selam geldim gene kimseler yokkkkk :2: :2:
herkese selammmm a.s.a.s.
Denizverdiii tatlım ben çıkınca mı yazdın şimdi göredüm valla
işe gitmezmiyiiimmm ah ahhh geç yattım biraz ondannn canım arkadaşım döktürmüşün gene şiirler şarkılar maşallah başarılı arkadaşımm :hulyalumunekankayizsmilea.s.a.s.
Vanilya cımm çok geçmiş olsun tatlım başarılı geçmesine ve tüpünün alınmamasına sevindim bak allahtan umut kesilmez canım ne olur sen moralini yüksek tut her karanlığık gecenin sabahı olur inşallah bizlerde sabahaımıza kavuşucaz a.s.:teselli::teselli:a.s.
baharnaz canım testini yaptırmışın inşallah güzel haberler verirsin bize a.s.a.s.
içimden sanada oğlan demek geldi umarım :1hug:a.s.a.s.
DenizVerdi
Çok şükür Muayene iyi geçti ölçüm 1.6 dedi gelişim 11+6 da dedi. Bebiş pek hareketli değil şeker yedirdiler biraz kıpırdadı kan testlerim 1 haftaya kadar çıkar dedi. Elevit ve Ferro-sanol demir hapı verdi cinsiyet belli değilmiş. 15 gün sonra bakalım hayırlısı canım.
Sende şiirini ve hikayeni yazıp gitmişsin. şu an hüzünlendim neden bilmiyorum
selam ayşe;
dr un sorun olmadığını söylediğine göre için rahat olsun.bazı hamileliklerde olabiliyor böyle lekelenmeler..bir arkadaşımız vardı.o da senin gibi olmuştu.birkaç haftaya kadar oğlu geliyor dünyaya.
kan pıhtılaşman mı var?bu yüzden mi hergün iğne oluyorsun?yoksa progesteron iğnesi mi?
neden sordun canım
korkuyorum ama eve geldiğimden beri bişey yok. okulda oldum olcağımı şimdi bişey yok. bu düşük yapıyorum anlamına gelmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?