38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdeniz;misafir sanatçı! ha.o halde ben asil sanatçı mı oluyorum.ayyy şımarayım biraz.zemuszemuszemuszemus.zaten hoca da demişti.sizler asillersiniz.önce sizi çağırdım diyeyerimseniben

alın bir sevincim daha...bugün okumaya gideceğim.eve dönücem.akşamlık haırlıycam.sonra da kurskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
güller hoş kalın hoşçakalın.kendinize iyi bakın.hamileler sizde yavrulara.girene hoş sohbetler.

Kizlar, deprem icin gecmis olsun neyseki 4.4 siddetinde diye okudum, umarim bu kadardir. Allah beterinden korusun.:Saruboceq:

Denizverdi, taze ogrenci, kolay gelsin!zemuszemus

Baharnaz, kimse ugramadi diye kusmusun gibi hissettim. Bugun Pazartesi herkes sanirim haftasonunun mahmurlugunu daha yeni uzerinden atiyordur.opuyorumnanaktan

Benim biraz bogazim sisiyor gibi.... Balli limonlu cay ictim biraz yumusadi ama normal degil. Hava birden bire sogudu, bu hafta serin olacakmis burada. Ben iyi olsam bile bugun 9 yas grubundaki ogrencilerimden birisi corapsiz gelmis! Disarisi 15 derece ve ruzgar da soguk esiyor.

bahaaaaar.eve geldim.az burada durabilirim.hem çayımı içerim.hem atıştırırım.hem de çorbamın pişmesini bekleyeceğim.bak eve geldim açtım hemen .taze hamile.yalnız mı kalmış.dur yanağından seveyim.ciciiii ciciiiii.:1hug:

şimdi gideyim çay suyu koyayım kendime.cokacimcoook

evet zarp hocam;4.4 ama bence sanki dha fazla gibiydi.ya da bşz öyle hissettik.büyük depermlerden edindiğimiz tecrübeye göre.evet Allah korusun hepimizi.ama aslında bizler korumalıyız kendimizi,sağlam zeminli yerlere evler yaparak.nerelerde durmak gerektiğini ,nelerden sakınmamız gerektiğini bilerek.yoksa.depremler hep olacak.az ya da çok şiddette.ben bilmiyordum.sonra öğrendim.depremler faydalıymış.olmalıymış gerekliymiş zaten.denizin altında çoook diplerde deniz canlıları için çok faydalı mineraller varmışancak büyük depremler sayesinde açığa çıkıyormuş.kötünün iyisi diyelim.tabiii yinede Allah canlıları korusun.hertürlü felaketten.

sağol sağol.kolay geldi geldi.çok iyi geçti.kendimi bugün çalışıyormuş gibi hissettim bu arada da ben sıkıştım biraz.önceden randevu almıştım.okumak için.neyse bundan sonra günlerim belli.2 gün daha telaşım var.yarın sabah tahlil.akşam kurs.çarşamba misafirlerim var.benim teyzoşları toplıyacağım.bol bol güleriz.penopozlu teyzelerim.

eve geldim hemen çorbayı koydum,çamaşır makineyi açtım.gitmeden asarım.şimdi çay içerken dinlenmiş olacağım.
boğazın için geçmiş olsun.pastil de iyi gelir.şöyle biraz yakanından.çok sıcak içme derler.ıhlamur yumuşatır derler.bir de sıcak süt içme derler pişirirmiymiş neymiş boğazı.ne derece doğru bilemem.insan ne olur ne olmaz diye kaçınıyor.

bundan sonra havalar artık böyle hocam.burda da böyle.güneşin olduğu yer yakıyor.ohhh ne güzel insanın sırtını ısıtıyor.ama gölge...bırrr üşütüyor.eyvahedigeldismile

uyardıysanız öğrenciniizi ya da nednini sorduysanız.bunda nsonra giyer umarım.

ah hocam ahhh!!siz güneydoğudaki çocukları bir görseniz.görmeyin de zaten.hoş biz de tv den görüyoruz.çocuklar kaç km yürüyorlar okula varmak için.o karda bata çıka kışın.çizme yok.palto manto yok.mavi önlüklerle.insanın içi acıyor.oralara da elbet uzanacak devletin şefkatli eli..çocuklara bişey olmadan uzansa:Saruboceq:

zarpdeniz hocam,şimdi şafak kaç?kasımda burdasınız.kasım kaçta?

hoşçakalın güller.evet bahar bugün dükkan boş kalmış.dur! ben biraz çiçek serpeyim.belki kokusuna gelen olur.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.biraz da parfüm üzerlerine.bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

:))) geldi geldi kokular neyse ben kokusuz olanlardan alayım canım. Afiyet olsun çay keyfine hastayım eskiden bende çok yapardım.

Oooo maşallah ne kadar dolusun Allah güç kuvvet versin. Bu arada havalar cidden soğuk sende dikkat et üşütme

ZarpDeniz geçmiş olsun ıhlamur iyi gelir içine zencefil atabilirsin ohh sıcacık limonlu uff bitki çaylarını özledim hemde çoooookkkk hepsinden özledim.
öğrencine üzüldüm canım ya içim üşüdü ( havaların soğuduğunu anlat kalın giysinler
burda da çok soğuk sende ona göre kıyafet getir.

