Herkese günaydın arkadaşlar.
Cans,Denizverdi,Denizbulut,merye,baharnaz iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim arkadaşlar.Siz benden umutlusunuz ama ben hiç değilim.Benim bu takiplerle hamile kaldığım hiç görülmemiştir.Ne zaman hiç beklemem hiç unmadığım zamanlarda hamile kaldığım için.
Dün dr'a gittim.Yumurtam 16 mm olmuş.Bugün ilacını alma gerek yok dedi.Yarın akşamüzeri çatlatma iğnemi olucam.Hafta sonu da çalışmalar olacak.Akşam yatınca aklıma geldi.Bayram tatili giricek araya.Gebelik oluşursa ne kadar erken yakalayabilicez bilmiyorum.Ben beta hcg'yi özelde yaptırırım da dr'a ulaşabilicem mi acaba?Bu ay hiç beklemeiyeyim diyorum beklemeyince kendiliğinden geliyorya belki bana sürpriz yapar.
mumcunun sitesinde 27 veya 28. haftada doğan bebeklerin % 50 sinin yaşadığını okumuştum. 30. hafta bitince % 90 a yükseliyormuş. sen de neredeyse 30 olmak üzeresin. kötü şeyler düşünme artık. keyifle yap hazırlıklarınıgünaydın herkese
cans, izmir'lisin ha?güzeldir izmir güzel.darısı başına olsun hemşom.sen de bugünleri gör hayırlısıyla.
deniz,alabama o kadar zorlu şeyler yaşadım ki anlatamam.ama doğru haklısınız paranoyaları bırakmam lazım.bu haftasonu çok şeyi halletmeyi düşünüyorum. çantamı da hazırlasam iyi olacak.
başka hamileler de var sanırım,sizlerde inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz bebeklerinize.
Selam Arkadaşlar,
Aylar oldu topiğe şimdilik hoşçakal diyeli. Bir çoğunuzla da bağlantıyı bir şekilde koruyarak bugünlere geldim. Burada beraber olduğum, topiğin düzenli müdavimi olduğum neredeyse bir buçuk yıl boyunca aklımızı, fikirlerimizi, duygularımızı, hayallerimizi paylaştığımız arkadaşlarıma, hem de hepsine tek tek en derin teşekkürlerimi sunmak istedim tekrar topiğe gelerek.
Eskiler bilir, yeni arkadaşlara da ben söyleyeyim. Gidişimin sebebi transfere bile gidemeyen başarısız tüp bebek denemelerinin verdiği yorgunluk ve hüsrandı. Bir şekilde çocuksuz olma fikriyle barış yaptığımı düşünerek, bu konudan uzaklaşmaya karar verdiğim için gitmiştim topic'ten. Ancak insan bir şekilde zaman içerisinde bir kere daha deneyecek gücü buluyor kendinde. Ben de buradaki arkadaşlarımın düşüncelerini de dikkate alarak (Alabama, Waterss, Deniz Bulut ve Erverdi aklımdakiler, ihtimal bu konuda bana fikir veren diğer arkadaşlar da olmuştur, hepinize bir kere daha teşekkürler) ve de diğer topiclerde okuduklarımı da hesaba katarak) topiğe devam ettiğim dönemdeki, doktor ziyaretlerimi de değerlendirerek verdiğim kararımı uyguladım ve Memorial'da ilk benim içinse son olacak bir deneme yapmaya karar verdim. Sonuca inanmak için hala kendimi zorluyorum, ha gayret ilk trimesterı tamamlamak üzere olan bir anne adayı olduğuma çoğu kez inanamıyorum.
Bu mesajın amacı, buradaki paylaşımlarımız için, giderken de yazdığım gibi, teşekkür etmek. Çok şey öğrendim bu topic'ten, umarım benim de biraz da olsa katkım olmuştur.
Şimdi, beni bu topiğe devam ederken, biraz da sinir eden şeyi yapmayacağım, 'eee anlatın neler oldu demeyeceğim', olabildiğince geriye gidip, sizlerden haber almaya çalışacağım.
Aklımda olan, hamileliklerinin sonuna yaklaştığını bildiğim iki arkadaşım var; Alabama'cım, Deniz Bulut'çum, klasik olacak ama Allah bir avazda kurtarsın, çok rahat bir doğumla bebişlerinizi kucaklayın inşallah diyorum.
