38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller merhaba
bu ara hayatım hızlı film çekimi gibi geçiyor.yine de yazıp kaçıcam hemen.çok hı<zlı yazıyorum.yazım yanlışlarını idare edin lütfen.
bugün hem yemeğimi hazırlıyorum hem tv de sağlık programı izledin.bir bayan meme kanseri imiş.birini almıuşlar.diğeri içn de savaş veriyor.1 oğlu var.yeni bir evlat sahibi olmak istiyor.kadın kendine demiş ki. allahım benden alacağı nbenden bir parça et.lüğtfen sağlığımı bana bağışla diye.Allah o kadına sağlığını ve istediğini verir inşallah.
benim demek istediğimkızlar,güller.çok şüğkür sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyoriyi kötü tedavimizin peşindek koştuk ya da halaa koşoyoruz.ne olur ümitsizliğe düşmeyelim.evet.zarpdenizn dediği gibi umudumuzu yitirmeyelim.bir sorunumuzun olduğunu bilmek te,başlayabilmekte yarım kalsa bile bir şanstır.eğer sağlıklıysak daha ç.ok şansımız olabilir.
biz doğuştan anneyiz,kadınız...rahimlerimizde büyütemesek bile.bu bizi eksik kılmaz.
çıktım.ah bir kalabilsem daha yazacaklarıum var ama.

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: bu okuyupta ıııhh diyenlere.

Zarpdeniz canim bende hic catlak olmadi saolsun cici bi arkadasim taa londradan bana catlak kremi getirdi ama ben duzenli kullanamadim.bazen bakiyorum inceliyorum ama yok sanirim. benimde bi arkadasim iki cocuklu emzirme donemi gogus kremi hic ise yaramiyo zeytinyag sur rahatla demisti billginiz olsun.
evet hergun bakiyorumama yazamiyorum agir vasita oldugum icin cok yavasladim canim. benim henuz vaktim belli degilbakalim dogum seklim kesinlesince tarih de belli olur sanirim.ama memorial kesin dogum orda olcak kismetse
size yazarken tostumu yaktım.kötükedihüso

kolay gelsin canim kendine dikkat et

merhaba bn pc yi tekrar programlattım. bu 3 gündür bir ayaklandım tam ayaklandım. cumartesi ilk dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşmuştum. pazardan itibaren halamla bebeğin sok eksiklerini yapıyouz evde ve dışarıda. daha da yapacak çok iş var. sanırım önümüzdeki haftaya ancak bitmiş yerleşmiş olur. bebek şekeri kapı süsü aldık. o kısmı çok zevkliydi. bugün arabasını aldık. gecelik ve sabahlık aldım. hımm bir düz yeni terlik lazım. evde hala yıkanmamış eşyalar var onlar yıkanıp ütüleniyor. yarın salonun şekli değişecek. vs vs. göğüs ucu içi lansinosh işe yaramıyor mu? en başta yara olursa krem sürüp göğüs kalkanı (avent veya chicco) kullanılmalıymış. bakalım göreeğiz inşallah. bende de henüz çatlak yok. ben 5. aydan sonra palmers ın hamile kremlerini kullandım. sanırım çatlayacaksa engelleyecek ürün yok da kremler gerginliği alıyor.aman benim zaten gençlik çatleğım çok. üstüne kafayı taktığın varislerim var. onun da üstüne daha çatlağım olacaksa olsun bu yaştan sonra birkaç fazla çatlağı kafaya takamam :dance:

Son düzenleme:
deniz Bulut ne güzel şeker şeyler yapmışsın bu 3 gündür canım bebişinle sağlıkla kullanın
Hocamız göğüs hassasiyeti için karsan diye bir krem adı vermişti 7.aydan itibaren kullanabilirsiniz demişti sonrasını sormadım o hala kullanıyormu sorarım sana bilgi veririm

herkese iyiakşamlar ....
zaman degilmiş geçen ömürmüş... anladım......saatler günleri günler haftaları haftalar ayları aylar yılları kovalayıp gıderken hayata tutunmak ve dilemekten başka care yok galıba ..

cans;hüzünlenmişsin..:1hug:çareyi bulmuşsun.çaresizlikten iyidir.

:danceynamaya başlamışsın.iyi iyi.sevindim.yaşasın özgürlük değilmi?yerimseniben herşeylerini güle güle iyi günlerde kullan.keyfini sür.tadını çıkar inşallah.bebeğinle uyu bebeğinle kalk.bundan sonra hayat sizin.

