- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :))
QUOTE=baharnaz;16071144]Günaydın Hanımlar
Limon Kabuğu inşallah sağlıkla devam eder, sağlıkla bebişini kucağına alırsın.
Cans Günaydın zaman o kadar hızlı akıyor ki önümüzdeki ay testlere başlıyor olmanda güzel canım beslenmmeni düzenlersin bu süreçte ayrıca spor yapma imkanın olursa spor yaparsın rahatlamış bir bedenle girersin başlangıca çok iyi olur bence
Deniz Bulut El kol uyuşukluğu için Nerox-B diye bir ilaç, Kramplar için Magnezyum diasporalesase diye ilaç verdi ihtiyaç olduğu zaman kullanmaya başlıycam şimdilik bir şey yok. Bugün seninde dr kontrolün vardı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Evet uyuşukluk son aylarda olur dedi şükür seninki geç başlamış ilaç almana gerek yoktur herhalde karpa tunnel sendromunu hiç duymadım inşallah doğumdan sonra geçer ama şunu biliyorum kızkardeşimin yüzü, ellleri ve ayakları 2 ay önce hem uyuşmaya hem şişmeye başlamıştı doğumdan 40 gün sonra indi o zaman tanıyabildik onu :)
Bebişin ağırlığı 83 gr boyu ise 8.12 cm olmuş maşallah çok hareketliydi, eli kolu hiç durmuyordu keseyi ittiriyordu ağrılarımın sebebi belli oluyor içeride sınırları zorlayan bir bebiş var .)) 3-4 gün ileride dedi.
Cinsiyeti erkek gibi dedi ama önümüzdeki ay netleşicek
çok teşekkür ederim altınyunus inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın..günaydın herkese
tebrikler limonkabuğu.seni anlıyorum.inan o korkular hiç bitmiyor.bi bakacaksın ki tekmelemelere başlayacak.
baharnaz, forumda erkek bolluğu var.daha doğrusu etrafta.kimi duysam erkek doğuruyor.hayırlısı olsun arkadaşım.erkek dediyse erkektir.hemen belli ediyorlar çünkü.
çok teşekkür ederim deniz bulut,seninde oğlunun kokusunu duymak ve kucağına almak için sayılı günlerin kaldı,kolay doğum diliyorum..hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah :))
amin alabama çok teşekkür ederim...hep kendimi olumlu düşünmeye empoze ediyorum ama kalp atışını duymadan da içim rahat etmiyor bir türlü,sanırım 6 yıl boyunca yaşadığım olumsuzluklar buna sebep oluyor...merhaba kızlar
limonkabugu hamileymişsin çokkk sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. sonunda hamile kaldım bu bebek sağlıkla benimle kalacak diye düşün. keyfine var canım. korkular hiç bitmiyor haklısın ama bu sevinci yaşamakda ayrı güzel. darısı olmayan herkese inşallah.
alabama aynı anda mı doğurucaz yanii? aaa ben tek olmak isterim kıskanırımşaka bir yana komik olur valla aynı topikten iki kişinin aynı hastanede aynı gün doğurması. aman bayram bebeği olmasınlar da.
doğum fotoğrafçısı ayarladın mı? ben kararsız kaldım acaba o gün yanımda biri devamlı çekim yaparken rahatsız olur muyum diye ama çektirmeyen bir arkadaşım da çektir çok güzel anı diyor.
sünnet için ne düşünüyorsunuz? inşallah herşey yolunda giderse tabii biz hemen düşünüyoruz. hayret babasıyla şimdiye kadar anlaşabildiğimiz tek konu fotoğraf konusunda da anlaşamadık
valla bilmiyorum sünnet sanırım doğunca olacak eşim bu konuda kesin karar vercek. fotograf konusu için de gün bi netleşsin bir arkadaş var o işi yapacak. bizim prof makinemiz var o makineyle arkadaşımız çekecek eğer biz gel çek dersek. ben de daha tam emin değilim ne kadar rahat ederim edermiyim diye. bu arada senin günün kesin belli mi ki 23 değil miydi.valla ben ogün hiçkimseyi düşünmem heralde başka kim doğurmuş doğurmuş mudur tek miyim çiftmiiyim kendi derdime düşeceğim için anca ertesi gün aklıma gelir kim kimdir ne haldedir diye . e tabi komşu olursak ziyaret edebilir miyiz birbirimizi oda ayrı konu kırkı karışanlar görüşebiliyo mu ki bu konuda fikrin var mı ? sonra birbirimizi maceraya takmayalım lahusayken dimi ama?
