38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çıtırlar günününüz dünden güzel geçsin canlarımmm kocaman mucuxx hepinize rabbimm gönlünüüzn muradını versin hepinizinn

Günaydın DenizVerdi

Günaydın herkese

DenizVerdi filine bayıldım lütfen ayılt beni :)) yakında bizde fil yaparsak benimde fillerim seni bayıltır :)))

Bluestar tansiyon sıkıntılı bakalım hayırlısı canım. Dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum saol önerilerin için inşallah düşürürüz

Merye tarif için tşkler bu arada ben başım ağrıyor tansiyonum yükseliyor diye düşünüyordum belki senin dediğin gibi olabilir tam tersi.
Diş merkezleri hakkında yaptığın açıklamalar içinde teşekkür ederim canım. Okmeydanı ve çapayla ilgili hiç iyi birşey duymadım daha araştırmalarım devam ediyor.

Serpil inşallah kararını kesinleştirir fazla ertelemezsin ertelemekten pişmanlık duymazsın canım hayırlısını diliyorum senin için.

bluestar 2 kilo verdiğini yazmışsın biraz az olmamışmı sence bol bol yürüyüş yap spor yapmıyorsundur o yüzden kilo vermen zorlaşıyor olabilir

1970fun hoşgeldin inşallah yeni tedavinle bebişine kavuşursun

Merye malzemeleri yazmışsın ama nasıl yapıcağımı yazmamışsın canım :) tuz yerine limon tuzu filan kullanırım sen yaz canım

günaydınnnnnnn
Limon kabuğu hayaırlı olsun canım hamileliğin.Senin yaş kaçtı canım.
çok teşekkür ederim hülya darısı senin başına inşallah..yaş olarak topiğe uygun değilim ama arkadaşlar sağolsun beni aralarına kabul ettiler,1 sene boyunca topiği takip etmiştim ama yazamamıştım..
79 doğumluyum hülyacım...
ben de eskiler yokoldular sanmıştım ama cevap yazarken ikonların üzerinde gülümsemeler (gazlası) yazıyor ona tıklarsan hepsi geliyor.
baktım canım malesef ki dediğim ikon yok...
hoşgeldin 1970 fun..
diğer topicten seni tanıyorum yaşadıkların gerçekten çok üzücü,geçmiş olsun...doktorun süleyman bey sanırım, benim doktorum da kendisi..eğer 1 kez daha deniyelim derse sende kendini hem madden hemde manen hazır hissedersen1 kez daha dene bence.. hem oğluna kardeş olur hemde sen bu kutsal duyguyu bir kez daha tatmış olursun...
ayy canım kendimi çirkin filanda mı hissedicem..:26:
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda ben vücudumdaki her türlü değişime razıyım artık...:108:

inşallah eşini en yakın zamanda ikna edersin de tedaviye başladık haberini duyarız...

denizverdi ben fil filan göremedim

hoşgeldin ve geçmiş olsun. yaşın 40 sınırdasın doktorlaın tam acele edin dediği yaştasın. istersen herşeyi bırakmadan 1 kere daha dene sonra pişman olmadan. madem dış gebelik geçirdin yeni bir tedaviye başlamadan en azından bir rahim filmi çektir derim ben rahim ve tüpler temiz mi diye görmek için.

selam 21. hafta bebeği kaybetmek çok zor olmalı. umarım bundan sonraki tedavide başarıya ulaşırsın sonuna kadar gidersin

hiç eşine kabahat bulma. bence tüm sorun senin kararsızlığın . ben hamile kalana kadar yürümeyen bir evlilikte 2 sene nasıl bir deliyle uğraştım biliyor musun? zaten bu arada zaman geçiyor. artık olmaz mümkün değil denen yaşa gelmek üzeresin. karar ver rahat et derim.

Merye malzemeleri yazmışsın ama nasıl yapıcağımı yazmamışsın canım :) tuz yerine limon tuzu filan kullanırım sen yaz canım

yine ne yapıyorsun tuzlu tuzlu bir 9 ay dayanamıyorsun be yaaa . . çıkar şu çocuğu istediğini ye iç bak kimse karışacak mı?

günaydın güller

bahar deniz alın size fil.....hahahha
pek sevimliymiş filin. ben bu kadarını bilem yapamam. çok beceriksizim çok. oğlum mahvoldu ödevlerinde yalnız kalacak hep

herkese selam

tayf,1970funhoşgeldiniz

serpil;denize katılıyorum.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bence..zaman geçiyor.zaman treninin düdüğüher an çalabilir..geç kalma.. yakal hemenn

limon k;fil avatarımdaki resimde

hülya;girmişsin bu ara.bayramüzeri hafifledi mi?şimdi hangi günü bekliyeceğiz müjdeyi almak için?

