38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok üzüldüm vanilya bende şimdi gördüm umarım ameliyatın iyi geçmiştir. kısmetde kaderde ne varsa onu yaşıyoruz inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun allah dayanma gücü sabır versin canım.

selam güzeller
akşam akşam geldim sizi bi okudum kimseler kalmamış bu saate :2:

ama size şimdiden yarının günaydını yollayım bari hepinize :lepi: a.s. :1hug:

vanilya cımm çok geçmiş olsun tatlım inanki çok üzüldüm ama gerçekten söyleyecek çok şey yok inşallah sana bi şey olmasın :çok üzgünüm::teselli::teselli: umarım operasyon iyi geçmiştir tekrar geçmiş olsun :teselli:

alabamam maşallah oğluşuna yanaklarını öp öp bitireme doğunca inşallah :1hug:a.s.

denizverdi maşallah arkadaşım aksiyon çook süpersin sakın tırtıl yapma bebeğe öğrenene kadar :1hug: a.s.
zarpdeniz yokmuş bugünn hazırlanıyo sanırımm buraya a.s.

denizbulutt oğluşun adı belli oldumu ben en son Arda da bıraktım ama bilemedim a.s.
merye sen nerdesin ya iyimisin?
a.s.
patiklerrr nasılsın?a.s.

günaydın a.s.a.s.

sizin hoca ne kadar çok oyun oynatıyor. arada ders de çalışıyor musunuz? :uhm:azcık da ders anlatsın.

sorma deniz...tam bana göre bir hoca...zemuszemusders mi?yapmazmıyız.anlatıyor anlatıyor tabiii hocamız ders.ödev de veriyor bize..araştırmalar yapıyoruz,drama yapıyoruz.canlandırıyoruz.
senden ne haber?artık son zamanlarda daha çok canın sıkılmaya başlar.herşey tamamlanır alacak,yapacak bişey de kalmaz.az eksik bırak o günlere.yerimseniben

maşallah Mert beye..sanırım senin sezeryan olacak.her şekilde hayırlısı.:ecrin_bebek:

hocam bugün daha neşeliymişsiniz.

Günaydın Deniz Verdi
Herkese Günaydın

Vanilya çok geçmiş olsun çok üzüldüm hayırlısı canım. İnşallah en kısa zamanda toparlarlanırsın.

günaydın baharcıma.s.

Günaydın canım bugün dr randevum var 2li testim var inşallah güzel haberlerle gelirim duanı eksik etme canım. Dün yine akşam üzeri çok kötü oldum bulantı, böğürtü birde başağrısı eklendi gece bile tuvalete kalkıyorum pat başım ağrıyor zaten uykusuzum birde başağrısı başladı. Bulantıların böğürtülerin sıklığı azaldı ama şiddeti aynı geliyor. Bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır.

hadi canım.hayır haber getir bize.sonuç hemen alınıyormuydu ki?beklemek gerekmiyormuydu?
dualarım herkes için.başağrın sanırım uyku düzeninin bozulmasından.bende de öyle olur.bir de yemek saatimi geçirince müthiş ağrır.hemen sinyal verir.bana birşeyler ver diye.inşallah zamanla azalıcak sonra da geçicek arkadaşım.
bulantılara ;üzgünüm bişey diyemiyorum...inşallah üç ayın sonunda ferahlarsın.sendeki o böğürtüleri yaşayabilmek için yıllarımı verdim ama bak görüyorsun.şimdi kuyruğu kurtarmaya bakıyoruz...sabır arkadaşım sabır..sen böğürdükçe bebeğin sana sımsıkı tutunuyor.böyle düşünmeye çalış.:1hug:

Desteğin için saol canım. İnşallah beklenen, umud edilen herşey herkes için güzel olur...

çok geçmiş olsun vanilya.ne denir ki böyle zamanlarda???hep yaşadık benzerlerini.sabır arkadaşım.inan mükafatı alınıyor mutlaka.

Son düzenleme:
Üzülme kahretme kaybettin onu diye
Kendini yok etme artık yok diye
Yazıktır canına ömrüne yazık
Hediye tanrıdan bu can hediye
Yazıktır ömrüne canına yazık
Hediye tanrıdan bu can hediye

Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor
Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor
Üzülme kahretme ağlama
Hayat devam ediyor

Çıkmaz bir sokağa giripte kalsanda
Pişmanlık duyduğun bir hata yapsanda
Ümitler bizimdir çareler bizim
Gönülden çok derin yaralar alsanda

Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor
Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor
Üzülme kahretme ağlama
Hayat devam ediyor

tuhafiyeciyim ben. akşamüstü oturuyorum pencerenin kıyısında. kızlar avluda sek sek oynuyorlar. oğlanlar bilye. insanlar dolanıyor caminin çevresinde. tekir ile sarman tetikte. canım sıkkın. boşa gitti galiba hayat. bunları düşünürken ben, bir sade kahve getirdi. yüzüme baktı gülümsedi. kokusunu leylaklar gibi bıraktı, çıkıp gitti odadan. akşamüstü oturuyorum pencerenin kıyısında. yarın onaracağım bahçedeki salıncağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…