38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin tayf a.s.
Deniz yazmış zaten .var tabii hamile kalanlar.ben şu an hiçbir kür uygulamıyorum.zaten oldum olası çekinik kaldım.ne ne kadardır neye göre iyi gibi vs vs vs ...bal çörek otu karışımı bana dokundu devam etmedim.inciri de bir kere denedim.2nci de sıkldım bıraktım
spontan kaldıysan yine kalabilirsin.inşallah bir dahaya .incir kürü yumurta kalitesi için yapılıyordu. yanlış hatırlamıyorsam hergün 8 inciri ikiye bölüp 3 bardak suda 10 dk haşlıyorsunilk yarısını ılıkken iç (aç karnına )kalan yarısınınmda akşamaiçersin.ben incirlerini atıyordum.seviyorsan yersin.bana çok tatlı geliyordu.bir de tanelerini yemek istemedim.bunu adetin 3üncü günü başlayıp 21 gün devam ediyorsun.2 ay üst üste yapılıyordu..
incircileri zengin ettik arkadaşımla ama nafile....ama arkadaşım yaptığı ay hamile kalmıştı.belki ondan belki olacağı vardı.hem 48 yaşında.hamilelğinin sonu gelmedi.o ayrı konu.

alabama yumak hamile.aşağıda gördüm seni.ne haber?bittimi boya badana işleri?Mert beyler nasıllar?

Saol DenizVerdi canım hala sabırla bekliyorum dru bilem aramadım :))
sen tahlilini yaptırdınmı?

Tayf DenizVerdinin sana verdiği incir kürüyle 3 ay devam ettim taneleri yemiyordum sadece suyunu içiyordum devamında 1 ayda şöyle bir uygulama yaptım akşamdan 1 yada 2 tane incire 1tk sızma zeytinyağı döküp sabah kalkıp onu öylece yedim üstünede ılık su içiyordum canım incir kürlerinden önce soğan kürü yapmıştım

yaptım canım tahlili.birazdan dr u arıycam.hoşçakal.kendine ve bebişine iyi bak.kız olsun kız.
birazdan yemekteyiz başlıycak.vitamin alayım biraz.naniknanik

yaptım canım tahlili.birazdan dr u arıycam.hoşçakal.kendine ve bebişine iyi bak.kız olsun kız.
birazdan yemekteyiz başlıycak.vitamin alayım biraz.naniknanik

sonucun inşallah güzel çıkar canım.
al bakalım bende şimdi sütümle nesfitimi yiyorum naniknanik bende buralardayım hava serinlesin yürüyüşe gidicem

Kizlar selam
2 aydir tatildeydim giremedim. Nasilsiniz herkes iyi mi? Var mi yeni gebeler.
Alabama, Deniz nasil gidiyor hamilelik.
Erverdi sen ne yapiyorsun, bir gelisme var mi?
Herkese selamlar

ZarpDeniz inşallah canım Vanilya sonra sen sonra DenizVerdi güzel şeyler düşünüyorum sizler için opuyorumnanaktan

Direk hormonlara etki eden çayları niye içsinki vanilya canım
Varis çorabı filan ?

Bahardeniz ve Vanilya bu bitkiselleri gebelik testine kadar icmemi Istanbul'daki Bahcecinin diyetisyeni onermisti ( bir uzmanin onerisi) + varis corabi da O'nun onerisi ve de cok mantikli cunku varis corabi kan dolasimini duzenliyor. Ben hem uzun seyahatlerde giyiyorum hem de tedavideyken giyiyorum. Bahardeniz bizim icin iyi dileklerin icin tesekkur ederim.yerimseniben

Vanilya, ohhh yemekler hazir! Yumoslarin guzel bolundugune sevindim bence diger
2.3.kalite gorunenler de daha iyi kalite cikacaklar. Sen yeter ki yataklarini pofidik yap canim.yerimseniben

Vanilya, istersen transferi Semra Hanim'in yapmasini rica et, bugun ve yarin hastanede olacak mi belki o bilgiye ulasabilirsin. Evet, torpilli olsun.yerimseniben

Denizverdi, kan sonucun umarim doktorunun istedigi aralikta cikmistir.kaydirigubbakcemile5

Tayf, Hosgeldin! Umarim bir sonraki denemende bebegine kavusursun.:Saruboceq:

Alabama, Umarim istediginiz kursu zamaninda yakalarsiniz, Deniz bulut, hadi sen de Alabama ile elele tutusup birlikte gidin.kaydirigubbakcemile5

Hulya, bugun doktor gunu, hayirli haberlere ciksin canim.

