- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
çocuklarla hiç ilgim olmadı bilmem üzgünüm. bundan sonra olacak ama 16 ya yetişmez tabii :roflol:
bana bundan sonra DENİZ HN diyecek olman hoşuma gitti. aferin! a.s
yalnız bayram harçlığı kısmını tam anlamadım. sen her hanım dediğinden harçlık mı alıyorsun?lmaz:
kan sulandırıcı kısmında jinekoloğum tam birşey demeyince kalp ve damarcımı (varis doktorum) aradım. o her hamilede tromboz riskinin 2-3 katına çıktığını hareket ediyorsam kan sulandırıcıya gerek olmadığını söyledi. 2-3 tane daha kullanıp 36. hafta gibi bırakacğım. yarından itibaren o korkunç varis çorabımı giymeye başlayacağım yine. giyişi çok zor eyvahedigeldismile
selamlar arkadaşlar.haziran ayından herkesi takip ediyorum.burada acılarınızı mutluluklarınızı çok samimi bi şekilde paylaşıyorsunuz.gelelim bana,37 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.yeni bir evlilik yaptım.bebek istiyoruz.mayıs ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebeği kaybettik.o zamandan beri biz de uğraşıyoruz.herşeyin bir zamanı var diyorum.hepimize bol şanslar ve inancımızın hiç bitmemesi dileğiyle.
oooooooooo.ESTERYA;maşallah maşallah.seni görmek ne güzel.ama ben hemen kaçacağım..az sonra..
iyimisin canım. ömerin iyimi? biyüyormu sağlıkla.
tekrar hoşgeldin.a.s.
sahi işe başladın mı?
tüp tedaviyle hamile kalamaman ilginç değil mi peki doğal yoldan hamile kalırken çok uğraşarak mı kaldın yoksa kolayca hemen istediğin an kalabildin mi? ben de bunu anlamıyorum normal kalamassında tüple kalırsın ama sen normal kalıyorsun tüple hayli hayli kalman lazım değil mi? allah uğraştırmasın sende kendini çok yorma canım. eşini bekliyordun değil mi şubat da mı gelcekti sen bi baskın yapsan olmaz mı gününe denk getirip. inşallah yanlış hatırlamıyorum dur bu arada eşini beklediğin konusunda bilmiyorumkismile
benimde iki gebeligim de kalp atısı alınamadı ve son hamileligimde cleaxane 0,40 iğne kullandım ve sonucta bebegimi kucagıma alabildim. MTHFR homozigot oldugum cıkmıstı tahlillerimde. Bence dogru bir tedavi ile bebeginize kavusursunuz. Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Esterya hoşgeldin canım.Nasılsın?Ömer büyümüştür canım.Tabiki ilk zamanlar çok zor oluyor ama sen sanki erken başladın işe.Gerçi tam da hatırlamıyorum kaç aylık oldu Ömer şimdi?
Günaydın
DenizVerdi bikaçgündür sabahları dükkanı açmıyorsun canım şaşırtıyorsun beni
bu çiçekler senin için a.s. bu çayda senin için
İyi akşamlar
cans teşekkürler canım benimde eşimin morfolisi çok sıkıntılıydı canım bence eşin şubatta gelince ikna edip fazla zaman kaybetme benimde eşimi ikna etmem zaman almıştı.
hayatkavuniçi inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
denizverdi buldunmu çocuk oyunları . bulmuşsundur bulmuşsundur :)
hülyacım;kanda baktırmaya karar vermişsin.hadi bu ay hayır haber olsun.tüpsüz gelir inşallah... istediğin gibi..
alabamacım;bakıyorum naralarla gireceksin doğuma.hadi bakalım...korkutmayasın Mert beyi.
patikler;canım galiba sende daha bişey yok.kociye söylenmemiş daha sanki.
nevinbal serpil hayatkavuniçi hoşgelmişsiniz a.s.
baharcım çiçeğ görmüşümde çayı sonradan gördüm.benimki bitmişti zaten.hem soğumuş hem de kötü olmuştu.şimdi seninkini içerim.içim ısınsınnn yerimseniben
meryecik;ses yok hiç senden..arada iyiyim söyle de kaç.:CüvCüv:
abcdef;dünyanın işi bitmezz...parayı denkledin mi başla hemennn.vakit nakittir..:1hug:
kinder süpriz yumurta da girememiş.iyisin umarım.öşledim.kız.Şeniz
adını sayamadığım tüm güllere selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?