çok teşekkür ederim hülya darısı senin başına inşallah..yaş olarak topiğe uygun değilim ama arkadaşlar sağolsun beni aralarına kabul ettiler,1 sene boyunca topiği takip etmiştim ama yazamamıştım..Limon kabuğu hayaırlı olsun canım hamileliğin.Senin yaş kaçtı canım.
baktım canım malesef ki dediğim ikon yok...ben de eskiler yokoldular sanmıştım ama cevap yazarken ikonların üzerinde gülümsemeler (gazlası) yazıyor ona tıklarsan hepsi geliyor.
hoşgeldin 1970 fun..Arkadaşlar Merhaba
2-3 aydır topicleri geziyorum , bazı arkadaşları buradakileri tanıyorum . Yaş itibariyle zaten burada olmam lazımdı .
Hikayem şöyle
2003 de evlendim . Bir sürü tüp ameliyatım vardı baştan tüp bebek olması gerektiğini biliyordum .1 sene denedik sonra doktora gittik eşime de varikosel teşhisi koydular. Tüp bebeğe karar verdik
2 kere denedik tutmadı.3.de Bahçeciye gittik . Tuttu ve Allahıma bin şükür bir oglum oldu 2006 yılında
4 adette aynı tüpte dondurulmuş bebişim vardı. yaşım 40 ve bu sene denemeye karar verdim. Umut tüp bebekte denedim .2 tane transdfer ettiler diüer 2 yaşamadı .
Tuttu ama 11.gün 26 idi değer katlana katlana gitti , keseyi görmeden 3 gün önce feci sancılandım ve dış gebelik teşhisiyle lap.ameliyata alındım hemen . Bu geçen hafta idi yarın doktor kontrolüm var .
Eşim artık burada duralım diyor . Ben oğluma bir kardeş istiyorum . Ama kendimde emin değilim bu yaşta tekrar o tedaviye gireyim mi diye. Kafam çok karışık , nasıl bir iç güdüdür bu annelik karnımda dikişler hala dururken bunu düşünebiliyorum
Feci karışığım feci
ayy canım kendimi çirkin filanda mı hissedicem..:26:canım varya bende acayip duygusal olmuştum hrşey den ağllamaya başlamıştım o aralar pakistan olayı vardı görünce veya aklıma gelince yemek yiyemiyordum çok ağlamştım onlara t deki haberler beni çok ağlatmştı birde kendimi çok kötü görmeye başlamştım işe yaramaz zavallı çirkin
inş.sen benim bu duygumu yaşamazsın
inşallah eşini en yakın zamanda ikna edersin de tedaviye başladık haberini duyarız...canım tedaviden vazgeçmiş değilimde tahlilerimi yaptırdım eşimin aşırı ısrraıyla tamam demiştim ama nedense ben adım attıkça o adım 10 adım geri gidiyor canım eşimin sorunları yüzünden ertelendi zarurii bu arada zaten ben tüpe nedense sıcak bakamayan bir tipim ve bu beni tekrarra sogudum kararsızım bu tüp olayında aslında herşeyi göze alıp yaptırmayada karar vermiştim ama ben galiba çok istedim ve geri geri giidyor bu bebbek eşim ayın 19 da yanımda olacak o zaman belki tekrarar gözden geçiririm benden değil yani hep eşimden kayanaklanıyor bu tedavinin yarım kalaması(( işte bende soğuyorum ne yapayımm ((( sonra kendimi teselli ediyorum vardır rabbimin bir bildiği diyorum
Arkadaşlar Merhaba
2-3 aydır topicleri geziyorum , bazı arkadaşları buradakileri tanıyorum . Yaş itibariyle zaten burada olmam lazımdı .
Hikayem şöyle
2003 de evlendim . Bir sürü tüp ameliyatım vardı baştan tüp bebek olması gerektiğini biliyordum .1 sene denedik sonra doktora gittik eşime de varikosel teşhisi koydular. Tüp bebeğe karar verdik
2 kere denedik tutmadı.3.de Bahçeciye gittik . Tuttu ve Allahıma bin şükür bir oglum oldu 2006 yılında
4 adette aynı tüpte dondurulmuş bebişim vardı. yaşım 40 ve bu sene denemeye karar verdim. Umut tüp bebekte denedim .2 tane transdfer ettiler diüer 2 yaşamadı .
Tuttu ama 11.gün 26 idi değer katlana katlana gitti , keseyi görmeden 3 gün önce feci sancılandım ve dış gebelik teşhisiyle lap.ameliyata alındım hemen . Bu geçen hafta idi yarın doktor kontrolüm var .
