38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese Istanbul'un puslu havasından gunaydınlar.... Umarım birazdan gunes cıkar...Buradakı saat degısıklıgınden dolayı ucagım 4:20'de indi, simdi size hastaneden yaziyorum. Doktorum cabuk gelse barii...

Alabama, miden icin gecmiş olsun canim. Iyı dileklerin icin tesekkur ederim.

Ruzgardeniz, Cunda gezdirme teklifi icin cok tesekkurler canim, gelirsem mutlaka haberlesiriz ama ne zaman bilemiyorum, sagolasin.

Merye, kizin hem guzel hem de akilli olacak desene, masallah!

Hayatkavunici, incirkurunu yumurtlarim kaliteli olsun diye ben de yaptim, sanirim biraz da kilo aldim, incirin kalorisi yuksek.

Ayseece, bebisin saglikla buyusun, rahat bir hamilelik dilerim.

Hulyacim, hayirli olsun canim. Umudun bitmesin lutfen, ben senden cok umutluyum. Biz de sadece bir kez kimyasal oldu, bir ikiz gebelik kendiligınden birer gun arayla dustu, bir de bos gebelik gecirdim. Bos gebelik cok gec sonlandirildi, emin olmak istemislerdi, uzucu gunler....

Hereda tum test sonuclarının guzel cıkması dilegiyle, bu testlerin arkasi hic bitmiyor ama yeterki hersey yolunda olsun tum testleri yaptiririrz.

Deniz bulut, o ozel yalıtım malzemesidir mutlaka, endiselenecek bir sey yok bence, merak etme Batu ile semsiye altinda oturmazsiniz.

Baharnaz, kac saat yolculugun ki? Kan dolasimini hizlandirmak icin varis corabi giymeni onerebilirler. Belki sulandirici da verirler? En iyisi doktorunun onerisi tabiii...

Hereda, evet canım Atasehir Memorial'da tedavimiz yapilacak, hatta simdi oradan yaziyorum. Insallah bana da sizinki gibi birseyler vesile olur da emelimize kavusuruz. Arkadasin da tabi buyursun gelsin, bu yola baskoyan herkes saglikla bebeklerine kavussun.:13:

ZarpDeniz günaydın hoşgeldin canım

kızlar sizlere de günaydın

Zarpdeniz şuan hastanedesin hadi bismillah inşallah herşey güzel başlıycak ve güzel biticek tüm kalbimle Allaha dua ediyorum canım. Bu tedaviyle bebişine kavuşmanı diliyorum.

Alabama uzun bir gündem yazmışsın canım :) İnşallah iyisindir.

Merye drumda bana günde 15-20 dk yürü dedi ben evin içinde hareketliyim ama ekstradan 20 dk çıkıp yürüyüş yolunda yürüyorum

Cans absinth inşallah sizlerde iyisinizdir tedavi kararlarınızı en kısa zamanda alır ikna çalışmalarına başlarsınız

Son düzenleme:
Kızlar bir ara sağ tarafım çok ağrıyordu sürekli sonra internette bazı sitelerde o haftalarda sanırım2-3 hafta önceydi sağ taraf ağrısı şikayeti olabilir diye yazıyordu drumada sağ tarafım ağrıyor dedim alınmayan sonradan gelişen 4-5 tane yumurtamda sağ taraftaydı bu arada ondanmı acaba dedim birşey demedi. Özellikle regl ve yumurtlama dönemimde oluyor sanki neyse ben demir ve eleviti kullanmaya başlayınca ağrım kesildi ama bu günlerde geceleri yine başladı sağ taraf ağrım sağ tarafa uyumaya alıştığım için (acaba o yüzdenmi ağrıyor diye düşünüyordum) yeni yeni sola uyumaya çalışıyorum yine dün gece sabaha karşı 4-5 civarı sağ tarafım ara ara ağrıdı.

