38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar bende 40 yaşındayım zaten 3 yaşında evlendim.bir süre korunayım dedim sanki hemen hamile kalacakmışım gibi. ama insan işin içine girmeyince bilmiyor tabi böyle şeyleri.kçocuk için karar verdikten 1 - 2 ay donra adetim geçikti kan testi falan sonradan öğrendim kimyasal gebelik geçirmişim meğer.sonra 2 aşılama ve 2 tüp bebek ama sonuç negatif.hatta burada bir topic bile açmıştım. sonra birdönem hiç girmedim kafam çok karışıyor diye. eşim ve bende hiç bir sorun yok,doktorların dediğine göre sonuçlarda yaşıma göre gayet iyi ama yine de tutturamadık bir türlü.

1 - 2 ay daha doğal yoldan denemeye karar verdik. sanki böyle olacakmış gibi hissediyorum. ve sizleri okuyarak destek almaya çalışıyorum.ama daha 1400 lü sayfalardayım.

deniz bulut hala buğday çiminin faydalarına inanıyormusun okuduğum kadarıyla çok memnun kalmıştın. ama daha senin hamilelik haberini öğrendiğin kısma kadar gelemedim. kitap gibi sayfa sayfa okuyorum yani sizleri hamilelik sırasındada içtinmi buğday haplarını merak ediyorum. bu arada bana başka neler önerirsiniz.ben vitamin alıyorum, ve polen bal yiyorum hersabah. birde DHEA kullanıyorum.başka bir ilaç alıyorum artık.

Kartopu hoşgeldin arkadaşım. Gerçekten doğru bir yere geldin. Evet bizim yaşlarımızda ha deyince olmuyor ama madem geçmiş sayfaları okuyorsun, uğraşarak, azmederek hayallerine kavuşan bir sürü arkadaşımız olduğunu göreceksin. Umarım sen de onlardan biri olursun tez zamanda.

Geçmiş sayfalarda beslenme düzenlerinden, destekleyici doğal kürlere kadar bir sürü şey bulacaksın. Sorularını elbette yaz, burada herkes yardımcı olmaya çalışacaktır. Kimyasal gebelik de insanı üzüyor ancak yine de kimyasal da olsa gebelik elde edilmesi altın değerinde.

teşekkür ederim Herada. bende doğru yerde olduğumu düşünüyorum.iş yerinde okumam biraz zor olsada sohbetler dışındaki satırları okumaya çalışıyorum. şu anda buğday çimi yetiştirme çabalarıızı okudum. hemen eşimi aradım.meyve sandığı ve toprak bul akşama dedim bakalım. bayram sonrası bende ekmeyi düşünüyorum. bu arada amazondan bende tabletini ısmarlayayım diyorum. ama daha sonları okumadığım için gerçekten faydası varmı,hamilelikte de kullanılıyormu açıkcası merak ediyorum arkadaşım.

Kartopu, ben topiğe bir dönem ara verdim ama geçmişten hatırladıklarımı kısaca özetleyeyim. Evet ben de buğday çimi yetiştirenler kervanındaydım. Deniz'in teşvikiyle buğday çimi ya da tabletini tüketmeye başlamıştık. Hemen hatırlatayım, biz bir şekilde yüksek ya da yükselmeye başlamış fsh'yı düşürmeye çalışıyorduk. Benim 11'e yakındı mesela. Senin fsh kaç, ona göre kullan derim. Çim yetiştirmek çok keyifli ama sonrasında kolayı var deyip ben de e-bay'dan tablet ısmarlamıştım.

Yine o bölümlerde doğal denemelerde waterss arkadaşımızın teşvikiyle çoğumuzun pre-seed kullanmaya başladığını okuyacaksın. Sperm dostu bir jel, bir şekilde spermlerin sağ salim hedefe ulaşmasına vesile oluyor. Waterss arkadaşımız bu jeli kullandığı ilk ay hamile kaldı ve bebeği kucağında maşallah. Bunu da düşün derim eğer doğal yollardan deneyeceksen.

Ben ara dönemde bir doktora gittiğimde çim tabletini sordum. Ben içiyorum deyince, içmenizi teşvik etmem, içmeyin de demem ama hamile kaldığınızda lütfen bırakın dedi. Bunu herhangi bir zararı bilindiğinden dolayı söylemedi elbette.

Yine geçmişte Rüzgar Bulut arkadaşımızın her sorulduğunda sabırla soğan ve incir kürlerini ve nasıl yapılacaklarına dair notlarını göreceksin. Umarım bu özet şimdilik iş görür.

slm arkadaslar bişey sorcam pazara akaşamadet gibi kanamam geldi. çok korktujm. doktor kese üzerinde kanama alanı var dedi.yat dinlen ded. bu konuda bilgisi olan varmı. birde bayramda 2saatlik yola hitsem bişey olurmu kendi arabamızla. yani doktor sorun olmaz derse yinede gideyimmi sizce. kanamam durdu cünkü. tavsiye istiyorum

açıklamaların için teşekkür ederim Herada. bende pre-seed aldım ama kullanmadım banyoda dolapda duruyor.ama onu bu ay denemeyi düşünüyordum zaten.benim fshım tam kaç bilmiyorum evde bakarım ama doktor sorun yok demişti.

o zaman öncelikle pre-seed ile başlayayım çalışmaya. kürler zor geliyor bana. onun yerine sabah akşam incir yemeye başladım.

