Günaydın demek için biraz geç oldu ama herkese günaydın arkadaşlar.Ben yumurta takibini burada yaptırıcam.Perşembe günü adetin 3.günü dr'a gittik.Bir sorun yok.Şu anda düşük dozda ovulasyon uyarıcı kullanıyorum.Dr yarın için kontrole çağırdı.Bakalım benim hiç umudum yok ama.
Hereda hoşgelmişsin canım.Seni buarlarda görmek ne güzel.Anladığım kadarıyla 2,5 aylık falan olmuşsun.Ne güzel.Şimdi ikili üçlü testlerin var herhalde.Amniyosentez yaptırıcak mısın sen de?
Zarpdeniz sana sorucaktım ama sanırım artık TR'den giricen topiğe.Senin tüp denemelerinde de hep kimyasal mı olmuştu sonuç acaba.
Deniz bulut sen de çok sıkılmışsın geçen hafta.Bu hafta ve bayrama kadar hava açık olacakmış sanırım.İnşallah işlerini yoluna koyarsın canım.
Baharnaz,Merye,Patikler.Abcht,Altınyunus herkes iyi sanırım.Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Zarpdeniz, okuduklarımdan yanlış anlamadıysam, Memorial Ataşehir'de yapacaksın denemeni. İnşallah bu son deneme bebeğini getirecektir sana. Tedaviye ara verdiğim dönemde, bir şekilde öğrendiğim, aklıma yatan bir şeydi; vakti gelmişse benim kul olarak yaptıklarım, seçtiğim yer, doktor vesile olacaklar diye. O yüzden mesajına çok katılıyorum. Allah dileyen herkese anne olma mutluluğunu yaşatsın inşallah.
Memorial'ın Ekim ayı dergisinde, Ataşehir'in tüp bebek bölümü ile ilgili bayağı bir yazı vardı. Laboratuvarları özellikle dikkatimi çekti. Bir arkadaşım da Ataşehir'le görüştü ve sanırım o da gelecek ay başlıyor orada. Güzel gelişmeleri buradan takip edeceğim inşallah.
Denizverdi, evet canım işe devam. Allah yüzüme güldü diyeyim, seyahatli projeler bitti, ofis yoğunluklu günler geçiriyorum ki bu da acayip işime geliyor. Sen de kursa başlamışsın sanırım. Bu durumda okul bitti mi diye sorayım.
kızlar mrb. size bir sorum var.bende tüp bebekle hamileyim 5haftalık.cumartesi kalp atışlarını duyduk.akşam eve gelince hafif pembemsi bir akıntım oldu.vajinal muayene olmuştum zorlandım biraz.dün ve bugünde akıntım var ama rengi tuhaf. koyu kremle az kahve karışımı. ama kahverengiler belli bile değil. ben iyice bktığım için gördüm. doktor önemsiz dedi. ama bu ne ben çok huzursuzum.yardımcı olun lütfen
Sanada günaydın serpil....tedsavin hayırlı olur inşallah..
şimdi okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?