bahar o büyük yumurtaları ben de anlamadım.sanki sen 5 yumurtayı kaçırdık çatlamışlar demiştin .yanloış mı hatırlıyorum.onlar olmasınlar bunlarya da ben iyice karıştırdım.inşallah çok öenmli değildir.dr bu gibi durumda ne yapılacağını söylemedi mi?
misafir???
canım tedavideyken bir sürü yumurta var demişti bizde dondurma hayali kurmuştuk sonra çok büyüyenler oldu 9.gün hemen iğnem yapılmıştı Dr toplarken 4-5 taneyi yakalayamadık dedi 5 tane toplandı şimdi de yine 4-5 tane büyük yumurta var dedi ( sanırım ilaçların etkisi bende devam etti mini yumurtalarımda gelişti belki yaşadığım sancılarda bunlardı) adet dönemi gelince çatlarlar herhalde o yüzden belki haftaya perşembe beni yine çağırmış olabilir bilmiyorumki canım ya yine soru işaretleri ama tansiyonum ve şekerim beni düşündüren bu hafta diyetsiyenimdende randevu alcam hayırlısı.
Hiç aklıma gelmedi Nur hnma bu yumurtalar nerden çıktı demek ??
canım öncelikle hayırlısı olsun allah tamamına erdirir inşallah. tansiyona dikkat et aman benimde yüksekti hamilelikte drum ilaç kullandırdı ve diyetisyenim diyet verdi. tuz tamamen yok..sebze ağırlıklı besleniceksin ve bol salata tüketip her gün uygun miktarda protein alacaksın. kilo almamaya çalış çünkü hem tansiyonu hemde şekeri tetikliyor. az zararlı bir tansiyon ilacı var gerekirse drun onu verir sana. şekerli gıdalardan uzak duracaksın meyveleri bile çok şekerli olanları yeme. ne yazıkki canım o ilk günler yediğin turşularıda atman gerekiyor hayatından vücudunda ödemde vardır belki dikkatli ol. büyük ihtimal senden de kreatin tahlili isteyecekler böbrek üstü bezlerinin kontrolü için. bunlara dikkat edersen sorunsuz yaşarsın hamileliğini inşallah.canım ben çıkıyorum dinleneyim
günaydın topiğin en yeni hamilesia.s.
ya bu arada geceleri uyuyamama problemi başladı 3.30 uyanmıştım tv karşsında 5 gibi uyuyakalmışım 6 d uyandım namaz kıldım dua ettim hepiniz için
nolcak bu uykusuzluk halim ?
Gunaydin,
Baharnaz cok sevindim, Allah saglikla kucagina alip gule gule buyutmek nasip etsin.
Herada ya da cok tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?