38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:roflol::roflol::roflol: nerden buluyorsun ya çok iyi ediyorsun ama açılmayan uykum açıldı :))

Günaydın canım ya evet yine uykuda kaldım. bugün hastaneye gidip tahlilerimi yaptırıcaktım nerdeeee kalkamadım drun istediği rutin testlermiş. yürüyüşe genelde öğle saatlerinde çıkıyorum güneş olursa ondan da yararlanırım diye canım ya hava çok soğuk .

seninde teyzeler gelcekti ona hazırlık var sanırım hadi kolay gelsin ( teyze deyince aklıma senin penopozlu teyzelerin geliyor yine gülüyorum ) Allahta seni güldürsün

süper maşallah ne güzel işte böyle olman bence sonucu da pozitif gösterecek allahın izniyle. test gününe 6 gün kaldı yani. işe başlıyosun demek aman çok yorma kendini. güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

evet canım işyerinde tadilat bitti şimdi ufaktan işler açılıyo gibi bende yarım gün buraya geliyorum gelince de iş güç siteye girsemde yoğun vakit harcayamıyorum. eve gidince de evin işi falan derken son zamanlarda devamsız oldum.

saol canım teşekkür ederim. kızının doğumgünü kutlu olsun canım nice senelere inşallah.

hayırlısı olsun cans napalım yine yeniden ayağa kalkıp tekrar umutlanıcaz başka yolu yok. şubata niye kaldı. tedavi mi var şubatta inşallah.

canım çok şükür göbüş büyüyo dün akşam doktora gittik. Mert bey 1950 gr olmuşlar. herşey yolunda dedi doktorumuz ama kesinlikle yüzünü gömdü ve poz vermedi elim boş döndüm. çok uğraştı ama poz verdiremedi beyefendiye. bu arada 31+5 oldum pozisyonu hala ters. tombik yanaklının dönmeye hiç niyeti yok dedi doktor. dönmiyecek gibi yerleşmiş dedi. bilmiyorum artık hayırlısı. eski resimlerinden koycam bi tane bugün ama malesef son hali değil.

işte böyle hatunlar herkese selamlar kolay gelsin yine gelecek ben.

Hulya drdan güzel haberler verirsin inşallah

cans neden şubata kadar bekliyorsun ?

Alabama maşallah tonnbişine

ZarpDeniz uğramamış inşallah iyisindir bitki çayları işe yaramıştır.

Deniz Bulut yok yine uğramamış merak ettim

merhaba herkese
2 gündür dışarılardaydım. dün devlet hastanesine gittim raporu kapatmak için. yoruldum. artık yavaştan alçıyla bassamda yamuk yürümekten kasıklarım ağrıdı. başka gerginlikler de yaşadım. bu sinir ve yorgunlukla arda x (belli olmayan isim) bey de gayet güzel oynarken çok az oynadı. büsbütün sıkıldım. neyse şimdi oynuyor rahatladım dün akşamüstü neredeyse niye oynamıyor diye doktora gidiyordum. bu akşama da işten 10 arkadaş gelecek. yarın bir dolap başka odaya taşınacak bazı elektrik işleri için elektrikçi geleek. sağolsun halam koşturuyor. koca kendi işi dışında bir işe yaramıyor. ben de böyle oturmaktan daraldım. neyse bebek iyi olsun da az kaldı inşallah

patikler nie yıllara kızına yeni yaşı kutlu olsun

alabama maşallah mert beye nasıl olsa sezeryen düşündüğün için dönüp dönmemesi dert değil. diğer yandan 36. haftaya kadar dönebilirlermiş zaten.

baharnaz 1 tane ticker yap da sen beğenme biz beğeniriz kaydirigubbakcemile5

zarpandit isim önerieri için teşekkürler. bu sefer de soyadı uzun (gülyiğit) uzun isim olursa çok mu uzun olur diye düşünüyorum. bakalım son dakika neye karar vereceğim.

denizverdi kurs başladı mı nasıl gidiyor?

geri kalan herkes iyidir umarım

Çok sağ olcanım. Bu arada kolay gelsin valla zor. Ama bu zorluklar sonrasında güzelliklerle karşılaşacaksın arkadaşım.

deniz bulut bebegıne sarp vede doruk isimlerinide düsünebilirsin ben cok begenıyorum o isimleri

doruk dedim en başta beğendiremedim. sarp için de anlamı gereği zor insan olur dendi. ama ben hala ikisini de düşünüyorum. batu nasıl? anlamı da güzelmiş güçlü kuvvetli demek

Merhaba Arkadaslara.s.

Patikler, Mina'nin yeni yasi kutlu ve cokk mutlu olsun. Mina ismini cok seviyorum. Umarim yakinda bir erkek kardesi olur.yerimseniben

Cans, canin sagolsun, denemey devam.

