38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın denizverdi
dükkan açılışı, tören açılışı güzeldi canım :) enerjine maşallah hayranım allah sağlık sıhhat versin

teşekkürler bahar;teşekkürler en taze hamiş.
Sağlık sıhhat hepimize olsun.

Akşam bebek gibi uyumuşum.....vücudum yorgun yatak çekiyor ama beyin uyanıyor. Gözler açılıyor.duramıyorum kalkıyorum bende.

AH ! pardon pardon...pabucunu artık dama atabiliriz.sende artık karta kaçıyorsun.şimdi en taze hamiş limon kabuğu...kusura bakma...
merak etme yakında o da zarp hocaya devredecek.şimdilik sürsün en taze hamişliğin sefasını.

ay..ben bugün çok formumdayım yaa.hepinizi seviyorum herkes iyi olsun....

Son düzenleme:
bahar... Allah seni iyi etsin :))

patatesi ben bir kere kayınvalidemde görmüştümçoook yıllar önceydi.eşimin alnına koymuş dilimleyip sarmış.ayyyy çok komikti.ateşini düşürüyormuş..
tansiyona iyi geldiğini de senden okudum..

sabah vitaminimi de aldım.görüşmek üzereee.hoşçakalııın.
çayımı demliyeyim.

cans hocaaaa gördüm sizi aşağıda..
haydi...ben sofrayı kuracağım..seven buyursun.tost var.sıcak sıcak

Allah seni tansiyon diil başağrısı canımcım :)))

Ben kahvaltımı yaptım afiyet olsun 1 dom, 1 salatalık, 1 yumurta, 2 kk peynir, 1 kupa süt hep aynı.

bu arada evet kart oldum kırmızı kart oldum .)) Limon kabuğu en taze hamiş doğru söylüyorsun canım. Mide sıkıntılarıyla boğuşuyor inşallah düzelir

kızlar be tostumu hazırlarken Atatürk'e bir fatiha okudum gönderdim.bileniniz varsa.çok minik bir borç..

Kızlar birşey sorucam

Diş yapımıyla ilgli
Bazı semtlerde Bahçelievler, Okmeydanı gibi Ağız ve Diş sağlığı merkezlerine yada Üniversitenin diş bölümlerine gideniniz oldumu? Memnun kaldınızmı?

Son düzenleme:

bahar;ben çapaya gitmiştim.dişmi kırdılar orada sözde inceltirken.veriyorlar seni son sınıf ya da iki sınıf önceki öğrencilere...artık onlar oynuyor senle.bir de ön diş.yaptırman için de 1 sene kovalaman lazım orada.beni borca soktular tedavimin arasında.yaptırmak zorunda kaldım.asla tavsiye etmem...profuna bile gitsen öyle hemen yapmıyorlar.git gel yanii.

okmeydanını ben de merak ediyorum.
senin ne işin var dişle kuşla.. aman ha.dikkat..

baharnaz kaç kilo aldın sen? hala almaya devam ediyor musun? alma sakın. evde hareketsiz yatmak da bahane değil. ben 4 hafta yatak odası-salon-tuvalet arası tekerlekli sandalyeyle dolaşıp hiç hareket etmedim ama kilo da almadım. mümkün olduğunca sebze meyve ye (tabii şeker için ne kadar izin veriliyorsa). çok az hamurişi (şeker diyetinde izin varsa) ye ve hiç tatlı yeme. alma ve yapma. tatlı çok kilo aldırıyor zaten sana da yasaktır. peynirini ve ekmeğini de tuzsuz alırsın artık. ne yapalım şu bebek bir doğsun istediğini yer içersin.
bu arada yaptığım fil ne? içimde bir fil büyüyor ya o ayrı

bizde benimki hariç bol ela var. babasının gözleri de yeşil gibi. ama hiç mavi yok bildiğim. ben ela-yeşil veya tabiiki baskın gen olduğundan kahve bekliyorum bakalım. yazarım canım

