- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
sütünü içtin mi bebek?koca bebeknaniknanik
denizverdi çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz için geçerli olur bu dileklerimiz. Herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorda yine karamsarlaşıyorum bilmiyorum . Haftasonu izmirden misafirim vardı görümcemin kızı ve damadı bizden bir yıl sonra evlendiler ilki 3,5 yaşında ikinciyede 6 aylık hamile nasıl özendim bir bilseniz. Hayırlısı inşallah diyoruz ama ne yazık henüz hiç bir şey yok ne yazık okullar yarı yıl tatiline girmedende yapamayacağım tedavimi umarım iyi olur yüce rabbim yardım eder hepimize.....
günaydın kızlarrr
nasıl keyifler bakıyorum denizverdi ve baharnaz hariç sürekli kimse gelmez oldu. hayırdır herkesin işi gücü mü var?
vanilya canım ilk üç ay çok önemli biliyorsun. kendini zorlama hiçbirşey için aşırı yorulma. ani hareketler yapma. denizin dediği gibi ille bulantı olcak diye bişi yok. ve inşallah da olmaz gerçekten zor iş. benim bulantım olmuştu 8.aydan itibaren ama allaha çok şükür sadece bulantı olmakla kaldı ve istifra hiç etmedim. inşallah 30 unda kalp atışını da alacakın allahın izniyle.
Günaydın kızlarherkese sütttt
Günaydın DenizVerdi topu kim tutacak dükkanı açan ben :))
ya hocanızı kıskanıyorum sen hangi merkezdesin oraya nakil yaptırıcam :)
Tahlil sonuçlarıma yazdığın cevap için saol.
Deniz Bulut dediğin gibi dikkat edeyim. Niye geçirmemişimki CADIARZU geçirmek daha iyi olurdu galiba böyle bir risk taşımak daha kötü hayırlısı canım saol.
Canım öyle koşturacak bir atmosferde değildi sınıfımız hocamızda yeni doğum yapmış
cumartesi notlarımla gelirim
Canım Allah rahmet eylesin cenaze var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?