38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DenizVerdi canım Allah razı olsun senden ve kızkardeşinden canım. Duaların gücüne inanırım.
Vanilya saatini yazmamış ama belki saat 4 te filan transferi olabilir yazarsa tabiki aynı saatte dua ederiz canım

Vanilya sadece pozitif düşün canım olumsuz hiçbirşey aklından geçirme beni transferden sonra yan sedyeye alırlarken bacaklarımı hiç uzatmadım hep kırık durdum sakindim olumlu düşündüm yatağa alırkende öyle yaptım 45 dk hep o şekildeydim ( tabi sıkışık olma halini sorarsan odaya çıktıktan 15 dk sonra sürgüye yaptım) canım yinede yazayım dedim belki çoğunuz öyle yapıyorsunuzdur :)

denizverdihoşbulduk arkadaşım...teşekkür ederim ilgine..çakşır otu bal karışımı ve incir kürünü beraber uyguluyorum ve önümüzdeki ayın 5 i yumurtlama günüm,inşallah yumoşlara bu kürlerin cidden bi faydası olur..iki düşük arka arkaya olunca büyük ihtimalle kalitesiz yumurtadandır diye düşündüm ama bilinmez tabii..bi de benim sadece bir yumoşum oluyo hani sayıyı gerçekten arttırıyo ise bu kürler faydası olabilir gibi geliyor..anladığım kadarı ile sen hamişsin,öyle mi..öyle ise çok mutlu oldum,darısı başımıza.. maşallah diyelim,nazara inanırım ben..

baharnazteşekkür ettim sana da şekercim,şu zeytinyağı incire kürlerden sonra devam ederim..işe yarar ya da yaramaz yapmadım demeyeyim..opuyorumnanaktan

Zarpdenizhoşbulduk arkadaşım,umarım hep beraber kavuşuruz bebişlerimize..temmuz ağustos kimyasal iki gebelik ve iki düşükten sonra sanki hep aynı şey olacakmış gibi bi duygu yaşıyorum ama kararlıyım eninde sonunda doğurucam bu sıpayısempatiksalakcinni

Kizlar selam
2 aydir tatildeydim giremedim. Nasilsiniz herkes iyi mi? Var mi yeni gebeler.
Alabama, Deniz nasil gidiyor hamilelik.
Erverdi sen ne yapiyorsun, bir gelisme var mi?
Herkese selamlar
merhaba roniyam. ne güzel dinlenmişsinizdir kızınla tatil güzel şeyboshayallersmile. hamilelik iyi gidiyor. yalnız ayak tarak kemiğimi kırdığım için ayağım alçıda. haftaya çıkacak inşallah. başka sorun olmasın bununla geçsin.

Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)

2 blastosyst harika. çok ümitliyim ben. hatta riskli ama bakarsın ikiz olur. sağlıkla gelsin de ne olursa artık. dualarım seninle :Saruboceq:

canım zaten normal zamanda sadece 1 yumurta gelişiyo. hamileliklerin doğal idiyse normali bu. daha fazla yumurta elde edebilmek için aşılama veya tüp yaptırmak lazım.

Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)

Vanilyacim, yumoslarin dollenmeleri bir harika! Insallah sana da iyice tutunurlar canim. Su an saat orada 13:30 civari, burada aksam oldu ama sana yatmadan once dua gonderecegim.
Her seyin cok yolunda gitmesi dilegiyle...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Denizverdi, umarim yeni dozajin daha iyi gelir canim. Bak iyi bu sefer kitabini goturmussun, aferin, yildizli pekiyi...:hooray:

Tayf, pespese dusuk olunca doktorun bazi incelemelerde bulundu mu? Bir sonrakinin de dusuk olacagi diye bir kaidesi yok ama tedbirli olmakta fayda var. Doga saglikli olmayan bir seyi geri itiyor. Umarim kurler de etkili olur, guzel haberini aliriz.opuyorumnanaktan

Deniz bulut, evde hayat nasil geciyor, isi ozlememisindir umarim? Oglusun odasi ne alemde, kiyafetler utulendi mi?

