38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

doğrusun haklısın.şöyle bir düşündüm de hiç Hanım dediğim birinden harçlık almadım.amaaann zaten ben pek Hanım da diyemem.
denizcim.harçlığı kaybedeceğimi anlayınca sana HANIMlığı kondurmaktan vazgeçtimsempatiksalakcinni sen en iyisi bizim ansiklopedi kadınımız olarak kal.

gerçekten istermisin siz diye hitap etmemi.hoşuna gider mi?vallahi yazması zor geliyor.Allah Allah??
ama istiyorsan onuda öğrenirim..
ne yapalım şimdi.deniz annemizi üzmiyelim.hayırlısı ile bir bibilisini dünyaya getirsin de..değil mi zarpdenizyerimseniben

evet,o çorapların çok zor giyildiğini duymuştum.ama faydalı oluyormuş.yavaşçacık aheste aheste giyiver.bacacıklar dombili mi?o zaman daha da zor olur.iğneden iyidir ama...ben haptan sıkıldım.sen iğneden kurtulacaksın işte..

Son düzenleme:
oooooooooo.ESTERYA;maşallah maşallah.seni görmek ne güzel.ama ben hemen kaçacağım..az sonra..
iyimisin canım. ömerin iyimi? biyüyormu sağlıkla.
tekrar hoşgeldin.a.s.
sahi işe başladın mı?

selamlar arkadaşlar.haziran ayından herkesi takip ediyorum.burada acılarınızı mutluluklarınızı çok samimi bi şekilde paylaşıyorsunuz.gelelim bana,37 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.yeni bir evlilik yaptım.bebek istiyoruz.mayıs ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebeği kaybettik.o zamandan beri biz de uğraşıyoruz.herşeyin bir zamanı var diyorum.hepimize bol şanslar ve inancımızın hiç bitmemesi dileğiyle.

benimde aynı seyler basıma geldi cnm ilk evliligimden bir oglum var ikinci evliligimde iki gebeligim kalp atımı olmadıgından sonlandırıldı. 3. gebeligimde kan sulandırıcı igne kullnadım ve oglumu kucagıma aldım. Sana gebeligin sonlandırıldıktan sonra testler yapıldı mı?

oooooooooo.ESTERYA;maşallah maşallah.seni görmek ne güzel.ama ben hemen kaçacağım..az sonra..
iyimisin canım. ömerin iyimi? biyüyormu sağlıkla.
tekrar hoşgeldin.a.s.
sahi işe başladın mı?

Merhaba canım bende tekrar aranızda oldugum icin mutluyum,
Omerim buyuyor cok sukur bende işe döndüm artık, oglumu evde bırakıp gelmek cok zor geliyor.

Esterya hoşgeldin canım.Nasılsın?Ömer büyümüştür canım.Tabiki ilk zamanlar çok zor oluyor ama sen sanki erken başladın işe.Gerçi tam da hatırlamıyorum kaç aylık oldu Ömer şimdi?

hayır canım.dr bunun çok normal olduğunu.her 4 kadından birinin düşük yaptığını ve tekrar kendimizi sıkıntıya sokmadan denememiz gerektiğini söyledi.sanırım stres yaptıkça daha da zorlaşıyor.mayıstaki hamileliğim tesadüfen oluşan bi hamilelikti üstelik.denemeye devam...

esterya'cım ayrıca çok sevindim senin adına.ne güzel oğluşunu kucağına almışsın.dilerim isteyen herkes bu mutlu sona ulaşır.

