38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın herkese..........a.s.

DenizVerdi'cim inşallah canım hep beraber yaşarız heyecanı...
ZarpDeniz partini vermişsin, hadi geçmiş olsun. Hakikaten çok yorar insanı bu tarz şeyler.
Baharnaz cetvelin çok hoş olmuşç Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.
Deniz Bulut güzel yürüyüşler :)
Vanilya heyecan dorukta...
Merye, Alabama, Hasretlim, Cans,Kinder,Hülya hepinize merhaba...a.s.

gunaydın patıkler ..gunaydın alabama .
......................herkese guzel ve surpriz dolu bır hafta diliyorum ...
........... denız bulut geçmiş olsun .. alçın cıkmış .allah tekrarını yaşatmasın ..
.......baharnaz tıcer ın cok guzel olmuş ..sorunsuz guzel guzel ılerlesın inşallah ......
vanılyanın sonucu inşallah olumlu gelır ..
..calışkan erverdı ..mutlaka bır seyler yapıyorsundur ....kolay gelsın ..
.herkese kocaman selammmmmmm

Cok sukur sonuc pozitif (10. gun 50, 12. gun 182), hala cok sevinmeyip biraz daha umutlaniyorum sadece :) Allah hepimizi yavrularina kavustursun.

Son düzenleme:
Cok sukur sonuc pozitif (10. gun 50, 12. gun 182), hala cok sevinmeyip biraz daha umutlaniyorum sadece :) Allah hepimizi yavrularina kavustursun.

Vanilya hayırlı olsun canım inan çok sevindim.Bugün senden haber alırım diye bakayım dedim.Bence değerin çok güzel.Hadi Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Seni gidi test yaptırmışsın ama bize söylemedin demek ki.Çarşamba günü tekrar test yaptırıcak mısın şimdi?

tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2:lepi:hihoyyytdğerin de çok güzel. ikiz bile olabilir.neyse buna takılmayalım şimdi. inşalah hep böyle güzel gidecek kaydirigubbakcemile5

kızlar sağolun alçım çıktı ama hala evde hapisim. özel bir ayakkabı verildi. ayağımda o var hep. yürürken ayakta baldırlarda falan hafif ağrı oluyor. o da normaldir. 2 hafta sonra atacakmışım ayakabıyı. yürümek yürümemek dert değil de evde sıkıntıdan patlayacağım :umursamaz:

baharnaz aman karbonhidratlara dikkat.ben geçen cuma hala kilo almamıştım ama birkaç gündür ne yesem doymuyorum bebek asıl son haftalarda kilo aldığı için herhalde.

zarpandit ayağım kırılmasaydı çalışıyor olacaktım ama şimdi 33. haftada çalışabilir raporu götürmek anlamsız olacak. çalışamaz alıp izne devam edeceğim. zaten bu ayakla 1-2 hafta daha işe gidilmez sonra da mecburi doğum izni zamanı gelmiş oluyor.senin adet ne zaman. geliş tarihinde değişiklik olmaz inşallah

Herkese Merhabaa.s. :1hug:

Vanilyacim, cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim. Sonuc harika! hatta ikiz olma ihtimali bile var bence. Hayirlisiyla umarim iki gun sonra yine katlar degerin canim. Gelismeleri bekliyoruz, esini ve seni cokkkkkkkkk tebrik ederim.

Deniz bulut, lutfen cok dikkatli ol canim. Acikiyorsan ye tabii, zaten cok kilo almadin ki, Arda'ya da yediklerin yarasin, biraz daha tombik olsun. Sen direk dogumoncesi izne gecis yapiyorsun, senin de oglusa kavusmana az kaldi. Benim yerim ayrili duruyor son dakika degisikligim acaba olur mu diye? Ic hatlar biletini de internet uzerinden aldim, onun da degisme ihtimali olabilir, boyle uzaktan farazi bilet alma hesaplama isi cok fenaymis, bir gunun bile benim icin onemi cok, umarim degistirmeme gerek kalmaz. Hala son reglimi bekleyip ondan sonra bileti alacagim ama yerim ayrilmis durumda. Sordugun icin sagol canim.opuyorumnanaktan

Patikler, canim sagol. O partiyi bitirdik, zor olan oydu. Yarin da cay veda partisi var, bunu da atlatirsam buradaki verecegimiz partilere son vermis oluyoruz. Orada iken cok severek yedigim ama hic yapmadigim seyleri ( su boregi, pazi-kara lahana dolmasi vs)burada bayagi iyi yapar oldum, caresizlik- bulamamazlik insana cok sey ogretiyor. yerimseniben