Bluestar, tedavinden once biraz kilo vermen eminim yardimci olacaktir. En iyisi bir diyetisyen esliginde vermek, bir dusun istersen.

Denizverdi, teyzoslarla umarim iyi geciyordur.yerimseniben

Alabama, gozunaydin, Mert biraz daha kilo almis, masallah! Umarim bir sonraki kontrole yuzunu gosterir ve daha mutlu donersin.

Baharnaz, hani ticker? Bitki caylari biraz iyi geldi ama tam duzelmedim, gecen gun size corapsiz gelen ogrenciden bahsetmistim ya, bugun 5 dakikada herhalde 10 kez hapsirmistir, ben iyilessem ne yazar, yenisi yolda...ohaoldumsmile

Deniz bulut, Arda'nin madem soyadi da iki ismin birlesmesinden olusuyor, bence ismi tek isim olsun. Aferin halacigina, iyiki var. Umarim yakinda alcin cikinca geriye kalan islerini de sen halledersin ama lutfen yava yavas, agir-cekimde tamam mi?

Vanilya, safak 6 demekki, hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan

bu esnada bende kendımı tanıtayım adım şenay 43 yasındayım bir firmada mali işlerde calısıyorum . 6 tüpbebek denememiz var. ilkinde tuttu ama kalp atımları baslamadıgı için aldılar dıgerlerinde sadece biyolojik gebelik olustu .en son deneme 1,5 yıl önceydı. simdi ise birde naturel siklus denemeyi düsünüyorum ne derece basarılı olabılır bılmıyorum ama bır kerede onu deneyecegim

evet canim ama dr beni epidural normale yonlendirmeye calisiyor bende arada kaliyorum. gerci 37.haftaya kadar donmezse sezaryan kesin.ama donerse napcam bilmiyorum.son kararim yine sezeryana donuk cunku riske girmek istemiyorum. bu arada bende devlet hastanesine gidip is goremez izne ayrilabilir kagidini aldim. bana dogurduktan sonra dr a gelip raporu kapatacaksin dedi.sonra napcam o raporu sskya goturcem heralde. sen hangi raporu kapatmaktan bahsediyorsun. yanlis bisi yaapmiyim diye soruyorum...

insallah canim. gosterirse bende size hemen taricam koycam :)

alabama ben ortopedi raporunu kapattım haftaya doğum iznini açtıracağım ikisi çakıştı bende ortopedi kapatılmadan diğeri açtırılmıyormuş. bildiğim hamileler doğumdan 1 ay - 40 gün sonra şirkete gelip bir kağıt alıp ssk ya gidiyorlar. sanırım o da doğum iznini işletip kapatmak için daha oralara gelemedim. doğuralım da bir onu konuşuruz.

ben de 40 yaş altı olsam ve uğraşmadan hamile kalsam epiduralle normal düşünürdüm. şimdi 43 yaşında son şans çok kıymetli riske atamıyoum sanki normal doğum az daha riskli gibi geliyor. sen 39-40 sın ama sen de zor elde ettin kıymetli bebek (hepsi kıymetli ama zor elde edilenler bir kaç kat daha sanki) sen bilirsin tabii. için nasıl rahat edecekse

Son düzenleme:
zarpdeniz off herkes başka bişi diyor ay benim de habire kafam karışıyor sempatiksalakcinni

Teşekkürler arkadaşım... İnşallah hepimizin istekleri kabul olur...

Deniz Bulut Batu güzel isimmiş Arda Batu hımm herhalde Ataman-Atakan tavsiyelerim pek olmadı sana Batuda güzel
Halandan Allah razı olsun ne güzel ya. Biraz eşinede sorumluluk yüklesen onuda bu heyecanın içine sürüklesen CADIARZU

ZarpDeniz o çıplak ayaklı çocukla sen virüsü paslaşıp duryorsunuz canım ya söyle annesine mektup yaz çocuğuiyileştirip yollayın de seyehat öncesi iyice hastalanırsın yoksa aman Allah korusun sana şimdi güçlü bir beden lazım kendine sağlığına bu yüzden dikkat et

güller ne habersiniz?bluestar.açıksın gördüm seni.MERHABA

teyzoşları geçirdim birini bıraktım yanıma.yine gırgırdı bugün..

denizcim merak etmiştim seni arıycakrım ama bu gün de dolu idim.sende telaşlı imişsin 2 gündür.''arda gülyiğit''..bence böyle de çok güzel.böyle de kalabilir.gülyiğit.çok sevdim bu soyadı.yerimseniben

şimdilik çatım.çok kalmıyım.ayıp olmasın koca teyzeye.hoşçakalııınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…