- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
günaydın bahar
çayımla buradayım.
vanilya sobelendinnn :) Nasılsın?
Iyiyim Baharnaz, dogrusu biraz saskinim. Baska birini sinemada seyrediyorum sanki, garip bir ruh hali icindeyim. Insallah hersey yolunda gidecek, bu saskinligim yerini mutlu bir bekleyise birakacak. Bebek beklemenin tamamen beklemekle gecen bir surec oldugunu anlamaya baslamis bulunuyorum.
Kac hafta sonra ilk kontrole gittin, bulantilar ne zaman basladi, neler oldu bu arada firsatin oldukca yazarsan sevinirim. Bir de doktorun kim oldu? ben Aynur hanimdan randevu alabildim, Semra hanim kongredeymis, digerlerinin de gunleri uymadi. Hersey yolunda giderse nerede devam edecegim konusunda fikrim yok?
Anadolu yakasinda gidecek bir doktor ararim herhalde. Bunlari dusunmek icin tabiii cok erken once bir kese, kalp atisi sonra bunlar. Gel 30 ekim gel :)
Geldim deniz Verdi canım kan sonuçlarımı aldım
ZarpDeniz :)) evet canım bizimki tanışmayla geçti bakalım bu hafta nolcak
Rutin testlerden Anti Toxoplazma IgG
Anti Toxoplazma IgM
Anti CMV IgM
Anti Rubella IgM bunların sonucu hep negatif iyi değilmi yoksa ?
sadece Anti Rubella IgG ve Anti CMV IgG pozitif bunlar iyi harhalde yukardakilerini napcam
druma haftaya perşembe gidicem
canım bu şu demek kızamık mı kızamıkçık mı ve diğer başka bir hastalığı uzun süre önce geçirmişsin (biri negatif biri pozitif olunca bu değerlerin). bağışıklığın var yani. ama toksoplazma geçirmemişsin (iki değer de negatif). bağışıklığın yok. kısaca aşısız sokak kedilerinden uzak duracaksın (genelde benim gibi kedi severler dışında herkes uzak durur zaten) ama asıl çiğ köfte, iyi pişmemiş et,pişmemiş hatta pişmiş sucuk salam vs, iyi yıkanmamış salata sebze vs yemeyeceksin. özellikle dışarıda güvenmediğin yerlerde salata, ıspanak, semizotu gibi sebzeleri yeme. evde de çok iyi yıka. toksoplazma sadece kedi köpekten değil bunlardan da geçiyor.Geldim deniz Verdi canım kan sonuçlarımı aldım
ZarpDeniz :)) evet canım bizimki tanışmayla geçti bakalım bu hafta nolcak
Rutin testlerden Anti Toxoplazma IgG
Anti Toxoplazma IgM
Anti CMV IgM
Anti Rubella IgM bunların sonucu hep negatif iyi değilmi yoksa ?
sadece Anti Rubella IgG ve Anti CMV IgG pozitif bunlar iyi harhalde yukardakilerini napcam
druma haftaya perşembe gidicem
bildiğim tüp bebekte hamile kalanlar tüp bebek doktorlarıyla devam ediyor. dışarıdan gelenler ve doğal hamile kalanlar bir üst kattaki normal kadın doğum doktorlarına gidiyor. ben memorial ın tüp bebek doktorlarını çok beğeniyorum. bence devam edeceksen bunlardan biriyle et. genelde ilk kontrole pozitif testten 2-3 hafta sonra çağırıyorlar. bir de bulantıyı bekleme. ben hemen hiç belirtim yok hamile kaldığımı anlayayım diye bulantı olsun çok istemiştim ama hiçbirşey olmadı. hatta kokuya karşı hassasiyet, önemli bir bağırsak hareketi vs de olmadı. bulantı genelde 7.- 8. haftalar başlıyormuş. ama inşallah benim gibi hiç olmaz.Iyiyim Baharnaz, dogrusu biraz saskinim. Baska birini sinemada seyrediyorum sanki, garip bir ruh hali icindeyim. Insallah hersey yolunda gidecek, bu saskinligim yerini mutlu bir bekleyise birakacak. Bebek beklemenin tamamen beklemekle gecen bir surec oldugunu anlamaya baslamis bulunuyorum.
Kac hafta sonra ilk kontrole gittin, bulantilar ne zaman basladi, neler oldu bu arada firsatin oldukca yazarsan sevinirim. Bir de doktorun kim oldu? ben Aynur hanimdan randevu alabildim, Semra hanim kongredeymis, digerlerinin de gunleri uymadi. Hersey yolunda giderse nerede devam edecegim konusunda fikrim yok?
Anadolu yakasinda gidecek bir doktor ararim herhalde. Bunlari dusunmek icin tabiii cok erken once bir kese, kalp atisi sonra bunlar. Gel 30 ekim gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?