alabama;yürü kız kim tuttar seni.al hakkını. yok öyle gacırt bir sürü para istemek.belki sonraki hesaptan düşerler...emin ol.orada paran kalmaz.bana iadeyi kuruşuna kadar vermişlerdi..çoo zoruma gitmişti.al paranı yürü git gibi gelmişti bana.amaaan neyse ..geleceğe bakalım.

sen de hoşgelmişsin bluuestargeçmişi geçmişte bırakabilsek ne güzel olurdu..inşallah şimdiden sonrası güzel olur.herkes için.

deniz;üzülme üzülme... ben yaptıysam sen de pekalaa yaparsın.aslında birşey yok ta.böyle şeylerle uğraşmak bana zaman kaybı geliyor.bu yüzden zoraki yapıyorum.istesem ooo neler çıkar.senden de çıkar.insan istesin yeter ki.

sütlü bahar;bu sabah karşılaşamadık senle..senin saydıkların sanki diyet yapmayan bir insanın yemesi gereken şeyler gibi geldi bana.diyettekilerin daha az olmuyormu yiyecekleri.?bugün nasılsın.tansiyon??
filime bayıldın mı?aman bayılma bayılma.zaten tansiyonun var.dur kolonya tutayım da ayıl.bunun için bir ikon var mı??

Herada;selam...aşağıda görüyoruuum seni.yok mu daha kelebek etkisi?halaa geçmişi okumaya devammı?neredesin şimdi?yoksa sıkıldın da bıraktın mı?

şimdilik böyle.aklıma gelen gelmeyen herkese selam olsun.hoşçakalııın

aman kızlar özellikle hamileler havaya dikkat edin.grip herkes...yatağa düşürür alimallah.bayramüstü.. ilaçta alamazsınız..bol meyve ,vitamin tüketin.dünyanın işi bitmez.istirahat edin.

Son düzenleme:
beni az önce sağlık ocağından aradılar sorumlu ebem miş. Şaşırdım. Gebeliğin nasıl gittiğini filan sordu. tahlil sonuçlarımı sordu. Aile hekimimizin adını verdi. Sonrasındada gelme zorunluluğunuz yok fakat bir ara uğrarsanız aşılarla ilgili konuşuruz rutin gebelik testi sonuçlarınızı görürüz dediler.

Hiç gebelik döneminde sağlık ocağına gidip aşı olan oldumu?

denizverdi bugün 12 7 çok şükür iyi canım az sonrada yürüyüşe gidicem
hangi saydıklarım canım? kafam durdu

bahar;benim bir arkadaş olmuştu.
tetanozmuydu acaba?neydi..tam emin değilim şimdi.

der ver kaçarım.hoşçakal...benim için şöyle bir sürttürüver elini oğlunun üzerinde.bayyyyy

benim kaydımı ilk 3 ay o kadar doktora gittiğim halde hiçbiri bildirmemiş sağolsun beni arayan olmadı. onlar aramayınca benim dr da yaptır demeyince ben aşıdan yırttım. onlar şimdi tetanoz aşısı için ararlar seni. kasım hamilelerinden biliyorum. çoğu olmuştu. 2 kere olunuyor. 20. haftadan sonra galiba ilki. bebeğe bir zararı yok. bazılarının 1-2 gün kolu ağrımıştı biraz. ileriki haftalarda bebeğin hareketi veya kalp atışıyla ilgili bir endişen olursa sağlık ocağına gidip ebeye gözükebiliyorsun. el ultrasonuyla kalbini dinliyor eski usul muayene ediyor.
ben bebek doğunca aşılarını orada yaptıracağım. hastaneye götürmeyeceğim. 2 arkadaşım sağlık ocağındaki aşıların daha taze ve güvenilir olduğunu söylediler sürümden ötürü. özel hastanede çalışan hemşire tanıdıkları falan da öyle tavsiye etmiş. bilmem ne kadar doğrudur ama mantıklı geldi.

Herkese Günaydın Arkadaşlar,

Hülya hoşgeldin, kolay gelsin koşuşturmacanda. Demek ödevler tamam, Kasım sonuna doğru müjdeli haberler verirsin inşallah.

