38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz, artik oturup kalkmalarini yeniden bir goz gecirmende fayda var canim. Hamilelik bir hastalik degil ama cok buyuk emeklerle sahip oldugun bebegini ve hamileligini hatirlamakta her zaman fayda var. Randevu aldigina sevindim, ohhh cok sukur! .:CüvCüv:

Deniz bulut, kedinin ismi super! Eminim homurdanarak buyuk bir zevkle yiyecektir. Bu doktorlarin farkli fikirleri.....Hem de ileri yas hamilelik geciren birine...Ne diyecegimi bilemiyorum, 50 tane doktora mi gidecegiz, bir ilaci kullanmak icin, kullansan bir turlu, kullanmasan bir turlu....Umarim Fragmini yapmisindir. Bebek Bayram nasil, tekme atiyor mu?yerimseniben

ZarpDeniz canım bende randevuyu alınca ohh çok şükür dedim :) Gebelik takiplerini Etilerdeki merkezden yapıyorlarmış ama pazartesi Okmeydanına gittiğimde detayları Nur hndan öğrencem. Belki cihaz farkı var bilmiyorum :) ama Okmeydanına gitcem ilk randevuma.

hareketlerimi kontrol etmeyi inşallah öğrenirim Hulya59 yazmıştı ani kalkışlar ani hareketler sancı yapıyor diye acaba arada bir olan ağrı ve sancılarım buyüzdenmi? belkide.

Sen naptın uçak biletini ayarlayabildinmi?

Vanilya, tedavin hayirli-ugurlu olsun canim. Benim de Temmuz'dan beri reglim 24 ve 26.gunlerde oldugundan Istanbul'a gelis tarihimi hesaplamada acaip zorlaniyorum. Sanki tum ucaklarda beni bekliyor! Benim gecen ay 14. gundu bu ay yumurtlamam 16.gun oldu, sanirim biraz daha yaslandik! Hala yumurtamiz var o yuzden dert etme canim, zaten simdi dondurulmus bebeklerin seni bekliyor. Donmuslar baska bir hastanedeydi sanirim, onlari simdi Memorial'e mi aldiracaksin, ben mi yanlis anladim? Ilaclari hic dert etme lutfen. Kendine bu ilaclari almam gerekiyor, hamile kalmaya hazir olmak icin bunlarin gerekli oldugunu, bir altyapi hazirladigini dusun lutfen. Bir de orada donmuslarla denenirken yine igneler mi yapilacak yoksa agizdan alinan hormon ilaclari ile mi rahim hazirlaniyor? Sana bol sanslar diliyorum, bebekler geliyor...
opuyorumnanaktan

Şu Denizler başlığı bana da fena gelmedi yakında 38 li Denizler topiği diyede topic adı değiştirmek için de yazı yazarız :)))) Önüm arkam sağım solum Deniz

Vanilyacim, CGH'yi okudun mu, dur sana gondereyim, tutunma sansi en yuksek embriyolarin secildigi bir teknik....

Ismini degistirmek icin KK'ya mail yazman gerekiyor, hemen degistiriyorlar. Umarim bu ekledigimiz denizler bize ugur getirecek.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Simdi 2 Kasim'da Istanbul'da olmak uzere rezervasyonumu yaptirmaya calisiyorum, yedekteymisim, umarim yarina OKlenir. Esas tedavim sanirim Kasim ortalarinda baslayacak, tam da bayrama denk geliyor ama doktorum oradaymis ve calisiyoruz dedi.
Ben bulusmaya memnuniyetle hazirim.zemuszemus:1hug: :1hug:

Baharnaz, hakikaten ben bile cok sukur dedim, sabrina da hayran kaldim, ben kimseyi dinlemez simdiye kadar kac kere giderdim bilmiyorum artik.bilmiyorumkismile Neyse iyi haberlerini bekliyor olacagiz canim. Cihazi sor bakalim, iyice detayli olan ultrason muymus?aklinialirimsmile Evet, kesinlikle artik daha kontrollu hareketler yapmakta fayda var. Bilet icin hala ugrasiyorum, kesinlesince yazarim.opuyorumnanaktan

Zarpdeniz'cim,
yumurtalar azaldi panigimden dolayi tazelerle denemeye calisacagim, bakalim yarin hersey yolunda derlerse... Esim hic istemiyordu ama baktim bana birakiyor o zaman boyle denemey karar verdim, nasil olsa donmus embriyolar bekleyebiliyor.

Sanirim 2 yil bekliyorlar diye biliyorum.
Insallah hepimize bol sans olsun onumuzdeki gunlerde.

çok korkak ve ödlek az da sarsak ve kıskanç bir kedi olduğundan bu isim yakıştı dedimdi. pişerken 10 dakika bağırdı ve sonra afiyetle yedi uyuyor. ben de birazdan içeceğim çorbamıcokacimcoook fragmini yaptım. az acıttı. inşallah hep böyle gider ama bazen acaip yakıyor. herhalde yapılan noktaya göre değişiyor da hep aynı az acıtan yeri bulamıyorum.