Cans, haftanin ilk surprizli haberimizi sevincle Vanilyadan aldik, darisi siradakilere.:Saruboceq:

Baharnaz, hadi hayirli olsun, kurs isini halletmissin.yerimseniben

Merye, okumusmuydun bilmiyorum ama biz Birlesik Arap Emirliklerine tasiniyoruz, o yuzden de buradaki ese-dosta hoscakalin demek ve son kez birlikte vakit gecirmek icin parti verdik, veriyoruz. Senin kizin dogunca da ona hosgeldin partisi veririz.yerimseniben

VANİLYA ; gözünaydın tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.kucağında da sağlıkla gör inşallah.dur çıkmadan kutluyayım.azıcık göbek atayım(hoş asla beceremem ya kıvırmayı)kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2tekrara gözünaydın olsun.

çabucak göz gezdirdim.en uygun zamanmda yqzıcam.sizi seviyorum güller.hoşçakalıııınnn.

vanilya, tebrikler arkadaşım.nasıl sevindim anlatamam.bizi bizden başka kimse anlayamaz.bir kişi daha kurtuldu.dilerim sağlıkla devam eder.
deniz, çok geçmiş olsun.az kaldı senin ve alabamanın.
zarpandit, sen de sağ sağlim gel inşallah.
arasıra okuyp çıkıyorum.arada çok atladıklarım oluyor.benim raporum hala devam ediyor.doktorum çalışmamı istemedi.sıkıldığımı söyleyemeyeceğim.evde olmak keyifliymiş valla.
bütün arkadaşlara selamlar.

vanilya sonucunu çok merak ediyordum şimdi geldim ve Allahıma çok şükür sonuç harika , Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al bebişini canım çooook mutlu oldum opuyorumnanaktan

Patikler inşallah sonuna kadar sağlıkla giderim canım darısı tüm isteyenlere.

cans saol canım darısı tüm ieteyenlere İnşallah en kısa zamanda.

Merye senin canın farklı şeyler istemiş ekmek pide gibi bende de pizza, şekersiz kek, yok bende sıcak ekmek filan ama kısır, mercimek köfte bunları istemişti kim yapcak ama

deniz Bulut bebişinle ilgili hazırlıklara devam canım sıkılmazsın inşallah bacak ağrılarında en kısa zamanda son bulur. Karbonhidrat konusunda haklısın bugün diyetisyenimden fırçayı yedim şimdi böyle kilo alırsan son haftalarda napıcaz dedi sert bir uyarı çekti bana :kedi: gebelik şekerinide düşünmeliyiz dedi bu kez ara öğünleri meyveleri daha çok olan bir listeyle döndüm

ZarpDeniz saol canım kurs işinin hallettik en azından 2 gün daha az yerim de belki kilomu kontrol ederim hem zorunlu olarak yürüyüşte yapmış olucam

DenizVerdi kursamı gittin sabahta uğramamışsın canım kolay gelsin

Bugün devlet hastanesine gittim şu kan tahlillerimi yaptırmak için çıkan sonuçlarım iyi bir ksımıda çarşamba çıkıcakmış hayırlısı bakalım.

merhabalar canm

e allaha şükür canım çok sevindim senin adına allaha tamamına erdirsin amin

evet canım okumuştum tamam benim kız doğuncada hoşgeldin partisi yaparız inş.ne de güzel olur
e artık orda da arapcç öğrenirsin

kız şekersiz kek yani tuzlu kek mi
e inş.canım allah büyütmeyi nasip etsin bebşlerimizi inş.

baharnaz her acıktığında önce bir bardak su iç. hem faydalı hem belki açlığını keser. olmadı şekerini düşün. ona göre beslen. kilo almak önemli değil de şeker ve tansiyon önemli. dikkat et biraz ne yapalım sen de acısını doğumdan sonra çıkarırsın.

vanılya cok tebrık ederım ..allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın . ailenize . uzun ve mutlu bır hayat nasıp etsın .
.....inşallah tum emek veren ve ısteyenlerın kucagını boş bırakmaz ALLAHIM....

vanilya sonucunu çok merak ediyordum şimdi geldim ve Allahıma çok şükür sonuç harika , Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al bebişini canım çooook mutlu oldum opuyorumnanaktan
baharnaz her şey için çok teşekkür ederim bana zaman ayırıp bir sürü tavsiyelerde bulunmuşsun tickerına bayıldım uğur getirmesini dileyerek kendimede yaptım :sm_cool:

iyi akşamlar güller

benim kurs harıl harıl geçiyor.haftanın üç günü kursta bir gün de kişisel gelişime yazıldım.bayağı yoğun oluyor.ama değiyor diyebilirim.hele ki eğitici annelikte..

