günaydın güller günaydın 38 in gülleribuyrunnnnnnnnn
kızlar bu arada beni tebrik edebilirsiniz.sınav sonucumu aldım.bir ay sonra diplomamı alacağım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2(azıcık şımarabilirim değil mi?yerimseniben
şimdi evime döneyim.yeni bir çorba deniyorum.güzel olursa tavsiye ederim.tam bir kış çorbası.hoşçakalın.gününüz tatlı geçsin.hava ne kadar soğuk olursa sizin yüreğiniz o kadar sıcak olsun.izin vermeyin üşümesine.hoş kalın,hoşçakalın sevgiyle kalın.
Temel, issizlik ve parasizliktan bikkinlik geldigi bir sirada para kazanmak icin cocuk kacirmaya karar verir ve kasabada gozune kestirdigi bir cocugu kacirarak kasaba disindaki arazide bir agacin altina goturur.
Biraz soluklandiktan sonra cocuga
-"kagidin, kalemin var mi?" Diye sorar.
Cocuk:
-"Var" der.
Temel kagidi kalemi aldiktan sonra cocuga babasinin adini sorar.
Dursun oldugunu ogrenince fidye istemek icin mektup yazar ve
"Ula Dursun cocugun elimdedir. Yarin sabah saat 10'a kadar kasabanin disinda ki buyuk agacin kovuguna 10.000 dolar getirmezsen cocugunu olmus bil" der.
Sonra mektubu cocuga uzatarak
-"Bunu babana gotur. Sakin baskasina verme" diye tembihler.
Ertesi sabah 10'da agacin kovugunu kontrol eder ve bir paket bulur.
Actiginda icinde 10.000 dolar para ve bir not vardir.
-"Ula utanmimusun hemserinin usaguni kacirmaya"
günaydın kızlarr
yağmurlu bir hava var aslında tam evlik evde olanlar keyfini çıkarsın.
erverdi canım tekrar tebrikler bravo sana.
hülyacım sana da kolay gelsin testler araştırmalar devam allah kolaylıklar iyi sonuçlar versin inşallah
tayf merhaba hoşgeldin.
senay09 hoşgeldin
diğer yeni arkadaşlar niklerini hatırlayamadığım siz de hoşgeldiniz
süper inşallah bu topik sana uğur getirsin muradına er inşallah :)hoşbulduk alabamacım..aranıza yeni dahil oldum..daha önce farkedememişim bu topici..neyse 38 lik genç kızlar kervanına katıldım ben de..kaydirigubbakcemile3
Hay allahım sana ne diyim bilmiyorum ki anacım zor senin işin ne durumdasın basabiliyo musun bari biraz biraz çıktı mı alçın filan. ben normalken dötümü kaldıramıyorum bi adımı atarken of uf yapıyorum kim bilir sen ne çekiyosun haklısın yaniimerhaba kızlar
denizverdi tebrikler diplomanı alıyormuşsun. çorba güzel olursa tarifini de bekleriz
baharnaz biz doğurana kadar bir ticker yaparsin herhalde laelaelaelaelae
alabama evet evet 4 haftadır evde yatan biri olarak ben de tadını çıkarıyorum havanın emin ol -tatlicadiarzu- neyse şükür şükür allah beterinden korusun
hülya umarım tüm test sonuçların iyi çıkar başına uğraştıracak birşey çıkmaz
almanyadan olaniniz varmi acaba aranizda, tüp bebek icin türkiyeye gelmeyi düsünüyorum, ama hic bir fikir sahibi degilim bu konuda, yardimci olusaniz cok sevinirim arkadaslar
merhaba hasretlim;
çoğumuz türkiyedeyiz.hatta hepimiz.bir ZARPDENİZ arkadaşımız var.o SEUL' den..bebek hikayeni kendini anlatırsan arkadaşlar yardımcı olur.bilgimizi paylaşırız.Almanya ya selamlar İstanbul'dan.
baharcım dr damısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?