sadece nst 295 lira mı? delirmişler bazı hastanelerde 50 lira 100 lira gibi ilave ücret olduğunu duymuştum ama böylesini hiç duymamıştım ben 24. hafta bağırsaklarımı bozunca ve karnım ağrıyınca international a gitmiştim. sancı için nst ye bağlanmıştım. sadece sigorta indirimli dr ücreti 160 lira ödemiştim. normalde international ın ücretleri memorial dan biraz daha yüksek onlar bile almadılar böyle bir para! ben de geçen hafta doktora sordum istersen bağlayayım ama beklersin sancı yoksa kasılm yoksa bebek hareketlerini hissediyorsan bence gerek yok ama istersen bağlayayım dedi. ben de istemedim. bu hafta benim geniş doktorum bağlamazsa ben isteyeceğim. hazırlıklı olayım ama ilave birşey alacağını sanmıyorum. zam diyince korktum hastaneyi aradım ocak ayına kadar zam olmayacakmış. tabii ilave neler çıkarırlar allah bilir!!

valla beni bıraksalar 5 gün hastanede kalırım. :86:yurt dışında sezeryene 5 gün falan kalınıyormuş. hastanedeyken hemşireler falan hep yardımcı. istediğin zaman bebeği alıp altını falan değiştirip azıcık dinlendiriyorlar da. çıkınca ne mümkün. waters ağrıların falan 3. gün iyice azaldığını söylemişti. 3. gün hastaneden çıkan çok. ama benim niyetim yatırdıkları kadar yatmak valla :97:

deniz ;fili ben yaptım.bennn.

yatarsın sen bekle ...görürsün..hahhahaha

burdan çok seslenicen.erverdiii gel al şunu diye...hahahhahaha

oldumu? kızdırdımmı?

deniz ;fili ben yaptım.bennn.

yatarsın sen bekle ...görürsün..hahhahaha

burdan çok seslenicen.erverdiii gel al şunu diye...hahahhahaha

oldumu? kızdırdımmı?

fil ne yaaa? yokse ben mi oluyorum evet azcık fil gibi gözüküyorum yaaa yatarım tabii benim oğluşum uslu olacak birlikte yatacağız

günadınnnnnn güneşli bir günden herkeze slmlar olsun...

tedavin hayırlı olsun zarpdeniz,bende bu son tedavimde puregon kullanmıştım,bana uğurlu geldi sana da gelir inşallah..orangutan'ı da ilk tedavimde kullanıştım hormonları baskılamak için vermişti doktorum... ozamanlar onu devlet karşılamyordu şuan karılıyorm bilmiyorum çok pahalı bir iğneydi..bayaa bir anamızı ağlatmıştı ayıptır söylemesi..
kalp atışınıda keseyide gördük canım..darısı,başarlı bir tedavinin ardından sana ve denizverdiye olsun inşallah..
amin alabama çok teşekkür ederim..ilk 3'ayı atlatsam biraz daha rahat nefes alıcam ilk trimester biraz korkutuyor beni..
bu sabah ufak ufak bulantılarım başladı, bana kafayı yemiş filan demeyin ama ben bu olaya çok sevindim.. sanki varlığını hissettiriyormuş gibi hissediyorum..
canım sakız ilk gün iyi geldi bana da ama dünden beri midemi bulandırmaya başladı..dün sabahta mide ağrısıyla uyanmıştım ama bu sabah ağrım olmadı sadece bulantı oldu..sanırım gaviscon mideme iyi geldi..

ben bişey anlamadım bu kontolden....
seninkiler detay sayılmaz.sen keseyi gördünmü?kalbi atıyormuydu.gördünmü yanıp sönen ışığı..
keseyide gördüm kalbi de atıyordu canım,tıpkı seninde dediğin gibi yanıp sönen bir ışık gibiydi...görünce gözyaşlarıma hakim olmadım,eşim girmemişti ultrason odasına o da konuşmalarımızdan anlamış kalbinin attığını onunda gözleri yaşarmış..rabbim dün bizim yaşadıklarımızı sanada yaşatsın inşallah..bunu can-ı gönülden diliyorum..
limon k;aman ağlama... 38 e bir sümüklü böcek yeter..lütfen ağlama.
hamile kalmadan öncede çok duygusaldım, ağlamaktan haber bile seyredemezdim..şuuan önceki halimin 100 katı daha duygusalım..eğer ağlamamı istemiyorsan sende ağlama, ağlayan birine asla dayanamam...

eklediğin şiirler için çok teşekkürler çocukluğuma,okul yıllarıma geri döndüm..

baharnaz pabucunu dama attığım için kusuruma bakma..
senin tansiyon benim mide ne olucak halimiz bilmiyorum....

