38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

serpil çok kararlı gördüm seni :) inşallah kararlılığın umudunla devam eder. canım biz kararlı olmazsak eşlerin kıpırdıycağı yok

çok teşekkür ederim herada,bu ilk 3 ay çok zormuş gerçekten,belki ikinci trimesterde de zorluklar vardır ama bu dönemi atlatırsam sanki hamileliğimi doya doya yaşayabilicekmişim gibime geliyor..
mide bulantısı çok yaşamadığına göre seninde oğlun olucak sanırım..bilimsel açıklamalara göre kız bebek östrojen salgıladığı için çok bulantı yaparmış,erkek bebekte testeron salgıladığı için kıllanma yaparmış...
bakalım bu bilgiye göre senin oğlun mu olucak?merak ettim şimdi

canım inşallah grip olmazsın.hamilelikte çok zor olur,ilaçta kullanamıyorsun..eşimde grip olmuş bana bulaştırırım diye ödü kopuyor,odaları bile ayırdık mecburen...
LIMON KABUGU

Evet bende tanıyorum seni beraber transfer olduk sanırım dimi ?

İyi gidiyordur inşallah hamilelik , dikkat et kendine
canım,beraber olmadık transferi benim senden 3-5 gün sonra filan oldu..ama aynı topikte yazdığımız için sürkli takip ediyordum seni..
arkadaşlara bende katılıyorumdüşük dozda iğneler vurulursan şanınıda artırmış olursun...eşininde ikna olacağına inanıyorum.ikinci kez babalığı tatmak isteyecektir...

canım inşallah doğal yoldan hamile kalırsın...
bende çok uzun süre bu topiği okumuştum ve en sonunda dayanamayıp yazmaya başladım..çok şey öğrendim bu topicten seninde öğeneceğine eminim...

yetiştirmeyi de denedim ama kedimin çimleri kadar bile verim alamadım. en kolayı haptı. burada zencefil aktardan (dükkanda daha ucuz internete göre) sonra amazon.com dan aldım. günde 3000-5000 mg içmek gerekli

hadi bakalım en kötü karar kararsızlıktan iyidir.

serpil çok kararlı gördüm seni :) inşallah kararlılığın umudunla devam eder. canım biz kararlı olmazsak eşlerin kıpırdıycağı yok

ayyyy sorma hele benimki 2 yıldır olack olack olackarla gidyor ayyy anacım kendisii yanımda olsa belki olacak çoğu zaman yok vallhii beni ayar ettii tüpü aklıma soktuu sonra malum geri adım modunda bende hiççççççççççççççç öyle olmaz madem ben pskolojik olarak hazırım bu iş olmalı eee yani benimkinin 2 oğlu var umurundamı onun vallhii paşa keyfi bilecek ben hazırım manevi olarak tamam diyorum oda buna evet diyecek yoksa yanii paşa keyfi bilir artık ayaklarımı yere basıyorumm :))) sıkı basayımm :)))) canım en kısa zamanda deneyeceğim bunu şuan hazırken korkmuyorken hatta meydan okurken aradan çıkartayım bunu ve içimden pozitif olacak hissi var yani ben anne olucam buna yürekten innaıyorum 60 yaşında kadına doğum yaptırıyorlar benmi doğuramayacağım inanaıyorum ben ve çok inanıyorum ben anne olucam :))) korkularımı kaygılarımı yendim artık güçlü hissediyorum hemde çok güçlü iyiki varsınız hepiniz

canım ben 40 da evlendim eşimin 2 oğlu var bend e herşey normalken hamile kalamdım 1 yıl denedim aşılamda denedim olmadıı zaten eşimin işi ve kendi sorunları yüznden 1 yılımda fiyasko gitii geldim 42 yaşıma eylülde girdim aralık ayınd a tüp düşünüyordum eşim kendisisi beni kasıma hazırladı aaaaaaaaaaaaaaaa biranda geri teptii ve sizlerin desteğiyle bende artıkk sıkı sıkı ayağımı diretiyorum en kısa zamanda bu işe başlayacağım pozitif olur negatif olur ama en azından şuan şartlarım iyiken yapayım ve ben annne olmak istiyorum ne istedğimi biliyorum yanii bunu yapacak yapmalıda tamam onu seviyor olabilirim ama ben anne olmak istiyorum çocuksuz bir adamla evlenmiş olsaydım ben kadar isterdii benimki babbaya ne anlar benim sevdamdan ama ne yazıkki anlayacak bu kadar sayenizde tüpe hazırım ben

