kusura bakma arkadaşım farketmeden kapattım herhalde geçde olsa mrba.s.güller ne habersiniz?bluestar.açıksın gördüm seni.MERHABA
teyzoşları geçirdim birini bıraktım yanıma.yine gırgırdı bugün..
denizcim merak etmiştim seni arıycakrım ama bu gün de dolu idim.sende telaşlı imişsin 2 gündür.''arda gülyiğit''..bence böyle de çok güzel.böyle de kalabilir.gülyiğit.çok sevdim bu soyadı.yerimseniben
şimdilik çatım.çok kalmıyım.ayıp olmasın koca teyzeye.hoşçakalııınn.
zarpdeniz off herkes başka bişi diyor ay benim de habire kafam karışıyor sempatiksalakcinni
bişey sorcam
21 günde 3 kez ultrason muayenesi bebiş için zararlımıdır kızlar fikriniz nedir?
Deniz Bulut Batu güzel isimmiş Arda Batu hımm herhalde Ataman-Atakan tavsiyelerim pek olmadı sana Batuda güzel
Halandan Allah razı olsun ne güzel ya. Biraz eşinede sorumluluk yüklesen onuda bu heyecanın içine sürüklesen CADIARZU
güller ne habersiniz?bluestar.açıksın gördüm seni.MERHABA
teyzoşları geçirdim birini bıraktım yanıma.yine gırgırdı bugün..
denizcim merak etmiştim seni arıycakrım ama bu gün de dolu idim.sende telaşlı imişsin 2 gündür.''arda gülyiğit''..bence böyle de çok güzel.böyle de kalabilir.gülyiğit.çok sevdim bu soyadı.yerimseniben
şimdilik çatım.çok kalmıyım.ayıp olmasın koca teyzeye.hoşçakalııınn.
Denizcim, son karari her sekilde sen vereceksin canim. Benim erkek kardesim de iki isimli, biri Annemin ruyasinda gordugu isim digeri de babamin olmasini istedigi isim ve erkek cocuklarda askerlik islerinde filan iki isimlilik zor oluyormus. Benim de resmi olarak iki soyadim var, bir cok resmi evrakta karmasaya yol aciyor, her seferinde hangisi isminiz hangisi soyisminiz oluyor! Ben de gelecek ikizlerime tek isim koymak istiyorum ama bizim pozisyonumuzda biraz zor gorunuyor bakalim....Arda ilk gozagrin, yine de karar senin canim.yerimseniben
bişey sorcam
21 günde 3 kez ultrason muayenesi bebiş için zararlımıdır kızlar fikriniz nedir?
Yok baharnaz niye zararlı olsun ki?Benim bildiğim zararlı değil.Benim de ilk aylarda her hafta çağırırdı dr.Sorun olmaz bence sen rahat ol.
sen önermiştin değil mi karıştı kimin önerdiği kusura bakma. soyadı uzun ya çok uzun oluyor dedim. çok güzel isimler ama. eşim için de güzel düşünclerim var. suyu ısınmadı kaynadı yani :jeyyar:
soyadını bir seferde anlayan da yok. bana hep birleşik mi ayrı mı diye soruyorlar. gül 2. adım yiğit soyadı sanıyorlar. benim eski soyadımı da anlamazlardı zaten bu daha kolay ama yine anlaşılmıyor.
2 isim heryerde sıkıntı aslında.
yok niye olsun. ses dalgasıymış zararsız deniyor. benim ilk başta 1 haftada 3 doktora gittiğim olmuştu. hepsi de 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı kafamçokkarıştı neyse ki sonra daha normaleştim. doktorlar gerekli görürlerse her hafta hatta 3 günde bir bile kontrole çağırabiliyorlar. merak etme.
:roflol::roflol::roflol: nerden buluyorsun ya çok iyi ediyorsun ama açılmayan uykum açıldı :))
Günaydın canım ya evet yine uykuda kaldım. bugün hastaneye gidip tahlilerimi yaptırıcaktım nerdeeee kalkamadım drun istediği rutin testlermiş. yürüyüşe genelde öğle saatlerinde çıkıyorum güneş olursa ondan da yararlanırım diye canım ya hava çok soğuk .
seninde teyzeler gelcekti ona hazırlık var sanırım hadi kolay gelsin ( teyze deyince aklıma senin penopozlu teyzelerin geliyor yine gülüyorum ) Allahta seni güldürsün
süper maşallah ne güzel işte böyle olman bence sonucu da pozitif gösterecek allahın izniyle. test gününe 6 gün kaldı yani. işe başlıyosun demek aman çok yorma kendini. güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
evet canım işyerinde tadilat bitti şimdi ufaktan işler açılıyo gibi bende yarım gün buraya geliyorum gelince de iş güç siteye girsemde yoğun vakit harcayamıyorum. eve gidince de evin işi falan derken son zamanlarda devamsız oldum.
saol canım teşekkür ederim. kızının doğumgünü kutlu olsun canım nice senelere inşallah.
hayırlısı olsun cans napalım yine yeniden ayağa kalkıp tekrar umutlanıcaz başka yolu yok. şubata niye kaldı. tedavi mi var şubatta inşallah.
canım çok şükür göbüş büyüyo dün akşam doktora gittik. Mert bey 1950 gr olmuşlar.herşey yolunda dedi doktorumuz ama kesinlikle yüzünü gömdü ve poz vermedi elim boş döndüm. çok uğraştı ama poz verdiremedi beyefendiye. bu arada 31+5 oldum pozisyonu hala ters. tombik yanaklının dönmeye hiç niyeti yok dedi doktor. dönmiyecek gibi yerleşmiş dedi. bilmiyorum artık hayırlısı. eski resimlerinden koycam bi tane bugün ama malesef son hali değil.
işte böyle hatunlar herkese selamlar kolay gelsin yine gelecek ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?