Cok sukur sonuc pozitif (10. gun 50, 12. gun 182), hala cok sevinmeyip biraz daha umutlaniyorum sadece :) Allah hepimizi yavrularina kavustursun.
Cok sukur sonuc pozitif (10. gun 50, 12. gun 182), hala cok sevinmeyip biraz daha umutlaniyorum sadece :) Allah hepimizi yavrularina kavustursun.
Günaydın herkese..........a.s.
DenizVerdi'cim inşallah canım hep beraber yaşarız heyecanı...
ZarpDeniz partini vermişsin, hadi geçmiş olsun. Hakikaten çok yorar insanı bu tarz şeyler.
Baharnaz cetvelin çok hoş olmuşç Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.
Deniz Bulut güzel yürüyüşler :)
Vanilya heyecan dorukta...
Merye, Alabama, Hasretlim, Cans,Kinder,Hülya hepinize merhaba...a.s.
Baharnaz, hadi hayirli olsun, kurs isini halletmissin.yerimseniben
Merye, okumusmuydun bilmiyorum ama biz Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz, o yuzden de buradaki ese-dosta hoscakalin demek ve son kez birlikte vakit gecirmek icin parti verdik, veriyoruz. Senin kizin dogunca da ona hosgeldin partisi veririz.yerimseniben
Patikler inşallah sonuna kadar sağlıkla giderim canım darısı tüm isteyenlere.
cans saol canım darısı tüm ieteyenlere İnşallah en kısa zamanda.
Merye senin canın farklı şeyler istemiş ekmek pide gibi bende de pizza, şekersiz kek, yok bende sıcak ekmek filan ama kısır, mercimek köfte bunları istemişti kim yapcak ama
deniz Bulut bebişinle ilgili hazırlıklara devam canım sıkılmazsın inşallah bacak ağrılarında en kısa zamanda son bulur. Karbonhidrat konusunda haklısın bugün diyetisyenimden fırçayı yedim şimdi böyle kilo alırsan son haftalarda napıcaz dedi sert bir uyarı çekti bana :kedi: gebelik şekerinide düşünmeliyiz dedi bu kez ara öğünleri meyveleri daha çok olan bir listeyle döndüm
ZarpDeniz saol canım kurs işinin hallettik en azından 2 gün daha az yerim de belki kilomu kontrol ederim hem zorunlu olarak yürüyüşte yapmış olucam
DenizVerdi kursamı gittin sabahta uğramamışsın canım kolay gelsin
Bugün devlet hastanesine gittim şu kan tahlillerimi yaptırmak için çıkan sonuçlarım iyi bir ksımıda çarşamba çıkıcakmış hayırlısı bakalım.
baharnaz her şey için çok teşekkür ederim bana zaman ayırıp bir sürü tavsiyelerde bulunmuşsun tickerına bayıldım uğur getirmesini dileyerek kendimede yaptım :sm_cool:vanilya sonucunu çok merak ediyordum şimdi geldim ve Allahıma çok şükür sonuç harika, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al bebişini canım çooook mutlu oldum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?