Fikri olan varmı?

zarpdeniiiiizgelmişsin hocammm.Istanbul sana kucak açtı.sen Istanbula...bugün için geçmiş olsunnnn.kucağIn dolu (göbişin) dolu dönersin inşallah...AMİN AMİN AMİNNNNNN

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topiciğin çıtırları nasılsınız ben bir dönem kk sildim sonra dayanamadım çıktım geldim hahahahhahahha neler yapıyorsunuz rabbim tedavide olan arkadşlara müjdeli sonuçlar nasip etsin hamilelerimizde kolay doğumlar canlarım ben buaralradyım bende hiç bir değişklk yok sadce tahlilerimi yaptırdım hepsi bu :))))

MERHABA AYŞE ECE;bebeğin hayırlı olsun..sağlıklı bir hamilelikle kavuşursun inşallah..söylediğin sıkıntıları burada bazı arkadaşlarımızda yaşamıştı.dr unla mutlaka irtibatta ol.dediklerini uygula.büyük ihtimalle progestan ve istirahat vericektir...istirahat et.fazla ağır kaldırma. d runa güven...3 ay çok dikkat etmen gerek...çoook dikkat et.çok kıymetli onlar...

hayatkavuniçi canım istediğin forumda yazabilirsin.tüm üyelere açık forumlar...kürler bebeğini getirir umarım sana

zarphocam embriyolarınız Seul de kalmış..inşallah gerek kalmıyacak.burada tazeleriyle yenileriyle bebeğinize kavuşacaksınız inşallah..onlar da orada kardeşlerini beklesinler...diğer yavrular cepte yanii

herada çalışmaya devammış.. aman ha dikkat...evetb benim okul bitti..henüz gidemedim diplomamı almaya...amaaan ne zor verdim hereda..gençlerle dersaneye gitmek zorunda kaldım.sonunda verdim ama.şimdi de baharla beraber eğitici annelik kursuna gidiyoruz.

ayşeece canım sorularına deneyimli arkadaşlarımız cevap vermişler.özellikle göbüşlerimiz...benim diyebileceğim ,3 ay çok önemli.sadece kalp atışını duymayla bitmiyor..lütfen sık sık dr kontrolünde ol.istirahat ve çok dikkat.

hayatkavuniçi soğan kürünün kist erittiği için ,incir kürünün de yumurta kalite ve sayısı için uygulandığını biliyorum.incir kürünü bir ay denemiştim.,soğanı denemedim.ama ilaç kullanıyorsan dikkat et bence.bazılarında ters etki de gösterebiliyormuş.biraz nette araştır dr unla konuş.kafanda muhasebesini yap.sonra kararını ver derim.inşallah faydasını görürsün.
incir kürü adetin 3üncü günü başlanıyordu21 gün devam ediliyordu.hergün 8 incir ikiye bölünerek 10 dk haşlanıyor suyu ikiye bölünerek sabah akşam içiliyordu.(incirin beyaz yerleri oluyor diye yıkanıyordu)soğanı denemedim.biliyordum ama şimdi net hatırlamıyorum.bu konuda RüzgarDneiz arkadaşımız deneyimli.hatta ondan almıştık ilk ,tarifleri..ve o bu kürler sonucu hamile kalmıştı.az geri sayfalara şimdiki resmini koymuş.oğlu rüzgarın.maşallah...bak ... oldumu oluyor...

hülyacım tekirdağ da takibe karar vermişsin.senin yumurtalarda sorun yok.kaliteliler.inşallah bu sefer üzmiyecekler seni.

baharcım bizde yine herzamanki gibi oyun ağırlıklı...ödev de veriyor haa.elişiler etkinlikler.ben elişi kısmında pek yetenekli değilim.ama hikaye konusunda hiç zorlanmıyorum.artık çok daha hareketli oyunlar oynamaya başladık.hamileleri hiç almıyoruz oyuna.aman haa sen çok dikkat et.bak ne uğraşlar veriliyor burada..

alabamacımsana doğumda vız gelir
bebeğe bakmak ta.. hayata böyle baktıktan sonra.

meryecik ohhh.kızımız kesin artık...benimkigelene kadar seninkini severiz buradan kızımız diye...çokkk önemli kararlar arefesindeyim

cans hocam yok.yok.hocam.dün yazarken aklımdaydınız aslında.sofra duruyordu.ev filan... ondan öyle oldu.. mutfağı toplarken yazmadığımın farkına vardım.hemen gelip selamımım gönderdim size

baharcım ağrınla ilgili bişey diyeniycem gülüm. hamileler söylerler.. sen dr unla sıkı irtibatta ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…