- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Gunaydin Guzel Citirlar ve Hamis Citirciklara.s. a.s. a.s. a.s.
aradım canım yaa( demiştim ne zaman işim kolay oldu ki dün bütün kursiyerler arandı dedi siz aranmadıysanız yoksunuz neyse haftaya cumartesi bi ziyaret edeyim
baharnaz;canım seni de öpüyoruuum.ve çıkıyorum gülüm.opuyorumnanaktanpazar gazetelerimi şimdi yayacağım yere.dağıta dağıta okuyacağım.hoşçakal.bebeğinle sağlıkla kal.ay.onu da öptüm.
Tamam canım bebişimle gelir gazetelerini haşır huşur dağıtırızkaydirigubbakcemile3 bende seni öpüyorum
merye doktorlar cinsiyeti öğrenmek istemiyorsan unuturlar. her ultrason kontrolünde söylemen gerekir. ben bir tek 12. hafta sormuştum cinsiyet belli mi erken ama diye ondan beri her kontrolde bu da pipisi diye gösteriyor. milletin çok hoşuna gidiyor herhalde. bene cinsiyeti öğren. hem isim hazırlarsınız hem kıyafetleri alırken eşyaları hazırlarken kolaylık olur. yoksa devemlı cinsiyetsiz renklere bakacaksınız. beyaz sarı kırmızı falan. halbuki insanın aklı mavilerde veya pembelerde kalıyor. özellikle ilk 3 ay için hemen herşeyini aldığından bilmek kolaylık yanitamam anladım ben vücudunu erkek bebek vücuduna benzettliler diye anlamştım ama yediklerinden yola çıkmış yakınlların
yani çıkarıp donu çözülüyor o kadar pişirilmiyor
canım ya ben dr ma söyledim bana cinsiyetini söyleme diye ama tamam dedi ve hani söylemiyecektin bakınca ultrsnda kız gibi duruyor dedi ama emin değilim dedi yüz üstü yatıyordu benim çiçeğim ultrsnda görmek bile çok tatlı ben daha şimdiden ne kadar bağlandım . varlığını bilmek çok güzel bir duygu inş. heppimiz sağlıkla alacaz kucağımıza büyütecez evimizin huzuru olacaklar inş. allah isteyen herkese nasip etsin
ultrsn daki halini bile kendime benzettim ben küçük ken çok yüzükoyun ve ayaklarım gövdeme dooğru çekerek yatarmşm benimkide aynen öyle yatıyordu
herkese iyi pazlarlar
Merye, Hosgeldin, bu kadar arayi uzatma lutfen bak merak ediyoruz. Umarim 3lu sonucun da guzel cikar.opuyorumnanaktan
Deniz Bulut, demek Arda'ya ikinci isim ariyorsun. Ilk aklima gelen Bayram oldu!Benim tedavi de bayram da olacagi icin ikizlerden birinin adini Bayram koyariz artik! Eskiden her isime bir Can eklenirdi, sanirim simdi o moda degismistir degil mi, yillara gore isimler de degisiyor. Aslinda ben Can ismini de cok severim, senin aklindan neler geçiyor
Herkese guzel bir Pazar dilerim, biz bugun barbeku partisine davetliyiz.
güllerim neskafelerim,dondurmalarım,alaska frigolarım.tatlılarım,en sevdiğim şeylerim.hepiniziopuyorumnanaktan
körün istediği bir göz.Allah verdi 5 göz.oooooohhh.:dance::dance::dance::dance::dance:
bahaaaaaaarrr;kurstan aradılar mı.ben yeni geldim şimdi toplantıdan...oooooooooohhhh.tam da istediğim gibi şeyler var.oyunlar.gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:teytey:::teytey::teytey:hikaye anlatımları,oyuncak yapımları.tammmm bana göre.hem sertifikanı alıp eğer ünüversite mezunu isen.sosyal esirgeme kurumlarında çalışabiliyormuşsun.bu kurumlarda açık varmış zaten.açıköğretim fakültesi son iki yıldır sosyal hizmetler adı altında yeni bir branş açmış.oooooohh.ne sevindim.inşallah diplomamı da alacağım.hem gözlemci olarak ta çalışabiliyormuşsun,staj da görebiliyormuşsun sosyal hizmetlerde.amaaaaaaaaann deymeyin keyfime.yapabiliyormuşsun edebiliyormuşsun dediğime de bakma.ben kendim için söylüyorum bunları.
