38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ayrıca denizverdi cim çokta zarifsin arkadaşıma.s. ..tedavi görmüş kimse ile konuşmadım açıkçası..yumoşlar konusunda yararı olabilecek bilgileriniz var ise tabii ki yardımlarınızı beklerim..ben ağustosta tam 40 oldum sen kaç yaşındasın merak ettim...

Vanilyaya dua ettim. İnşallah herşey güzel olcak. Allahın izniyle bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler verirsin bize canım.

Deniz bulut,
ise baslayinca da evde olmayi ozleyebilirsin o yuzden olumlu taraflarini bence daha cok dusun canim. Alcin herhalde bir hafta daha kalir sonra cikarirlar degil mi? Ayy evet, ben de henuz heyecan filan yok, tasinmanin stresi ve formaliteleri ile ugrasiyoruz. Tedavim bayrama denk geliyor, soyledigin dogru o donemde hepimiz farkli heyecanlar yasayacagiz. kaydirigubbakcemile5

Vanilyacim, umarim simdi transferin saglikla yapilmis ve yumoslarin seninle tanismislardir. Sana sikica tutunmalarini tum kalbimle diliyorum.:Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar herkese merhaba,

Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar almasını, hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum. Uzun zamandır girememiştim. Allah'a şükür çok iyiyim. Oğlumda 9 aylık oldu. Darısı hepinize inşalah.

Roni'ciğim minik Roni'ne kavuşmuşsun. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım benim.

Alabama ve Deniz Bulut'cuğum, sizlerin de doğumu yaklaşmış. Allah bir avazda kurtarsın.

Bu arada Deniz Bulutcuğum sana sitem ediyorum. Özel mesajdan oğlumun fotolarını istemiştin. Yolladım. Sonra irtibatı kestin: Faceden de eklemedin. Amniyo stresi, hamilelik bunalımı dedim. Ama hala tık yok. Küstüm sana.

Bu arada bütün eski arkadaşlarıma çok selamlar, hepsini tek tek öpüyorum.

gunaydiiin,
dualariniz icin tesekkkurler hersey guzel gecti.
sadece ciktiktan sonra basimiza kotu birsey geldi ama embriyolari etkilemedigini umuyorum.
ilk yarim saat yattim sikisikligim azdi, sonra tuvalete gittim 2 kere ignemi oldum ve nese icinde ciktiiiik. cikista bir trafik bir trafik ben bir sikistim ama anlatilamaz, daha da kotusu beraberinde afedersiniz ishal hissi. esime birsey yap diye yalvariyorum zavalli adim adim yuruyen trafikte plaza otelin onune kacabildi, tuvalete gittim ki kucuk bir miktar batmisim. cok fenaydi, cok uzuldum sonra umarim kotu bir etkisi olmaz. ama hem cok utandim, hem cok perisan oldum. eve gelince lokal bir dus yapmak zorunda kaldim.buraya kada hersey guzeldi oysa ki, insallah sonuc ta guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun.

Günaydın herkese a.s.

Vanilya sıkma canını olumsuz düşünme Hayırlısı İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım bu 3 gün bol bol dinlen dikkat et

günaydın vanilya günaydın bahara.s.

VANİLYA;sen transferini olmuşsun.gerisi boş.ilk yarım saatte yatmışsın .zaten ilk yatma süresini 20 dk.yeter diyorlar.amaaann üzüldüğün şeye bak.bunlar insanii şeyler.yeme içme gibi doğal olan.hiçbişey olmaz.o bebeğin sana yazıldıysa ne yaşadığın olay ne banyo ne bişey hişbirşey önünde duramaz.için rahat olsun.özel taksidemiydiniz yoksa kendi arabanızda mı?nasıl olsa ped vardır sende.keşke kendini sıkmasaymışsın.
iyi olucak iyi olucak.embriyoların çok iyilerdi.benim hiç öyle embriyom olmadı dermişim.transferin de yapıldı.şimdi artık iyiyi düşünme zamanı.endişelenme zamanı değil.macera olmuş işte.eşinle birbirinize ablatır gülersiniz.

Günaydın herkese a.s.

