38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Vanilya belki 11 gibi ararlar canım hadi hayırlısı güzel haberler vericekler inşallah

Ben transferden sonra hergün düzenli 1 avuç kabak çekirdeği yedim
Ananas hiç yemedim aspirinle zararı oluyor diye
Bol su tükettim
Kayısı kompostosu yaptım hersabah açkarnına içtim 2 kaşık üstüne 2 bardak su
kuruyemiş (ceviz, badem, fıstık) tükettim
Protein ağırlıklı beslendim beyaz et (tavuk, süt, yumurta)
bol bol dua ettim

aklıma geldikçe yazarım

baharnaz canım , 2 aylıktı.

yaa.normalde her sabah 7 de ayaktayım ben.akşam genelde en geç 12 de yatarım.program değişmedikçe.bir de gece bazen uyanırım.bu genelde sınav zamanları ya da heyecan yaşıyorsam olur.cadı gibiyim değil mi?delikafaduldenöyle derler..dur' burnumu oynatayım bulantıların yok olsun.değdidim değneğimiiiiiiii

çabucak evi toplıyayım yine kan vermeye gideceğim.mafoldumbensempatiksalakcinni

Son düzenleme:
canım anladım

Fazlada uyumuyorsun Maşallah sana canım.

Aslında Bulantım garip bir şekilde yok oldu bu sabah bulantısız uyandım eşimin kokusunada tiksinti duymadım garip birşey oldu dün akşamdan başladı bu durum aslında hayret dimi İnşallah bebişin sağlığı iyidir yerindedir.
Ama içime bir korku düştü garip garip rüyada gördüm neyse hayırlısı

İnşallah kan sonucun iyi çıkar canım

VANİLYA;bnece bugün transfer olsaydı akşamdan haber verirlerdi.5inci gün embriyosu olacak galiba.bu çokkk iyi.

bence kendini fazla yorma.amannn.bırak yanan yansın dökülen dökülsün.3 5 gün de hazır yiyiver.hiç strese sokma kendini.ahhhhh ben o günleri görsem kimbilir neler yapacağım ama.ama işte..bence hiç yorma kendini.zaten bir yakının olmıyacakmı hiç yanında transferden sonra.amaann gelen yapsın.böyle dediğime de bakma.bende tedbirimi önceden alan biriyimdir.ama bu durum çok özel bir durum.yavrunu yorgun karşılama.ben de deli gibi büyük işleirmi halledeyim tülümü perdemi yıkıyayım dolabı doldurayım sonra çıkamam yapamam derdim.hepsi kendimi üzdüğüm yorduğum şeylermiş.dünya işi işte.ne zamansa olur.arada az gevşetmek lazım.bence senin ara bu ara.

transferden sonra bir iki gün uzan dinlen.ama sonra hafif işerini yapabilirisin.çok yatmak ta iyi değil diyorlar.rahim kanlanmıyormuş hareketsizlikten.özellikle jelden sonra dolaşmak gerekiyormuş.ben bunu bilmiyordum.1 saat hiç kalkmıyordum tutsun diye..bilmiyorumkismile

güzel haberlerini bekliyeceğiz....

haa.bazı bitkiler zararlı.ben adaçayının adet söktürdüğünü biliyorum.hamile bayanların kaçınması gerektiğini biliyorum.dikkat.
böğürtlen yaprağı hakkında birşey bilmiyorum.

Baharnaz, aferin gozunden kacmamis, hamilesin yaaa denizler grubundasin yani, biz de arkadan gelecegiz insallah. Iyi iste daha iyi yaa bulantinin olmadigi, keyfini cikar, bebek iyidir hemen evham yapma lutfen.opuyorumnanaktan

Vanilya, haberlerini bekliyoruz canim, bitkisel tarif icin tesekkur ederim, ben de benzerini yaptim ama ihlamursuz cunku yok burada... Ananasin ortasi cok sert yemen biraz zor olabilir. Bir de portakal greyfurt aldim diye yazmissin, portakal iyi de...Greyfurtun icindeki bir madde alinan ilaclarin etkisini olumsuz yonde etkiliyor diye biliyorum, lutfen bir doktoruna danis, ona gore greyfurtu listenden cikarirsin. Cevizi kesinlikle oneriyorum. Kuru erik ve bol bol su...Kuru erik yada kuru incir kabizligi onluyor. ozellikle sabah ac karna yiyip arkasindan su icersen, Baharnaz'in kayisi kompostosu onerisi de cok iyi. Bugday cimi, dut kurusu, arslanpencesi- civanpercemi caylari, nefes ve kegel egzersizleri, pozitif dusunce, varis corabin varsa onu da giy lutfen, kan akisini daha da duzenliyor, bir de transfer sonrasi cok uzun sureli yatma, kalk dolan biraz. Simdilik aklima gelenler bunlar canim.kaydirigubbakcemile5

