- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
selam kızlar
38 yaş üzeri genç anne adayları topicinizi henüz keşfettim,ağustosta 40 oldum ve son 8 aydır bebek için tırmalayıp duruyorum.temmuz ve ağustosta pre seed ile iki kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ne yazık ki ve düşüklerin hemen akabinde yumurta kalitesini arttırmak için kürlere başladım..benzer durumda olupta tekrar sağlıklı bi şekilde hamiş kalabilen var mı merak ediyorum...yumurta kalitesini arttırmak için özel formülleriniz var mı?hamile kalmadan önce hamile kalamıyorum diyodum şimdi düşükle başetmeye çalışıyorum,her aşaması ayrı bi dert valla..
Saol DenizVerdi canım hala sabırla bekliyorum dru bilem aramadım :))
sen tahlilini yaptırdınmı?
Tayf DenizVerdinin sana verdiği incir kürüyle 3 ay devam ettim taneleri yemiyordum sadece suyunu içiyordum devamında 1 ayda şöyle bir uygulama yaptım akşamdan 1 yada 2 tane incire 1tk sızma zeytinyağı döküp sabah kalkıp onu öylece yedim üstünede ılık su içiyordum canım incir kürlerinden önce soğan kürü yapmıştım
yaptım canım tahlili.birazdan dr u arıycam.hoşçakal.kendine ve bebişine iyi bak.kız olsun kız.
birazdan yemekteyiz başlıycak.vitamin alayım biraz.naniknanik
ZarpDeniz inşallah canım Vanilya sonra sen sonra DenizVerdi güzel şeyler düşünüyorum sizler için opuyorumnanaktan
Direk hormonlara etki eden çayları niye içsinki vanilya canım
Varis çorabı filan ?
evet 4. veya 5. gun transferi olacak, ben Semra hanim yapsin istiyorum transferi, sanki torpil yapacak :) bakalim hakkimizda hayirllisi dondurulacak birsey kalmayacak gibi gorunuyor simdilik... hos bu embriyolar cok belirsiz oluyor, yarin daha degisik bir durumla karsilasabiliriz.
Kizlar selam
2 aydir tatildeydim giremedim. Nasilsiniz herkes iyi mi? Var mi yeni gebeler.
Alabama, Deniz nasil gidiyor hamilelik.
Erverdi sen ne yapiyorsun, bir gelisme var mi?
Herkese selamlar
Bahardeniz ve Vanilya bu bitkiselleri gebelik testine kadar icmemi Istanbul'daki Bahcecinin diyetisyeni onermisti ( bir uzmanin onerisi) + varis corabi da O'nun onerisi ve de cok mantikli cunku varis corabi kan dolasimini duzenliyor. Ben hem uzun seyahatlerde giyiyorum hem de tedavideyken giyiyorum. Bahardeniz bizim icin iyi dileklerin icin tesekkur ederim.yerimseniben
Vanilya, ohhh yemekler hazir! Yumoslarin guzel bolundugune sevindim bence diger
2.3.kalite gorunenler de daha iyi kalite cikacaklar. Sen yeter ki yataklarini pofidik yap canim.yerimseniben
BAHAR;uykuda mı kalmış.boshayallersmiletam da uyku havası ama...
ZARPDENİZ;kan değerim biraz düşükyeni doz ayarlaması yaptı dr.
HÜLYA;bugün İstanbuldasın.he..bize daha yakın:1hug:dr la görüşmeni merakla bekliyeceğim
VANİLYA;haber geldimi.transferin günü belli oldu mu?
MERYEden pek ses yok.
KİNDERin tatii bitmemiş anlaşılan.
PATİKLERİNde mesaisi başladı
bugün hava puslu..tam kitap okuma havası.akşama doğru yağmur varmış bugünden sonra da hava sıcaklığı 7 8 derece düşecekmiş.yani sonbahara girdik gibi..Zarpdeniz bak sana da bilgi olsun..yakında burada olacaksın.bilgilendirmeye devam ederim.yerimseniben
Ebriyolarimizin 1 i gelisimini durdurmus, 2 tanesi 8 hucre 1. kalite, 1 tanesi 9 hucreli 2. kalite ve diger 2 si 10 hucreden fazlaymis ama 3. kaliteymis.
yarin tekrar bakip karar verilecekmis, yarin mi persembe mi diye.
2. ve 3. kaliteler su anda bolunuyor olduklari icin de boyle gorunuyor olabilirlermis.
Allahtan hayirlisiyla saglikli olani bana kavusturmasi icin dua ediyorum.
Yemeklerimi yaptim simdi isime donebilirim.
Aradilar bu aksamuzeri transfer olacak, iki tane 1. kalite 1 i morula, 1 i blastocyst baslangici. Aksamuzerine kadar ikisi de bastosyst de olabilir dediler.
Kavusma animizi iple cekiyorum.
Dualarinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?