38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi saol canım bakalım tecrübeli arkadaşlardan da bir cevap gelir drumuda aramadım perşembe gidicem diye

rüzgardeniz sana da selam.uğramaya başladığına göre artık oğlundan zaman kalmaya başlamış
sp umım flmin sonu iyi our

DEnizcm

letop isiyorum.LEPTOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPP

alabama maşallah seni waters a benzetiyorum onun gibi rahatsın . eminim doğum sonrası da hem senin bebek sakin olur hem sen kolayca başa çıkarsın. senden herşey beklenir. bugün de güzel haberlerle dön. benim de muayenem cuma günü. bana da moral olsun.

baharnaz ben 4. aydan itibaren ayağımı kırana kadar yürüyemedim. yani yürüdüm de kısacık bir yolda 10 kere oturup dinlenmem gerekti. 1 kat merdiven çıksam kalp krizi geçiriyorum sandım. ortopedisten kalp doktoruna artı varis uzmanına (o da kalp ve damar cerrahı) gittim. ayağımı kırdım düzeldi. yani alçı çıkınca topal mopal yorulmadan yürüyordum. kan sulandırıcıdan mı dedim doktorum onun etkisi olmaz ki dedi. geçen hafta kan sulandırıcıyı da bıraktım. şu an en ağır zamanım yürüyebiliyorum hala bunu niye mi anlattım hamilelikte her dönem değişik şikayetlerimiz ağrılarımız olabiliyor. bunu doktora söylemeli ama o bir neden bulamıyorsa ve önemli demiyorsa dikkat etmeli ama endişe etmemeli. sağ yanım hiç uyuşmadı. sok yana yatmnın dah ii olduğunu bildiğim halde 4-7. aylar arası daha çok sağ tarafta rahat ettim ben bir şikayetim olmadı. şimdi sol daha iyi geliyor. sen yine de ne yap et daha çok sol tarafına yatmaya çalış. magnezyum alıyor musun? uyuşmaya değil ama kramplara iyi geliyor. belki uyuşmaya da iyi gelir. vitamin alıyorsundur herhalde. doktorun da birşey dememiş. sen endişe etme ama dikkat et canım

zarpdeniz hoşgeldin co culture için parça aldııp mı gidecektin? ay neyse ayın 9 u gibi buradasın. inşallah buradan bebeğini alıp yeni evine gideceksin. hayatında tam anlamıyla yepyeni bir başlngıç yapmış olacksın. bizim teras için neler denenmedi ki. inşallah bu sondur. ben hala şemsiye ile oturma kısmından korkuyorum

denizverdi keşke şöyle güzel bir laptopa kavuşabilsen. benimki de eski ama yeniden programlandı şükür şu an biraz daha iyi idare ediyorum. aman masraf çok şu ara birşey olmasın diye de dua ediyorum.

Deniz Bulut cevap için teşekkürler şu acabalar ürettiğim durumu!!! inşallah perşembe iyice sonuçlandırırım bu sağ ağrısı niye oluyor. Takmamak ve rahat olmak istiyorum ama işte :S
haklısın galiba ne zaman neremiz ağrıycağı belli olmuyor

Şu an sadece demir hapı ferro dual ve elevit kullanıyorum başka ilaç vermedi.

DenizVerdi inşallah kocişin sana güzel bir laptop alır,

ZarpDeniz bir daha birşey yazmadın naptın merak ettim

herkese gunaydın .. guneşli ve guzel bır gune uyandık ..sanırım bu sene kış gelmeyecek .. 1000 yılın kışı falan dıyorlar ama daha kendını gostermedı ..
....... zarpdenız ..inşalllah turkıye sana ugurlu gelır ... tum hayallerınız ve arzularınız gerceklesır ..
denızcım yolu bıtırdın sayılır .. allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..tabıı tum hamılelerımızın de ...
guzel gunun devam etmesı dılegıyle..

valla kızlar hepiniz süpersiniz.her an herkesin her yazdığına nasıl yetişiyorsunuz,nasıl takip edip cevap verebiliyorsunuz.ben hala kim tedavideydi,kim hamileydi,kimin bebeği vardı.eski sayfalara gidip gidip öğrenmeye çalışıyorum.çok zormuş bu.tam birinize bişey sorucam,hani konuyla ilgili deneyimli olduğunu okuduğum birine,pat ismini unutuyorum.hadiiii dön başa tekrar.neyse sabır olacak inşallah.