Kartopu, herşey gönlünce olsun.

Ayseece, çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim de bir lekelenme oldu ve doktorun tavsiyesi üzerine yatarak istirahat ettim. Sonrasında da ve hala kendimi yormamaya gayret ediyorum. Araba yolculuğu çok uzak değilmiş, hem de kendi arabanla ancak doktorun bu konuda en iyi yönlendirmeyi yapacaktır. Fikrimi sorarsan, senin yerinde olsam yine de yatar dinlenirdim.

Deniz Bulut teşekkürler bilgi için. aşılardan hep korkmuşumdur o günlere gelelim bayramdan sonra gidip bir ziyaret edeyim ebe hanımı. Hem bebişide dinlemiş oluruz.

Herada saol canım çok şükür bugün başağrım var ama tansiyon 12 7 lerde

1970fun uyarın için teşekkürler

Kartopu hoşgeldin inşallah en kısa zamanda bebişinie kavuşursun

amin canım . çok teşekkür ederim. sende hayırlısı ile bebeişini alırsın kucağına.

bu konu da oldukça araştırıldı burada. doğal tek yumurta takip edilirse tek yumurta toplandığından olasılık oldukça düşük oluyor. bu işlemin maliyeti de normal tüp bebek maliyeti çünkü kontrole gidip toplama döllenme ve transfer işlemine giriyorsun. bu ancak hiç yumurtası kalmamış her ay 1-2 folikül ancak gözükenlere uygun. ben bunun yerine ufak bir doz iğne ile hiç olmazsa 2-3 tane yumurta geliştirilip toplanmasını öneririm. az bir doz verince yumurtaların genetiği bozulmuyor. geri kalan işlemler aynı zaten yani ultrason ile kontrol toplama transfer. bunu da bir görüş istersen.

hoşgeldin. herada yazmış zaten kimyasal bile olsa hamileliği tutturabilmen çok iyi tekrar bir şansın olduğunu gösteriyor. ben buğday çimini fsh 17 ye yükselip folikül sayısı 2-3 e düşünce buldum. 1,5 ay kullanım ile çok azalıp rengi kahverengileşmiş adet kanaması düzeldi. bende başta yan etki yaptı uzun süre bağırsaklarım bozuldu. tam geçti derken adete 1-2 gün kala kasık rahim ağrısıyla falan 2-3 gün yine bozuldu ama sonra düzeldi adette. fsh da 12 ye düştü. ama buğday çiminden mi o dönem içiğim hayıt tohumundan mı bilemiyorum. yine e2 de oldukça düşmüştü ama onun için de calcium d glucarete içmiştim. ben bunları hep fsh ve e2 yüksek folikül kalmadı diye yaptım. hangisi neyi düşürdü bilemiyeceğim. yanlarında iyi bir markanın multi vitaminini içtim. polen-bal-arısütü kullandım. ah bir de hamile kaldığım ay ben de presed kullanmıştım. yalnız bunu içinde yazdığı gibi 3 çizgisin kadar çekmen gerekmiyor. çok fazla geliyor o şekilde. ben 1,5-2 çizgisine kadar çekmiştim. onun da olumlu etkisi olmuş olabilir. waters arkadaşımız da genel sağlığı için buğday çimi kullandığını söylüyordu ama o preseed e güvenmişti. preseed ile 3. denemesinde 41 yaşında hamile kaldı. herada da 3 olumsuz tüp bebek denemesi sonucu hamile kaldı. kısaca zor bu yaşlarda hamile kalmak ama görüyorsun bir şekilde bir yöntemle imkansız değil. önemli olan umudu kesip bırakmamak.

kanama kese üzerinde ise dr izin verse de ben gitmezdim. allah korusun tehlikeli bölge ve hemen 3-4 günde düzeldiğinin garantisini kim verebilir?

deniz bulut arkadaşım buğday çimini kendinmi yetiştirdin yoksa tablet filanmı kullandın merak ettim????
BAHARNAZ ahh canım sorma spor nerede yapamıyorum akşamları çok yorgun oluyorum bu yüzden biraz tembelliğim tutuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum az kilo verdim ama elimden gelen şimdilik bu:95:

KARTOPU;hoşgelmişin

evet..burası kitap gibidir.oku oku bak neler öğreniceksin.nşallah istediğn tedavi şeklini ya da kürünü bulur en yakın zamanda da başlarsın.buranın uğurlu gelmesi dileğiyle..
avatarındaki kırmızı başlı kızına da bayıldım.ne kadar canlısın.
AYSEECE;ben olsaydım dr onay da verse riske atmazdım.karar verici sensin..

tek gözle şöyle bir bakıyiim dedim.inşalah uykuya devam edebilirim.sizler de tatlı uykularda olun.