SÜTLÜ BAHAR;ne haber?bizim müfredat geldi bugün.36 ay ile 72 ay arası imiş.bugün yine oyun oynadık.bunlar hep iletişim oyunlarıymış.swzin işleyişi sordum.her öğretmenişn farklı bir stili olduğunu söyledi.bugün elişi kağıtlarıyla oyuncaklar etkinliikler yapıldı.ben bu konuda yeteneksizim.bir tırtıl yaptım.aman Allahım yanımdakileri hem konuşmalarımla hem yaptığımla öldürdüm gülmekten.dedim benimgelecekteki çocuk bunu görse korkar...değil oynamak.kaçacak yer arar.ay...ne komiiiik.ne beceriksiziiiimmmm.onların tıytılı sevimli,benim ki korkunç hahahahhahahahhahaha.:roflol:

herkese kendini çooook hafif hissedeceği bir uyku diliyorum.rahat uykularınız olsun.iyi geceler...

:) Günaydın bizim müfredatta cumartesi gelir o zaman canım. tıytılının en sevimlisini bebişin sana yapar canım. Sınıfı gülmekten kırıyorsun.
Ben geceleri pek hafif uyuyamıyorum canım ya sürekli gerinme ( hamilelikte iyi değil dedikleri için doya doya gerinemiyorumda) ve uyur uyanık haldeyim. uykusuzum

yok.aslında istesem yaparım.bu hafta mesela zorlıyacağım kendimi daha iyisini yapacağım.ama işte ..sıkıcı geliyor bana.ezber yapsam daha iyi.

uyur uyanık haldeymişsin.iyi iyi.pratik yapıyorsun işte.yerimseniben zorlanmazsın bebeğin geldiğinde.senin kayınvalideler geliyordu değil mi bu hafta?

evet canım öyleydi bakalım bugün arıycam program yapmışlarmı?
elişi kağıtları kartonlar sana sıkıcı gelmez sana bence zevkle ve en güzelini yaparsın gibime geliyor resminide eklersin yaptıklarının

günaydın a.s.a.s.

sizin hoca ne kadar çok oyun oynatıyor. arada ders de çalışıyor musunuz? :uhm:azcık da ders anlatsın.

günaydın kızlarr
denizcim ben o dediklerini aldım benimde çantam neredeyse hazır sayılır birkaç eksik kaldı tamamlamaya vallahi gücüm kalmadı hemen yoruluyorum ben.

Bu arada kızlar dün gittik kontrole Mert 2.5 kilo olmuş yine yüzünü göstermedi gömmüş ve dönmemiş dönmeye de niyeti yok öyle dedi doktor. dönmeyecek diyebilirim dedi. 36. haftada gitcez sonra daha sık gideceğiz. şimdilik çok şükür herşey normal bi ara saniyelik bi yüzünü çevirdi ama yakalayamadık. gözlerini gördüm yanaklarını gördüm harikaydı herkese allah nasip etsin inşallah. bize de kucağımıza almayı nasip etsin.

alabama maaşallah mert e .. ne guzel şeyler yazmışşsın .. allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..
.denızbulut ..hazırlıklar tamam gıbı .. oğluşuna bır an once kavuşman dileğiyle ...
herkese guzel bır gunnnnnnnn ............turkbayragi

Olmayinca olmuyormus arkadaslar!
dun geceyi sanciyla gecirip kendimi hastaneye attim bu sabah, korktugum basima geldi dis gebelik hem de acik olan tupte!!! Semra hanim acil yatisimi yaptirdi, su anda 3 te ameliyata alinmayi bekliyorum 2 tupumu birden almaktan baska care gormedigini soyledi semra hanim.
Aglamaktan gozlerim aciyor, dualarinizi esirgemeyin cok ama cok uzgunum

bugün doluydum ev dolu idi.şimdi 5 dk lığına bakıyiim dedim.üzüldüm vanilya....canın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor... elimden de dilmiden de.sen sağlıklı ol.eşin sağlıklı olsun.en kısa zamanda düzelmen dileği ile.çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun arkadaşım lütfen kendine iyi bak sen iyi olursan bebeklerin de iyi ve sağlıklı olur unutma. Tüp bebekte dış gebelik olasılığıda varmış işte oda sana denk geldi çok çok geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…