38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

almanyadan olaniniz varmi acaba aranizda, tüp bebek icin türkiyeye gelmeyi düsünüyorum, ama hic bir fikir sahibi degilim bu konuda, yardimci olusaniz cok sevinirim arkadaslar

var canim ben arastirtim ama pahali 21 gün trk.kalmam gerek.ve hastanete günlügü 100 euro.neden almanyada yaptirmiyorsun daha iyi olur,bende su an tüpe baslicam 11 ayda hayirlisinla.

var canim ben arastirtim ama pahali 21 gün trk.kalmam gerek.ve hastanete günlügü 100 euro.neden almanyada yaptirmiyorsun daha iyi olur,bende su an tüpe baslicam 11 ayda hayirlisinla.

tesekkür ederim canim, acaba bu 100 euro icinde ilaclar , ve tedavilerdemi dahil, yoksa sirf konaklamami?.. buradada yaptirabilirim, ama cok ümitli olmadigimdan, üc deneme olabilir gibi geliyo icimden. o yüzden direk türkiyede yaptirayim dedim. suan esim istanbulda, ona arastirmasi icin söyledim. ama ben onu taniyorsam, utanir ve fiat soramaz sankim. zahmet ettigin icin cok sagol.
kasim ayinda basliyorsun demek tüp bebege, peki nerede yaptiriyorsun?

iyi akşamlar hasretlim;
birçok denemem oldu.en sonuncusu için yaklaşık 1 yıl araştırdım birçok yerle görüştüm.en son Memorialde karar kıldım.Türkiyede ortalama 5000TL civarında.tabiii ilaçlar herkeste farklı tutabiliyor.cevap vermene bağlı.Memorial deki fiyat;1950 euro+ilaçlar..eğer ÇİDER'e üye olursan bu 1650+ilaçlar oluyor.telefon açıp kendin de görüşebilirisin.

ben her ne kadar tasvip etmesem de paket fiyat uygulayan merkezler de var.2ncide indirim 3üncüde bedava gibi.

nette de araştırabilirsin tüp bebek merkezlerini.araştır ,görüş.muhasebesini yap.orada olursa ney ne kadara çıkar.burada olursa nasıl olur diye.burada hastanelerin bazısının misafirhanesi var ya da yakın çevrelerinde evler varmış.kiraya veriyorlarmış.bir araştır kararını öyle ver derim.her şekilde tedavin hayırlı olsun

tesekkür ederim sanada arkadasim, mutlaka arastiracagim, .. isin asli baska , sanirim problem bende, icimde burada olmaz gibi bir his var. ne bileyim, sanki uzaklara gidip buradan uzaklasmak gibi , sanki uzaklarda yavrum, bilmiyorum, cok sacma belki.. ama en azindan maddi olarak burasi daha pahali. belki herseyden biktim, ondandir, ama istanbulla ilgili cok ümitliyim nedense.

HÜLYA cım;umarım tahlil sonuçların güzel çıkar.istediğin şekilde bir rota çizersiniz.

TEBRİKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER GÜLLER.

BAHAR;canım yarın cumartesi.hadi inşallah kurs işin olur.haberini bekliyor olacağım.tabii pazartesi de dr dan..

evet yaa güller.hava ne çok soğudu.bin yılın en soğuk kışı olacak diye söylem var.kış olsun kar olsun da hastalık olmasın.herkes dikkatli olsun.özellikle hamileler.

ZARPANDİT;hocam hastalık deyince;girmemişsiniz.umarım istirahattesinizdir.bir an önce iyileşin lütfen.iki irir tavuk butu derisi alınmış.yanına bir bütün soğan düdüklüye atın.limonlu karabiberli için.iyi gelsin.

diğer giren girmeyen arkadaşlar.herkese selam.

sanırım senin ükene vatanına özlemin de var.bu olabilir mi?yerimseniben
problem sende ya da eşinde.farketmez.yeter ki problemin ne olduğu bulunsun bilinsin ona göre hareket edilsin.Memorial böyle bir yer.gerektiğinde tedaviye bile başlatmıyorlar.hastanın kendi sağlığını düşünüyorlar.ticari kaygıları yok yani.

ÇİDER(çocuk istiyorum derneği)buraya posta yolu ile havale yaparak ya da kredi kartın ile üye oluyorsun.ilk muayen den ücretsiz yararlanıyorsun+1900olan ücret 1650 euro ya düşüyor.üye olman için 150 tl ödeme yapıyorsun.o kadar.hastaneye gittiğinde de çidere üyeyim diye hatırlatıyorsum.