baharcım ;kursa başlamışsın.çok sevindim.çok eğlenceli olacak.bak görüceksin.biz hep oyunlar oynuyoruz...eşin biraz mızıkçılık yapıyormuş..benimkinin mızıkçılığı geçti gibi.senin ki de alışır..seni keyfi yerinde görünce....tahlil sonuçların da iyiymiş.çıkmayanlar da umarım iyi çıkar canım

Alabama;uğramışsın...havalara dikkat.Mert'e dikkat..daha çok kendine.çünkü her ialcı kullanamıyorsunuz değil mi?bütün hamileler lütfen daha bir dikkat

Patikler;sen de uğramışsın.selamm

Deniz Bulut;alçı çıkmış,ama ev istirahatine devam ha.doğum iznin de birleşiyormuş..bence hamileliğinin her anını dolu dolu yaşa...resim çektir.oğluna gösterirsin.bir ay kaldı deyip beğenip te almadığın birşey varsa boşver al giy gitsin sonra aklında kalmasın..bugün kursta 6 aylık hamile bir arkadaş vardı.pembe bir tişört.üzerindfe hani demiştim ya.tam karnına gelen yerde minik bir bebek resmi.'bebek firarda'' yazıyordu.heheheh...

meryecik,bahar vanilya dan sonra sıra kimde acaba?Zarpdeniz;sende gibi...hadi inşallah.2 Kasım dı değilmi burada olacağın gün?.o halde şafak 21...... Hayırlısı ile.sağlık ile.

Cans;hocam gelmişsin.hoşgelmişin.evet evet.erverdi karınca gibi bu aralar.sana da gel şubat gel.diyorum...

ayyy.... gözleirm nasıl da kapanıyor.. nazar mı oldum ne..kurstan çıktım.eve gelene kadar bir esnemek.çenem tutulacaktı neredeyse..bir de uyku bastı.hayır olsun.hapımı da unutmadan içeyim.sonra eee...e.herkese iyi geceler tatlı uykular.unuttuğum varsa affola.neredeyse tek gözle yazdım.

günaydın güller

ZARPDENİZ ;bu sana..en taze anne adayına a.s

DENİZ;bu da sana canın sıkılıyormuş evde.yapraklarıyla papatya falı bakarsın.a.s.

VANİLYA;çiçeği burnunda hamileye.affet bu sabah çiçeğini aldım buraya koydum.a.s.

BAHAR,cım,sende belki az önce duandaydın.Allah kabul etsin.benimkini de .sana da üzeri bol turşulu,en sevdiğin şeyleri yapraklarının arasına koyduğum çiçeğimi gönderiyorum.bakalım neler var?yaprakların arasından koparmadan al ama.sonra süprizi kalmaz..korkma...sanal turşu bunlar.bişeycik olmaz...hadi ... afiyet olsun...a.s.

HÜLYA,;çiçekleri severmiydin.hiçbirinizi ayırmadım.koca bir demet alimde.al.. bu da senin a.s.

ALABAMA;boya badana bir de hamilelik.çok yoruldun.al bunlar da senin.kokla..kendini daha iyi hissedersin a.s.

ABCDEF;yine Muş yollarında mısın?bak oralarda bulamazsın bu sevgi çiçeklerinden a.s.

KAYIP KİNDER;dur sana iltimas geçeyim.kaybolmuşsun unutmuşsun buranın yolunu.çiçekleri takip et.a.s.a.s.a.s.

PATİKLEERR;yoldamısın şimdi,yoksa derin uykudamısın.ofisne gönderdim çiçekleri.henüz çiğleri üzerinde.kokla..alıcaksın sevginin kokusunu.a.s.

WATERSS;senin en taze çiçeğin yanında şu anda.kimöbilir?belki sütünle suluyorsundur şimdi onu.bu da benden olsun.ama bak kış çiçeği bunlar haaa.öyle solmazlar.sevgi çiçeklerim.uzun süre dayanırlar.baktıkça anarsın beni.a.s.

veee adını hatırladığım diğer güllerLİMON KABUĞU,BABYDENİZ,BLUESTAR,STARSUZİ,ALTINYUNUS,HASRETLİM,TAYF...ve diğer tüm güller.sabah sabah bu kadar hatırladım kimse gücenmesin.giren girmeyen bütün güllere de bunlar sizea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çiçekçide çiçek bırakmadım bu sabah...amannnn size yazarken saatimi geçirmişim.hemen kaçtım çay suyunu koydum.birazdan mucuklu mumurta var.gelen var mı?yumurtaları fazla kırayım.hoşçaklaıııınnn.son çayımla dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…