..şansın olabilir.istiyorsan sana en yakın kurs merkezine gidebilirsin.hem senin için daha da iyi olmaz mı.bebişin de seninleyken.yalnız gitmezsin.yerimseniben

bnen başka bir branş daha istiyordum.olmadı.üzüldüm..ne yapalım kısmette yokmuşbilmiyorumkismile

kayıt işi mi?bende çoktur böyle antika düşünceler.ben çok hyecanlı biriyimdir.fazla heyecan iyi değil zaten.zararlarını da gördüm.

neyse ne çok yazmışım.herkese iyi bir gün olsun.hoşçaklaııın.

herkese günaydın a.s.

sağol canım. sen nasılsın? bebek nasıl? evet siz benim yaptığımı yapmayın dikkatli olun.

deniz bulut geçmiş olsun canım allah korumuş dikkat et kendine ve bebişine
sağol tatlım.

hoşgeldin a.s.iyi yapmışsın. para da önemli ama seni o kadar yorup sinirlerini bozan bir işe de ne kadar değer ona da bakmak lazım. inşallah bundan sonra çalışmalara başlarsın rahat rahat.

eşim yemezse de remzi (benim kedi) bayılır sanırım yerimseniben kuru ve yaş mama yiyor ama arada tavuğa asla hayır demez :smiley-cool:
bu çiçekler de sana a.s.a.s.

denizverdi nereden buluyorsun böyle eğitii annelik kursu gibi kursları? içeriği neymiş? faydalı bilgileri biz hamilelerle de paylaşırsın artık :dance:

Denizcim sormadan çıkmıyayım.sen nasılsın bugün?daha iyice misin.inşallah bugün işlerini halledersin.bu durmda da uğraşmak çok zor.kolaylıklar diliyorum.aman iğneleri unutma.hem senin hem bebeğin için.:1hug:

sağol verdi. bugün çocuk bağcılar ssk dan hastane sevk belgesini alacak ve kendi hastaneye gidip onay almaya çalışacak. olmazsa ben yarın gideceğim. valla üst üste 2 gün zıplaya zıplaya devlet hastanesi dolaşacak güç kalmadı.
doktoruma fragmini sordum çok iyi bebeğe de hiçbir zararı yok mutlaka kullan dedi.
şu kardioloğun verdiği içime sinmeyen idrar söktürücüyü de sordum. 3 gündür içmemiştim zaten. sabahki varis doktorum (kalp ve damar cerrahı doçent) biz neden verildiğini anlamadık bu ilacı bırakmanızı öneririz isterseniz 3. bir görüş alın dedi. benim kendi doktorum da o ilacı içme biz hamilelere önermeyiz dedi. bebeğe birşey yapar mı dedim. bebeğe zararlı bir etkisi yok ama zararı hamilelere kullanma dedi. ilacı veren doçent bir kardiolog. kullanma diyn de doçent kalp ve damar cerrahı ve prof jinekolog. gel de bu doktorlaı anla. hayır madem böylesi gereksiz bir ilaç neden verirsin? ilaç vermek için mi? bence verilen her ilacı internette araştırıp içimize sinmeyen olursa başka bir doktordan daha görüş almalıyız. körü körüne güven olmuyor hiçbirine.

DenizVerdi canım ders çalışma azmine hayran kaldım :)

İsmek kurslarını biliyorum bu alanda kursu olduğunu bilmiyordum daha önce Web tasarıma gitmiştim
Sen asıl başka hangi kurs istiyorsunki canım. Bir araştırırım ama eşim izin vermiyorki bu durumda ne çalışmama ne başka birşeye evden yalnız çıkmamı bile istemiyor hep evdeyim fark etmedinmi :)) ama artık bugün yürüyüşe gidicem sıkıldım
pazartesi günü içinde randevumu aldım ohh rahatladım en azından randevuyu aldım. :))

O kadar çok uzman, prof, hepsi bir arada ama hepside insana kafasına soru işaretleri koyuyor Allah yardımcımız olsun yani.

Herkese gunaydin,
benim her ay 28 gun olan adetim son 3 aydir 26 gunde bir oluyor! hem de yumurtlamayi 14. gun tespit ediyorum, bu ne simdi?
Gecen zaman azalan yumurta sebepleriyle biraz tedirginim dedim ki tazelerle ocagi beklemeden simdi baslayayim tedaviye, esime de azicik emri vaki yaptim, zavallicik birsey demedi.

Memorial ile gorustum, yarin 2. gun muayene olup eger doktor uygun gorurse belki de baslayacagim tedaviye. Sanki korku tuneline giriyorum yine o ilaclari dusundukce.

günaydın kızlarrr
vanilya hadi hayırlısı olsun canım maraton başlıyormuş. boşver düşünme iğneleri şimdiden ve moralini bozma. sen güzel sonuca odaklan inşallah herşey güzel olacak.

Kızlar günaydıın hepinize....a.s.a.s.a.s.

Deniz çok çok geçmiş olsun canım. Bundan sonra da dikkat et lütfen kendine...Oh oh bence evde olmanın tadını çıkartmaya çalış canım. Dinlen, birşeyler oku...a.s.

Denizverdi hadi bakalım kursun istediğin gibi olur inşallah...:içelim:

Zarpdeniz sen nasılsın güzelim?

Alabama'cım, Waterss, Baharnaz, Kinders, Beyaz, Altınyunus, Merye, Absynth ve adını yazmadığım tüm arkadaşlar hepinize a.s.

