38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniyammm trasverden sonra adet düzenin nasıl herkezde düzensizlikmi oluyo ben hala olmadım

ya genelde pek etkilenmiyor acikcasi. yani benim etkilendedi ve hic sasmadi. ama eger stres ve uzun yolculuk yaptiysan erken gelebilir.senin gecikti ve idrarda cikmadi diyorsun bence emin olmak icin bir de kanda baktir ha, belki hamilesindir.
ama simdi sen tedvaii kafaya taktin ya belki stresden gecikmis de olabilir.dert etme ve dusunmemeye calis.

canım strestendir ozaman hamile olamam çünkü korunuyoruz.

canim benimoyle dedigime bakma ben tuptekindede bu son olaydada hicbelirti hissetmedimkibirbirinden farkli degildi ama tup yaptiran bir arkadasim gercekten goguslerinde kasiklarinda birseyler hissediyordu..lafin gelisi sordum yani bosver takilma sormamaben ayni fark yok canim...

ay kizlar iyice ofkelenmis durumdayim tup bebek doktorum biliyorsunuz neden tutmamisolabilir dedigimde sak diye bana yasinizdan demistineyse bugun ona mail yazdim ve fkir almakistedim bende mthfr heterozigot vardi ve 2 gebelik kaybi ondan olabilirmi diye sordumigne kullanmalimiyim dedim ay bana yazdiig cevai gorseniz insan acirda hastasina boyle cevap yazmaz(demiski asla mthfr olamaz bu yuzde 60 herkesde var sizde septum vardi ondandi mutlaka simdi septumolmadiigna gore egerki bebegi kaybederseniz(allah korusun ya insan telafuz etmezzzzzz!)kromozombozuklugundan yani yasinizdan dolayi olacaktir zaten hastalar butur ilaclari doktorlari vedigi icin degilkendi eksikliklerini tamamlamak icin kullanirlar!ay kizlar soktayim ya!!bunlar nasil doktor(tamam bizi kandirmasinlar ama zaten gercekelri biz biliyoruz onlarin bunu telafuz etmesimi gerekir (

defnecim takma kafana, bosver onun soylediklerini. sen bir de amerikadaki doktorlari gorsen. benim daha ilk ivf denemem de sadece 2 yumurtam daha iyi buyudu diye bana iptal edelim dedi. sonra da maalesef sansin cok az donor egg dusun dedi. ben sok oldum hungur hungur agladim. eve geldik esim herne pahasina olursa olsun deneyelim dedi. sonucta hamile kaldim. her ne kadar devam etmediysem de kaldim. 2. nini de kontrol devamini o yapti. bhcg duzenli artmiyor diye her defasinda hatta kalp atislarini gordugu anda bile I am concerned, I am concerned diyip durdu. soyle bir tane patlatmak geldi icimden. insan bari o gun kotu konusmaz.
yani diyecegim o ki bunlar olabilecek en kotu seyleri soyluyorlar. ayni gun turkieyedeki doktorumu aramistim o ise bana hadi tebrik ederim artik korkacak hicbir sey demisti. ben de cok sevinip hayaller kurmustum hatta cocuk odamizi ne zaman hazirlayalim diye konusuyorduk esimle. ama yine amerikadaki doktor hakli cikti.
lafi cok uzattim simdi hangisi dogru bizi bos yere pembe hayallere daldirmakmi yoksa olabilecek en kotu seyi bize soylemeleri mi. bence biz kendimizi en kotu seye hazirlayalim ama en iyisi olsun diye umalim. allahta gonlumuzdekini versin. onlar kanun geregi seni herseye karsi uyarmak ve olabilecek ihtimalleri soylemek zorundalar.
ama sen de hicbir sey olmayacak gor bak canim. sen butun kalbinle buna inan. inan ki gercek olsun.

isin en aci tarafi ne biliyormusun ben simdi yine ayni doktora yaptiricam. kadinin endiseli olmasi disinda tutumu cok arkadasca.hamile kaldigimda benden cok sevinmisti, bebegi goremedigimizde de ben aglarken onun da gozleri dolmustu. fazla durust olmasi bana bos hayaller vermesinden daha iyidir diye dusunuyorum. bir de sizlerden dinledigim kadariyla turkiyede bu isler biraz ticarete dokulmus burda oyle degil. bakalim ne olucak.

merhaba canım.bu günlerde ne hikmetse kimse fazla girmiyor.sana fal bakmadım .eger uygunsan bakayım evde kahve varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…