Zarpdeniz, hayırlı, uğurlu bir tedavi olsun, bebeğinin müjdesini alalım inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu, bir sonraki kontrol ne zaman?

Denizverdi, yetenekli arkadaşım, bravo filine, ben makas kullanarak bir kağıdı bile düz kesmeyi beceremem, maşallah diyeyim sana. Kelebek çırpınışı yok henüz, inşallah burada önce Baharnaz'dan duyacağız. İyi olmana, güzel tahlil sonuçlarına sevindim. Bekleme dönemi sonunda yüreğini kuş gibi ferahlatacak sonuçlar almaya devam edeceksin umarım.

Alabama'cım, az kaldı hayırlısıyla. NTS konusunda yaptıkları bu manasızlığı nasıl açıklamaya çalışacaklar merak ettim ben de.

Limon kabuğu, gözün aydın arkadaşım. Maşallah kalp atışları da tamam. Devamı keyifle gelsin, mide sorunların bir an önce kaybolsun umarım. Mide bulantısını ben de 4-5 kere yaşadım ve acayip sevinmiştim, eşim de delirdiğimi düşünmeye başlamıştı. Çok iyi anlıyorum seni.

Deniz, maşallah arkadaşım, en heyecanlı geri sayımınızda ne sen ne Alabama unutmadınız benim ikili testi, sağolun. Salı günüydü, ölçüm sonucu iyiydi, kan testi sonucunu bekliyoruz, yaş harici riskin makul çıkacağını umuyorum sadece. Senin cumartesi değil mi kontrol?

Baharnaz, nasıl oldun arkadaşım?

Merye, Altınyunus sizler nasılsınız?

1970fun; çok geçmiş olsun arkadaşım. Yaş konusuna takılmadan edemiyoruz ama hala deneyebilecek ve mutlu sonuca ulaşabilecek yaşlardayız. Denemelisin derim, hala deneyebilecekken lütfen dene.

Bluestar ve Cans, yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm. Umarım müjdeli haberlerinizi de buradan okuruz.

Serpil arkadaşım, umarım bir an önce deneyecek uygunluğu yakalarsınız. Ne olur ukalalık addetme ama bazen kadının ayağını yere sert vurması gerekiyor. Eşlerimizi istediklerimize ikna etmek bazen uğraştırsa da, yine de yapabileceğimiz şeyler arasında diye umuyorum.

herkese merhaba
dün akşam bir sürü şey yazdım hepsi silindi.tekrar yazamadım.
merye, pıhıtlaşma var bende kan sulandırıcı kullanıyorum.
herada, iyiyim sağol.bağırsak sorunum dışında bir problem yok.bi normal bi kabız.böyle geçecek gibi görünüyor.
1970fun, bende doğurunca donmuş embriyolarımla bir daha denerim diyorum.doğanın bize verdiği bu duyguyu doğadan tekrar istiyoruz.yanlış da yapmıyoruz.dilerim herşey gönlünce olur.
hülya59, güzel haberlerle gel arkadaşım.oğluna kardeş gelsin hayırlısıyla.
denizverdi, ben hapşırıp duruyorum.şifayı kapacak gibiyim ya bakalım.

Son düzenleme:
Hoşbulduk arkadaşlar

Bugün dikişleri aldırmaya Süleyman Beye gittim Umuttan . Napalım dedim öyle uzun işler ilaçlar falan kaldıramam gibi geliyor dogal ne yapabiliriz diye sordum .

Kendi dogal yumurtanı deneriz dedi . Bir kadın her ay 1 yumurta yapıyormuş , onu takip ederiz en fazla çatlamasın diye bir iki iğne yaptırırız dedi

Sonra onu dölleyip labda koyuyorlar . genelde bu yaş civarına bunu öneririm dedi .

Birde mailyeti konuşacağım yarın onlarla , eğer makulse biraz denerim galiba ama en zoru eşimi ikna etmek olacak .

Aralık adetinde gel bakalım dedi .

Kafam hala karışık , sonra hiç şans kalmayınca pişman olmaktan korkuyorum .

Bu arada hamileler fikkat edin kendinize ilk aylardakiler yüksek yerlere uzanmayın dolaplara falan , bunu benim ilk tüp bebekte ısrarla söylemişti Bahcecidekiler

topiğinizi hafta başından beri okumaya çalışıyorum. senin 40 yaşında olup doğal yolla hamile kaldığını bir topicte okumuştum.bana destek olsun diye bu topicte senin ve arkadaşlarının yazılarını okumaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…