Şu Denizler başlığı bana da fena gelmedi yakında 38 li Denizler topiği diyede topic adı değiştirmek için de yazı yazarız :)))) Önüm arkam sağım solum Deniz
evet nasıl olacaksa hepimiz birbirimize deniz diyeceğiz. topik adı da gerçekten 38 yaş üstü denizler topiği olur artık :roflol:

bence hastaları tedavi olanlar ve hamileler yanyana gelmesin diye ayırmışlardır. yoksa cidden tedavi stresi ile uğraşırken etrafta bir dolu hamilenin dolaştığını görmek insanı ister istemez kötü etkiliyor. zaten diğer merkezlerde de saatler ayrı hep. tedavi kontrolleri sabah oluyor acil bir durum olmadıkça hamile kontrolleri ve ilk muayeneler vs öğleden sonra.

Evet yemekleri çok güzel, gideceğin zaman söyle sana güzel olanlarını önereyim. Balonu sorduk ama çok pahalıdı, adam başı 150 Dolar gibi. O nedenle binmedik. Zaten de cesaret edebilir miydim bilmiyorum. Müze konusunda ise biz ilk müzede hemen müze kart çıkarttık. Sadece 20 TL vererek heryere bedava girdik. O yüzden de gezilmedik yer bırakmadık... Ihlara vadisini göremedik vakit yetmedi.

Tatil hiç bitmese keşekeeeee. Ama ben belli bir süre sonra sıkılabilirim evde yaaa....

Ne güzelll....

patikler teşekkür ederim. bunlar da sana ve tüm arkadaşlarıma olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.
vanilya, bol şanslar arkadaşım.herşey gönlünce olsun.
deniz, ben iyiyim.oğluşum yaklaşık 2 haftadır tekmeliyor.ama ben yine de şu evde kullanılan kalp sesi dinleme cihazından alacağım.sen aldın mı benzer birşey?
bu arada ben nisan ayından beri hergün fraxparine kullanıyorum.ben de pıhtılaşma var.oğlumun olmazsa olmaz besini bu iğne.göbeğimde yer kalmadı ama olsun değer herşeye.sakıncası yok güvenle kullan.

amniyo sonucum bugün tam 4 hafta oldu gelmedi.doktorumu aradım.sekreteri bugün çıkıyor sonucunuz dedi.fish sonucunu almıştım rahatım gerçi ama yine de içim pırpır.benim için dua edin.

Canım inşllah çok güzel sonuç alacaksın. Dualarım seninle...

inşalah sonucun güzel olacak tam rahatlayacaksın. bizimle de paylaşırsan sevinirim. ben amniodan çok zaman geçtiği için zaten almışsındır diye düşünmüştüm.
o ev ultrasonundan aldım. ama ben 13. hafta aldım. halen birşey hisetmezken. göğsüm mü yumuşadı bir terslik mi oldu diye düşündüğüm zamanlar kalp atışını dinleyip rahatladım. sık doktora gitmeme de son verdi. ama hareketlenmeye başladığında gerek de kalmadı zaten. özellikle 24-25. haftadan sonra oldukça kuvvetli hissetmeye başlıyorsun. kısacası gerek kalmıyor. bence artık gerek kalmamış

Deniz cim...ne haber? nasıl geçiyor evde?öğlen yazılanları okudum bir sürü yazdım.mozilla çöktü.hepsi gitti.daha yazmadım.az hareket etmeyi ihmal etme.ama hoplamadan zıplamadan... sahi sordun mu bir zararı varmıymış bu hareketlenmelerin.(hoplamaların zıplamaların)

Deniz Buluıt evet çok haklısın hastaları birbirinden ayırmak için yapılan bir durumdur. En iyiside budur saatleri ayarlayamıyorlarsa merkezleri ayırmak en mantıklısı.
Ya neler var böyle ev ultrasonu gerçek mi bu?

valla sıkıcı ama şükür yine de. biraz önce kiralık tekerlekli sandalye buldum. taksi ile getirtiyorum. toplam 100 lira. aslında en basiti satın alsam 250 lira falan da 1 aydan fazla kullanmayacağım ki (inşallah). umarım evde rahat kullanırım. salon-banyo- yatak odası arası dolaşsam yeter. şu an 2 koltuk değneği ile tuvlete gidip geliyorum ve çok yorucu oluyor. dün doktoruma sordum zıplamamın bir sakıncası var mı diye yok dedi. ama çok zıplıyorum dedim. güldü bebeğe bir sakıncası yok dedi. ama valla bana çok tehlikeli geliyor. karın üstü yere çakılmaktan korkuyorum. inşallah bu iskemle sorunu çözer.

yok ev ultrasonu değil birşey görmüyorsun yani de ev tipi kalp dinleme cihazı (dopler mi deniyordu kutunun üstünde yazıyor ya). karnının üstünü kremliyip dolaştırıyorsun ve kulaklığı ile pıtpıtları duyuyorsun. 13-14. haftalar hafif geliyor. zor emin oluyorsun. şimdi koysam (zaten gerek yok dışarıdan biri karnına kulağını dayadığında duyuyor) hem gümbür gümbür kalp atışı hem rüzgar gibi hareketlerinin sesi geliyor. ama ileri haftalarda zaten önemli olan bizim için hareket sıklığı kalp atışı değil.

zarpdenizcim tatil oldum olası bana(ki herkese aynıdır) çok iyi gelir
sen nasılsın ayarlaya bildinmi uçak biletini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…