DenizVerdi hayırdır inşallah uğramamışsın fıstık inşallah herşey yolundadır

yok sütlübahar yok.herşey yolunda iyiyim.fıstık iyi.dün uğrıyamadım.öyle denk geldi.bak yine gece yarısı dirilmişim.biraz test çöziyiim.görüşmek üzere...hoşçakal

şimdiden herkese günaydın diyeyim.dükkanı ben açayım

serpil sende kararını vermişsin.hadi hayırlısı.tam gazz

açan güneşle yeni bir merhaba yeni bir günaydın!!canlı bir günaydınn!!

hava çokk güzel..mutlu bayram arefeleri olsun.

aman be üzümlü kek;birşeyi yok yapmann da.işte sıkıcı geliyr.onu da zoraki yaptım.hoca artı vermiyecek diye:))
benim 2 ay daha var tedavinin bitmesine..az sonra yine kan vermeye gideceğim.şimdilik tahlil sonucu güzel..sonra ne olur bilinmez...senin de şafak belli artık.bir yarım kilo daha alır gibi geliyor bana Mert Bey..son zamanda en fazla kiloyu alırlarmış.

Herkese günaydın, gerçekten çook güzel bir gün olacak gibi duruyor.

Alabama'cım, haydi hayırlısıyla iki haftadan az kaldı, biz de burada heyecanla bekliyoruz

Deniz, doktor randevun bugün diye kalmış aklımda. Güzel haberlerini alalım, Batu bebeği merakla bekliyoruz.

Serpil'cim, bravo arkadaşım, aynen böyle. Sen hazırsan gerisi hiç önemli değil. Allah izin verirse biz ilk bebeğimizi bekliyoruz ancak ne olursa olsun çocuk kadınındır, sen boşver eşinin daha önce baba olmasına. 3. babalık da eminim iyi gelecektir ona.

Zarpdeniz, sevgili arkadaşım, nasılsın? Memorial adamı asker gibi ha gayret her gün çağırır, ben de opuya kadar 7 kere gitmiştim. Ancak sıkı kontrol altında olmak inanılmaz bir güven duygusu veriyor. Gelişmelerden haberdar et bizi de olur mu?

Cans, sana da günaydın arkadaşım.

DenizVerdi, çok sevindim testin güzel gelmesine. İnşallah bu kan testi de yüzünü güldürecek. Menemen ha, bitmediyse azıcık alayım

Limon kabuğu, sen nasılsın, miden nasıl? Demek sen tahmini erkekten yana kullandın. Ben daha yok ikili testti, yok eşimle kan uyuşmazlığımızla ilgili yaptırdığım testin sonucu filan derken, hiçbir tahminim yok cinsiyetle ilgili. Dediğin doğru olabilir tabii, geçen sene gittiğim doktor çok istenen gebeliklerin büyük bir bölümünde mide bulantısı şikayeti olmaz da demişti gerçi. Bir de annem ve teyzelerim hiçbir hamileliklerinde bulantılardan şikayetçi olmamışlar. Yaşayıp göreceğiz, az kaldı hayırlısıyla. Sen de mümkün olduğunda dinlenmeye gayret et ve bol su iç derim. Yavaş geçiyor ama bir şekilde bugünler de geçecek hayırılsıyla.

Baharnaz, en son okuduğum tansiyonun iyiydi, umarım öyle devam etsin. Senin ikili kan testi sonucun kaç günde çıkmıştı hatırlıyor musun? Ben salı kan verdim, pazartesiye yetişir mi merak ettim de.

