Denizverdi canım ben de kistten şüpheleniyorum.Hormon testi de yaptırmıştım ya geçen adetten sonra.Büyük ihtimal bana doğum kontrol hapı verecek çünkü bu düzensizlik temmuzdan beri var bende.Benim aynısı temmuzda da olmuştu.Temmuzun başında hiç gelemeyen adet öyle damla damla zaten 1 haftayı geçiyor.Onun üstüne 17.gün bir adet daha oldum.Şimdi de hiç gelemeyen adetten 14 gün sonra 2. adeti gördüm.Bakalım çarşamba dr ne diycek.
Günaydın kızlar
Günaydın DenizVerdi canım duların için saol. Ben senin saatinde uyanıp tekrar uyuyup Hocanın sesiyle uyanıyorum canım Maşallah sende geçmi yatıyorsun erkenmi yatıp erkenmi yatıp erkenmi kalkıyorsun anlayamadım :)
Canım senin hamileliğin ne kadar sürmüştü.
Bulantısı pat diye kesilen oldumu?
bluestar neden sitemlisin?
ZarpDeniz benide bahardeniz yaptın :)) Baharnazı andırıyor. Orda kurufasulye daha çok gider hava hep yağmurlu ya
Gunaydin,
dun bir haber yoktu 2. gun diye cikarip bakmadilar bakalim bugun 3. gun habere gore ya bugun transfer, ya yarin ya da persembe olacak.
Merakla saatlerin gecmesini bekliyorum bakalim bizim yumurcaklar ka tane bolunmus, kacinci kalite olmus.
Zarpdeniz'cim kendine ve esine hemen birseyler yap. Denizverdi guzel soylemis dogal antibiyotik tarifini. Ben de soyle bir cay onerecegim cok iyi gelir, 1 dilimlenmis elma, 2 tarcin cubugu, 1 limon yariya kesilmis halde, biraz ihlamur, karanfil tanesi, zencefil koku birkac tane guzelce suya koyup kaynatiyorsun sonra yumusamis limonlari icine sikiyorsun suzup balla tatlandirip bol bol bundan icin cok iyi gelir.
Bugun cok is var, bir suru yemek yapacagim sedigim seyleri ki bir kismini dondurayim en azindan 4-5 gunluk yemek olsun diye.
Ananas aldim butun ki ortasiyla birlikte yiyecegim icinde tutunmaya yardimci bir enzim var diye biliyorum, bogurtlen yapragi aldim cayini kaynatip icecegim.
Bir suru portakal greyfurt aldim suyunu sikip icmek icin.
Baska oneriniz var mi tutunmaya yardimci diye bildiginiz?
Hemsiremi ayarladim eve gelip ignemi yapacak her gun. Simdilik niyetim 5 gun evden cikmamak, sonra yavas yavas cikarim belki artik.
selam kızlar
38 yaş üzeri genç anne adayları topicinizi henüz keşfettim,ağustosta 40 oldum ve son 8 aydır bebek için tırmalayıp duruyorum.temmuz ve ağustosta pre seed ile iki kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ne yazık ki ve düşüklerin hemen akabinde yumurta kalitesini arttırmak için kürlere başladım..benzer durumda olupta tekrar sağlıklı bi şekilde hamiş kalabilen var mı merak ediyorum...yumurta kalitesini arttırmak için özel formülleriniz var mı?hamile kalmadan önce hamile kalamıyorum diyodum şimdi düşükle başetmeye çalışıyorum,her aşaması ayrı bi dert valla..
Hülyacım ben de 14.gün diyince yumurtlamadan sonra diye düşünüp tam zamanı demiştim. bugün yine kesik mi? neyse en iyisi yarın doktoru dinlemek olacak. hayırlısı olsun canım.
