- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
güller hoş kalın hoşçakalın.kendinize iyi bakın.hamileler sizde yavrulara.girene hoş sohbetler.
Kizlar, deprem icin gecmis olsun neyseki 4.4 siddetinde diye okudum, umarim bu kadardir. Allah beterinden korusun.:Saruboceq:
Denizverdi, taze ogrenci, kolay gelsin!zemuszemus
Baharnaz, kimse ugramadi diye kusmusun gibi hissettim. Bugun Pazartesi herkes sanirim haftasonunun mahmurlugunu daha yeni uzerinden atiyordur.opuyorumnanaktan
Benim biraz bogazim sisiyor gibi.... Balli limonlu cay ictim biraz yumusadi ama normal degil. Hava birden bire sogudu, bu hafta serin olacakmis burada. Ben iyi olsam bile bugun 9 yas grubundaki ogrencilerimden birisi corapsiz gelmis! Disarisi 15 derece ve ruzgar da soguk esiyor.
merye de meryem in kısaltılmışı herhalde. bana o pek hoş gelmiyor hani ilk insan vs bilmiyorum. zeynep i severim ben. ama şu ara yine çok moda söyleyeyim. yusuf da güzel. sağlıklı şansı bol hayırlı evlat olsun da.
denizverdi kursu beğenmişsin ne güzel. ileride işine de yarayabilecek olması da güzel. bu kurslara başlayanların zaten yarısı ancak bitiriyordur. hamileler falan nasıl bitirecek zor yani gelebildikleri kadar gelirler. kocanın da itiraz edeceğini sanmam sen ikna edersinaklinialirimsmile
güllerim.kocim aynen şöyle dedi.sen mutlu olucaksanolur olur.çok seviyorum onu.inşallah herşey göründüğü gibi güzel gelişir.
güller;bu arada kısa bir süre önce deprem oldu.biraz telaşlandık.en üst katta olduğumuz için iyice hissettik.herkese geçmiş olsun.Marmara Denizinde imiş merkezi.
Gunaydin Arkadaslara.s.
Denizverdi, gozunaydin! Gelismeler cok kayda deger, bu kurs senin icin her acidan faydali olacak sanirim. Bol sanslar.opuyorumnanaktan
Baharnaz, umarim sen de kursa misafir sanatci olarak katilabilirsin. Ogrendigin her yeni bilgi kardir.opuyorumnanaktan
Merye, saglikla ciceginin yuzunu bir sonraki ultrasonda gormen dilegiyle...opuyorumnanaktan
Vanilya, bir Turk bir yabanci iki isimli olabilir yada her iki ulkede birbirine benzer isimler olabilir. Ilk aklima gelenler John=Can, Celine= Selin, Denise=Deniz vs.yerimseniben
Deniz Bulut, Bir tanidigin oglunun ismi Arda Ada, ben cok begenmistim. Bir dusun istersen. Kerem de guzel, Irmak ismini sadece kizlar icin kullandigini zannediyordum.
Saglikla gelsin bebeklerimiz.:Saruboceq: :Saruboceq:
Baharnaz, hadi ticker'ini bugun yap canim.
38 yaş üstü şeker bayanlar:)
sizi okumaktan kendimi alamıyorum çok şey ögrendim sayenizde paylaşayım dedim..
özellikle DenizVerdi bayılıyorum sana:)
çok tatlısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?