ben işten eve gelince ve yemeği hazırlamkla uğraşınca buraya oturacak halim kalmiyor
çok sıska olsan 25 kilo da alabilirsin nasılsa verirsin diyecektim ama madem çok sıska değilsin alma o zaman o kadar.Denizbulut, birkac kilo fazlaligim var ama simdilik idare ediyorum. Hamile kalinca o kadar almayayim, tostoparlak filan olurum herhalde, dogum icin cok da saglikli degil sanirim. Hele bir o zamanlara gelelim de...Ne yaptiniz bebegin ismi son halini aldi mi?
Deniz bulut kontrollü listeye bağlı kalarak yemek zor insanın bazen canı başka birşey çekiyor benimde ufak tefek kaçamaklarım oluyor :) hala tickeri yapamadım
ZarpDeniz sen gelene kadar Kereviz gelir canım, listemde herşey var hamur işleri hariç tatlı haftada 2 kez ikindi ara öğününde süt tatlısı var yada fırın böreği var ama ben tatlı yemedim börek yedim .)) hala tatlı yiyemiyorum bal hariç onuda hergün yemiyorum
almam gereken besin grupları var diyetimde de vardı daha önce. Ama şimdi ekstralar var her sabah kahvaltıda yumurta süt, uyandığımda ceviz ve kuru siyah üzüm var.Ara öğünde sütle müsli var yanında 3 ceviz yada badem ara öğünlerde meyvelerle hep grissini alıyorum ana öğünlerde et, kurubaklagil, zeytinyağlı var hangisini tercih edersen
pilav, makarna yok ama salçalı makarna canım çok istemişti bulantımada iyi gelmişti 2 kez yaptım mesela 1 kezde pilav yedim :) kaçamaklarım var yani akşamları mutlaka süt yada yoğurt var hep süt içmekten sıkılıp 3-4 kez meyve yediğim oldu :) turşuda yok 2 kez biber turşusu yedim ama bikaç tane zaten ilk kontrole gittiğimde biraz fırça yerim herhalde kaçamaklarımdan dolayı hiç kilo almamışsam fırça atmaz belki sırnaşık şey
Baharnaz nasilsin, bugun neler yaptin bakalim. Masallah sen ve Denizverdi surekli kis icin bir seyler hazirlayip donduruyorsunuz, bak geliyorum ona gore? Dolabin cok dolmus gelince biraz bosaltalim.
Deniz bulut, dogumdan sonra hem senin hem de Alabama'nin tombikligi ucar gider, hic endiselenmeyin + biraz tombik olmak da guzel, ne demis atalarimiz " Bir dirhem et, bin ayip orter" Bence biraz dolgun olunca ozellikle elbise vucutta daha guzel duruyor. bayanssulusmile
ZarpDeniz Kereviz markette göremedim ama tarçının tozunu sütüme atsam, kabuğunuda sıcak suya batırıp içsem hem süt harici sıcak içecek birşeyler arıyorum olmaz mı olur herhalde
saol bilgiler için.
Birde fırından gelen beyaz ekmeğin kokusu ve simit kokusu beni cezbediyor ama ben tam tahıllı ekmek tüketmek zorundayım((
MERYEcim hoşgelmişsin.demek 23 hafta oldu ha.. vay be zaman ne de çabuk geçiyor.inanamadım.yarıyı bile geçmişsin.hamileliğnle barıştın,alışn sanırım.şikayet yok hiç.aman.olmasın.yerimseniben
evet canım kırmızı tarhana biberleri.hani etli etli oluyor ya onlar.onları közleyip ya da fırınlayıp.kışa yiyeceğiz ömrümüz olursa.bir kaç tütrü yeniyor.sarımsaklı yoğurtlu,yine sarımsaklı sirkeli salatası,ben en çok kahvaltıda yumurtayla yemesini seviyorum.şööyle bir az yağla çeviriyorsun.sonra kır yumurtayı.cokacimcoook
amann tarif verir gibi olmuş.sen sormuşsun yazdık.
ikili testin de iyi .çıkmış.gözünaydın.
Gunaydin Guzel Citirlar ve Hamis Citirciklara.s. a.s. a.s. a.s.
Merye, Hosgeldin, bu kadar arayi uzatma lutfen bak merak ediyoruz. Umarim 3lu sonucun da guzel cikar.opuyorumnanaktan
Deniz Bulut, demek Arda'ya ikinci isim ariyorsun. Ilk aklima gelen Bayram oldu!Benim tedavi de bayram da olacagi icin ikizlerden birinin adini Bayram koyariz artik! Eskiden her isime bir Can eklenirdi, sanirim simdi o moda degismistir degil mi, yillara gore isimler de degisiyor. Aslinda ben Can ismini de cok severim, senin aklindan neler geciyor?
Denizverdi, evet vakumla havasi alinan o posetlerden bahsediyorum, hayir kesinlikle hic bir deformasyona ugramiyor. Aksine cok faydali, cok az yer kapliyor. Kirmizi biberli yumurta hic yemedim denemek lazim.yerimseniben
Bahardeniz, yeni bebisin hayirli olsun. Sen iyice oglus beklemeye basladin degil mi? Bir de ticker'ini yapsan cok iyi olacak, hadi bakalim.yerimseniben Diet listende gayet iyi gorunuyor, arada kacamaklardan hic bir sey olmaz.yerimseniben
Herkese guzel bir Pazar dilerim, biz bugun barbeku partisine davetliyiz.
merye çok şükür test sonucunun güzel çıkmasına sevindim inşallah darısı bana.
Sen kaç yaşındasın canım? kaç haftalık hamilesin? cinsiyeti belli değilmi?
canım benim kalan haftayı gösteriyor sağol olsun alabama göndrdi yaptı yani benim 22+6 haftam kaldı yani yarıladım sayılır inş. canım hep doğum sonrasını paylaşır buralarda
ben 38 yaşındayım 18 haftadayım
merye canım kim erkek bebek vücuduna benzetti anlamadım beni diyorsan eğer yediklerimden ve yemediklerimden erkek diyorlar canım.
kırmızı biberleri atıyoruz canım kışın tüketmek için yoğurtla filan yada patlıcan salatasıyla
merye gözün aydın. ikili iyi çıktığına göre üçlü de iyi çıkar. cinsiyeti öğrenmeyecektin değil mi yoksa şimdiye bellidir.
Günaydın herkese mutlu pazarlar
ZarpDenizin seninki daha da bir güzel geçicek bugün afiyet şeker olsun
Canım ya zorla erkek doğurtacaklar napıyım elim kız resimlerine gidemedi :)
DenizVerdi canım dün ışığım aktifti bazı konuları okuyordum genital bölge temizliği filan gebelikte herkes napıyor diye :)
Vakumlu torbalardan bende alıp denemiştim özellikle kışlık giysiler için gerçekten yerden tasarruf ve hiç bozulmuyor
Merye canım çıkardıktan sonra pişirmiyorsun pişmiş biber yumurtalı olan tarifi bende bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?