.. evet canım tastamam dogru hatırlıyorsun ..eşım şubatta gelecek .. agustos ayında ordaydım ..bır sey cıkmadı .. açıkcası bır daha gıtmeyı gozum kesmıyor . bır de sevemedım oraları..şubatta eşım geldıgınde kolundan ttutugum gıbı dogru dr a goturecegım .. hamıle kalmak konusuna gelınce 4 -5 denememızde oluyor .ama sonu gelmıyor .. bu arada en son 2009 hazıranında hamıle kalmıstım .. sonra tup denedık falan ..hala bır sey yok .. eşimin morfolojısı cok kotu .. tabıı bu da cok buyuk etken ..

cok tesekkur ederım esterya .. ınşallah ben ve tum arkadaşlarımız mutlu sona ulaşırız .. senı takıp etmıstım ..hatta sanırım 2010 mart annelerı topıgınde sen de vardın ..ve ne yazık kı bebeklerını kaybetmıstın .. bır sure sonrada ben kaybemıstım bebegımı .. neyse hatırlamayalım bunları .. inşallah allah bır daha nasıp eder .. guzel ogullarınla beraber mutlu bır hayat dılerım .esen kal ..

İyi akşamlar

cans teşekkürler canım benimde eşimin morfolisi çok sıkıntılıydı canım bence eşin şubatta gelince ikna edip fazla zaman kaybetme benimde eşimi ikna etmem zaman almıştı.

hayatkavuniçi inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

denizverdi buldunmu çocuk oyunları . bulmuşsundur bulmuşsundur :)

Esterya hoşgeldin canım.Nasılsın?Ömer büyümüştür canım.Tabiki ilk zamanlar çok zor oluyor ama sen sanki erken başladın işe.Gerçi tam da hatırlamıyorum kaç aylık oldu Ömer şimdi?

Merhaba canım Omerim 15. haftasına girdi buyuyor cokm sukur. 13 hafta izin yaptıktan sonra işe basladım. Cok cabuk geçti hatta izinde oldugum halde haftada 2 gun 3 er saat işe gittigimden belkide fazla vcabuk geçti gibi geldi bana
ve Omer'in dogumu bakımı derken buraya yazmaya pek fırsat bulamadım dogrusu.

Ama inanın hep aklımdaydınız.. Hepiniz icin dua ettim ameliyat masasında..

Günaydın

DenizVerdi bikaçgündür sabahları dükkanı açmıyorsun canım şaşırtıyorsun beni
bu çiçekler senin için a.s. bu çayda senin için

Günaydın

DenizVerdi bikaçgündür sabahları dükkanı açmıyorsun canım şaşırtıyorsun beni
bu çiçekler senin için a.s. bu çayda senin için

ah canııımm.vallahi öyle oluyor.dün geç kaldık.saat takılmış
şimdi üç gün kursa gidiyorum ya.çok yol yürüyorum 3 gün.yürüyüş olsun diye..bir de diğer kursun da gününü değiştirdilerhepsi bir araya girdi yoruluyorum.bu da az da olsa normal hayatımdaki saatlerde kaymalara sebep oluyor..dur bakayımmm.günlük 4 5 km yürüyorumdur.kursun sonunda incecik kalıyormuşum!

çiçekler için teşekkürler.hadi ben de seni öpeyim nanaktan.opuyorumnanaktan

senin kayınvalidenler gelmiştir...

hülyacım;kanda baktırmaya karar vermişsin.hadi bu ay hayır haber olsun.tüpsüz gelir inşallah... istediğin gibi..

alabamacım;bakıyorum naralarla gireceksin doğuma.hadi bakalım...korkutmayasın Mert beyi.

patikler;canım galiba sende daha bişey yok.kociye söylenmemiş daha sanki.

nevinbal serpil hayatkavuniçi hoşgelmişsiniz a.s.

baharcım çiçeğ görmüşümde çayı sonradan gördüm.benimki bitmişti zaten.hem soğumuş hem de kötü olmuştu.şimdi seninkini içerim.içim ısınsınnn yerimseniben

meryecik;ses yok hiç senden..arada iyiyim söyle de kaç.:CüvCüv:

abcdef;dünyanın işi bitmezz...parayı denkledin mi başla hemennn.vakit nakittir..:1hug:

kinder süpriz yumurta da girememiş.iyisin umarım.öşledim.kız.Şeniz

adını sayamadığım tüm güllere selamlar

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim hoşbulduk.işten fırsat buldukça sizlerle beraber olacağım.herkese iyi bir gün diliyorum.

günaydın serpil

DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.

Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…