- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
denizverdi, vakti zamanı gelince bizlerde (bu topikteki herkes) senin bebeğini ve diğer arkadaşların bebeklerini kendimizin gibi benimseyeceğiz.hiçbirimiz kolay sahip olmadık çünkü.
teşekkürler altınyunus...teşekkürler...çiçeğin iyi geldi.yoksa yüreğimin bir köşesini hep birşeyler çimdikliyecekti.
bunlar da benden..
ne çimdikleyecekti?
çimdiklemesin hiçbirşey.burada hepimiz tek bir amaç için bulunuyoruz.başka şeyler ve yanlış anlamalar gereksiz oluyor.sen hassas davrandın ben de alıngan dönemdeyim zaten.neyse sen şimdi çay demlemişsindir.bayılıyorum çay keyfine senin.hadi afiyet olsun.
erverdı .. sen '' House'' dıye bır dızıyı seyredıyordun degıl mı ? ben de cok severım o adamı .. kaçık hallerı falan .. sana bır dızı daha tavsıye edecegım . '' Monk '' ..
buradayım ama çıkıyorum.soğan, sarmısak kokmaz hiçbirisi bana bayılırım.
hadi iyi geceler.ben birazdan iğnemi vurulup uyuyacağım.kabus saatim yaklaştı.ama şükür oğlumun besini bu.
nasılsın canım sana afiyet olsun bir gaziantep dolması yaptım işten gelince çok güzel olmuştıu gel bize yemek yiyelim
gün tv de tarifi vardı gerçi onlarınki bol salçalı imiş yeni öğrendim sarmısaklı çok kötü yüm değilmi
dur hocam tlf açıp sorayım valla hiç ayrıntısını sormasım sadece hipraktfin gizli diye düşündüm
demek hause yi izliyorsun bende ya hata acaba dr lar izliyor mu diye meraktayım adamımızda pek karizma değilmi kocam duymasın
Kizlar merhaba,
Hosgeldin diyenlere hosbulduk diyorum, beni harika bir havayla karsiladiniz!
Benim bugun tedavim basladi ve reglim de basladi. Doktorum endo kalinliginin baslamak icin uygun oldunugu soylemisti zaten. Ilk Puregon yapildi, Cumartesi ikinci randevum ve ultrason var. Orlagutan gibi bir ilac daha var, sanirim o sonra baslanacak. Ben bu ismi ilk defa duydugum icin bana orangutanı hatirlatiyor.
Hulyacim umarim keyfin yerindedir.:13:
Alabama, Mert'e masallah!Demek ki her sigortanin anlasmasi farkli, cok sinirlenme canim, sakin ol lutfen.
Denizverdi, hakikaten bugun cok sicakti, hic montumu giymeme gerek kalmadi. Sen soguk olur dedigin icin en kalinini getirmistim.
Deniz Bulut, musait olanlarla gorusuruz.
Baharnaz, tansiyonunun en kisa surede duzene girmesini dilerim canim. Bildigim kadariyla diyetine de dikkat ediyorsun. Ikonu begendigine sevindim.:94: Simdi sana hemsire gonderiyorum.
Limonkabugu, keseyi gordunuz degil mi? 2 hafta sonra da ınsallah pit pit lari duyarsiniz.
Herada, Merye, Altinyunus,Cans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?