Yeni arkadaşlara ayıp olmasın ama eski arkadaşlarımdan (kimseyi atlamadığımı umarak) Erverdi, Hülya, Waterss, Zarpandit, Patikler, KinderSMS arkadaşlarıma selam kızlar diyorum tekrar. Yenilere selamım biraz mesajlara baktıktan sonra.
Herkese günaydın arkadaşlar.
Cans,Denizverdi,Denizbulut,merye,baharnaz iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim arkadaşlar.Siz benden umutlusunuz ama ben hiç değilim.Benim bu takiplerle hamile kaldığım hiç görülmemiştir.Ne zaman hiç beklemem hiç unmadığım zamanlarda hamile kaldığım için.
Dün dr'a gittim.Yumurtam 16 mm olmuş.Bugün ilacını alma gerek yok dedi.Yarın akşamüzeri çatlatma iğnemi olucam.Hafta sonu da çalışmalar olacak.Akşam yatınca aklıma geldi.Bayram tatili giricek araya.Gebelik oluşursa ne kadar erken yakalayabilicez bilmiyorum.Ben beta hcg'yi özelde yaptırırım da dr'a ulaşabilicem mi acaba?Bu ay hiç beklemeiyeyim diyorum beklemeyince kendiliğinden geliyorya belki bana sürpriz yapar.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun süredir giremedim. Hepinizi özledim.
Öpüyorum kızlar.......
Alabama, dogum seklinin belirlenmesi umarim seni bir nebze rahatlatmistir. Mert'in bu son zamanlarda kilo almasi da cok iyi olmus, masallah! Dogumdan sonra tum agrilarin sizilarin ucup gitmesi dilegiyle canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, bu tedavi gecen yaz planlandigi icin kendi kendime hamile kalirsam o kadar yolu nasil gidecegim bir de kan pihtılasmama var diyordum, neyseki simdi yeni ulkemizin km'leri daha kısa, umarim bebeklerle birlikte doneriz.
Altinyunus, artik hazirliklara yakindan baslaman iyi olmus, lutfen diger arkadaslarin dedigi gibi paranoyalarini kafandan iyice at canim. Dun hastanede doktorum 32 haftalik ikizleri dunyaya getirttiklerini ve her ikisinin de iyi oldugu soyledi, biraz daha rahat ol lutfen ve hamileliginin keyfini cikar, arad da toz filan al bari madem canin cok cekiyor.
Merye, guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Baharnaz, gelisimi bekliyordun canim, cok sukur geldim, darısı insallah haftaya saglıkla tedaviye basmaya canım.:13:
Deniz Bulut, umarim bu son haftalar da Batu'da kilo almistir, kontrol sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Denizverdi, kursta mısın? Annem de simdi Ingilizce kursuna gitti fakat ogretmeninin taktiklerinin bazilarını begenmedim, bu hafta ben calıstıracagım.
belli olmaz ki bu şekilde de çok hamile kalan var. diğer yandan ben de klomen, yumurta takibi, aşılama ile hiç hamile kalamadım. hepsi doğal oldu benimkilerin. tüple de oldu ama kromozom bozukluğundan düştü. yine de belli mi olur. doktoru bayramda cepten ararsın onlarınki 24 saat açık bu işler için. işki olsun
mumcunun sitesinde 27 veya 28. haftada doğan bebeklerin % 50 sinin yaşadığını okumuştum. 30. hafta bitince % 90 a yükseliyormuş. sen de neredeyse 30 olmak üzeresin. kötü şeyler düşünme artık. keyifle yap hazırlıklarınıhoş sana diyorum ama bu cumaki kontrolü merakla bekliyorum batu nasıl acaba diye
herkese iyi akşamlar
hayır hocam... evdeyim.çok yoruldum yaaaa....istifa etmek istiyorum.kadınlıktan.iş yapmaktan istifa etmek istiyorum.. annemi kızı olmak is,tiyoruuummmm.ne güzeldi,hesap yok kitap yok.hiçbişey yapmak zorunda değilsin.buraya bile giremedim...yorulduuummmm.....yine de bitmedi işler..
ekmek elden su gölden olsun istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm...bütün işlere domatess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?