alabama maaşallah merte ... sanırım 3.5 kılo cıvarı olacak ..
baharnaz tansıyon problemın inşallah en kısa zamanda gecer .. canım beslenmeyle ınan kı duzene gırecek .. cok dıkkat etmelısın .. beslenme altın anahtar .
denız bulut .. az kaldı .. belkı de bebeğin gözleri mavi olur .. içimden öyle gecıyor ..
merhabalar kızlar...nasılsınız ?
Günaydın
İnşallah herkes iyidir.
Merye canım saol önerilerin için ama genelde diyetisyen eşliğinde besleniyorum tuz konusuna gelince yumurtayı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim önceside böyleydi yemeklerede az tuz atarım ama şimdi niye durum bu bilmiyorum canım.
sütle meyve konusunu uyarmışsın canım meyvedeki şekerden dolayı akşamları genelde meyvemi sütle tüketiyorum bu durumuda aklımda bulundurayım
dün gece yine yüksekti tansiyonum başağrısı aynen napcam ben ya((
dr tansiyon ilacı verirse bebişe zararı olmaz mı?
bulantım ve kusmalarım bitmişti dün tansiyondanmı nedir yine kusmalarım oldubulantım yok ama
ZarpDeniz bugün geliyormuşsun cnım hadi hayırlı olsun
benim için verdiğin narenci,yeyi cebine dolduran ikon çok güzeldi sabah 6 da kalktım limon yiyorum eşim napıyorsun bu saatt limonla tansiyonumu düşürüyorum dedim oda üzülüyor bu duruma :)
merhaba arkadaşlar;
alabamanın yazdıklarını okudum,haklı olduğunu düşündüğüm için de fazla detaya girmeden bugünkü doktor kotrolümle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum..
herşey yolundaydı,15 gün sonra tekrar kontrolümüz var..midem içinde rennie ve gaviscon kullanabileceğimi ama hap tarzı ilaçlardan uzak kalmam gerektiğini söyledi..
zarpdeniz hayırlı yolculuklar diliyorum..yanlız geldiğin şehirden meleğinle ayrılırsın inşallah..
merye şimdi daha iyiyim gaviscon iyi geldi..yediğime içtiğime imdi dahaçok dikkat etmeye çalışıyorum..çükü 2-3 gündür midem ağrımdan vitamin ilaçlarımı bile kullanamadım...doktor vitaminleri,folic asiti ihmal etmemi söyledi..
e allah a şükr inş.iyi olur.
hamişlikte zaten mide rahatsızlıkları nüksediyor birde öncesinde var sa daha kötü oluyr
bana sakız çok iyi geliyrdu gerçi ben uzun süre çok rahatsız etti ama 3 aydan sonra hafiflemişti 4 aydan sonra ekşime çok artmıştı
ama seninki benimkinden daha kötü olmuş sakız beni çok rahatlatıodu ve azar azar yemek
evet folikasiti 3 ay doluncaya kadar alacan inş.
şu cennet hurması yatmadan önce yesen iyi gelirmi acababen bu aralar onu çok yiyorum gerçi sevdiğimden yiyorum allah var mide ekşimesi kalmadı gibi artık ondan mı yoksa dönemden mi bilmiyorum
limon_kabugu pişti olmuşuz:))
zaman çabuk geçiyor merak etme.
araya giriyorum ama ne piştisi olduğunuzu anlamadım nasılsın canım benden 6 hfta öndesin galiba beim şeker kontrolum kaçıncı haftada olmalıydı 24 mü
erverdı .. sen '' House'' dıye bır dızıyı seyredıyordun degıl mı ? ben de cok severım o adamı .. kaçık hallerı falan .. sana bır dızı daha tavsıye edecegım . '' Monk '' ..
Deniz Bulut Limon Kabuğu Herada DenizVerdi ilginize teşekkür ederim kızlar bugün drumu aradım durumu söyledim yine günlük 3-4 kez tansiyonumu ölçüp kaydedicem kendimi yormadan dinlenerek geçiricem 13 8 leri çok görmeye başladım zaten başağrımlarımdan anlıyorum. sınırım 14, 9 olursa o zaman hastaneye gidicem. 13 8 lerde ilaç verme yanlısı değilim o yüzden şimdilik ilacı bekletiyoruz dr belki kilo aldığın için olabilir dedi o yüzden hiç kilo alma dedi, sıfır tuz dedi ayrıca. iyide hareketsiz bir yaşamla insan ister istemez kilo alcak(
bugün evden uzaklaştım az önce geldim ama yolda yine fena oldum eve gelince tansiyonumu ölçtüm 13 , 8
ya ben aklıma getirmesemde kendi geliyor
hayırlısı inşallah sağlıkla geçer bugünler...
Deniz Bulut yaptığın fili görmek isterim.
Alabama Maşallahtarihte belli olmuş canım, heyecanla dua ile bekliyoruz
Alabama geçmişte birşey yazmıştım gözden kaçtı sanırım canım. Sen 2 kez ayrıntılıya girdiğini yazmıştın 2.kez neden girdin? Muayene ve kontrol olarakmı düşünmeliyim ne kadar ödedin desem senin sigortan vardı sanırım?
iyi akşamlar herkese
merye alabama açıksınız...kızlar canlı bir selam..yeni geldim hemen açtım.ama şimdi karnım aç.koci de yok.sonra detaylı okuyacağım
kız merye çok açım yoksa durasım var burada..dur soruyiim de kaçıyiim.gizli hiper aktiflikte neymiş.hocan sende var demiş.eh artık sen yazarsın.gelince okurum.kulaklarım uzayacak yakında...bu sefer de midasın kulakları yerine erverdinin kulakları olacak.hahaha...
merhaba arkadaşlar;
alabamanın yazdıklarını okudum,haklı olduğunu düşündüğüm için de fazla detaya girmeden bugünkü doktor kotrolümle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum..
herşey yolundaydı,15 gün sonra tekrar kontrolümüz var..midem içinde rennie ve gaviscon kullanabileceğimi ama hap tarzı ilaçlardan uzak kalmam gerektiğini söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?