38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merye çok şükür test sonucunun güzel çıkmasına sevindim inşallah darısı bana.
Sen kaç yaşındasın canım? kaç haftalık hamilesin? cinsiyeti belli değilmi?

merye canım kim erkek bebek vücuduna benzetti anlamadım beni diyorsan eğer yediklerimden ve yemediklerimden erkek diyorlar canım.

kırmızı biberleri atıyoruz canım kışın tüketmek için yoğurtla filan yada patlıcan salatasıyla

çok sıska olsan 25 kilo da alabilirsin nasılsa verirsin diyecektim ama madem çok sıska değilsin alma o zaman o kadar.
isim arda olacak kesin yanına birşey eklesem mi diye düşünüyorum şimdi de

canım ticker yapmadığının farkındayım sonunda ben yapıp yollayacağım :hulya: kilo almandan daha da önemlisi şekerinin düzgün çıkması herhalde. çok fazla bozmamışsın rejimi. haklısın insanın canı arada bir kaçamak ister. kaçamak yaptığında hep küçük porsiyonlar ye bari. yani pilav yiyeceğin zaman büyük bir tabak değilde 2-3 kaşık ye. nefsini köreltmek için yani. inşallah kilonda şekerin de düzgün çıkar.

Son düzenleme:
Deniz Bulut inşallah düzgün çıkar sonuçlar çok abartmamışım dimi kaçamaklarda :) şeker iyi çıkar gibi kendimi iyi hissediyorum bakalım hayırlısı birde avatarımı değiştirdim bak buda büyük bir yenilik değişiklik değil mi :))

senin alçı ne zaman çıkıcak az kaldı sanırım. Arda nın yanına bence 2. bir isim ekle 2 isim güzel olur.

merye gözün aydın. ikili iyi çıktığına göre üçlü de iyi çıkar. cinsiyeti öğrenmeyecektin değil mi yoksa şimdiye bellidir.

herkese merhabalar iyi geceler iyi akşamlar.iyi olan herşey sizinle olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün öğlende bir gireyim dedim.maus üzdü beni.sonra çıktım.okuyayım güller sizi.benim günüm bugünü yaşayarak geçti sizin nasıl geçti?

taze demlenmiş çayımla buradayım.isteyen varsa uzatsın bardağını.deeeniiizzz,baaahaaarrrr.ışığınız yanıyor.aman bişey olmaz,hamileler.sanal çay bu

ALABAMAcım ne gördüysek o..gerçekten resimle oynanmış sandım.senin Mert Bey pek kilolu mu olacak yoksa.genelde hamile iken fazla kilolu görünenler kendilerine alıyorlar da.

ZARPDENİZ;hocam alışverş sırası bu sefer sizdeymiş..tv de görürdüm.hani dümdüz ediyorlar sıkıştırıyolar.ondan mı sizin aldığınız.açtığınız zaman vakumlanan malzeme deforme olmuyor mu?sankibana bozulurmuş gibi gelirdi hep.reklamlarında izlerken.bilmiyorumkismile

amannn göndereyim de.. sonra çöker yarım kalır.okur okur yazarım

Allah ne verdiyse hocam.buyur.cokacimcoook

az kilodan bişey olmaz değil mi?beden doldurur.delikafadulden

kereviz çıkmış çıkmış..ben aldım.ama daha pişirmedim.alalıda birkaç gün oldu.ne oldu acep.??eyvahedigeldismile

bir kere salatasıı denedim.alışmamışız öyle lezzete sevmedik.bir daha da yapmadım.zaytinyağlısını güzel oluyor ama.onu da yalnız ben yerim.

MERYEcim hoşgelmişsin.demek 23 hafta oldu ha.. vay be zaman ne de çabuk geçiyor.inanamadım.yarıyı bile geçmişsin.hamileliğnle barıştın,alışn sanırım.şikayet yok hiç.aman.olmasın.yerimseniben

evet canım kırmızı tarhana biberleri.hani etli etli oluyor ya onlar.onları közleyip ya da fırınlayıp.kışa yiyeceğiz ömrümüz olursa.bir kaç tütrü yeniyor.sarımsaklı yoğurtlu,yine sarımsaklı sirkeli salatası,ben en çok kahvaltıda yumurtayla yemesini seviyorum.şööyle bir az yağla çeviriyorsun.sonra kır yumurtayı.cokacimcoook
amann tarif verir gibi olmuş.sen sormuşsun yazdık.

ikili testin de iyi .çıkmış.gözünaydın.

bu akşam koci de yok.mesai.bende sıkıntıdan bir çaya bir dondurmaya saldırdım.ne olacak benim sonum.o kadar da kilo milo yazmışınız.hiçbişey para etmedi.üşüdüm şimdi.iyigeceler.