Baharnaz, tansiyonun nasil, kendin mi olcuyorsun yoksa her ikisi de mi?

ZarpDeniz canım evde kendim ölçüyorum yarın drda ölçerler yine ne çıkar bilmiyorum canım bana göre yüksek değil gibi ama hayırlısı

vanilya ya bakmıştım uğramamış.dualarımız seninle vanilya..kap bebişini.hadi...hayırlı transferler.kolay geçsin inşallah.

Deniz bulut, evde hayat nasil geciyor, isi ozlememisindir umarim? Oglusun odasi ne alemde, kiyafetler utulendi mi?

Baharnaz, tansiyonun nasil, kendin mi olcuyorsun yoksa her ikisi de mi?

nasıl geçsin sıkıcı. artık belim sırtım ağrıyor devamlı oturup yatmaktan. neyse bu da geçecek elbet.
sen nasılsın? senin de gelmene 1 ay kaldı. ekim bitince seni tedavi heyacanı alabamayla beni doğum heyacanı saracak iyice eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

söylemeden edemiycem.tayf;iki kür bir arada yapılmıyor .ben öyle biliyorum.Denizcim sen bir el atsan şu konuya.hadi ansiklopedi kadın.çıktım ben.

kizlar biz iyiyiz cok sukur. Yalniz benim kiz cok yaramaz, cok cektiriyor. Hep ilgi istiyor, az yiyor falan. Ama olsun sikayet etmiyorum.

Deniz Bulutcum cok gecmis olsun. Dogum ne zaman hayirlisiyla?

kasım ortaları herhalde. en geç 22 kasım gibi alınır 39. haftasında diye düşünüyorum. 31. haftamdayım bakalım. eh kızın bunca zaman sonra geldi nazlanacak tabii anneye biraz neyseki sen 1 yıl falan çalışmayacktın. o sürede bayağı bir ele gelir artık yürümeye falan da başlar ufaktan.

söylemeden edemiycem.tayf;iki kür bir arada yapılmıyor .ben öyle biliyorum.Denizcim sen bir el atsan şu konuya.hadi ansiklopedi kadın.çıktım ben.

ay valla bir tembellik geldi bana bu konuda. ama geekirse sonra yazarım tabii. bir de tayf ın şu an hamile kalmada bir sıkıntısı yok gibi. sorun sadece doğru yumurtaya denk gelmekte. hormonlar falan da düzgün sanırım. o nedenle birşey önermedim.

yemekteyiz başlamadan bir gireyim dedim de;

yok canım yok ben hamile değilim.nerdeeee???ama tedavilerden az buçuk edindiğimiz tecrübeler var.denizin tembelliği üzerindeymiş.üzerindeki rehavet bir geçsin.o seninle ilgilenir.değil mi deniz anne:1hug:

yemekteyiz başladı.bay bayy herkese

artık sonra okurum.vanilya bir haber ver arkadaş bilmiyorumkismile

denizverdicim öyle diyolar iki kür birarada olmaz zaten bende asıl kür olarak inciri yapıyorum çakşır toplamda 7 gün filan sürecek..ne yapayım sabır kalmadı valla incire yeni başladım önümüzdeki ay da yaparım olmadı aşılamaya bi el atayım diyorum artık..belki aşılamada çok sayıda yumurta olursa şansım artar tutunmasında...

denizbulut sende haklısın hep aynı şeyleri anlatmaktan,dinlemekten,yapmaktan bay geliyo zaman zaman bana da..aslına bakarsan farklı bi şeyde yok ,hep aynı kürler,incir o kadar diil ama çakşırdan umutluyum çünkü başka bi forumdan biliyorum bi arkadaş çakşırla bir ayda tam 14 tane yumurtladı doktoru bile şaşırdı..belki bana da böyle bir etkisi olur diye umuyorum çünkü hamile kalmada bi sorunum yok..dediğin gibi doğru yumurtayla karşılaşmak bütün mesele..doktorumun söylediği de bu zaten,başarabilirsin diyor ama bakalım..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…