Eşim artık burada duralım diyor . Ben oğluma bir kardeş istiyorum . Ama kendimde emin değilim bu yaşta tekrar o tedaviye gireyim mi diye. Kafam çok karışık , nasıl bir iç güdüdür bu annelik karnımda dikişler hala dururken bunu düşünebiliyorum
Feci karışığım feci
selam 21. hafta bebeği kaybetmek çok zor olmalı. umarım bundan sonraki tedavide başarıya ulaşırsın sonuna kadar gidersinarkadaşlar merhaba!!!!
CANS seni çok iyi anlıyorum bende 21. haftada kaybetmiştim kızımı ve çok ağladım çok üzüldüm ama yinede umudumu bende sonuna kadar kaybetmemeye karar verdim. İnşallah bizde mutlu sona ulaşabiliriz.
baharnaz merhaba canım ne var ne yok ? ben daha 2 kilo verebildimama devam ediyorum canım hamileliğimde benimde tansiyon problemim vardı yemene ve içmene çok dikkat edeceksin canım mümkün mertebe hazır besinlerden uzak dur tuzsuz lor peyniri ye zeytinini suda beklet ve tuzunu giderdikten sonra günde üç taneden fazla yeme. içinde sodyum bulunan hazır bisküvi ki bunlara diyet bisküvide dahil yeme. yemeklerine ve salatana tuz yok ama limon istediğin kadar var. ben bunlara rağmen 9/15 filan gördüm tansiyonumu ve diyetisyenim doktoruma danışarak hamileler için en zararsız olan tansiyon ilacından verdi günde 6 taneye kadar verebiliyoruz demişti o zaman .
alabama ve deniz bulut lütfen mutluluğunuzu sonuna kadar yaşayın kesinlikle böyle şeyler düşünmeyin. sadece bizlere bol bol dua edin sizlerin duasının kabul olmasını bekleyen bizleri manevi olarak çok rahatlatacak bu unutmayın. bizlerde en azından o günleri görebilirsek neler yapmamız gerektiğini ve neler yapabileceğimizi öğreniyoruz en azından.
hiç eşine kabahat bulma. bence tüm sorun senin kararsızlığın . ben hamile kalana kadar yürümeyen bir evlilikte 2 sene nasıl bir deliyle uğraştım biliyor musun? zaten bu arada zaman geçiyor. artık olmaz mümkün değil denen yaşa gelmek üzeresin. karar ver rahat et derim.canım tedaviden vazgeçmiş değilimde tahlilerimi yaptırdım eşimin aşırı ısrraıyla tamam demiştim ama nedense ben adım attıkça o adım 10 adım geri gidiyor canım eşimin sorunları yüznden ertelendi zarurii bu arada zaten ben tüpe nedense sıcak bakamayan bir tipim ve bu beni tekrarra sogudum kararsızım bu tüp olayında aslında herşeyi göze alıp yaptırmayada karar vermiştim ama ben galiba çok istedim ve geri geri giidyor bu bebbek eşim ayın 19 da yanımda olacak o zaman belki tekrarar gözden geçiririm benden değil yani hep eşimden kayanaklanıyor bu tedavinin yarım kalaması(( işte bende soğuyorum ne yapayımm ((( sonra kendimi teselli ediyorum vardır rabbimin bir bildiği diyorum
Merye malzemeleri yazmışsın ama nasıl yapıcağımı yazmamışsın canım :) tuz yerine limon tuzu filan kullanırım sen yaz canım
pek sevimliymiş filin. ben bu kadarını bilem yapamam. çok beceriksizim çok. oğlum mahvoldu ödevlerinde yalnız kalacak hepgünaydın güller
bahar deniz alın size fil.....hahahha
bahar;benim bir arkadaş olmuştu.
tetanozmuydu acaba?neydi..tam emin değilim şimdi.
der ver kaçarım.hoşçakal...benim için şöyle bir sürttürüver elini oğlunun üzerinde.bayyyyy
beni az önce sağlık ocağından aradılar sorumlu ebem miş. Şaşırdım. Gebeliğin nasıl gittiğini filan sordu. tahlil sonuçlarımı sordu. Aile hekimimizin adını verdi. Sonrasındada gelme zorunluluğunuz yok fakat bir ara uğrarsanız aşılarla ilgili konuşuruz rutin gebelik testi sonuçlarınızı görürüz dediler.
Hiç gebelik döneminde sağlık ocağına gidip aşı olan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?