Denizverdi, kirmizi yapraklari aldim kabul et, tesekkur ederim. Tavuksuyuna corba hakikaten her seye iyi, bugun menude tavukgogsu var ama yarin da corba yapayim bari...yerimseniben

ZarpDeniz inşallah canım Vanilya sonra sen sonra DenizVerdi güzel şeyler düşünüyorum sizler için opuyorumnanaktan

Direk hormonlara etki eden çayları niye içsinki vanilya canım
Varis çorabı filan ?

selam kızlar

38 yaş üzeri genç anne adayları topicinizi henüz keşfettim,ağustosta 40 oldum ve son 8 aydır bebek için tırmalayıp duruyorum.temmuz ve ağustosta pre seed ile iki kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ne yazık ki ve düşüklerin hemen akabinde yumurta kalitesini arttırmak için kürlere başladım..benzer durumda olupta tekrar sağlıklı bi şekilde hamiş kalabilen var mı merak ediyorum...yumurta kalitesini arttırmak için özel formülleriniz var mı?hamile kalmadan önce hamile kalamıyorum diyodum şimdi düşükle başetmeye çalışıyorum,her aşaması ayrı bi dert valla..

Hülyacım ben de 14.gün diyince yumurtlamadan sonra diye düşünüp tam zamanı demiştim. bugün yine kesik mi? neyse en iyisi yarın doktoru dinlemek olacak. hayırlısı olsun canım.

Zarpdeniz biz şimdi memorialin eğitimine katılacağız. 9 ekimde başlıyormuş. ancak içeriğini tam bilemiyorum. eğer hamilelikle ağırlıklı ilgiliyse ben bebekle ilgili kısımlarına girmeyi düşünüyorum ve yetersiz kalırsa dışarda olan kurslara da katılmak durumunda kalcaz. yok bu eğitim yeterli olursa ne ala. herşey 9 ekimde belli olacak programı öğrenince anlıyacaz. 6 hafta cumartesi günleri ikişer saat sürüyormuş. Bide Ayşe Önerin kursu var ama o çok yüklü haftada 4 gün ikişer saatten 11 hafta. ona geç kaldık heralde zamanımız yetmez ama eğer bu gideceğimiz bizi tatmin etmezse Ayşe Önerinkinin sadece bize lazım olan kısımlarına katılabiliriz bilmiyorum.

merhaba herkese a.s.

selam canım. uzun yazmıştım gitti ( bu belirtilerin hepsi zaman zaman azalıp yokolup geri geliyorlar canım. kaçıncı haftadasın 8-9 mu? 9 dan sonra hafiften azalmaya başlar deniyor. göğüs ağrısı şişkinliği falan da bazı gün hiç olmuyordu akşam veya ertesi gün geri geliyordu. vücut yükselen hormonlara alışma sürecinde olduğundan bu belirtilerin de hep aynı düzeyde sürmemesi normal. inşallah çok şiddetli tekrarlamaz. bir de bazılarında erken bazılarında geç geçiyordur. allah korusun 9 ay geçmeyen de var.

bugün güzel haberlerini bekliyoruz. ben ilk gün biraz uzandım dinlendim. onun dışında yorulmadan her işimi yaptım 2. gün dışarı çıktım vs. tutacaksa tutuyor. sadece yorma kendini ve sıcak suyla duş alma. bir de sakın devamlı yatma. kan dolaşımı kesildiği rhime kan gitmediği için daha kötüymüş. evde biraz biraz dolaş yorulmadan işlerini yap.

merhaba. hoşgeldin. evet burada 3 düşük üstüne 42,5 yaşında hamile kalıp doğuran rüzgar deniz var. esterya nın da sanırım 2 düşüğü (kimyasalı) vardı onun da oğlu oldu. bu yaşlarda normal olmakla birlikte yine de fazla vakit olmadığı için genetik testlerini ve pıhtılaşma testini yaptırdın mı?

o eğitimi okumuştum bir ara bu yaşta gidilir mi diye de düşünmüştüm ama şimdi alçı yeni çıkmış olacak gidilir mi ki? zaten kayıt dolmuştur herhalde. ben bebek için acil yardım isterdim özellikle. var mı ki bu kursta?