eeee kavuniçi kardeş öylekolay olmuyo git gel oku oku okuu yazz yaz yaz sonunda öğreniyosun merak etme sende gide gele öğrencen haa ben bi hafta gelmesem bende kaçırırım o gittiğim günden bugüne okumam lazım gelir ki öğreneyim. bide otomatikman birbirini bi zaman sonra kabullenip sanal da olsa tanıyorsun ve merak ediyorsun. merak edince de aklında kalıyo merak etme yakında herkesi bilirsin şeker.

biz bugün gittik Mert bey yüzünü gösterdi ama size şu an gösteremiyorum yarın tarayıp koymaya çalışcam. 2800 gr olmuş koçum benim. dönmemiş doktor sezeryan dedi. haftaya salı yine gideceğim. galiba net olmamakla beraber 26 kasımda beyimiz aramıza katılacak. haftaya daha net söylerim heralde. bu çocuk buyuyunce çok ciddi olcak dedi. bende aman ciddi olsun da sinirli asabi olmasın dedim çünkü yüzü gerçektende bugün aksi ekşi ekşiydi. son zamanlar epey hareketli ayyy allahın izniyle kokusunu bi duysak ne geçmez hamilelikmiş yahu.

denizcim valla ben rahatım galiba napim olmasam nolcak kendime dert edincek olsam elbet bende bi dünya bulur sıralarım ama nefayda değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etmek en kısa ve kolayı.

zarpcım hoşgeldin umarım kader seni buraya bebişini almaya yollamıştır. napcan bize hayat zor bişileri elde etmek için kilometrelerce yol katmemiz gerekti şu hayatta. sen de eepey bi km yaptın allahın izniyye dolu dönersin inşallah.

baharcım evet bu 9 ay 10 gün varya hergün bi kenarın ağrıyo bişi bişi oluyo beinmde iki üç gündür sol elimin baş parmağı uyuşuyo doktora sordum olurmuş doktoruna söylediysen en doğrusunu o söyler bendeki uyuşukluk için olur dedi doğumdan bikaç hafta sonrasına kadar devam edebilir dedi. iyi dedik napalım. inşallah seninkide seni rahatsız edici boyuta gelmez inşallah.

Alabamacığım hadi gözün aydın canım.Mert beyin yüzünü de görmüşsün.Bizim toplumumuzda erkekler ciddi olur ya genel kanı yani.26 kasıma da birşey kalmadı inşallah kokusunu da duyucan canım.O koku zaten dünyanın en güzel kokusu ben hiç birşeye değişmem.Benim oğlum 8 yaşını doldurdu bana hala bebek gibi kokuyor.Sezeryenı epudural mi düşünüyorsun merak ettim de.

Zarpdeniz hoşgeldin ülkene canım.İnşallah bebeğin seni burada bekliyordu ve en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun.dr'unla görüştün sanırım.Takvim belirlendi mi şimdi.Rahimden parça alıncaktı sanırım önce.Hadi hayırlısı dualarım seninle canım.

Baharnaz canım ben hamileliğimle ilgili hiç ağrı hatırlamıyorum öyle ama o zamanlkar bayağı gençtim tabi aklımda da kalmamış olabilir tabi.Sen dr'una sor bence de.

Cans,Deniz,patikler adı şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar hepsi iyiler sanırım.

Alabama maşallah yakışıklına canım kokusuna duymana az kaldı rahat olman güzel. Dönmediği içinmi sezaryen yoksa normalmi yapıcaktın doğumu? 26 kasımda 40.haftadamı oluyorsun ? ağrımla ilgili olarak verdiğin cvba saol cnım galiba haklısın hep biryerlerimiz ağrıycak inşallah rahatsız edici olmaz haklısın ama işte ne kadar rahat olayım desemde bir yerime pat diye ağrı giriyor

Hulya saol canım belki gençken daha kolay bu işler kimbilir sağlıkla kucağımıza alalımda canım :) senin takipler noldu?

Hayatkavuniçi canım zamanla okuyarak alışır ve tanırsın

Denizverdi saol ZarpDeniz iyiymiş haberini senden aldık bende merak ediyordum

herkese iyi akşamlar
dün bizimde kontrolümüz vardı."umut" bebek 1428 gr olmuş:))acaba iyi mi, problem var mı? paranoyalarıyla gittiğim kontrolden gülerek çıktım.ben de oğluşuma gittim body aldım.malum en çok o kullanılıyor.