zaten yakın zamanda esirgeme kurumlarından birini ziyaret etmeği düşünüyordum.bu kurs aşıma tuz ilen biber ekti bahar.ççok mutlu oldum çok sevindim.
bugün tanışma oldu.herkes tanıttı kendini.amacını söyledi.bir bendim.'' yıllardır çocuk sahibi olmaya çalıştığımı başarılı olamadığımı artık evlat edinmeyi düşündüğümü ve de kendimi bo konuda yetiştirmek istediğimi söyledim.hocamız zaten çok güleryüzlü biri.çok güzel dedi.hamileler de vardı aramızda.ben hepsini tebrik ettim.çok kıymetli olduklarını söyledim.
ayyy.bütün düşüncelrim karıştı.oyun,drama herşey herşey.çok çok iyi bir eğitmen olabilirim.yalnız bir sorun var.kociyle de anlaştık mı tamam.saatler değişmiş.pazar gündüz 9_16 arası.bu iyi bana uyuyor.bir de pazartesi ile salı günleri akşam 17 ile 20 arası yapmışlar.akşama kociyle konuşalım 2 gün idare edeceğiz artık.benim mutlu olmamı ister.ister ister.istemelikötükedihüso
neyse bir azizliğe uğramadan hemen göndereyim.az önce bir açtım.bilgisayarda yazılar resimler renkler hepsi birbirine girmiş sapıttı en sonunda.
hımmmm.MERYECİM;bahar yazmış sana çizelgende 23üncü haftadasın diye.ondan yaniii.buldum buldum o yazıyı.iyi iyi .aklımdan zorum yok yani.hahahahhaha
meryecim .yok yumurtalı biberin tarifinde bir şey.közlenmiş biberleri küçük küçük doğra kare kare.artık kafana göre işte.az sıvı yağda.zeytinyağı daha iy tabii,şööyle bir iki çevir.kokusunu al.tamam.ister çırp yumjurta kır.az da üzerine pul biber ek.ister sarımsaklı yoğurt dök karıştır.öyle ye.ye işte.papya biberi çok faydalı.hem barsakları da yumuşatıyor.bunu garanti ederimyerimsenibenseni de öpüyorum.bu gün buraya uğrayan herkesi öperim.opuyorumnanaktan
merye doktorlar cinsiyeti öğrenmek istemiyorsan unuturlar. her ultrason kontrolünde söylemen gerekir. ben bir tek 12. hafta sormuştum cinsiyet belli mi erken ama diye ondan beri her kontrolde bu da pipisi diye gösteriyor. milletin çok hoşuna gidiyor herhalde. bene cinsiyeti öğren. hem isim hazırlarsınız hem kıyafetleri alırken eşyaları hazırlarken kolaylık olur. yoksa devemlı cinsiyetsiz renklere bakacaksınız. beyaz sarı kırmızı falan. halbuki insanın aklı mavilerde veya pembelerde kalıyor. özellikle ilk 3 ay için hemen herşeyini aldığından bilmek kolaylık yani
barbekü ha bizdeki adıyla mangal yani yerimsenibenafiyet olsun. evet bu gidişle bir adı da bayram olacak sempatiksalakcinni ben tuna ismini istiyorum ama aileden kimse beğenmedi. bir de 2 tane ırmak adı koyarsam fazla azgın bir çouk olur diye korkuyorum. can ve cem koymam demiştim kendimi bildim bileli herkes koyduğu için. arkadaşlarım kerem diye ısrar ediyorlar. bakalım son dakika belli olacak. öneriniz varsa siz de yazın.
