38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aslinda birbiirmizi daha iyi tanimamizicin belkide gerekli..benim neden bukadar karamsar tedirgin oldugumu belki daha iyi anlatirinsan oyle kisileri hayatina sokabiliyorki onlar kendilerini sakliyor ve birlikte resmi bir yasama dondugunde bir karabasanda buluyorsunuz kendinizi..siz gencecik akliniz tecrubeniz ile hayatinizi cehenneme ceviren bir kadin ve esim dediginiz bir ruh hastasi ile basbasa kaliveriyorsunuz...ailenizin gozbebegi biricik kiziyken((aman neyse daha cooook seyler var ben bile suan unuttugumu farkettim basit bir ayrilik ve sonrasinda buolay olmadi cokdaha farkli seyler vardi...allahima sukurler olsun hersey icin:)

defnecim sen daha güçlü olacaksın seni görmeden yazdıklarından çok kararlı dogru bir insansın sen daha iyi şeylere layıksın bebekle başladın çok daha mutlu olursun inşallah.

bugun cnbce de seyrettigim bir dizide internette bilinmeyen bir adrese insanlar en gizli sirlarini yazip gonderiyorlardi...hic tanimadiklari insanlara...cunku acilari ve sirlari birileriyle paylasmak insan ruhunda cok buyuk bir rahatlama yaratiyormus ..bu form aklima geldi...bizde sanirimonun gibi birsey yapiyoruz:)

haklisin cok dogru

ama birbirimizin niyetine kapatip bakabiliriz:)roniyamcim sen gormuyorsun simdi ders calisiyorsunya gozlerin yorulmus yanindaki kucuk bebecigi goremiyorsun..bak havada sana gelen bir kusta olabilir:)neyse kizlar ben yatiyorum benimkoca bebek yatti.(kendi yatagimi ariyorum zaten gecelerim zor geciyor sormayinkabuslar goruyorumsizleri kocaman opuyorummmmmiyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…