- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Kizlar Merhaba,
Siteye bir kac gun yazamadim. Esyalarimiz toplandi, evde konusurken sesimiz yanki yapiyor. Neler biriktirmisim bir bilseniz...Tasinmadan once bir cogunu ayikladigimi zannediyordum, arkasi kesilmedi. Simdi evrak islerine iyice agirlik verdik, ne cok sey istiyorlar gumrukten...kafamçokkarıştı
Herkese iyi haftasonlari dilerim.opuyorumnanaktan
merhaba opuyorumnanaktanay toplanma deme bana toplanma deme mafoldumbenevi görsen yeni taşınmız gibiyiz -tatlicadiarzu-inşallah 1-2 hafta daha gelmez batum eyvahedigeldismile(hehhe böyle de şehir adı oldu!)
Zarpdeniiiiiiiiiiizzzzzzzzzz
kayıp hocamızı bulduuuuuuuuuummmmm
Evet Denizverdi, kayip degildim ama yogun bir kac gun gecirdik. Simdi buradayim, yakinda oradayim.yerimseniben
gel,gel....bak.! kocaman açtım kollarımı.gel.:lepi: resimdekinden daha fazla açtım ben.
zarpdeniz, evet devlet karşılıyor ama ben fraxparine kullanıyorum.pahalı bir iğne.tanesi 9 lira.ama karşılamasa da el mecbur alacaktım.verdiğim milyar milyar tedavi paralarının yanında devede kulak bu para.göbeğimde artık yumrular oluştu.bazen o yumrular sivrisinek ısırmış gibi 3-4 cm çapında kabarıp kaşınıyorlar.ama napalım el mecbur işte.ben bilmiyordum 30. haftadan sonra kanamaya sebep olduğunu kan sulandırıcıların.ama zaten evdeyim.heyet raporluyum.benim tek derdim kabızlık.geçen pazar neredeyse hastaneye lavmana gidiyorduk.şimdi biraz daha iyiyim.kayısı hoşafı içmekten,kayısı ve incir yemekten içim dışıma çıktı.tatlıyı hiç sevmem çünkü.hamilelikte de neredeyse tiksindim diyebilirim.bu yüzdende az kilo aldım sanırım.
sana da tekrar bol şanslar arkadaşım.hepiniz hep dualarımdasınız.hemen her ezanda dua ediyorum hepinize/hepimize.allah insanları evlat hasretiyle sınamasın.
herkese günaydınlar, iyi haftasonları.
sende olmasan deniz beni kimse hatırlamayacak.birkaç kez tek tek isme hitaben yazdım ama kimse oralı olmadı.bende muhabbetin dışında kaldığımı düşünüyorum.sadece okuyup çıkıyorum.arada seslenen olursa cevap veriyorum.:gitme:
deniz, evet zaman çabuk geçiyor.alabama ve sen 27 haftalardayken ayy zaman geçer mi diyordum?ben şimdi o günleri gördüm.şimdi ki hedefim 34.geçmez ya zaman.....bilmiyorumkismile
ben 36. haftayı doldurmayı dört gözle bekliyorum.çünkü kan sulandırıcıyı 36. haftada bırakacağım.artık karnımda yer kalmadı.bugünden itibaren bacaklardan vurulmaya başlayacağım.oğlum sağlıklı olsun da napalım katlanacağız.
ben daha hiçbir şey almadım oğluma.şu an bebek odası için karar verme aşamasındayım.sanırım 2 hafta sonra alışveriş yapacağım.bir de doğum fotoğrafçısını araştırıyorum.içimde kalan çok şey vardı.yıllardır doğum fotoğrafçılarının sitesini inceler dururdum.15 sene sonra bu kadarı da olsun değil mi?
zarpdeniz, sağlıkla gel inşallah.tedavinde de başarılar dilerim.
herkese sevgiler......a.s.
herkese günaydınlar, iyi haftasonları.
sende olmasan deniz beni kimse hatırlamayacak.birkaç kez tek tek isme hitaben yazdım ama kimse oralı olmadı.bende muhabbetin dışında kaldığımı düşünüyorum.sadece okuyup çıkıyorum.arada seslenen olursa cevap veriyorum.:gitme:
deniz, evet zaman çabuk geçiyor.alabama ve sen 27 haftalardayken ayy zaman geçer mi diyordum?ben şimdi o günleri gördüm.şimdi ki hedefim 34.geçmez ya zaman.....bilmiyorumkismile
ben 36. haftayı doldurmayı dört gözle bekliyorum.çünkü kan sulandırıcıyı 36. haftada bırakacağım.artık karnımda yer kalmadı.bugünden itibaren bacaklardan vurulmaya başlayacağım.oğlum sağlıklı olsun da napalım katlanacağız.
ben daha hiçbir şey almadım oğluma.şu an bebek odası için karar verme aşamasındayım.sanırım 2 hafta sonra alışveriş yapacağım.bir de doğum fotoğrafçısını araştırıyorum.içimde kalan çok şey vardı.yıllardır doğum fotoğrafçılarının sitesini inceler dururdum.15 sene sonra bu kadarı da olsun değil mi?
zarpdeniz, sağlıkla gel inşallah.tedavinde de başarılar dilerim.
herkese sevgiler......a.s.
Altinyunus, Icinde ukte kalmasin canim, tum hayalini kurdugun, ozendigin herseyi yap. Kesinlikle hepsini hakediyoruz. Her gun igne yapmak, Allah cokkk kolaylik versin, eminim bu haftaya kadar yapacak yer kalmamistir. Devlet igneni karsiliyor mu, cok da ucuz bir igne degil, Fragmin diye dusunuyorum? 30'lu haftalarinda normalden cok daha dikkatli ol cunku kan sulandirici kanamaya neden de olabilirmis, mutlaka bundan bilgin vardir ama yazamadan edemedim. Ben de gebe kalirsam senin gibi kan sulandirici yapilacak. Tekrar cok kolay gelsin ve Umut'a bol bol yarasin. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
zarpdeniz, evet devlet karşılıyor ama ben fraxparine kullanıyorum.pahalı bir iğne.tanesi 9 lira.ama karşılamasa da el mecbur alacaktım.verdiğim milyar milyar tedavi paralarının yanında devede kulak bu para.göbeğimde artık yumrular oluştu.bazen o yumrular sivrisinek ısırmış gibi 3-4 cm çapında kabarıp kaşınıyorlar.ama napalım el mecbur işte.ben bilmiyordum 30. haftadan sonra kanamaya sebep olduğunu kan sulandırıcıların.ama zaten evdeyim.heyet raporluyum.benim tek derdim kabızlık.geçen pazar neredeyse hastaneye lavmana gidiyorduk.şimdi biraz daha iyiyim.kayısı hoşafı içmekten,kayısı ve incir yemekten içim dışıma çıktı.tatlıyı hiç sevmem çünkü.hamilelikte de neredeyse tiksindim diyebilirim.bu yüzdende az kilo aldım sanırım.
sana da tekrar bol şanslar arkadaşım.hepiniz hep dualarımdasınız.hemen her ezanda dua ediyorum hepinize/hepimize.allah insanları evlat hasretiyle sınamasın.
herkese sevgiler demişsiniz bir parça aldım.a.s.dayanamam çünkü sevgi kelimesine.
adıma yazılan her iletiye cevap yazmışımdır..kimsenin selamını geri çevirmemişimdir.muhabbetin dışında olduğunuzu siz söylemişsiniz.
umarım hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur.sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?