38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Desteginize tesekkurler, operasyon iyi gecmis cok sukur. patlayan tup alinmis (7 saate soka girebilirdiniz dedi doktor, kendini dinleyen bir manyak olmamdan dolayi tebrikler aldim, zira hcg degerlerim cok iyi ve kanamam olmamasindan dolayi herkes herseyin iyi gittiginden cok emindi, taa ki ben agrim var degerim yeterince yuksek-6000 lerde- kese gorelim diye israr edince ortaya cikti hersey, keske ayni basariyi baska alanlarda da gosterebilsem) Aylar once cektirdigim bir rahim filminde diger tup tikali cikmisti Semra hn o yuzden ikisini de alacagiz demis bana ama acinca basinc verip acmislar, Semra hanim da acilinca birakmaya karar vermis) birakmislar(cikmayan candan umit kesilmezmis belli mi olur, belki mucize olur onumuzdeki aylarda).

Kac ay once bir tupu kapali diye agladigi seye insan bu kez bir tupum acik diye sevincten aglayabiliyormus, Allah insana birseyler ogretmek isterse cesitli yollari varmis.

Bir de dun dogumgunumdu, sular seller gibi agladim cok kotu bir gundu 20.10.2010
Bugun moralim biraz daha iyi ama sancim cok, agri kesiciler de fayda etmiyor.

sabir sabir sabir, daha da sabir bir yandan da beterin beteri var cok sukur, bir tarafta kucuk umut filizleri sabirsiz cikacak zamanlarini bekliyor. Kafam karisik, biraz mutsuzum(sukredecek cok seyim var cunku) ama umutsuz degilim, allahin izniyle saglikla gelecek birgun bizimki de insallah.

tekrar geçmiş olsun vanilya....
hayat böyle işte...daha çok şeyler öğretecek bize....yeter ki biz hevesli öğrenciler olalım.her geçen zamanla acın da azalacak.
doğum gününmüş dün.nice yıllara ...iyi ki ağlamışsın.iyi gelmiştir.ne zaman gelirse koyver gitsin..sakın tutma.
umut filizlerin zamanını bekleyedursun.sen iyileşmeye bak...:teselli:

Vanilya geçmiş olsun. Umudunu yitirmeden Allahın izniyle önce sağlığına sonra bebişine kavuşursun inşallah

DenizVerdi
Çok şükür Muayene iyi geçti ölçüm 1.6 dedi gelişim 11+6 da dedi. Bebiş pek hareketli değil şeker yedirdiler biraz kıpırdadı kan testlerim 1 haftaya kadar çıkar dedi. Elevit ve Ferro-sanol demir hapı verdi cinsiyet belli değilmiş. 15 gün sonra bakalım hayırlısı canım.
Sende şiirini ve hikayeni yazıp gitmişsin. şu an hüzünlendim neden bilmiyorum

Son düzenleme:
güller gece uyanık olan varsa bugünkü yemekteyize bakabilir.biraz vitamin alırsınız.ben çok aldım.hahahhahahaha

hemmen kaçıyorum.baharcım sonra yazarım.şiir ve hikaye bana ait değil.ama yine de okuyunca kopyaladım.
sen daha duuuurr. daha çok hüzünleniceksin.durup durup ağlıyacaksın.hormonlar değişecxek.kaçtımmm

selam geldim gene kimseler yokkkkk :2: :2:
herkese selammmm a.s.a.s.

Denizverdiii tatlım ben çıkınca mı yazdın şimdi göredüm valla
işe gitmezmiyiiimmm ah ahhh geç yattım biraz ondannn canım arkadaşım döktürmüşün gene şiirler şarkılar maşallah başarılı arkadaşımm :hulyalumunekankayizsmilea.s.a.s.

