38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım bu sene zaten abarttım. Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun, Bursa, Çanakkale, Balıkesir,Tekirdağ, Kayseri, Nevşehir, Hatay... Sanırım 29 Ekim'de de programda Adana, İskenderun, Osmaniye var. Artık Kurban Bayramı'nda ne yaparım bilmiyorum. delikafadulden

Altınyunus arkadaşım sonucun iyi çıkmış gözünaydın ne güzel rahatladın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Artık hamileliğin tadını çıkar bari.Bebek doğduktan sonra o günleri çok arıyor insan çünkü.

Vanilya canım senin tedavin de hayırlı olsun hadi bir heyecan başlıycak yine topikte.Allah sonunu hayırlı etsin inşallah.Senin önceki denemen dış gebelik olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam.Bu kez yüzün gülsün kucağın dolsun canım.

denizbulutçum sen nasılsın bugün?ağrıların nasıl oldu?

sağol canım. rapor işini hallettim. çocuk sevk aldı dün hastaneyle de konuşmuş illa hasta gelecek demişler. yürüyemeyecek durumdaysa ambulans çağıracakmış. klava:neyse zar zor olsa da gittik bugün daha az sürünüp halledip geldik. birazdan duş alacağım hastanelerde sürünmekten leş gibi koktum resmen. allah devlet hastanesine düşürmesin ama başımızdan da eksik etmesin diyorum. yardımcı kadın yardımcı olacak tabii. akşam da kasıklarım çok ağrıdı. bir ara enfeksiyon mu oldum dedim ama tek ayak üstünde zıplamaktan kasıklarım ve göbek altım mahvolmuş ağrıyordu. inşallah şu tekerlekli iskemleyle düzeleek azıcık.

ne yani ben şimdiden sahip çıkmadım mı bebişe:umursamaz:hastane kısmını yukarıda anlattım.

doğumu tam bayrama geliyor diye endişeleniyordum bu gidişle bayram koyacağım diyorum ama şimdi kasıma kadar sağ salim bekleyim sağlıkla doğsun da isterse kasımda çok sevdiğim ssk da dünyaya gelsin diyorum.

:)) adı ne bilmiyorum canım halay çekicem bu kez :)))))

merak etme benim içime bebek duruyor ve hayırlısıyla kalp atışını da göreceksin gibi duruyor. inşallah müjdeyi vereceksin.

Merhaba Arkadaslara.s.

Patikler, masallah leylegi havada gormussunuz! Adana taraflari icin de uygun bir sezonu secmisiniz, simdiden cok keyifli gecmesini dilerim. Bayramdan once bulusup bayramlasalim yoksa sen bu hizla kimbilir nerelere gidersin.

Deniz bulut, islemleri halletmissin gozunaydin, umarim bir daha gitmene gerek kalmadan bu surecte toparlanirsin canim.opuyorumnanaktan

Kizlar, bu sefer Istanbul biletim 1 Kasim icin onayladi, 2 Kasim'da orada olacagim kismetse...Kismetse diyorum cunku su ara bu ayki reglimi bekliyorum. Benim de Vanilya gibi bu aralar reglim 24-26 gunde oluyor. Bu gunu 26 gune gore ayarlamistim, eger erken olursa diye simdiden endise duymaya basladim bile...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bugun isten gelirken ya 24 gunde reglim olursa ne yaparimi dusundum, tabii bu tarih gec olmus oluyor. Ikisinin ortasini hesaplamaya calismam, cesitli alternatifleri dusunmem filan derken kafam ambole oldu resmen!kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Su bir kac gun icinde reglim baslasin, gerekirse bu tarihi one almaya calisacagim, ayyy ne zormus boyle uzaktan tedaviye baslamak....ohaoldumsmile

Patikler canım gittiğin iller içinde Tekirdağ'ı da yazmışsın.Ne zaman geldin ki tekirdağ'a

Haziran'da geldim. Hatta merkezden kendime bir de güzel mi güzel bir iç çamaşırı aldım. :kedi: (sanki İstanbul'da yokdelikafadulden)

Sorma canım, valla ne güzel şey şu gezme işi yaaa..

Bu arada hadi bakalım uçağı ayarlamışsın. İnşallah herşey yolunda gider canım...olumunekankayizsmile

hoşbuldum canım,çiçekler için tşk ederimopuyorumnanaktansen nasılsın?kursa başlıyormusun hayırlı olsun:)

patikler merhaba:)hoşgeldin gezmektende,bende 3,4 yıl önce gitmiştim baharda gittik ama çok sıcaktı hava ve o sıcakta ıhlara vadisinde yürüdük 2 saate yakın ve yolun sonunda yemek yenilen yere gelmiştik ama acayip yorulmuştuk ve orada yediğimiz yemeğin tadı hala damağımızdadır,o sıcak ve yorgunluğun üzerine çok iyi gelmişti,arkadaşlarla anlatıp hala güleriz o günkü halimize:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…