Deniz Bulut sanamı yazmışım canım ya şu fil olayını DenizVerdi bir fil yapmışta onun resmini eklemesini istemiştim :))) ya afedersin

Denizverdi bak ortalığı karıştırdı senin fil hadi ekleee

Deniz Bulut hala canım çok tatlı çekmiyor birkaç kez tutku bisküvi yemiimdir ama öyle bir paketi açıp değil 2-3 tane yine 1-2 çatal ekmek kadayıfı 1 kez sütlaç yemiştim 1 kezde çukulatalı gofret yedim bu 4 aylık süreçte. kilo olarak 77 yle tedaviye başlamıştık 80 de pozitif sonucu gördük şimdi 83.-84 üm geçen yıl diyete başladığı kilom 88 di. Şİmdi evet belki meyveyi çok tüketiyor olabilirim Diyetisyenimle randevum 3 aralıkta bakalım yine nasıl bir listeyle döncem hep yoğurt süt yumurtada yenilmiyorki

Limon kabuğu :) at canım pabucumu dama eskiyelim ve yeniler gelsin
Maşallah bebişine inşallah sağlıkla gelsin canım.
senin midenede üzülüyorum ben yaşamadım her ihtimale karşı gavisconumuda almıştım henüz açmadım canım herkeste farklı birşeyler oluyor

DenizVerdi diş konusunu eşim için araştırıyorum artık ağrılardan yeter dedi ve yaptırmaya karar verdik şu an için özelde yaptıramıycaz 20 bine yakın fiyat vermişlerdi o yüzden sgk geçerli bir yer arıyorum sitelerde okuyorum ne oluyor dişle ilgil diye benim hiç sıkıntım olmadı ama eşimden görüyorum çok zor genetik sanırım bu durum. annemin babamında dişleri sağlamdır 60 ından sonra 1-2 diş çektirdiler o kadar Maşallah diyeyimde bende inşallah böyle devam ederim.

Devletten özele nakil falan yapıyorlarmı acaba?

denizVerdi okmeydanıyla ilgilide hamileler topiğinden bir arkadaş yazmış hiç memnun kalmamış sonrada ameliyatla 1 diş çekimi için 8 ay sonraya randevu vermişler gitmemiş orayıda çıkardık
sırada Bahçelievler kaldı benim bildiğim

fil ne yaaa? yokse ben mi oluyorum evet azcık fil gibi gözüküyorum yaaa yatarım tabii benim oğluşum uslu olacak birlikte yatacağız

innnşallah denizcim.inşallah.. bende hep derdim.benim çocuğumm çok uslu olucak.hiç ağlamıycak annesini üzmiyecek.hiç kaka yapmıyacak uğraştırmıyacak.ne verirsem onu yiyicek.gıkı çımıycak ööyle uslu uslu oturacak,büyüyecek derdim.etrafımdakileri (çocuğu olanları)biraz kızdırır biraz güldürürdüm.
inşallah arkadaşım sende şarkılarla bestelerle ikondaki gitarcınla güle güle büyütürsün.

benimki de latife olsun işte

bu arada.fil konusu benim.el işi dersinde yapamamıştım.eve gelince bir fil yaptım. onu söylemiştim.bir fil dir dolanıp gidiyor..
gülün diye ekleticem bir ara.

3-4 kilo olsaydı iyiydi ama 6-7 de felaket değil ama artık almamaya çalış. malum şeker ve tansiyon. diyetisyenin verdiği listeyi yapmaya çalış mümkün olduğunca. kasım hamillerinde mesela 24. haftada şeker çıkanlar diyetisyenin veriği listeyi uygulayınca kilo almaları durmuştu.

nişantaşı topağacında marmara ün. diş fakültesi var. benim bir tanıdığım ve arkadaşı dişçim oradan mezunlar. ama hastane nasıldır bilmem. bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…