38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZARP Hocam;sizin çiçeğiniz çıkmamış.hemmen gönderiyorum a.s.

bak.CANS Hocam.bunlarda sizin...a.s.

şutarafagitti

günaydın

DenizVerdi canım çiçekler bir harikaydı. Bu çiçeklerde sana,
Güzel düşünceli a.s.
İyi yürekli a.s.
Yardımsever a.s.
Merhametli a.s.
Anlayışlı a.s.
Becerikli a.s.
Gelişime açık a.s.
Her yaşla iletişimi süper olan a.s.
Mütevazi a.s.
Kıymet veren kıymet bilen arkadaşıma a.s.

.......................... liste uzar gider :)) a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kız!!.gözlerimi yaşarttın..teşekkürler.yaaa.şımarttın beni....sağol....bebeğinle sevdiğinle sağ ol.

canım daha ne kadar oldu sen bize katılalı.nasıl yakaladın bunları.nerede hangi arada hangi derede....hepsi senin görüşün.yine de çok teşekkürler.sabah sabah çok iyi geldi.

Son düzenleme:

Canım bu hisleri bana verebiliyorsun ne demek opuyorumnanaktan

artık turşu da yemiyorum karışık ev turşusu kurabilisem yada kuran birini bulursam yiycem hazırturşulardan da garip bir şekilde ıyyh geldi
şu sıralar favorim mandalina, limon :))

merye canım çok hoşsun tuz eklemiyorum ama şekerde eşimde yiyebilsin diye koklatıyoruz biraz cık :) gerçi eşim yaptı ben söyledim :) harika olmuştu

bluestar inşallah canım Sende bebişine kavuşursun Sana arada bilgiler yollarım bana zahmet olmuyor :)

Deniz Bulut evet haklısın canım salatalık limonuda sordum her açlık krizine girdiğimde yiyorum ama tansiyon düşürür dikkat et dedi.

ZarpDeniz hadi canım sende hayırlısıyla gel

DenizVerdi saol canım bak yazmayı unutuyordum sabah 6.30 civarı duada idim hepimiz için dua ediyordum sende canım. Allah razı olsun senden

Denizverdi canım çiçekleri sevmezmiyim.Teşekkür ederim çiçekler için.Bugün evdemisin.Bu aralar çok yoğunsun.Kolay gelsin canım.

buradan başka yere yazamıyorum.istemeyen okumasın yalancı şiirimi.

pazar sabahı yoldayım.kursa gidiyorum.hem yürüyorum hem o an geliyor.yazmasam şimdi ,kaybolacak.köşeyi dönünce çıkardım kurs defterini.hemen arkaya karaladım.şimdi aynen yazıyorum.sıkılan bir tık 2410 a

Yine düştüm yollara
Sabahın bir erken vaktinde
Ne işim var benim.
Delimiyim ben?
Evet.... deliyim
Anne olma yolunda bir deli
Yürüyorum.yine is kokusunu duydum.
İçime çehtim misss gibi.
Belki pis... ama bana mis.
Aynı köşeyi döndüm yine
Beş köpekli evin önünden
Kapısında bayat ekmek asılı bir poşet
AAAAA!! O da ne ?beş köpek olmuş üç köpek
Hem de küçülmüşler
Değil,değillll.meğer yavrulamış beş köpekler

bu kadar yazmışım.geç kalacağım telaşı ile bırakmıştım.dünyaya dönmüşüm.
Bazen ,duygusuz olmayı öğrenmek istiyorum.böyle durumlarda lazım oluyor.
Yine sümüklüböcek oldum.mafoldumben

Nasıl duygusuz olabiirsinki canım herşeyi her duyguyu hem yaşıyorsun hem hissediyorsun hemde yaşatıyorsun o yüzden çok zor canım

DenizVerdi :1hug:

iyiyim canım.geçti geçti.girdim bıcı bıcı taptım.ohhh.ne iyi geldi.eski usul ama...şofben bozuldu.:roflol:gülmek ile ağlamak kardeşmiş.evet...çok sıkı kardeşler.

