38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama aynı anda mı doğurucaz yanii? aaa ben tek olmak isterim kıskanırım şaka bir yana komik olur valla aynı topikten iki kişinin aynı hastanede aynı gün doğurması. aman bayram bebeği olmasınlar da.
doğum fotoğrafçısı ayarladın mı? ben kararsız kaldım acaba o gün yanımda biri devamlı çekim yaparken rahatsız olur muyum diye ama çektirmeyen bir arkadaşım da çektir çok güzel anı diyor.
sünnet için ne düşünüyorsunuz? inşallah herşey yolunda giderse tabii biz hemen düşünüyoruz. hayret babasıyla şimdiye kadar anlaşabildiğimiz tek konu fotoğraf konusunda da anlaşamadık

ben magnezyuma 5. aydan sonra başlamıştım. ben de magnesium diasp. kullanıyorum. bana 2 günde 1 poşet yetti. ayağımda biraz kramp başlamıştı kesti nerox b yi duymadım ama zaten 2 hafta kaldı az dişimi sıkarım artık yeterki sonra kendiliğinden geçsin.

erkek gibi dediyse erkektir. erkekler pek yanıltmıyorlar. hayırlı olsun oğlun. kızı olan bir merye var. erverdi de sırada tabii :86:[/QUOTE]

çok teşekkür ederim denizcim.çok mutlu oldum.

Altınyunus evet etraf erkek dolu kızlar çok değerli olcak

Alabama inşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Deniz Bulut magnezyumun ne kadar aldığını yazdığın iyi olmuş ben şayet ileride kullanıcak olursam 2 günde 1 alayım sen gibi. Çünkü günde 1 yazıyordu.

Alabama ile aynı hastanede aynı gün söyleyin odalarınızda yan yana olsun komşuculuk yaparsınız :) güzel olmazmı

çok teşekkür ederim altınyunus inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın..
bugüne kadar çok olumsuzluk yaşadığım için ve doktorların hemen hemen hepside senin çocuğun olmaz dediği için sevincimin yerini korku alıyor..inşallah herşey yolunda gider de bende bu mutluluğu sonuna kadar doya doya yaşarım...
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :))
çok teşekkür ederim deniz bulut,seninde oğlunun kokusunu duymak ve kucağına almak için sayılı günlerin kaldı,kolay doğum diliyorum..
amin alabama çok teşekkür ederim...hep kendimi olumlu düşünmeye empoze ediyorum ama kalp atışını duymadan da içim rahat etmiyor bir türlü,sanırım 6 yıl boyunca yaşadığım olumsuzluklar buna sebep oluyor...
deniz bulut gibi seninde sayılı günlerin var oğluna kavuşabilmen için sanada kolay doğum diliyorum..bir avazda doğurursunuz inşallah..kurtulursun inşallah diyemiyorum insan o kadar çaba harcayıp sahip olduğu şey için kurtulmak kelimesini kullanamıyor ...

valla bilmiyorum sünnet sanırım doğunca olacak eşim bu konuda kesin karar vercek. fotograf konusu için de gün bi netleşsin bir arkadaş var o işi yapacak. bizim prof makinemiz var o makineyle arkadaşımız çekecek eğer biz gel çek dersek. ben de daha tam emin değilim ne kadar rahat ederim edermiyim diye. bu arada senin günün kesin belli mi ki 23 değil miydi.valla ben ogün hiçkimseyi düşünmem heralde başka kim doğurmuş doğurmuş mudur tek miyim çiftmiiyim kendi derdime düşeceğim için anca ertesi gün aklıma gelir kim kimdir ne haldedir diye . e tabi komşu olursak ziyaret edebilir miyiz birbirimizi oda ayrı konu kırkı karışanlar görüşebiliyo mu ki bu konuda fikrin var mı ? sonra birbirimizi maceraya takmayalım lahusayken dimi ama?

bugün doktora gittim. batu iyi. kilosu da iyi. 3200 olmuş. iri bebek olabilir dedi. haftaya cumartesi ve sonraki hafta cumartesi tekrar gideceğiz. doğum tarihini 20 kasımda belirleriz 22-23-24 kasım mı olur dedi. bakalım 40 larımız karışacak ama komşu odalarda ziyarete fırsat olur mu bilmem. ancak kapıdan merhaba demeye vakit olur herhalde o da 2. günden sonra. neyse sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.

Selam Arkadaşlar,

Okudum mesajları ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.

Öncelikle,

Limonkabuğu, gözün aydın arkadaşım. Çookkk sevindim. Sağlıkla devam eden bir hamilelik olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Baharnaz, gözün aydın arkadaşım. Güzel bir muayene olmuş. Erkek bebeği, kıza göre önceden görüyorlar diye biliyorum. Hareketli bir oğlan gelecek galiba. Cinsiyeti elbette önemli değil, sağlıkla keyifle gelsin inşallah. Sen benden öndesin bakalım Cihangir bey'i nasıl bulacaksın?

Karpal tunel sendromu mu dediniz? Ben de benimkine iki gece önce merhaba dedim sanırım. Hamilelikte artan bir rahatsızlık. Benim bir arkadaşım hamilelikte bayağı bir zorlandı diye aklımda kalmış, Deniz sen sonuna geldin hayırlısıyla, ben de rahat atlatırım diye umarım. Gerçi bunca sene bilgisayarla haşır neşir olduktan sonra hiç şaşırtıcı olmaz.