Altınyunus evet etraf erkek dolu kızlar çok değerli olcak
Alabama inşallah sağlıkla sonunu getiririz.
Deniz Bulut magnezyumun ne kadar aldığını yazdığın iyi olmuş ben şayet ileride kullanıcak olursam 2 günde 1 alayım sen gibi. Çünkü günde 1 yazıyordu.
Alabama ile aynı hastanede aynı gün söyleyin odalarınızda yan yana olsun komşuculuk yaparsınız :) güzel olmazmı
bugün doktora gittim. batu iyi. kilosu da iyi. 3200 olmuş. iri bebek olabilir dedi. haftaya cumartesi ve sonraki hafta cumartesi tekrar gideceğiz. doğum tarihini 20 kasımda belirleriz 22-23-24 kasım mı olur dedi. bakalım 40 larımız karışacak ama komşu odalarda ziyarete fırsat olur mu bilmem. ancak kapıdan merhaba demeye vakit olur herhalde o da 2. günden sonra. neyse sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.
herkese mutlu bır haftasonu dılıyorum .. gunaydın .. bugun hava cok guzel ..
.........baharnazcım .. spor konusunda tavsıylerın ıcın cok tesekkurler .. sporu daımı olarak hayatıma sokalı tam 3 yıl oldu ... haftada 3 gun bır saat kosu bantında veya acık havada yuruyuş 30 dakıka agırlık calısıyorum .. 2 gunde yuzme veya tenıs ..boyum 170 kılom 57 .. saglıklı beslenmeye onem vermeye calısıyorum ..mesala gun ıcersınde 2 porsıyon meyve 2 porsıyon sebze 2 porsıyon proteın ve karbonhıdrat tuketıyorum .. ara ogunlerımde kayısı cevız fındık ve badem ve meyve vardır .. ama sanırım .. bunlar yeterlı degıl .. eşımın degerlerı kotu .. bu yuzden cok uzuluyorum .. hamıle kadıgım zamanlarda da tiroıd yuzunden antıkorlarım bebege zarar verıyor ..
..neyse ... herkese kocaman selam ...........
herkese mutlu bır haftasonu dılıyorum .. gunaydın .. bugun hava cok guzel ..
.........baharnazcım .. spor konusunda tavsıylerın ıcın cok tesekkurler .. sporu daımı olarak hayatıma sokalı tam 3 yıl oldu ... haftada 3 gun bır saat kosu bantında veya acık havada yuruyuş 30 dakıka agırlık calısıyorum .. 2 gunde yuzme veya tenıs ..boyum 170 kılom 57 .. saglıklı beslenmeye onem vermeye calısıyorum ..mesala gun ıcersınde 2 porsıyon meyve 2 porsıyon sebze 2 porsıyon proteın ve karbonhıdrat tuketıyorum .. ara ogunlerımde kayısı cevız fındık ve badem ve meyve vardır .. ama sanırım .. bunlar yeterlı degıl .. eşımın degerlerı kotu .. bu yuzden cok uzuluyorum .. hamıle kadıgım zamanlarda da tiroıd yuzunden antıkorlarım bebege zarar verıyor ..
..neyse ... herkese kocaman selam ...........
Cıtır Kızlar Gunaydın,
Limonkabugu, harika bir haberle gune basladim, seni ve esini cok tebrik ederim. Saglikla gecen bir hamileleik dilerim.
Baharnaz, etrafindakiler bebegin cinsiyeti konusunda sanım seni yaniltmayacaklar gorunuyor sen de zaten biraz erkek olması duygusuna kendini kaptırmıstın degil mi? Saglikla gelsin canım, magnezyum alacakmisin umarım cabuk etki gosterir ve sıkıntılarından cabuk kurtulursun arkadasım.
Alabama, Deniz Bulut, supersiniz. Son zamanlar heyecan dorukta...Bakalım aynı gune mı doktorlarınız karar verecek, merakla bekliyorum. Deniz Bulut, Batu tombis bir bebek olacak masallah.Saglikla ogluslarımızı bekliyoruz.:13:
Denizverdi, erkencisin, gunaydın.:79:
Herada, umarım saglikla 3 ayını tamamlarsın canım, ondan sonra daha rahat bir nefes almaya baslarsın.
bahaaaaaaaaarrr zarp hocaaammm taptaze günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?