Kızlar be bayramda burada değildim. Evlendim evleneli ilk kez bayramda tatile gittik. Hep bizim için öncelik olan büyükleri ziyaret etmekti. Ama bu sefer tatil yapalım istedik. Kayseri, Nevşehir (Kapadokya, Ürgüp), Hatay.. 3 gün içinde 4 defa uçağa bindik :) Ben uçak yolculuğunu çok severim. Bu arada Ürgüp'te Asmalı Konak'ın çevrildiği eve de girdik. Güzel bir duyguydu. çok ama çok güzel bir tatildi kızlar. Hele Ürgüp'teki Derinkuyu'da bulunan yer altı şehrini kesinlikle gezmenizi öneririm. O ne muhteşem yer öyle yaaa.....

Hepinizi öpüyorum kızlar....

sana da günaydın Denizvanilya..demek sen de bize (denizlere) katıldın.hadi inşallah birimizin yüzü gülsün.hepimizin yüzü gülsün.

iyi yaptın.bir an önce başla biz destekleriz seni buradan.iğnelerden de hiç korkmayeter ki yumurtaların olsun.ilaçları düşünme...yumurtalarının geliştiğini düşün.transfere çağırmışlar onu düşün.opuyu ...ohhhh o güzelim uykuyu kayboluşu düşün.sonrasında bölündüler haberini aldığını düşün.sonra o 12 günlük rüyayı düşün.inşallah hayırlara yorarız rüyanı.
güzeli düşün güzel gelsin.

patikleeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.senin gittiğin yerlere ben de gittim.inanılmaz güzeldi.ilk tatilimdi.Nevşlehir,Ürgüp Avanos,Derinkuyu Uçhisar,Ihlara Vadisi,Asmalı Konak.iki konakta..ne muhteşem manzara değil mi?
gönlümü oralarda bırakıp dönmüştüm.ama ne yapıp edip tekrar gittimn.bir iki sene sonra.Ama Hatay' a gitmedim.yemeklerini merak etmiyor değilim.bir de Balıklı Göl de merağım var.Evet... Yeraltı mağaraları da ilginç.bizim önümüzde japon turist kafilesi vardı.onları takip etmiştik eşimle.delikafaduldendelikafadulden yerin 54 mt altı...nasıl da herşeyi düşünmüşler değil mni?hayatta kalmak için.bir müzeye gitmemiştim.ona yanarım.protesto etmiştim çok pahalıydı.hem tanıtmak isterler hem de fahiş fiyatla içeri giriş.
balonları gördün mü?benim deli gönlüm istedi ama akıllı kocam istemedi.hem de o da bayağı pahalıydı.ölmeden yapmak istediğim şeylerden.balona binmek.

bu kadar ara yeter bana.ayy.ne iyi geldi.anlatırken gittim sanki oralara.belki sonra resimlerimize bakarım.offfffffffffff çok oldu yaaa bi yerlere gitmeyeli.mafoldumben

Canim Denizverdi ne guzel yazmissin, tesekkur ederim :)
insallah hayirlisi olsun, zaman herseyin ilaci iste, son yaptirdigimda bir daha gozum gormesin bu ilaclari da tedaviyi de dedim...dogaldan olsun diye herseyi yaptim, kendime de esime de neler yedirdim icirdim, yumurtlama takipleri, preseed herseyi yaptik ama henuz kismet degilmis.
Gecen sefer doktorumu hastaneyi cok sevmistim ama uygulanan teknikler beni kesmemisti transferden sonra kafama yumruk yemis gibi bunu dusundum durdum.
Embriyolog nasil gozuyle yumurtayi ve spermi secti diye yedim bitirdim kendimi. Dogada oyle cok sey oluyor ki bu en iyiyi secmek icin, bir turlu icime sinmemisti orada yapilan is... Memorial a burada sizden okuduklarimla karar verdim, arastirdim her turlu teknolojiyi kullaniyorlar, ekip iyi diye gidiyorum.
Aslinda bu is vade isi, zamani gelmisse olacak Allah'in izniyle.

Ben ismimi degistirmeyi beceremedim, oyle alta yazdim belki ise yarar diye...

Zarpandit ne zaman geliyorsun, ne zaman bulusuyoruz?

canım şimdiden hayırlı olsun tedavin. beklemektense bazen öyle pat diye atlmak daha kolay ve daha az stersli olabilir. iğneleri boşver. sonuu düşün.

ben de en sevmediğim iğneyi aldırdım, (fragmin) bakışıyoruz. hem yakıp hem morartıyor yaparken de canın acıyor ya. neyse bebeğimin sağlığımı için yapacağım birazdan. :sm_confused:

patikler sağol canım teşekkürler. sen de yaz tatilinin devamını yapmışsın ne güzel. ben de gitmiştim oralara. çok güzel geçmişti benim de

yalnız ne öyle denizverdi balon falan. korkarım ben öyle. arada düşen balon haberleri de çıkmıştı. yurt dışında da olabilir. deniz paraşütünden de korkarım. tabii ona bakarsan uçaklar da düşebiliyor ama biniyoruz. yine de bana korkunç geliyor.

Patikler çok güzel bir tatil yapmışsın bende oralara hatayda dahil bekarken gitmiştim eşimle oralara gitmeyi hep istedik nasip olmadı. Bakalım ne zaman kısmet olucak. Çooooooook güzel yerler

Vanilya tedavin hayırlı olsun canım İnşallah yarın başlarsın ve herşey güzel devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…