Zarpdeniz biz şimdi memorialin eğitimine katılacağız. 9 ekimde başlıyormuş. ancak içeriğini tam bilemiyorum. eğer hamilelikle ağırlıklı ilgiliyse ben bebekle ilgili kısımlarına girmeyi düşünüyorum ve yetersiz kalırsa dışarda olan kurslara da katılmak durumunda kalcaz. yok bu eğitim yeterli olursa ne ala. herşey 9 ekimde belli olacak programı öğrenince anlıyacaz. 6 hafta cumartesi günleri ikişer saat sürüyormuş. Bide Ayşe Önerin kursu var ama o çok yüklü haftada 4 gün ikişer saatten 11 hafta. ona geç kaldık heralde zamanımız yetmez ama eğer bu gideceğimiz bizi tatmin etmezse Ayşe Önerinkinin sadece bize lazım olan kısımlarına katılabiliriz bilmiyorum.
merhaba herkese a.s.
selam canım. uzun yazmıştım gitti( bu belirtilerin hepsi zaman zaman azalıp yokolup geri geliyorlar canım. kaçıncı haftadasın 8-9 mu? 9 dan sonra hafiften azalmaya başlar deniyor. göğüs ağrısı şişkinliği falan da bazı gün hiç olmuyordu akşam veya ertesi gün geri geliyordu. vücut yükselen hormonlara alışma sürecinde olduğundan bu belirtilerin de hep aynı düzeyde sürmemesi normal. inşallah çok şiddetli tekrarlamaz. bir de bazılarında erken bazılarında geç geçiyordur. allah korusun 9 ay geçmeyen de var.
bugün güzel haberlerini bekliyoruz. ben ilk gün biraz uzandım dinlendim. onun dışında yorulmadan her işimi yaptım 2. gün dışarı çıktım vs. tutacaksa tutuyor. sadece yorma kendini ve sıcak suyla duş alma. bir de sakın devamlı yatma. kan dolaşımı kesildiği rhime kan gitmediği için daha kötüymüş. evde biraz biraz dolaş yorulmadan işlerini yap.
merhaba. hoşgeldin. evet burada 3 düşük üstüne 42,5 yaşında hamile kalıp doğuran rüzgar deniz var. esterya nın da sanırım 2 düşüğü (kimyasalı) vardı onun da oğlu oldu. bu yaşlarda normal olmakla birlikte yine de fazla vakit olmadığı için genetik testlerini ve pıhtılaşma testini yaptırdın mı?
o eğitimi okumuştum bir ara bu yaşta gidilir mi diye de düşünmüştüm ama şimdi alçı yeni çıkmış olacak gidilir mi ki? zaten kayıt dolmuştur herhalde. ben bebek için acil yardım isterdim özellikle. var mı ki bu kursta?
Ebriyolarimizin 1 i gelisimini durdurmus, 2 tanesi 8 hucre 1. kalite, 1 tanesi 9 hucreli 2. kalite ve diger 2 si 10 hucreden fazlaymis ama 3. kaliteymis.
yarin tekrar bakip karar verilecekmis, yarin mi persembe mi diye.
2. ve 3. kaliteler su anda bolunuyor olduklari icin de boyle gorunuyor olabilirlermis.
Allahtan hayirlisiyla saglikli olani bana kavusturmasi icin dua ediyorum.
Yemeklerimi yaptim simdi isime donebilirim.
Ebriyolarimizin 1 i gelisimini durdurmus, 2 tanesi 8 hucre 1. kalite, 1 tanesi 9 hucreli 2. kalite ve diger 2 si 10 hucreden fazlaymis ama 3. kaliteymis.
yarin tekrar bakip karar verilecekmis, yarin mi persembe mi diye.
2. ve 3. kaliteler su anda bolunuyor olduklari icin de boyle gorunuyor olabilirlermis.
Allahtan hayirlisiyla saglikli olani bana kavusturmasi icin dua ediyorum.
Yemeklerimi yaptim simdi isime donebilirim.
yaşasınnnn EDIT gelmiiiişşşşşşşşşşşş
yarın 4. gün değil mi? o zaman ya 4. gün ya 5. gün transferi olacak. off şu kanundan önceki dönem olsaydı hem 1. kaliteleri hem 2. kaliteyi koyarlardı. neyse güzel bölünen 2 tane de yeter.
canım anladım
Fazlada uyumuyorsun Maşallah sana canım.
Aslında Bulantım garip bir şekilde yok oldu bu sabah bulantısız uyandım eşimin kokusunada tiksinti duymadım garip birşey oldu dün akşamdan başladı bu durum aslında hayret dimi İnşallah bebişin sağlığı iyidir yerindedir.
Ama içime bir korku düştü garip garip rüyada gördüm neyse hayırlısı
İnşallah kan sonucun iyi çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?