Vanilya sıkma canını olumsuz düşünme Hayırlısı İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım bu 3 gün bol bol dinlen dikkat et

Benim en buyuk sikintim, cise sikistigimda asiri barsak calismasi yapiyor...
dun sikisikligi beklerken de dayanamayarak tuvalete gitmistim, yine ayni sey olmustu. sonra transferde rahat oldum cok, transfer sonrasinda da. ama yolda basima gelen yani 2 saat icinde 2. kez geldi basima, feciydi. Ama tutacak embriyo her kosulda tutar diye dusunuyorum artik

oooooooooooo.şimdi beni konuşturacaksın.senin yaşadığın 2 kere olan şey bende her heyecanlandığımda var.dr a giderken,bulmaca çözerken,sınava girerken.muayeneden önce,tedaviye başlıyacaksam,tedavi sürecinde hatta transferden önce bile başıma geldi.bunun her heyecanlandığında olduğunu düşünsene.:roflol:

inan bu konuda inanılmaz anılarım var.tabiii burda olmaz.

ince ped vardi Allahtan ve kendi arabamizdaydik. Ama kasmamak mumkun degildi canim.
beni endiselendiren kendimi kasmis olmam ama bilinecek birsey degil iste, aksilik...
olacagii vara olur tabiii...
butun kosullar iyiydi, embriyolar blastosiste girmislerdi, resimlerini verdiler :)
ayrica IMSI yapilan spermerin de resimlerini gorduk.
memorial ekibi gercekten cok iyi, sonuc ne olursa olsun su ana kadar yapilan herseyden memnun kaldim.

tayf; 39 a girdim

denizkarayurt;gelmiş.hoşgelmişa.s.

zarpdeniz;hocam bana kupa vermişsiniz.oleyyyyyopuyorumnanaktan
hocam kapalı çarşıya uğrıyacağım bugün.takılın peşime.istersen izlenimlerimi yazarım.gezmiş olursunyerimseniben

vanlya;kendini kastım diye suçlama.dediğim gibi yavrun sana yazıldıysa hiçbirşey önünde duramaz.düşünsene.o kadar istenmeyen gebelikler(kaza derler ya hep),tecavüzler sonucu dünyaya gelen bebekler...hangi annenin kasılmadan haberi vardı.ya da bir çaba gösterdi.hamile kalıp kalmama konusunda.kaliteli embriyolarına güven ve bol bol dua et.hayırlısını dile.
ben artık kendim için hayırlı bir evlat dileyemiyorum bile.Allahım acaba hakkımda neyi hayırlı gördün diye düşünmeye başladım.Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.AMİN.

Vanilya bol bol su iç beslenmene dikkat et süt, yoğurt, peynir kuruyemiş tüket canım hareketlerinede dikkat et.

Ya birşey arıyorum bulamadım halbuki geçmişte okumuştum ama hangi topicti hatırlayamadım.

Bazı Tüp bebek Merkezleri adları ve Fiyatları lazım hiç sizin gözünüze iliştimi böyle birşey?

DenizVerdi niye böylesin canım ya umudunu yitirme lütfen umut olmadan olmaz İnşallah seninde sevincini paylaşıcaz canım bu şekilde kapıları kapatıyorsun yapma

DenizVerdi niye böylesin canım ya umudunu yitirme lütfen umut olmadan olmaz İnşallah seninde sevincini paylaşıcaz canım bu şekilde kapıları kapatıyorsun yapma

hayır canım hayır..umut her zaman var.ama ZAMAN her zaman yok.şimdilerde yeni bir dizi nin fragmanında hep duyuyorum nefes alıyorsak umut vardır diyor.bu çok hoşuma gidiyor.
zamanı çok ,çok iyi kullanmalı.leyladan geçme faslındayım dermişim.ama bu leylasız olacağım anlamına gelmezyerimseniben.

ben kapıları kapamıyorum gülüm.kapının önünde bekliyorum.bakalım kapının ardında ne var?

sen ne alemdesin?bulantılar ,çıkarmalar devammı?ne zaman görüceksin bebeğini.kız olsun kız...

DenizVerdi canım İnşallah görüceksin Leyla yı buna inan. Evet yaştan dolayı zaman diyorsun haklısın ama zamanın güzel şeyler getireceğini düşünelim.
Bir görünüp bir kaybolan belirtilerim devam ediyor canım
Bugün drla randevumuz bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…