Roniyam, bebek nasil, iyi misiniz? Eminim tatil cok iyi gelmsitir.opuyorumnanaktan

Kizlar selam
2 aydir tatildeydim giremedim. Nasilsiniz herkes iyi mi? Var mi yeni gebeler.
Alabama, Deniz nasil gidiyor hamilelik.
Erverdi sen ne yapiyorsun, bir gelisme var mi?
Herkese selamlar

teşekkürler Roniyam.bebek değil ama diğer tedavime devam ediyorum.senin kızın da büyümüştür artık.

BAHAR;uykuda mı kalmış.boshayallersmiletam da uyku havası ama...

ZARPDENİZ;kan değerim biraz düşükyeni doz ayarlaması yaptı dr.

HÜLYA;bugün İstanbuldasın.he..bize daha yakın:1hug:dr la görüşmeni merakla bekliyeceğim

VANİLYA;haber geldimi.transferin günü belli oldu mu?

MERYEden pek ses yok.

KİNDERin tatii bitmemiş anlaşılan.

PATİKLERİNde mesaisi başladı

bugün hava puslu..tam kitap okuma havası.akşama doğru yağmur varmış bugünden sonra da hava sıcaklığı 7 8 derece düşecekmiş.yani sonbahara girdik gibi..Zarpdeniz bak sana da bilgi olsun..yakında burada olacaksın.bilgilendirmeye devam ederim.yerimseniben

hımmm gerçekten ilginç hem bitkiseller hem varis çorabı. bilmiyorumkismile hiç duymamıştım benim diyetisyenim tedaviden bir ay önce bütün bitkiselleri bırakmamı önermişti

Günaydın

Günaydın DenizVerdi opuyorumnanaktan

DenizVerdi doğru tahmin uyanamadım sabah namazdan sonra yatıyor eşimi yolcu etmek için kalkıyordum bugün kalkamadım canım.

Tahlil sonucunu direk ilacın dozumu etkiliyor canım daha önce olması gereken aralığa yakındı ben öyle hatırlıyorum.

Günaydın canım eveeeet mesai başladı. Siz evde biz burda savaşıyoruz :)

Hadi bakalım Vanila'cım inşallah güzel güzel bölünürler. Şimdilik gayet güzel görünüyor.

Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)

Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)

transfer saatin kaçta.kızlarla tam o saatte dua edelim.inşallah kabul olunan bir zaman dilimine denk geliriz.ya da belki birimizin duası daha makbuldur.dualarımız birleşir.

bahar söyelemedim değil mi.sendin .çünkü en yakın zamanda senin transferin oldu.kızkardeşimle birlikte dua etmiştik.ben uzun süreli başka topiğe de girmiyorum.buralıyım.bak..hamilesin.tabii Allahın takdiri.evet evet.sendin.inan yeni aklıma geliyor.aynı saatte dua edelim deyince aklıma geldi.

yaa.işte böyleyim ben.bazen birine birşey vermiş oluyorum.sonra benim şuyum vardı diye
aranıyorum..verdiğiim kişide de görünce kendi kendime gülüyorum.tabiiii bıyık altından.meğer ona vermişim diye.baksana sana ettiğim duamı bile unutmuşum.

haydi kızlar.Vanilya yazsın.hepimiz o saatte dua edelim.ne dersiniz?

testlerimi çözmeye devam edeyim;
.ZARPDENİZ Hocam dün tahlil sonucunu beklerken kitabımı almıştım yanıma.1 saatte hastane ortamında 20 sayfa okumuşum.iyi mi?(kuytu bir yer buldum pek fazla kimsenin uğramadığı delikafadulden)
güller hoşçakalın.sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…