Son düzenleme:
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee
herada canım çıkar çıkar bi gün daha olsa bi hafta oluyo zaten. hatta sen bugün ara belki çıkmıştır hale hanımada not bırak çıktıysa seni arasın.
denizverdi sonuçların iyi olmasına çok sevindim hayatım daha iki ay var demek hadi bakalım. umutlar yeni yılda yani hayırlısı inşallah. bende menemen istiyorum acılıya bayılıırımm. pazartesi gitcez kontrole bakalım mert bey kaç kilo olmuş

Son düzenleme:
Sağol Alabama'cım,

Hale Hanım sonuçlar çıkınca ben arayacağım sizi dedi, o yüzden sabredip bekleyeceğim. Gerçi kendime bayramdan sonrasına ancak dedim ama bir yandan da merak ettim acaba hafta dolmadan alabilir miyim diye. Neyse, öyle öldürücü bir merak ve endişe değil, sonunda tatil geldi ya, onun keyfini çıkartacağım.

Sen nasılsın? Geceler, gündüzler nasıl geçiyor? Pazartesi Mert Bey'den güzel haberler vereceksin, ben de keyifle okuyacağım...

Arkadaslar Merhaba,

Bir kac gundur foruma giremedim simdi de hepsini okuyamiyorum ama sizi bize bilgilendireyim dedim. Simdi hastanedeyim, Pazartesi yine kontrolum var. Bugun Puregon ile birlikte yumurta baskilayan igneye de baslandi. Pazartesi OPU gunune karar verilecek ki Carsamba olabilirmis.

Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Yarin hem okuyup hem yazarim ama bugun bir arkadasimla bulusacagim icin simdi kacmam gerekiyor.
Herkese sevgiler, mucksssssssssss.

Herada dün kötüydüm bugün iyiyim çok şükür ne zaman ne olcağı belli olmuyor bu başağrısı ve tansiyonun.
Sonucun çıkmış olabilir. Perşembe günü vermiştim Salı günü sonucum çıkmıştı, İnşallah güzel çıkar sonucun içi ferah tut.

Baharnaz, tansiyon probleminin devam etmesine uzuldum canim. Doktorun ne diyor, bildigim kadariyla diyetine de dikkat ediyorsun, kacamak yok tamam mi? Bebisin umarim iyidir.

Arkadaslar, tedavimle ilgili tum iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim size yakinlarda guzel haberler verebilir, bayragi Limonkabugundan en taze hamis olarak teslim alirim.

Bir arkadasim simdi beni hastaneden alacak, vakitten kazandim. O yuzden sizleri biraz okuyayim dedim.

Deniz Bulut, Alabama, geri sayim basladi, yasasin bebeklerimiz geliyor. Kizlar hep bebekleri gorebilirim diyordum ama benim de transferim ile ayni zamanlara gelecek gibi gorunuyor, fotograflari isterim ona gore...

Denizverdi, hakikaten hava harika....Benim icin cok iyi oldu cunku benim kisin ayaklarim cok usur, simdi ıyiyim.

Altinyunus, cokkk gecmis olsun tekrar. Arkadaslar bilmeyenler icin yaziyorum, dun Altinyunus ile konustum, dun hastaneydi, cunku suyu gelmis. Doktoru hala bebegin suyu oldugunu ve hastanede kalmasi gerektigini soylemis, sesi guzeldi. Umarim bugun de iyidirler, Umut 7.5 haftalik olmus. Iyı haberlerini bugun de almak dilegiyle, tekrar gecmis olsun.

Limonkabugu, herseyin iyi olduguna ve midenin biraz daha kontrol altina alindigina sevindim.

Hulya, seninki de hayirli olsun canim. Umarim guzel haberlerini aliriz.

Herada, gorusmen bayram sonrasina kalmis sanirim, simdi tatilin keyfini cikar, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…