merhaba roniyam. ne güzel dinlenmişsinizdir kızınla tatil güzel şeyboshayallersmile. hamilelik iyi gidiyor. yalnız ayak tarak kemiğimi kırdığım için ayağım alçıda. haftaya çıkacak inşallah. başka sorun olmasın bununla geçsin.Kizlar selam
2 aydir tatildeydim giremedim. Nasilsiniz herkes iyi mi? Var mi yeni gebeler.
Alabama, Deniz nasil gidiyor hamilelik.
Erverdi sen ne yapiyorsun, bir gelisme var mi?
Herkese selamlar
Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)
denizverdihoşbulduk arkadaşım...teşekkür ederim ilgine..çakşır otu bal karışımı ve incir kürünü beraber uyguluyorum ve önümüzdeki ayın 5 i yumurtlama günüm,inşallah yumoşlara bu kürlerin cidden bi faydası olur..iki düşük arka arkaya olunca büyük ihtimalle kalitesiz yumurtadandır diye düşündüm ama bilinmez tabii..bi de benim sadece bir yumoşum oluyo hani sayıyı gerçekten arttırıyo ise bu kürler faydası olabilir gibi geliyor..anladığım kadarı ile sen hamişsin,öyle mi..öyle ise çok mutlu oldum,darısı başımıza..maşallah diyelim,nazara inanırım ben..
Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)
testlerimi çözmeye devam edeyim;
.ZARPDENİZ Hocam dün tahlil sonucunu beklerken kitabımı almıştım yanıma.1 saatte hastane ortamında 20 sayfa okumuşum.iyi mi?(kuytu bir yer buldum pek fazla kimsenin uğramadığı delikafadulden)
güller hoşçakalın.sizi seviyorum
baharnazteşekkür ettim sana da şekercim,şu zeytinyağı incire kürlerden sonra devam ederim..işe yarar ya da yaramaz yapmadım demeyeyim..opuyorumnanaktan
Zarpdenizhoşbulduk arkadaşım,umarım hep beraber kavuşuruz bebişlerimize..temmuz ağustos kimyasal iki gebelik ve iki düşükten sonra sanki hep aynı şey olacakmış gibi bi duygu yaşıyorum ama kararlıyım eninde sonunda doğurucam bu sıpayısempatiksalakcinni
Deniz bulut, evde hayat nasil geciyor, isi ozlememisindir umarim? Oglusun odasi ne alemde, kiyafetler utulendi mi?
Baharnaz, tansiyonun nasil, kendin mi olcuyorsun yoksa her ikisi de mi?
Deniz Bulutcum cok gecmis olsun. Dogum ne zaman hayirlisiyla?
söylemeden edemiycem.tayf;iki kür bir arada yapılmıyor .ben öyle biliyorum.Denizcim sen bir el atsan şu konuya.hadi ansiklopedi kadın.çıktım ben.
denizverdihoşbulduk arkadaşım...teşekkür ederim ilgine..çakşır otu bal karışımı ve incir kürünü beraber uyguluyorum ve önümüzdeki ayın 5 i yumurtlama günüm,inşallah yumoşlara bu kürlerin cidden bi faydası olur..iki düşük arka arkaya olunca büyük ihtimalle kalitesiz yumurtadandır diye düşündüm ama bilinmez tabii..bi de benim sadece bir yumoşum oluyo hani sayıyı gerçekten arttırıyo ise bu kürler faydası olabilir gibi geliyor..anladığım kadarı ile sen hamişsin,öyle mi..öyle ise çok mutlu oldum,darısı başımıza..maşallah diyelim,nazara inanırım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?