38 yaş üstü şeker bayanlar:)
sizi okumaktan kendimi alamıyorum çok şey ögrendim sayenizde paylaşayım dedim..
özellikle DenizVerdi bayılıyorum sana:)
çok tatlısınız...

evet canım merye meryemin kısaltması çok seviyorum bu ismi hz isa nın babası ilk insan değil babasız anne olmuştu onun için herhalde hamile kalmak isteyenlere özellikle okuyun dediler ya ben hergün okudum valla işe yaradı inş.
amin canım allah hayırlı evlt versin

e çok güzel canım daha ne isytiyorsun kocş bakımından. allah artırsın mıutluğnunzu benimki de bana çok yardım ediyor o yardım ettkçe daha çok seviyorum adamı

ay çok sağol canım amin darısı başına canım geçmiş olsun valla üşütme haftası zencefil bal çok iyi geliyorda hamşlere iyi değlmş alabama öyle demişti öyle hatırlıyorum canım ballı limonlu çayı içince bir süre hiçirşey yeme içme şöyle bir iki saat gibi çok daha iyi geliyor ama bir limon sık birttatlı kaşığı bal köy allah şifa versin cancım

Kizlar Gunaydina.s.

Denizverdi, yeni kursun hayirli olsun, umarim cok keyif alirsin. Ben bir aksilik olmazsa 2 Kasim'da Istanbul'dayim, ayni gun co -culture yapilacak demistim zaten ama simdi yine yazdim. Tedavim de bayrama denk geliyor, sanirim 8-9 Kasim gibi filan baslarim. Orasi da sogumus bayagi, hasta olmak icin en tehlikeli zamanlar basladi. Benim bebek gibi zaten hemen bogazim siser, bugun sabah yutkunamadim ama balli limon ictim, birazdan cikip taze zencefil alacagim. Hos ben kendimi iyilestirsem de, kis zamani bir sekilde hasta ogrencilerden bana da geciyor. Buradaki ogrencilerin durumlari Dogu Anadolu'ya gore cokkk refah. Corap giymemelerinin nedenini ben biraz sorumsuz annelere bagliyorum.ohaoldumsmile

Baharnaz, kalin kiyafet getirme konusunda uyari icin tesekkur ederim, bugunku bitki caylarini senin serefine icecegim.

Starsuzie, hasretlim, hosgeldiniz!

Deniz bulut,[/B] alcin bu hafta cikiyor mu?

Vanilya, test gunun bu hafta degil mi canim?:CüvCüv:

Hulya, prolaktin sonucun cikti mi canim?

Patikler, Hulya, Merye, Kindersms, Absynth, Alabama,Beyaz,Babydeniz, Bluestar,Limonkabugu,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın a.s.

ZarpDeniz iç canım benim yerime o mis kokulu bitki çaylarını şifa olsun sana

starsuzi ve hasretlim hoşgeldiniz

38 yaş üstü şeker bayanlar:)
sizi okumaktan kendimi alamıyorum çok şey ögrendim sayenizde paylaşayım dedim..
özellikle DenizVerdi bayılıyorum sana:)
çok tatlısınız...

teşekkürler starsuzie;hem kendimi alamıyorum demişsin.paylaşıyiim demişsin.hem de bişey yazmamışsın ki güzelim.
aman bayılma.sanal kolonya ayıltmıyor burda.......o sizin tadınız.
hoşgeldin starsuzi a.s.

ZARPDENİZ;demek kasım 2 de start veriliyor.hayırlara vesile olsun.sana da sevinelim.benim de boğazım bademciklerim kız iken çok şişerdi.hap yutacak yer bile kalmazdı.ancak bir iğne vardı.linkosin miydi tam emin değilim şimdi adından.onu vurulmadan geçmezdi.yatağa yatırırdı.evlendikten sonra birşey kalmadı.yalnız larenjitim var.o hep benle.arada ıhı ıhı yaparım sanki bişey takılmış gibi.ararada kızarır boğaz..tekrara geçmiş olsun.
kan sulandırıcı kullanıyormusun?ben şimdi kullandığım ilaçla ilgili nette araştırma yapmıştım.bitki çayı içilmemeli diyordu.küçük bir hatırlatma.araştır istersen.

kursmu?süper süper.bir boşluk bulsam yazıcam.ayy.ne çok doluyum bu ara.ama süper diyebilirim.

MERYEcim;güzel sözlerin vu temenniiin içşn teşekkürler.kendine ve kızına iyi bak.evet işte.oldumu kız olmalı.kaydirigubbakcemile2(şaka şaka hayırlı evlat olsun da.benim hep kız takıntım vardı da)

HASRETLİM,gel,katıl tabiii.hasret son bulur belki.hoşgeldin a.s.

BAHARcım;bak güllerin kokusuna yeni arkadaşlar gelmiş.yerimseniben

şimdi açbucak sofrayı mutfağı toplıyayım.hava soğudu.kociye kalın bişeyler çıkarayım.benimki kış gelmeden donar.sonra da tahlile,oradan dersaneye,oradan eve,oradan kursa.ayyyyyyyy yazarken bile yoruldum.Allah bana güç versin.sağol baharcım sağlık dileğin için.şimdilik hoşçakalııın.arada bakarım size.hangi arada bakıcaksamhahahahhaha

bak ! gene duramadım.mutfağa gittim hülya sen aklıma geldin.sahi ne oldu tahlilin.dr la görüştün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…