38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

peki peki öyle olsun.boshayallersmile

o zaman...geçmiş olsun....senağlama

şutarafagitti

38in güllerine en taze günaydınlaropuyorumnanaktan

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gününüz aydın huzur dolu bir gün olsun

Denizverdi bu sana,a.s. seninkiler harika kokuyordu, aldim hepsini....

Bu da diger citirlara.a.s.

Kindersmscim, daha 4 neki canim, devam et bence, gencsin guzelsin... Hem psikolojik hem de maddi olarak hazir oldugunda tekrar deneyin, benim yakin arkadaslarimdan birisi bir kac gun once 7.denemesinde donmuslarla pozitif sonucu aldi. Size sorunun tam olarak ne oldugunu soylemisler miydi? Hos bazen hersey normalken sorun bulunamazken de olumsuz oluyorda...Ama hemen pes etme derim canim.kaydirigubbakcemile5

Patikler, sunumunuz umarim cok basarili olmustur canim.:lepi:

Hulya, ne zaman basliyorsunuz? Sonuclari doktorunla degerlendirdiniz mi?

Sevgiler herkeseopuyorumnanaktan

Günaydın herkese

DenizVerdi nasılsın? Dolabınızın motorunda problem vardır şu an garanti kapsamında olduğu için vakit kaybetmeden servisi ara canım bence. Kurs içeriğmiz farklı gidiyor evet hoca bize geçen yılki 0-6 yaş eğitimini veriyormuş şimdilik ders içeriği belli olmadığı için dedi Bizde iyi dedik Dün Döllenme, Gebelik ve Gebelikle ilgili konulara giriş yaptık gebelikteki hastalıklar vs.Hocamızda evet yeni doğum yaptığı bilgilerini taze taze paylaşıyor :)

ZarpDeniz sen nasılsın ? Kurs içeriğimiz Denizverdininkinden farkı Gebeliğe değindi bu haftasonuda. Su konusunu aydınlatayım. Yeni doğan bebişin bıngıldağı çöktüyse bebek susuz kalmış demek oluyormuş anne bol bol su içmesi gerekiyormuş ordan anlaşılıyormuş su ihtiyacını süten alıyormuş. Ancak her beslenmeden sonra 1 çay kaşığı ağzına su bırakabilirsiniz dedi. 6. aydan itibaren beslenmesini oturtururken gece su verebilirsiniz dedi içmesi için belki biliyorsundur ama yazayım dedim canım ben bilmiyordum

Hocamız taze doğum yaptığı için birde şöyle bir fikir verdi kadınların gebelikte çatlamak kabusu oluyormuş. 4.ayda itibaren zeytinyağı ile göğüs üstünden diz kapağına kadar her yerini her akşam sürmüş. Hiç çatlağı olmamış. Badem yağı özellikle göbekteki tüylenmeyi artırdığını için tavsiye etmedi.

Kindersms bence her açıdan hazırsan umutsuzluğa düşmeden pozitif düşünerek tedavine başlamalısın

patikler sanada kolay gelsin

baharcım iyiyim iyi.çok şükür bu günlere...:Saruboceq:
bence sen şimdiden bir iki oyun iste hocanızdan.yoksa göbüşün büyüyecek sakınacaksın.giremiyeceksin oyunlara.gerçi bizde var koca göbişli bir bayan.sanki çok büyük olunca daha bir garanti gibi geliyor.ama 8 haftalık var bir de.onun ki muallaktaymış.çok rahat davranıyor.ben rahatsız oluyorum.ben hep çıkarıyorum onu oyundan kıymetini bil diyorum.daha küçükler tabiii.yolun başındalar.
sen şimdi pratiğini yaptığın hamileliğin anatomisini görüyorsun ha...yerimseniben
canım;dolabın motorunda bir sorun yok.servise söylemiştim.öyle ses olduğu zamanlar buz kırmaya geçiyormuş...

ZARPDENİZ,bende teşekkür ettim çiçekler için ...

hocam;dün gittiğim kurs kişisel gelişim kursuydu.bunu bahar da sormuştu.insan psikoöojisi hakkında bilgiler veriliyor.nerede nasıl davranmamız konusunda,artı ve eksi davranışlarımız hakkında,insnanların kadın ve erkeğin birbirini nasıl tamamladığı hakkında,,,,,.böyle konular..
örnek te verdi.arnavutça hocaları varmış kursun.biraz hiddetliymiş.en küçük olumsuzlukta çok sert bir şekilde cevap verebiliyormuş.ama bir karısı varmış.diyor bir görseniz nasıl mülayim.karşıdan görseniz asla bu iki kişi bir arada yaşayamaz dersiniz.ama öyle değil.
su dan da örnek verdi.H2 o1,biri yanıcı biri yakıcı madde.ikisi birleşince hayat kaynağı oluyor.tabiii belli oranda.demek herşey oransal.bu su örneğini çok sevdim.o halde kötülük yok.bizler oranlarını bilmeyince tatsızlıklar oluyor.bu oranları öğrenmek için de çok okumak lazım.doğruyu aramak lazım...bana öyle geliyor.

Denizverdi buzdolabının motorunun sesine takıldım buzmu kırıyormuş CADIARZU ilk defa duydum benimkide arada garip ses çıkarıyor daha önce çıkarmıyordu bende acaba çok doldurduğum için isyanmı ediyor diye düşünmüştüm :))

Kişisel gelişim kursunda çok ilginçmiş canım

Etkinliklerimiz hoplamalı zıplamalımı olcak bilmiyorumki canım

canım seninki isyan ediyor olabilir.o kadar şey yaptın doldurdun.bende yapıyorum ama.benimkinin doluluğu genelde bir iki haftada boşalan yerlerini başka birşeylerin aldığı şeyler.hem öyle tıkabasa doldurnak doğru değilmiş.tv de öyle demişlerdi.bilmem ne kadar doğru.dolaptakilerin arasından hava akımı geçmeliymiş

evet... bu kursun faydalı olacağına inanıyorum.pazar tekraraları daha kalabalıktı.insan kendini ifade edebiliyor.

hadi... sen şimdi sütüne...sütlü baharyerimseniben

selam kızlar hepinize iyi haftalar olsun.