zarpdeniz cim, hoşgelmişin tr'ye.ben de geçen sene bu zamanlar fattos'la beraber istanbul'da ki ilk tedavime başlamıştım.hatta ataşehir öğretmenevinde kalmıştık birkaç gün.ne güzel günlerdi.izmir'e gelince görüşelim mutlaka.gerçi sen hamiş olacaksın ilk aylar fazla gezer misin bilmem?:))

alabama, ben hep buradayım.ama bazen yazacak fırsatım olmuyor.kardeşimin ufaklık bilgisayarıma el koymuş durumda resmen tepemde dakika tutuyor bacaksız yeter artık teyze diye:))
umut'un oda siparişini dün verdim mobilyacıya.bazı şeyleri özel istediğimden birkaç bebek mağazasını gezip kendim çizdim takımını.birkaç takım body aldım.bugün şampuan,krem, bebek bezi vs. leri aldım.cumartesi günü yanımda yatıracağım yatağı alınacak.nevresim takımı, battaniye vs vs hepsi haftasonu bitecek umarım.daha halısı perdesi,arabası vs. var uff bayağı masraflı ya.bunca sene sonra da insan özeniyor ama epey yüklü tutacak bunlar sanırım.
ben yaklaşık 10 kg aldım.doktorum 15 kg gibi bitirirsin dedi.işe gidiyor olsam sanırım bu kilonun yarısını alırdım.ben resmen yiyip yatıyorum.evde de herşeyi yardımcım yapıyor iyice tembel oldum ama korkuyorum şaka bir yana.saçma gelecek ama elime bez alıp deli gibi temizlik yapmak,ütü yapmak istiyor canım:))

Son düzenleme:
ZARPDENİZ: E CANIM İNŞ.SANA UĞURLU GELECEK İST TEDAVİSİ İYİMİŞSİN ERVERDİ DEN HABER ALDIK ÇOK ERKEN VARMIŞSIN

İNŞ. CANIM KIZIM HEM GÜZEL HEM AKILLI OLUR İNŞ.SENKİLERDE ÖYLE OLUR ALLAH HEREŞEYİ GÖNLÜNCE VERSİN CANIM

HAYATKAVUNİÇİ:ben soğan kürünü yeni evlenmiştim enfeksiyon kapmştım bir arkadaş söyledi yaptım o zaman iki kür üst üste araayla yaptım o çok iyi gelmişti sonra düşükten sonra çok kötü ennfeksiyon kapmıştım çok ağrıyordu hem soğan hem kimyasal ilaçları beraber aldım sonrada başladı korkunç bir vajinal kuruluk ama bildiğin gibi değil hala bile etkisini gösteriyor gibi yani yaparsan çok fazla yapma sonra kuruluk yapıyor

canım şu hatırlama konusuna gelince bende epy zorlanmıştım ama şimdi öyle değil şimdi kızlar aklıma gelince onlara dua ediyorum hele önmli zamanlarında hep edioyorum şimdi sırada zarpdeniz hülya69 var ve

BAHARNAZ:ben çok harektszi geçirdim ilk üç ayımı gerçi arkadşler söyledi korkma diye ama kaynanm ve ablam va bazı işyerindeki arkadşlar çok harektsiz olmamn daha iyi olaccağinı söylediler bir arkdşa dr u 6 ay iş ve aşk yaasağı koymuştu oda aklımda kalınca çok dikkatli olmak daha fydali ve şu yolculuk işine ne karar verdin
sağ taraf ağrın daha çok kasık ağrısı mı e ğer kasık ağrısı ise ve fazla değilse faydalı bir ağrı diye biliyorum çok ağrıyorsa dr una sor benmki sağolsun çok mennunun ondan istedğin zmn ara sor diyor bazen tlf na ulaşmıyorum ona soramyınca bana kesinlik le herşeyden haberim olsun diye kızıyor sakın benden habersiz birşey yapma diyor zaten seninki özel bebek daha çok dikkat etmeli sin diyor

sen daha cesaretlisin yürüyüş konusunda ben pek yürümüyorum bir ara başldim sonra dikkatli ol deyince yine bıraktım
aman o kadar spor yaptım onların faydasını görürüm inş.hamiş kalmadan önce de koşuyordum
ilaç konusuna gelince bende aynısını alıyorudum işte iki haftadır magnezyuma ve progesytan başladım

DENİZVERDİ:

E ALLAH ŞÜKÜR GENÇLERLE BİRLİKTE SINAVINI VERMİŞŞN KURSLARA GİDİYON EPEY HEYECANLI OLMUŞTUR. İNŞ.SENDE YAKINDA BİZİM GİBİ HEYECANALARA GELİRSİN CANIM
inş canım seninki gelene kadar benimkini seveeriz tuttum bunu
e canım önemli kararlar aşamasındayım dedin neymiş canım bunlar açmamışsın konuyu ben mereak ettim ne karar almşsan hakkında hayırlısı olsun

alabama maaşallah mert beye .. annesını hıc uzmedı ..merak etme cok tatlı annesıne duskun kucuk bır adam olacak ınşallah..
altınyunus umut' a da maaşallah allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .. merak etme ızmırın imbatında buyuyecek o ..
hamiş : ben de ızmırlıyım .. memeleketımı cok sevıyorum

kavuniçi hoşgeldın .. merak etme 1 aylık bır staj suresınden sonra sen de herkesı tanımış ve merak ettıgın her konuyu ogrenmıs olursun ..
hulya tedavın umarım cok guzel sonuçlanır .. ben umutluyum senden ..
baharnazcım .. agrıların varmış ..dılerım cabucak gecer .. magnezyumu ıhmal etme derım ..
erverdı ... oyle bır gecer zaman kı dızısını seyredıyormusun?
herkese ıyı akşamlarrrrrrrrrrr

cans hocaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
evet evet tv açık o var...ama çok zevkle izlemiyorum...sadece muadili bir şey yok izleyebileceğim..hani kötünün iyisi..onlar oynasınlar filmlerini roller

ini.

herkese iyi akşamlar..zil çaldı

canım gözün aydın maşallah resmi ben fotoğraf makinasıyla çekip koymuştum. sen de öyle deneyebilirsin. demek 26 sı. tam 39. haftaya başladığın zaman oluyor senin de. bakalım dr bana ne diyecek. bayram sonrası diyince ben kendim 23 ü diye karar vermiştim ya. hem böylece burcu yay olur hem de pazartesi işten arkadaşlar izin alamazlar salı biraz daha kolay olur diye.

altınyunus umut bey e de maşallah sen de rahat gördün mü seninki de artık koca adam oldu. evet oldukça masraflı oluyor gelişleri ama değer değil mi? ben ayağımı 29. hafta kırıp 5 hafta evden çıkamamıştım. allahtan o zamana çoğu hazırlık bitmişti. erken alıp hazır etmekte fayda var. 28-30. haftadan sonra başlarım deseydim kalmıştı hepsi.kolay gelsin sana artık için rahat tamamlarsın hazırlıkları

Günaydın

Merye canım ben senin kadar hareketsiz değildim ama bana göre şu anki hallerim çok hareketsiz kalıyor koşturmayı seven biriydim yürürken bile hızımı yeni yeni ayarlıyorum salına salına :)))
ağrılarım kasıktan yukarda canım bakalım hayırlısı yarın dr günüm magnezyumuda sorarım

cans saol canım hayırlısı bakalım

DenizVerdi Meryede sormuş aldığın kararları ben sadece hayırlısını diliyorum canım İnşallah gönlündekileri gerçekleşir

Canım bi aksilik olmassa epidural sezeryan istiyorum doktor Mertin keyfi yerinde her şey yolunda erken geleceğini sanmıyorum dedi. inşallah bi sıkıntı olmaz gününde hayırlısıyla kavuşuruz. ah o koku herkese nasip olsun inşallah.

evet canım dönmediği için sezeryan olacak. doktorum bu saatten sonra dönse bile ben sağlıklı bir şekilde kafasının kanala düzgün gireceğini sanmıyorum dedi. eğer zamanında dönseydi normali deneyelim demişti bende en başta normal istiyordum sonra vazgeçmiştim ama doktor öyle diyince epidural normal deneriz en doğrusu falan demişti bende iyi tamam demiştim. derken Mert bey dönmedi kısmet böyleymiş.Bu arada tam 39 hafta iken epi sezeryan olmuş olacak hayırlısıyla. yani 39 bitmiş olacak. 1 hafta kala.

maşallah umut bebeğe artık paranoyaları bırakıp hamileliğinin keyfine var bak ne güzel alışveriş yapmak yapabilmek çok şükür evet masraf çok veeee daha uzun yıllar para yicek veletler işimiz zor yani. valla saolsun benim kuzenimin oğlu 9 aylık oldu ondan öyle güzel ciciler geldi ki şanslıyım bu konuda. sonra kocamın kankasının oğlu da 3 yşında ondan da puset ana kucağı vs geldi bi dünya şeyi almaktan kurtuldum. öyle ille herşeyi sııfır olcak takıntım da yok açıkcası gelen şeyleri aldım kabul ettim. bu arada benim kilo alma işim bir aydır durdu. son üç kontroldür ben kilo almamış oluyorum Mert bey alıyor. herkesin tersine oldu ama iyi oldu.

saol cans çok şükür inşallah bundan sonra da üzmez darısı başına inşallah.

hadi hayırlısı az kaldı deniz şimdi evdeyim işe gidiyim resim işini halletcem. salı cuma hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler de.

günaydın güller

günaydınnnnn denizverdi sana ve tüm güllere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…