Deniz Bulut, maşallah diyorum, Batu bebek de kocaman olmuş. Mükemmel yahu, aynı gün de bile doğurma şansınız var o zaman Alabama ile. Ben bir ara Memorial'da doğum yapanlara doğum fotoğrafları ücretsiz diye okumuştum ama kapsamı nedir bilmiyorum. Belki belli bir dönem içindi. Spontan çekilirse o fotoğraflar, o heyecanla bence etrafta bir profesyonel fotoğrafçının olduğu anlaşılmaz diye düşünüyorum. Sonrası için acayip keyifli bir anı.

Denizverdi, sağolasın arkadaşım. Henüz 3 ayı doldurmadım. Geri sayımdayım, bayramla birlikte ben de oh diyeceğim inşallah.

Son düzenleme:

kramp varsa 2 günde bir hemen kesmiyor 1 haftada falan ksiyor ama sonra olmuyor. tabii yetmezse hergün alıyorsun. bazılarında o da yetmiyormuş dr günde 2 ye çıkarıyormuş.

herada sağol darısı başına inşallah.memorial da 10 fotoluk bir hediye albüm var. onun dışında hastane fotoğrafçısı ile de anlaşıp çektirebilirsin ben resimlerini görmedim ama fiyatları dışarıdan pahalı o nedenle tercih etmem. benim dr doğum tarihini belirlemeyi bu kadar geçe bırakınca fotoğrafçı ayarlamak da zor olacak.

maşallah batuya 41 kere maşallah. demek 40 hafta kalsa 4 kilo 4.5 kilo doğcaktı. el sallarız birbirimize. aynen öyle önemli olan aşklarımız sağlıklı gelsinler gerisi boş.

günaydın güller

oooo alabama erkenciyiz bugün...iyi miyiz?canlı canlı bir günaydın sana

herkese mutlu bır haftasonu dılıyorum .. gunaydın .. bugun hava cok guzel ..
.........baharnazcım .. spor konusunda tavsıylerın ıcın cok tesekkurler .. sporu daımı olarak hayatıma sokalı tam 3 yıl oldu ... haftada 3 gun bır saat kosu bantında veya acık havada yuruyuş 30 dakıka agırlık calısıyorum .. 2 gunde yuzme veya tenıs ..boyum 170 kılom 57 .. saglıklı beslenmeye onem vermeye calısıyorum ..mesala gun ıcersınde 2 porsıyon meyve 2 porsıyon sebze 2 porsıyon proteın ve karbonhıdrat tuketıyorum .. ara ogunlerımde kayısı cevız fındık ve badem ve meyve vardır .. ama sanırım .. bunlar yeterlı degıl .. eşımın degerlerı kotu .. bu yuzden cok uzuluyorum .. hamıle kadıgım zamanlarda da tiroıd yuzunden antıkorlarım bebege zarar verıyor ..
..neyse ... herkese kocaman selam ...........

Günaydın

DenizVerdi, ZarpDeniz, cans kursa gitmeden bir bakayım dedim :) İnşalah iyisinizdir

Herada sağlıkla gelsinler canım inşallah. Cihangir beyle geçen muayenemi yazarım aslında Deniz Bulutun bahsettiği proflardan birine gitmeyi planlıyordum ama nasip bakalım o günlere sağlıkla varalımda 20.haftada falan gitmeyi düşünüyorum

Deniz Bulut , Maşallah yakışıklına tombik tombik olcak.
Alabama ile doğum fotoğrafçısı filan konuşuyorsunuz geçen gün memorıaldan mjs gelmişti bana hep foto, hem loğusa şerbetiyle ilgii hizmetlerimiz var falan diye pek msj okumadım. Zaten aklıma foto ile ilgili hiçbir şey gelmemişti bugüne kadar doğum fotoğrafları nasıl olur bugüne kadar hiç görmedimde :))

Kızlar Ayrıntılı ultrason için nereye gideyim? Kime gideyim? Cihangir beye giden oldumu? fikirlerinizi bekliyorum

Cıtır Kızlar Gunaydın,

Limonkabugu, harika bir haberle gune basladim, seni ve esini cok tebrik ederim. Saglikla gecen bir hamileleik dilerim.

Baharnaz, etrafindakiler bebegin cinsiyeti konusunda sanım seni yaniltmayacaklar gorunuyor sen de zaten biraz erkek olması duygusuna kendini kaptırmıstın degil mi? Saglikla gelsin canım, magnezyum alacakmisin umarım cabuk etki gosterir ve sıkıntılarından cabuk kurtulursun arkadasım.

Alabama, Deniz Bulut, supersiniz. Son zamanlar heyecan dorukta...Bakalım aynı gune mı doktorlarınız karar verecek, merakla bekliyorum. Deniz Bulut, Batu tombis bir bebek olacak masallah. Saglikla ogluslarımızı bekliyoruz.:13:

Denizverdi, erkencisin, gunaydın.:79:

Herada, umarım saglikla 3 ayını tamamlarsın canım, ondan sonra daha rahat bir nefes almaya baslarsın.

sanada güzel bir haftasonu. kıskanılacak bir kilodasın :))) canım hayatına sağlıklı yaşamı koymuşsun, trioidi olup hamiş olan bir sürü insan var bence eşinden çözümlemelisin bu işi kabullenmekte zorlanıyorlar biraz ama. (Eşimden biliyorum).

Cans Gunaydın,:79:

Kendine cok iyi bakıyorsun, aferin sana. Esine kürleri deniyor musunuz ve vitamin alıyor mu? Biz de olumlu etkisi olmustu, tavsiye ederim.:13:

Günaydın sende erkencisin tabiki mis gibi tertemiz havada kim erken kalkmazki :)

Canım tahminlere yakın gidiyoruz önümüzdeki ay nolcak bakalım
Magnezyumu ve uyuşukluk ilacını ihtimallere karşı verdi ailemin yanına gidersem orda birşey olursa al yanında bulunsun dedi bakalım gitme konusunda kararsızım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…