HÜLYAcım;bugün 4 e kadar evdeyim.sen evdemisin bugün deyince hemen aklıma sanki bana oturmaya gelicekmişsin gibi geldi.hoş oldu!! evet.yaaa...yoğunluk var bu günlerde.ama ben istiyorum bunu.bu yüzden tatlı yorgunluklar bunlar.sana da işlerinde kolay gelsin bu gün.Arda'cık iyi mi?tahlilllerinin sonuçları netleştimi.almadığın vardı değil mi.?doğru ya perşembe alıcaktın galiba.bak yazarken anımsadım.

hadi hoşçakalın.güzeller.üşümiyeyim.benim aney gelecek bugün.turşumu beğenmiş.(ama ben beğenmedim.......ı.. ıh olmamış.ne yapalım).bana da kur dedi.yapmıyiiim desem anlamaz şimdi.neyse ben yapayım da.o olmayınca atsın.hahahahahhahha.:roflol::roflol::roflol:herkese selam..uğrarım arada .

Denizverdi, cicekler icin cok tesekkur ederim, bunlar da sana...a.s. Ciceksiz bir yasam dusunemiyorum.

Baharnaz, yine tursu istegin depresmis canim, ben de hamile kalip canimin tursu cekmesini istiyorum yaaa yoksa oynamiyorummmmmm.yerimseniben

Simdi en taze Anne Vanilyanin da cani tursu ister, can erigi mevsimi de geliyor degil mi? Hamileler yasadi!

Hakikaten bizim kayip arkadaslara ne oldu? Iyilerdir umarim.bilmiyorumkismile

Kizlar dun aksam bir damla pembe bir akinti geldi! Eyvah dedim, daha 23.gunum cok erken! Benim regl duzeni iyice sacmaladi, aktif akintiyi bekliyorum ki birinci gun sayayim, umarim planladigim gibi gider cunku bilet tarihimi degistirmek cokkk zor. Bugun hic akinti filan yok, bakalim bu gece ve yarin ne olacak, beklemekten baska carem yok.:bbo:

güller
bir bakıyiim dedim.bugün salı ya sallanmış .pek giren olmamış.
Zarpdeniz Hocam;inşallah adet değildir şimdi gelen leke...yoksa planlar ne olacak;bilmiyorumkismile

ben bir kere duymuştum.öyle arada leke olduğu zaman bazı kadınlarda çatlama günlerinde olurmuş.bir testle baksan diyorum.hem değerlendirmiş te olursunuz?

girenlere selam

bayanlaaarrrr opuyorumnanaktan çok yorgunum hızlı bir gündü bu gençlerle uğraşmak offf ooofffff!!!!!:bbo:

merhaba herkese,

bayagi ugrayamadim, benim soruma cevap veren herkeze tesekkürler, ilginiz icin sagolun kizlar. cok yardimci oldunuz, Rabbim hepinizin muradini versin )

Gunaydin Arkadaslara.s.

Denizverdi, dun akinti baslamadi, bugun takipteyim canim, sagol.

Bluestar, ticker'in cok guzel olmus, umarim yakinda bebeginin dogacagi gun ile degistirirsin.

Babydeniz de gelmis, hosgelmis.yerimseniben

Alabama, Baharnaz, Deniz Bulut, Merye, Vanilya, Hulya, Patikler,:1hugpuyorumnanaktan

Absynth ve Kindersms nerelerdesiniz, iyi misiniz?

Kizlar bayagi soguk bir kis yasayacakmisiz, sanirim okumusunuzdur degil mi, dikkatli olmak lazim.

Günaydın herkese a.s.

Bluestar kolay gelsin canım gençlerle uğraşmak kolay değil Allah sabır versin .

ZarpDeniz canım panik olma zamanında gelcek reglin ve inşallah herşey yolunda gidicek. Ben artık pek turşu yemiyorum can simidim mandalina, limon :)) eriğin mevsimine daha çoookk var
Dün akşam yine felakettim bulnatılarla böğürtülerle gecede felaket başım ağrıdı ve bu ağrı hala devam ediyor (

DenizVerdi sanırım kahvaltıyla uğraşıyorsun canım afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…