38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydınlar olsun herkese..

denizverdi online görünüyorsun..günaydın sana da..nasılsın bakalım?sempatiksalakcinni

günaydın tayf ,günaydın hülya...a.s.

iyiyim iyiyim... özlemişm hem okuyor hem yazıyorum.arada da ev topluyorum.

ZARPDENİZ;geçti geçti hocam güzel geçti teyzelerle.bol bol vitamin aldım.

senay dilara banu hoışgeldiniz a.s.

DENİZ;çok kafan karışmasın.Arda Gülyiğit te çok güzel.bnece kulağa çok hoş geliyor.ek hiç birşey bulamazsan böyle de iyi.isim karışıklığından ,kalabalıklığından anlaşılmamaktan söz etmişsin.sen bir de benim nüfustaki ismimi bilsen!!!....aman Allahım.anlat dur herkese...neyse ki anlaşılır telaffuzu daha kolay olan ikincisi de var.

VANİLYA;son 3 gün ha? hayırlı bekleyişler olsun.güçlü gördüm seni.(okudum yani)

HÜLYA; sen ne yaptın?.son durum ne?

kızlar bu arada beni tebrik edebilirsiniz.sınav sonucumu aldım.bir ay sonra diplomamı alacağım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2(azıcık şımarabilirim değil mi?yerimseniben

şimdi evime döneyim.yeni bir çorba deniyorum.güzel olursa tavsiye ederim.tam bir kış çorbası.hoşçakalın.gününüz tatlı geçsin.hava ne kadar soğuk olursa sizin yüreğiniz o kadar sıcak olsun.izin vermeyin üşümesine.hoş kalın,hoşçakalın sevgiyle kalın.

Denizverdi tebrikler canım.Zaten sen geçtiğini biliyordun ama tescillenmiş oldu.Çok güzel bir duygudur herhalde tadını çıkar canım.

Ben çarşamba günü tahliller için gittim.Bağışıklıkla ilgili olan testlerden lupus aç karına yapılması gerekiyormuş.O tahlili yaptıramadım.Bir de benim pıhtılaşmayla ilgili bir tahlilim kalmıştı onun için de dışarıda bir laboratuvara kan verdim.Haftaya perşembe yapılan tahlillerin sonucunu almaya gelicem o zaman da aç karına gelip lupus için kan vericem.Bakalım tahlillerden bir şey çıkıcak mı?daha birşey belli değil yani.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya Temelemi güleyim Dursunamı :))))

DenizVerdi harikasın okul bitti gelsin diploma canım opuyorumnanaktan
çorbanın tarifinide bekleriz

Penopozlu teyzelerin varken yedek iççamaşırı olayınada güldüm ne zevkliydi sohbetler anlaşılan :))

senay evet gökgürültüsü yağmur rüzgar ve soğuk

hülya inşallah sonuçların iyi çıkar

Vanilya dua ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız

günaydın kızlarr
yağmurlu bir hava var aslında tam evlik evde olanlar keyfini çıkarsın.
erverdi canım tekrar tebrikler bravo sana.
hülyacım sana da kolay gelsin testler araştırmalar devam allah kolaylıklar iyi sonuçlar versin inşallah
tayf merhaba hoşgeldin.
senay09 hoşgeldin
diğer yeni arkadaşlar niklerini hatırlayamadığım siz de hoşgeldiniz

hoşbulduk alabamacım..aranıza yeni dahil oldum..daha önce farkedememişim bu topici..neyse 38 lik genç kızlar kervanına katıldım ben de..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
denizverdi tebrikler diplomanı alıyormuşsun. çorba güzel olursa tarifini de bekleriz
baharnaz biz doğurana kadar bir ticker yaparsin herhalde laelaelaelaelae
alabama evet evet 4 haftadır evde yatan biri olarak ben de tadını çıkarıyorum havanın emin ol -tatlicadiarzu- neyse şükür şükür allah beterinden korusun
hülya umarım tüm test sonuçların iyi çıkar başına uğraştıracak birşey çıkmaz

hoşbulduk alabamacım..aranıza yeni dahil oldum..daha önce farkedememişim bu topici..neyse 38 lik genç kızlar kervanına katıldım ben de..kaydirigubbakcemile3
süper inşallah bu topik sana uğur getirsin muradına er inşallah :)

Hay allahım sana ne diyim bilmiyorum ki anacım zor senin işin ne durumdasın basabiliyo musun bari biraz biraz çıktı mı alçın filan. ben normalken dötümü kaldıramıyorum bi adımı atarken of uf yapıyorum kim bilir sen ne çekiyosun haklısın yanii

almanyadan olaniniz varmi acaba aranizda, tüp bebek icin türkiyeye gelmeyi düsünüyorum, ama hic bir fikir sahibi degilim bu konuda, yardimci olusaniz cok sevinirim arkadaslar

almanyadan olaniniz varmi acaba aranizda, tüp bebek icin türkiyeye gelmeyi düsünüyorum, ama hic bir fikir sahibi degilim bu konuda, yardimci olusaniz cok sevinirim arkadaslar

merhaba hasretlim;
çoğumuz türkiyedeyiz.hatta hepimiz.bir ZARPDENİZ arkadaşımız var.o SEUL' den..bebek hikayeni kendini anlatırsan arkadaşlar yardımcı olur.bilgimizi paylaşırız.Almanya ya selamlar İstanbul'dan.

ben 38 yasindayim, bir hamilelik, iki düsük yasadim, sebebsiz infertilite. gecen ay yumos takibi yaptik, ve dr um yasimdan dolayi hemen tüp bebege gecelim dedi. simdi arastirdim ve burada sigorta bu masraflarin sadece yarisini üstleniyormus, yani 3.- 4 bin euro bize kaliyo. ayrica , bazi islemler icin ayriyeten ücret taleb ediliyormus, embryonlari dondurmak gibi mesela. yani 3 deneme 15 bin euro tutuyormus. acaba dedim türkiyede daha uygun ise, orada yaptiralim, hem bizimkiler kazanmis olsun, hem bizim icinde belki daha hesapli olur. üstelik daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum, bu para hemencikte bulunmuyo. ayy özür dilerim, maddiyattan cok konustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…