Son düzenleme:
Günaydın

DenizVerdi gecenin o saatinde benimde uykum kaçıyor (senin niye kaçıyor) ama iyice kaçmasın diye gelmiyorum :)
sanırım sen şimdi mışıl mışıl uykudasın

canlarım çıtırlarım günaydın hepinize evet sizi okumak harbiden çok güzel ya kızlar ben sizii seviyorum evet en kısa zamanda bu işi çözeceğim nasipse dün zaten tlf da eşime sert bir şeklde söyledim o bana benim derdim sensin dedi bende benim derdim tüp bebek dedim yaniiii artık kusurabakmasın değilmi hemen bu işin üzerinde duracağım aslında şuanda iyi hiisediyorum kendimi pskolojik olarakta hazaırım korkakka olan bendim ertelyende ben ama artık yani iyi bomba gibiyimm en kısa zamanada bu işe başlayacağım hazır tahlillerimde yapılmışken kızlar ayağımııııııııııııı böööyle sıkı vurucam ya zaten biz annne olacağız vallhii içimden benim öyle geçiyor ve çok tatalı anneler olacağız hepinizii kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bravo alkış büyüksün süpersin budur işte ayağını diretcen. ben neler çektim kocamı tüpe ikna edene kadar boşu boşuan 3 yıl kaybettik. ikna ettim bir aşılama bir tüp negatif sonra ikinci tüp pozitif allaha çok şükür. kendi kendine gelmiyo bu veletler ille parayı bastırcan gitcen alcan. kendiliğinden hamile kalabilenler için yan desteklerle geliyo bu veletlerde hiç hamile kalamayanlarda ille bizim almamız gerekiyo gibi geliyo bana.hadi allah yolunu açık etsin hemen ilk reglinde başla hiç vakit kaybetme ve moraliinin böyle güzel olması da artı sabahları ben balçörekotutarçın yemiştim birer kaşık. artı iyi beslen kötü alışkanlıklar varsa elini bile sürme emiiiiiiiii :80:

bütün çıtırlara günaydınnnn

herada canım evet az kaldı günler geçmiyoooo hala bana memorialden dönen olmadı bakalım itirazlarımız işe yarıcak mı yaramassa da toy dötüne dimi ama

ayşeece arkadaşlar yazmış bende altlarına imza atıyorum lekelenmen durmuş olsa bile bu riski taşımaya devam ediyorsun demektir bende senin yerinde olsam hiçbiryere gitmez yatardım nolmaz nolmaz.

denizverdi eline sağlık ne güzel filmiş o öyle. aynen bende valla düz kağıt kesemem. senin tedavinin süresi bitti mi geçende sanki hülya yazmış sormuş gibi geldi ama senin cevabını göremedim. ne alemdeyiz şimdi.

kartopu hoşgeldin burası sana mutlaka uğurlu gelecek inanıyorum. doğal bir hamileliğin olması süper demek kalabiliyorsun. ben hiç hamile kalamadım uzun yıllar. yaşdan dolayı biriki denemeden sonra tedaviye yönlen derim vakit kaybetmemek açısından. destek şart yolun açık olsun. problem yoktu galiba değil mi? bizimde hiçbir problemimiz yoksu sadece üc yıl sonra ben rezervlerimin hızla azaldığını öğrendim iyi kide öğrendim yoksa tüp yapmayacaktı kocam. eşinde de problem yok değil mi tüm tetkikleri yaptırmışsınızdır heralde. bunu niye soruyorum burda bir kaç arkadaşımız onca tüp denemesinden sonra rahim filmi çektirmeyen doktorlar yüzünden epey boşuna para ve zaman kaybettiler sende eksiz tetkik varsa yaptır diye söylüyorum.

merhaba 1970 fun işin içine yumurta toplama transfer girince o tüp bebek maliyetiyle birebir olur gibi geliyor bana sen yine öğren bakalım ne maliyet çıkartacaklar. ama bence o işlere gireceksen hafif dozlu iğnelerle yumurta sayını artırmakta fayda var. öyle yada böyle bu tedavi süreci demek. madem bu tedavi sürecine gircen şansını artırmalısın. sen kendi iç sesini dinle hayatım yapmak istiyorsan yap yolun açık olsun ama yinede kendini birkaç ay dinlendirebilirsin hem moralman hem fiziksel olarak kendini iyi hissettiğin anda başla şu an sanki biraz erken kendin de demişsin çok erken diye. toparlan yeni senede denersin olmaz mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…