güllerim neskafelerim,dondurmalarım,alaska frigolarım.tatlılarım,en sevdiğim şeylerim.hepiniziopuyorumnanaktan
körün istediği bir göz.Allah verdi 5 göz.oooooohhh.:dance::dance::dance::dance::dance:
bahaaaaaaarrr;kurstan aradılar mı.ben yeni geldim şimdi toplantıdan...oooooooooohhhh.tam da istediğim gibi şeyler var.oyunlar.gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:teytey:::teytey::teytey:hikaye anlatımları,oyuncak yapımları.tammmm bana göre.hem sertifikanı alıp eğer ünüversite mezunu isen.sosyal esirgeme kurumlarında çalışabiliyormuşsun.bu kurumlarda açık varmış zaten.açıköğretim fakültesi son iki yıldır sosyal hizmetler adı altında yeni bir branş açmış.oooooohh.ne sevindim.inşallah diplomamı da alacağım.hem gözlemci olarak ta çalışabiliyormuşsun,staj da görebiliyormuşsun sosyal hizmetlerde.amaaaaaaaaann deymeyin keyfime.yapabiliyormuşsun edebiliyormuşsun dediğime de bakma.ben kendim için söylüyorum bunları.
zaten yakın zamanda esirgeme kurumlarından birini ziyaret etmeği düşünüyordum.bu kurs aşıma tuz ilen biber ekti bahar.ççok mutlu oldum çok sevindim.
bugün tanışma oldu.herkes tanıttı kendini.amacını söyledi.bir bendim.'' yıllardır çocuk sahibi olmaya çalıştığımı başarılı olamadığımı artık evlat edinmeyi düşündüğümü ve de kendimi bo konuda yetiştirmek istediğimi söyledim.hocamız zaten çok güleryüzlü biri.çok güzel dedi.hamileler de vardı aramızda.ben hepsini tebrik ettim.çok kıymetli olduklarını söyledim.
ayyy.bütün düşüncelrim karıştı.oyun,drama herşey herşey.çok çok iyi bir eğitmen olabilirim.yalnız bir sorun var.kociyle de anlaştık mı tamam.saatler değişmiş.pazar gündüz 9_16 arası.bu iyi bana uyuyor.bir de pazartesi ile salı günleri akşam 17 ile 20 arası yapmışlar.akşama kociyle konuşalım 2 gün idare edeceğiz artık.benim mutlu olmamı ister.ister ister.istemelikötükedihüso
neyse bir azizliğe uğramadan hemen göndereyim.az önce bir açtım.bilgisayarda yazılar resimler renkler hepsi birbirine girmiş sapıttı en sonunda.
merye doktorlar cinsiyeti öğrenmek istemiyorsan unuturlar. her ultrason kontrolünde söylemen gerekir. ben bir tek 12. hafta sormuştum cinsiyet belli mi erken ama diye ondan beri her kontrolde bu da pipisi diye gösteriyor. milletin çok hoşuna gidiyor herhalde. bene cinsiyeti öğren. hem isim hazırlarsınız hem kıyafetleri alırken eşyaları hazırlarken kolaylık olur. yoksa devemlı cinsiyetsiz renklere bakacaksınız. beyaz sarı kırmızı falan. halbuki insanın aklı mavilerde veya pembelerde kalıyor. özellikle ilk 3 ay için hemen herşeyini aldığından bilmek kolaylık yani
barbekü ha bizdeki adıyla mangal yani yerimsenibenafiyet olsun. evet bu gidişle bir adı da bayram olacak sempatiksalakcinni ben tuna ismini istiyorum ama aileden kimse beğenmedi. bir de 2 tane ırmak adı koyarsam fazla azgın bir çouk olur diye korkuyorum. can ve cem koymam demiştim kendimi bildim bileli herkes koyduğu için. arkadaşlarım kerem diye ısrar ediyorlar. bakalım son dakika belli olacak. öneriniz varsa siz de yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?