CiDER dedigin ne ki? hic duymadim. . yurt disindanda üye olunurmuki?. Canim sen hep Memorial da mi yaptirdin ?

yurt dışından üye olunuyor mu bilmiyorum..ama burada yaptıracaksan eğer burada üye olursun.
yok.ben en son denememi Memorialde karar kıldım.diğerleri devlette ya da diğer özel dr lardaydı.

bilgilendirdigin icin cok tesekkür ederim. cok güzel bir dernekmis Insallah cümlemizin hakkinda hayirlisi olur. .. sorabilirmiyim, senin durumun nedir?

canım benim durumum şimdilik askıda.başka bir sağlık tedavisinin içindeyim şu an.tüp denemesi de bu tedavinin sonucuna bağlı.herşekilde herşeyin hayırlısı.

hasretgül.iyigeceler sana.ya da bana... saat farkı var ya..gözlerim kapanıyor.hoşçakal.

patikleeerr. gördüm seni.sobeliyorum ve kaçıyorum.uyku saatim geldi de geçiyor bile.sana da iyi geceler.

tatlı uykularda olun güller.

evet saat farki var ) iiyi geceler canim, umarim hersey gönlünce olur..

canııım benim sana da iyi gecelerrr

günaydın güllerima.s.

soğuk odamda sevgimle büyüttüğüm güllerim..hiç solmayın.solmasına da izin vermeyin
herkese kocamaaaaaaaaaan günaydın.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Denizverdiniz size bu sabah dua etti. hakkımızda hayırlı yazılar yazmasını,yazılana da razı olmayı istedi.:Saruboceq:

verdikız şimdi kalkar çayını koyar,sonra tostunu...son çayı ilen size bir bakar.tostları hazırlamaya gidiyorum.neyli olsun sizinkisi?cokacimcoook.

Günaydın Denizverdi
hem geç yatmışsın hemde erkenden kalkmışsın canım
duaların için saol.

bugün gidicem kursa seni haberdar ederim
Benim tostum sade olsun :) yanınada süttt

Hasretlim

ben 37 yaşındayım problem eşimle ilgiliydi ilk deneme memorıalda oldu Allaha şükürler olsun pozitif sonuc.10 .hafta bitti. İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Bebişlerine kavuştursun.
Çidere üye olmadığım için 1950+ ilaçlar ödedim Bir gece misafirhanesinde kaldım 125 Euro fiyatı
Ama DenizVerdi doğru söylemiş hem gelince Çidere üye olursun hemde hastaneye yakın oteller ve kiralanacak evler daha ekonomik bunları değerlendirirsiniz

gunaydın.....herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum
............... yenı arkadaşlarımız gelmış ..hoşgeldınız .... umarım herkes tum ısteklerıne kavusur ..
..bazı arkadaşlar tedavının neden subata kaldıgın sormuş .. malum eşim şu an azerbeycanda şabatta gelecek .. ben bayramda 3 hafta onun yanındaydım ...maalesef .
tekrar selamlar ......

iyi bir hafta sonu herkese a.s.
bugün alçım çıktı ama çilem bitmemiş. yazlık üstten cırt cırtlı ayakkabılar var ya ona benzer birşey verdiler. altı sertmiş bükülmezmiş. 2 hafta içeride dışarıda hep bunu giyecekmişim. kısaca 2 hafta daha zorunlu durumlar dışında evdeyim. sonra zaten doğum yaklaşmış oluyor. derken lohusalık falan önümüzdeki bahara dışarı çıkarım işe başlarken. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinni neyse belki ayağım biraz açılınca evde daha rahat dolaşır işlerimi yaparım. şu an bileğim zayıflafığı için rahat yürüyemiyorum ama açılırmış zamanla. yine de şükür şükür allah beterinden korusun ne yapayım.

hasretlim genelde memorial da tedavi olan arkadaşlar var. yalnız sen gelmeden oradan da araştırma yapıp merkezleri arayıp veya mail gönderip tedavi ücretlerini öğrenebilirsin. bir fikir verir sana.

vanilya girmiyorsun ya da ben görmedim ama az kaldı sanırım. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın hanmlar
canım çok geçmiş olsn amin allah beterinden korsun inş.hiçbşeyin kalmaz rahat rahat yyürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…