Hülyacım bi şekilde sonuc almana ve birdahaki hamileliğinde en azından bu bilgilerin kılavuz olmasına çok sevindim. hayırlısı olsun. en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.

kinders gelmişsin hoşgeldin geçmiş olsun bence de sakın pes etme. denemeye devam. bak Heradamız son denemem diyordu allah verdi dileğini çok şükür.

hepinizi öpüyorum herkese kolay gelsin

Baharnaz, su bilgisi icin cok tesekkurler. Gercekten yararli kurslar, yararli bilgilerin devamini bekleriz. Zeytinyagini duymustum, badem yagini da duymustum ama simdi zeytinyagi kullanmanin daha iyi oldugunu sayenizde ogrenmis olduk, sagol. kaydirigubbakcemile3

Denizverdi, eger cok ses cikariyorsa bence de servis gelip bir baksin, daha kesin olur. Eger sorun varsa buyumeden cozulmus olur.yerimseniben Buzdolabi ile ilgili servise gelenler bize, meyve ve sebzeleri sadece beyaz renkli posetlerde muhafaza edilmesi gerektigini ve arka fondaki hava deliklerine yakin yiyecek konulmamasini, onlarin onunun kapatilmamasi gerektigini soylemislerdi, mutlaka biliyorsunuzdur ama hatirlatayim dedim.

Deniz bulut, Alabama, Merye, catlaklariniz var mi? Umarim yoktur ama bakin Baharnaz yazmis, zeytinyagi surmek gerekiyormus, sonrada gurese gidersiniz artik.yerimseniben

ZarpDeniz dolabın arkasındaki bütün delikleride kapatıım canım hava almasın diye .))))))))

Patiklerimm kolay gelsin tatlımmm yoğunluğun hemen geçsin hemen bitir emii a.sa.s.

Waters sen nasılsınn tatlımmm?:1hug:
Hülya cımm tahliller tamam şimdi gelsin bebek artıkk :1hug: a.s.

Kinders'cim bir 15-20 gün böyle gidecek maalesef. Sonucu iyi olsun da.. Sen nasılsın? Size de yasaklamışlar işten girmeyi e mi? Tamamen interneti mi yasakladılar yoksa belli başlı siteleri mi?

patikler sen de uğramışsın bugün.selamlaaaarrr

Evet canım, metrobüsteydim oradan okudum sizi. Ama birşey yazamadım. Sen nasılsın canım, kursundan bahsetmişsin. Konusu güzelmiş. Ne güzel şeyler öğreniyorsundur kim bilir?

Ayy sorma canım ya, karşımızda insanlar 15 dk.lık sunum yaptırdılar hepimize. Puanlar verildi. Ben başarılıymışım herkes öyle dedi. :) Çok heyecanlananlar oldu. Tabii ben de heyecanlandım ama öğretmen dinleyenlere nasıl olduğumu sorduğunda herkes rahat sunduğumu söyledi. Yani heyecanımı çaktırmamayı başarmışım demek ki...

Sağ ol Bahar'cım, çok öptüm seni.kaydirigubbakcemile5

Selam güzeller
olumunekankayizsmile
geldim eve size bakıyorum bi tarfatanda yemek hazırlıyorum süperim dimi bide bebek yapsaydım daha bi süper olacakatım :2:mafoldumben

Patiklerim sunumun başarılıymış tebrikler canımmm :lepi: işyerinde internet serbest tatlım ama bir ağırlaştırmışlar ki sorma kadınlar kulubü hiç açılmıyor yasaklanmış diğer sitelerede bi bakayım dersen girene kadar bezdiğin için bırakıyosun işle ilgili olan bağlantılar süper kafamçokkarıştı

zarpdeniz hazırlıklara başladın mı hem taşınma hem burası çok yorma kendini emii :lepi::teselli:

Denizverdiii hamarat kadınım kurslar süpermiş hadi bakalım öğrendiklerini bizede aktar emi faydalı bi kurs :teselli: a.s. bu kupa sana bu emeklerin için canımmm :hooray::hooray:

alabamam sende çok girmiyosun nerelerdesinnn denizbulutla ne zaman buluşacaksınız aynı hastane demi olucak son kararlar neler ?
:teytey:

Canlarımmm
4.denemem oldu ama sizler iyiki varsınız bazen her şeyi çekip bırakasım geliyor ama sizler bana destek olduğunuz sürece inşallah olur olsun be arkadaşlarım herkesin olsunn lütfennn :çok üzgünüm:senağlama:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin arkadaşım gerçektende birbirimize destek olduğumuz için bu kadar sabırlıyız benim 7. denemem olacak nasıl korkuyorum bir bilsenizsenağlamadelikafadulden

Kizlar Gunaydina.s.

Kindersms ve Bluestar, bu tedaviler deneme sayisina bakmiyor arkadaslar. Dogru zamanda, dogru yumurta, dogru spermin bulusmasi ve Allah'in da takdiri... Ana foruma bir bayan 20 yil sonra bebegine kavustugunu yazmis okudunuz mu? Bir zamani var sanirim her ne kadar artik 38'lik 40'lik citirlar oldugumuz icin cok beklemek gibi bir luksumuz yok ama UMUT hic bitmiyor.kaydirigubbakcemile5

Patiklercim, aferin sana!:hooray::içelim:

Sevgiler hepinize...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…