günaydın a.s.a.s.
sizin hoca ne kadar çok oyun oynatıyor. arada ders de çalışıyor musunuz? :uhm:azcık da ders anlatsın.
günaydın kızlarr
denizcim ben o dediklerini aldım benimde çantam neredeyse hazır sayılır birkaç eksik kaldı tamamlamaya vallahi gücüm kalmadı hemen yoruluyorum ben.
Bu arada kızlar dün gittik kontrole Mert 2.5 kilo olmuş yine yüzünü göstermedi gömmüş ve dönmemiş dönmeye de niyeti yok öyle dedi doktor. dönmeyecek diyebilirim dedi. 36. haftada gitcez sonra daha sık gideceğiz. şimdilik çok şükür herşey normalbi ara saniyelik bi yüzünü çevirdi ama yakalayamadık. gözlerini gördüm yanaklarını gördüm harikaydı herkese allah nasip etsin inşallah. bize de kucağımıza almayı nasip etsin.
alabama maaşallah mert e .. ne guzel şeyler yazmışşsın .. allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..
.denızbulut ..hazırlıklar tamam gıbı .. oğluşuna bır an once kavuşman dileğiyle ...
herkese guzel bır gunnnnnnnn ............turkbayragi
günaydın baharcıma.s.
Günaydın canım bugün dr randevum var 2li testim var inşallah güzel haberlerle gelirim duanı eksik etme canım. Dün yine akşam üzeri çok kötü oldum bulantı, böğürtü birde başağrısı eklendi gece bile tuvalete kalkıyorum pat başım ağrıyor zaten uykusuzum birde başağrısı başladı. Bulantıların böğürtülerin sıklığı azaldı ama şiddeti aynı geliyor. Bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır.
hadi canım.hayır haber getir bize.sonuç hemen alınıyormuydu ki?beklemek gerekmiyormuydu?
dualarım herkes için.başağrın sanırım uyku düzeninin bozulmasından.bende de öyle olur.bir de yemek saatimi geçirince müthiş ağrır.hemen sinyal verir.bana birşeyler ver diye.inşallah zamanla azalıcak sonra da geçicek arkadaşım.
bulantılara ;üzgünüm bişey diyemiyorum...inşallah üç ayın sonunda ferahlarsın.sendeki o böğürtüleri yaşayabilmek için yıllarımı verdim ama bak görüyorsun.şimdi kuyruğu kurtarmaya bakıyoruz...sabır arkadaşım sabır..sen böğürdükçe bebeğin sana sımsıkı tutunuyor.böyle düşünmeye çalış.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?