Ebriyolarimizin 1 i gelisimini durdurmus, 2 tanesi 8 hucre 1. kalite, 1 tanesi 9 hucreli 2. kalite ve diger 2 si 10 hucreden fazlaymis ama 3. kaliteymis.
yarin tekrar bakip karar verilecekmis, yarin mi persembe mi diye.
2. ve 3. kaliteler su anda bolunuyor olduklari icin de boyle gorunuyor olabilirlermis.
Allahtan hayirlisiyla saglikli olani bana kavusturmasi icin dua ediyorum.
Yemeklerimi yaptim simdi isime donebilirim.

ne güzell bölünüyorlar.hadi sağlıkla konsunlar.annesine.:Saruboceq:
maşallah yemekleri de yapmışsın.

yarın 4. gün değil mi? o zaman ya 4. gün ya 5. gün transferi olacak. off şu kanundan önceki dönem olsaydı hem 1. kaliteleri hem 2. kaliteyi koyarlardı. neyse güzel bölünen 2 tane de yeter.

Deniz Bulut sende benim acil yardım danışmanım oldun canım ya hakkını helal et 8+2 deyim şu an göğüs ağrısıda öyle bazen durduğu yerde ağrıdan duramıyor sabahları yataktan kalkarken kaldıramıyorum :)) bazende ağrı olmuyor bulantı kusma da öyle 2 gün önce nasıldım bugün nasılım anlayamadım ama içimi ferahlattın saol canım mayıs anneleri topiğinede yazıyorum ordada birkaç arkadaşta benim gibi olmuş hayırlısı canım
bak bu kadar bilinçli ve araştırmacı yaklaşıyorken bence alçın çıkınca sende katılmalısın kursa ( yaşı boşver)

Vanilya çok şükür canım çok iyi bölünmüşler
bana transfer edilen 7 ve 8 hücreliydi Grade kalitesi ise o bölümde 1,1 yazıyordu
Deniz Bulut yazmış sıcak duş alma duş jeli filanda kullanma şampuanıda vücuduma değdirmeden kullanmıştım o hafta saç kremi hiç kullanmamıştım halada normal vücut kremlerinin hiçbirini kullanmıyorum ben 3 gün yıkanmamıştım tavsiyelere uymuştum

evet 4. veya 5. gun transferi olacak, ben Semra hanim yapsin istiyorum transferi, sanki torpil yapacak :) bakalim hakkimizda hayirllisi dondurulacak birsey kalmayacak gibi gorunuyor simdilik... hos bu embriyolar cok belirsiz oluyor, yarin daha degisik bir durumla karsilasabiliriz.

yarın 4. gün değil mi? o zaman ya 4. gün ya 5. gün transferi olacak. off şu kanundan önceki dönem olsaydı hem 1. kaliteleri hem 2. kaliteyi koyarlardı. neyse güzel bölünen 2 tane de yeter.

denizbulut testler tamam..sorun yok ama önümüzdeki ay tekrar yaptıracağım..düşüklerden sonra hamiş kalanlar olması çok güzel,umudumu kaybetmedim asla ama biraz yoruldum galiba,bu topicte yaşdaşım olan bisürü kız bulunca da sevindim valla.. sıpalar gelicek gelmesine de hani biraz zorluyolar mı ne durumu..ama gelince poposuna poposuna giydiricem haaa..sempatiksalakcinni

sabah çabuk çabuk yzıp çıkmışım.belirtiler bir gelip bir kayboluyor hamilelerde.Deniz de bir zaman ne korkuyordu.ikizler bir acıyoır bir hiçbirşey yok ağrımıyo acımıyo diye.o zaman senin gibi bişey mi oldu diye soluğu dr da alıyordu.sen maşallah iyi sabırlı çıktın.bebeğin seninle için rahat olsun.ne kanaman ver ne bişey.kusma bulantı her şey mevcut..daha da evham yapma.korkuyu düşünürsen yakana yapışır.lütfen kov korkuyu.bir dahaki gittiğinde minicik el ve ayaklarını göreceğini düşün.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…