Vanilya cımm çok geçmiş olsun tatlım başarılı geçmesine ve tüpünün alınmamasına sevindim bak allahtan umut kesilmez canım ne olur sen moralini yüksek tut her karanlığık gecenin sabahı olur inşallah bizlerde sabahaımıza kavuşucaz a.s.:teselli::teselli:a.s.

baharnaz canım testini yaptırmışın inşallah güzel haberler verirsin bize a.s.a.s.
içimden sanada oğlan demek geldi umarım :1hug:a.s.a.s.

burdayım burdayım..tesadüfün de böylesi...ben çöpü indirdim kociyi annesine gönderdim.bakayım dedim.seni gördüm.şimdi
lülülülülülü

yok beee... şiir,hikaye benim değil.işte umut olsun diye okuduğum yerden kopyaladım...

evet... evet. baharın erkek yerimseniben

canım 11 +6 ha... o kadar oldunmu sen yaaa...zaman ne de çabuk geçmiş. tabiii uzaktan bakana.bir daha gittiğinde yanında çikolata götür.çikolata yiyince de hareket ediyormuş bebekler.

slm arkadaslar bir sorum var sizlere.4haftalık hamileyim.karnımda ara ara ağrım oluyor ama çok az.çok akıntım oluyor ped koymak zorunda kalıyorum. hergün tutunsun diye iğne oluyorum.bugün tuvalet kağıdında söylemesi ayıp silince nokta kadar kahverengi lekem oldu.doktorum sorun yok dedi ama ben telaşlandım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

selam ayşe;

dr un sorun olmadığını söylediğine göre için rahat olsun.bazı hamileliklerde olabiliyor böyle lekelenmeler..bir arkadaşımız vardı.o da senin gibi olmuştu.birkaç haftaya kadar oğlu geliyor dünyaya.
kan pıhtılaşman mı var?bu yüzden mi hergün iğne oluyorsun?yoksa progesteron iğnesi mi?

bu kadar hüzün yeter......

Yaşlı adam ölüm döşeğindeydi...

Artık son dakikalarını yaşıyordu...

Hasta yatağında yatarken birden mutfaktan gelen
kokuyu duydu, en sevdiği çikolatalı kurabiyelerin kokusu...

Birden gözleri aralandı,
Kendini ayağa kalkacak kadar güçlü hissetti...

Bu şaşılacak bir şeydi, ölmek üzere olan adamı ayağa kaldırmaya kurabiyelerin kokusu yetmişti...

Duvara tutunarak merdivenlere kadar yürüdü...
Basamakları ağır ağır inerken sanki mutfağa değil hayata yaklaşıyor gibi heyecanlıydı.. .

Nihayet mutfak kapısına kadar geldi...
İşte masanın üzerindeki tepside onlarca çikolatalı kurabiye,
tam karşısında duruyordu...

Son gücüyle masaya yaklaştı, o kurabiyelerden bir tane ağzına atabilse sanki
ömrüne ömür katılacaktı...

Bir tane almak için elini uzattı...

Ama birden karısı yetişti ve eline vurdu:

"Çek elini bakayım... Onlar cenaze için..."

progesteron iğnesi oluyorum cnm.

ah bulut 43beeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşş.
seni gidiiiiiiiiiiii
nerelerdesin sen bakıyiiimmmklava:

korkuyorum ama eve geldiğimden beri bişey yok. okulda oldum olcağımı şimdi bişey yok. bu düşük yapıyorum anlamına gelmez sanırım

korkuyorum ama eve geldiğimden beri bişey yok. okulda oldum olcağımı şimdi bişey yok. bu düşük yapıyorum anlamına gelmez sanırım

korkma korkma :teselli:kıpkırmızı kana dönmedikçe korkma...kahverengiden korkma.hoş!kırmızı ile devam eden hamilelikler de var.bol dua et ..sabırlı olmaya çalış...biraz fazlalaşırsa uzan istirahat et.ağır kaldırma...tekrar dr unu ararsın...

ii akşamlar çıkmışsın göremedim ve yetişemedim sana:)
istdayım işe girdim geç geliyorum evle uğraş zaman geçiyor.Bu ara 2 ayda kötü günler geçirdim ama seni hep merak ediyorum geniş bi zamanımda daha uzun yazarım öpüyorum

sevgili vanılya ... maalesef kelımelerın çaresizliğini hissettirdiği anlardayız... cok üzgünüm .. ama sana buyuk geçmiş olsun dıyorum .. yaşadıkların cok acı ..bılıyorum ..tıpkı kumdan yapılan kalelerın hoyrat dalgalarla yıkılması gıbı ... ama hayat devam edıyor ..umutlar devam edıyor ..
........ben herseyın yoluna gırecegıne ve yenıden senın ve eşinin iskoç şatoları gıbı yuzyıllık sağlam kuleler kuracagınıza inanıyorum ...
.......her şey gonlunce olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…