Merye, Hosgeldin, bu kadar arayi uzatma lutfen bak merak ediyoruz. Umarim 3lu sonucun da guzel cikar.opuyorumnanaktan

Deniz Bulut, demek Arda'ya ikinci isim ariyorsun. Ilk aklima gelen Bayram oldu! Benim tedavi de bayram da olacagi icin ikizlerden birinin adini Bayram koyariz artik! Eskiden her isime bir Can eklenirdi, sanirim simdi o moda degismistir degil mi, yillara gore isimler de degisiyor. Aslinda ben Can ismini de cok severim, senin aklindan neler geciyor?

Denizverdi, evet vakumla havasi alinan o posetlerden bahsediyorum, hayir kesinlikle hic bir deformasyona ugramiyor. Aksine cok faydali, cok az yer kapliyor. Kirmizi biberli yumurta hic yemedim denemek lazim.yerimseniben

Bahardeniz, yeni bebisin hayirli olsun. Sen iyice oglus beklemeye basladin degil mi? Bir de ticker'ini yapsan cok iyi olacak, hadi bakalim.yerimseniben Diet listende gayet iyi gorunuyor, arada kacamaklardan hic bir sey olmaz.yerimseniben

Herkese guzel bir Pazar dilerim, biz bugun barbeku partisine davetliyiz.

sağol canın ama ben 17+2 gündeyim yani 18 haftanın içindeyim inş. ogünlerede gelirim allaha şükür iyiyiz ama ben çok yorgun oluyorum biraz da basur sorunum var hep zeytinyağı sürüyorum o olmasa herhalde oturamazdım o kadarki yanıyor ve kaşınıyor

közledin attın dondrcya çıkardın donu çözlüyor öyle salatasını mı yapıyorsun ben severim kırmızı biberi ama öyle denemedim yumurtanın yanında nasıl olyur sen tarifini ver bişey olmaz
allah razı olsun evet dr gayet normal bir sonuç korkulacak bişey yok dedi inş.darısı başına canım

Gunaydin Guzel Citirlar ve Hamis Citirciklara.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın canm inş.canım darısı başına hamşlğin dua etmeyi çok seviyorum rahatlatıyor ben sürekli dua ederim sanada tavsiye ederim ben baharnaza demiştim sanada diyyim tranferin yapılacağı zaman ve sonrasında sürekli derin nefesler al burnundan al ağzından ver ben çok yaptım belki ondan tutmş olabilr içgüdüsel konuşuyorm

iyi afiyet olsun kokusu geldi burnuma benim yerime de ye valla canım çekti ama hamişken mangaldan uzk durmak daha iyi
cnm ya ben çoktandır bildgsyrın başına oturamadım çok yorgun geliyordum eve aklım sizdeydi ama gelri gelmez yemekten sonra uzanıyordum kolumu kaldıracak halim kalmıyr du
iyi pazrlar canım

tamam anladım ben vücudunu erkek bebek vücuduna benzettliler diye anlamştım ama yediklerinden yola çıkmış yakınlların

yani çıkarıp donu çözülüyor o kadar pişirilmiyor

merye gözün aydın. ikili iyi çıktığına göre üçlü de iyi çıkar. cinsiyeti öğrenmeyecektin değil mi yoksa şimdiye bellidir.

canım ya ben dr ma söyledim bana cinsiyetini söyleme diye ama tamam dedi ve hani söylemiyecektin bakınca ultrsnda kız gibi duruyor dedi ama emin değilim dedi yüz üstü yatıyordu benim çiçeğim ultrsnda görmek bile çok tatlı ben daha şimdiden ne kadar bağlandım . varlığını bilmek çok güzel bir duygu inş. heppimiz sağlıkla alacaz kucağımıza büyütecez evimizin huzuru olacaklar inş. allah isteyen herkese nasip etsin
ultrsn daki halini bile kendime benzettim ben küçük ken çok yüzükoyun ve ayaklarım gövdeme dooğru çekerek yatarmşm benimkide aynen öyle yatıyordu

herkese iyi pazlarlar

Günaydın herkese mutlu pazarlar

ZarpDenizin seninki daha da bir güzel geçicek bugün afiyet şeker olsun
Canım ya zorla erkek doğurtacaklar napıyım elim kız resimlerine gidemedi :)

DenizVerdi canım dün ışığım aktifti bazı konuları okuyordum genital bölge temizliği filan gebelikte herkes napıyor diye :)
Vakumlu torbalardan bende alıp denemiştim özellikle kışlık giysiler için gerçekten yerden tasarruf ve hiç bozulmuyor

Merye canım çıkardıktan sonra pişirmiyorsun pişmiş biber yumurtalı olan tarifi bende bilmiyorum canım

günaydın canım ben şimdi kahvaltı yapacam ben ilk başlarda sadece tost yiyebiliyordum uzun bir süre öyle devam ettim yemykte yiymiyordum şimdi yemykle ilgili sıkıntım kalmadı

günaydın merye afiyet olsun canım

benim o malum şeyler geldiğinde çok kötü oluyorum gittiğinde iyi oluyorum yiyebiliyorum aç kalmamaya özen gösteriyorum tatlıyı iyi olsamda kötü olsamda yiyemiyorum sadece bugünlerde canım kek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…