nasıl geçsin sıkıcı. artık belim sırtım ağrıyor devamlı oturup yatmaktan. neyse bu da geçecek elbet.
sen nasılsın? senin de gelmene 1 ay kaldı. ekim bitince seni tedavi heyacanı alabamayla beni doğum heyacanı saracak iyice eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
Günaydın herkese a.s.
Vanilya sıkma canını olumsuz düşünme Hayırlısı İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım bu 3 gün bol bol dinlen dikkat et
Benim en buyuk sikintim, cise sikistigimda asiri barsak calismasi yapiyor...
dun sikisikligi beklerken de dayanamayarak tuvalete gitmistim, yine ayni sey olmustu. sonra transferde rahat oldum cok, transfer sonrasinda da. ama yolda basima gelen yani 2 saat icinde 2. kez geldi basima, feciydi. Ama tutacak embriyo her kosulda tutar diye dusunuyorum artik
günaydın vanilya günaydın bahara.s.
VANİLYA;sen transferini olmuşsun.gerisi boş.ilk yarım saatte yatmışsın .zaten ilk yatma süresini 20 dk.yeter diyorlar.amaaann üzüldüğün şeye bak.bunlar insanii şeyler.yeme içme gibi doğal olan.hiçbişey olmaz.o bebeğin sana yazıldıysa ne yaşadığın olay ne banyo ne bişey hişbirşey önünde duramaz.için rahat olsun.özel taksidemiydiniz yoksa kendi arabanızda mı?nasıl olsa ped vardır sende.keşke kendini sıkmasaymışsın.
iyi olucak iyi olucak.embriyoların çok iyilerdi.benim hiç öyle embriyom olmadı dermişim.transferin de yapıldı.şimdi artık iyiyi düşünme zamanı.endişelenme zamanı değil.macera olmuş işte.eşinle birbirinize ablatır gülersiniz.
DenizVerdi niye böylesin canım ya umudunu yitirme lütfen umut olmadan olmaz İnşallah seninde sevincini paylaşıcaz canım bu şekilde kapıları kapatıyorsun yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?